dipsiz kuyu riski cok rezil olma ihtimallin var kadınlıgını kullanarak etkilemek istiyorsun gercekten kadınlıgına güveniyor musun? erkek bu hareketinden etkilenecegini nerden cıkardın oyle mi sezdin?
hımmm atmak istiyorsun belli dedim ya yüzünü gösterme fazla riske atma erkekler ister :D tadında bırak bende istiyorum atıyorlar mı tabi ki hayır :D attın sanırım 1 kac adet rsim
yüzün olmasına gerek mi var tanıdıklarına yollar seni rezil eder yapma diyorsam bir bildiğimiz var ismini cismini yazar senin fotonu bulup koyması da zor değil yani yüzlü fotonu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yüzünü gösterme bir halt olmaz
yuzumu gostermiyorum zaten gosterince olabilir ama dimi
santaj sebep olur yapmaz deme riske degmez. Seksi poz mu Nude mi
seksi poz
tamam her ihtimal karsı yüzünü gösterme dudagına kadar cek yoll seksi poz fazla birsey yapılmaz. Sevgilin karsında ki başkasına atmıyacaksın herhalde?
ya seviyorum adami ama iste o beni seviyor mu bilmiyorum emin degilm
dipsiz kuyu riski cok rezil olma ihtimallin var kadınlıgını kullanarak etkilemek istiyorsun gercekten kadınlıgına güveniyor musun? erkek bu hareketinden etkilenecegini nerden cıkardın oyle mi sezdin?
o istiyo ya surekli degisik poz vererek at diyo falan atmadim ama
hımmm atmak istiyorsun belli dedim ya yüzünü gösterme fazla riske atma erkekler ister :D tadında bırak bende istiyorum atıyorlar mı tabi ki hayır :D attın sanırım 1 kac adet rsim
Ver ver Twitter da internette görürüz
Güveniyorsan problem yok
Gönderme ne gereği var
gondermek istemiyorum ama israr ediyor gerek yok aslinda dimi
ya canım mısın ne gönderiyosun kocan mı o seni bırakıp gidince başına bela açar twitterda ifşaların dolaşır
yuzum yokki
yüzün olmasına gerek mi var tanıdıklarına yollar seni rezil eder yapma diyorsam bir bildiğimiz var ismini cismini yazar senin fotonu bulup koyması da zor değil yani yüzlü fotonu
of tamam korktum
atma twitter ve bazı ifşa sitelerine atıyorlar hatta bulut sunuclarına da atıyorlar tehdit şantaja uğrarsın ayrıca günah
evet tamam tesekkur ederim
kendinizi niye buna mecburmuş gibi zorluyorsunuz ki?
adami seviyorum
sevmek bu değil kuzenim kız arkadaşından hiç böyle bir şey istemedi
her erkek istemez kaybetme korkusu vardir neyse ya boş ver benimkide iste sacma sapan bisey
yo hiç alakası yok sürüsüyle sevgilisi oldu hiç öyle bir amacı olmadı sen bilirsin ben iyiliğin için söyledim
Ben dolaşıma sokarım Twitter dan
neden sebeb
niye dolaşıma sokarsin neden
Var mi instan takip atam
Kime gönderdiğine bağlı
sevdigim adama
Bişey olmaz sevdiğine serbest
ama o seviyor mu iste onda biraz şüpheliyim
Neden cinsellik için mi senle olduğunu düşünüyorsun
Onları kullanıp seni tehdit edebilir
yuzum gözükmüyor
Dm den mi atıcan?