- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGayet doğal eşin sana bakıp rahatlıyor hatta coşuyor ne güzel işte eşinin ilham kaynağısın ve senden başka bir şey gözü görmüyor bunda garip bir şey yok hatta daha güzel bir şey farklı şüphelenmeye değilde bunun tadını çıkartmanızı öneririm mutluluklar dilerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kocanın fotolarını çekmesinden bana göre garip bir durup yok. Demek ki fiziğini beğeniyor ve ara ara bakmak için çekiyor. Önemli tek şey onları gerçekten bir başkasının göremeyeceğin bir şekilde saklaması. Bunun dışında bir poblem olacağını ben pek zannetmiyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum başkasına göstermez. Kendisi de gün içinde baktığını söylemisti
bu işte bir pu ştluk kokusu alıyorum. zaten canlı canlı açıp bakacağı göreceği şeyin niy fotosunu çekip baksın bir adam? bu işten bir arıza çıkar sana söyleyim...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılCuckold fantezisine düşmüş binlerce insan var eşin onlardan biri olabilir ama en sağlıklısi eşine direkt sorup ondan öğrenmek olur ya da telefonunu karistirmak
05 Yorumla
Soran+1 yılHayir oyle fantezisi yok teline de baktim hicbir sey yok fotolarım da gizli
- +1 yıl
Tamam o zaman neden bu soruyu soruyorsun amacin ne ?
Soran+1 yılYapan var mi ve gün icinde acıp bakarlar mı normal bir sey mi diye merak ettim ve sordum
- +1 yıl
🤦♂️🤦♂️
Soran+1 yılAyy nee noldu 😐
Valla esin güzel kardeşim ise seni bazı sitelerde paylaşıyor da olabilir
17 Yorumla- +1 yıl
@Sdeeeck aynen aynen öyle ben söyleyecektim sen söyledin
Soran+1 yılPek ihtimal vermiyorum aslinda çünkü gizlemiş yani faceıd olmadan acılmaz oyle bisi yapsa ortalıkta olurdu diye dusundum
Soran+1 yılSanmam karakteri oyle degil çünkü. Tayt giyince bile üstüne uzun giy diyeb adam bunu yapmaz bence
Soran+1 yılHayir günlerce kalmadik hic ama gün içinde özeldiğini ve resimlere bakıp cok güzeldi söyle böyle diye yazar
Telefon gibi cihazlarda özel fotunuz olmasın. Kaybeder birinin eline geçer vs bence bunlar hiçbir platformda saklanmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birine gosterecegini pek sanmiyorum. Bazen 31 cekmek icin sakliyodur belki
05 Yorumla
Soran+1 yılGun içinde ben yanında yokken filan belki evet bunu hic dusunmemiştim
Soran+1 yılVideo yok sadece foto
Soran+1 yılZannetmem uğrasmaz öyle şeylerle
+1 yılGrup fantazisi varsa garanti seni arkadaşlarına gösteriyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok
- +1 yıl
Peki
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Sen foto çektirmesine müsade et yarın bir gün başka yerlerde görürsün kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam oyle yapacak bir karakterde değil
- Cinsel Yaşam konusunda 888 cevap paylaştı.
+1 yılBirisine gösteriyorsa çok iyi çok güzel bir fantezi
03 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz oyle bir sey
- +1 yıl
Neden ki yapsa çok güzel olur, sen ister misin göstermesini?
- +1 yıl
Paylaşım yapar bende çok kıskancım ama bazen gizlice gösteriyorum arkadaşlara yüz olmadan
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Böyle şeyleri Twitter da paylaşan çok kişi var eşimin resmi diye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşıyordur cuckold olabilir kocan. Başkaları yorum yapıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılİzin verme ya öyle şey olabilir mi gerçekten gizemli olan birazcık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseviyordur seksi hallerini, özledikçe bakması normal.
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkürleeer haklısın
Cevap sahibi+1 yılrica ederim.
tadını çıkarr
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşlarına gösteriyor ya da internette paylaşıyor olabilir, dikkat et
10 Yorumla
+1 yılBelki birisine ariyordur fantezi için
03 Yorumla- +1 yıl
Sanki adam uzun yola gidiyor izledikçe bakarak mastürbasyon yapıyor her gün koynundasin neyini merak Edip bakacakmis o resimlere her akşam gördüğü şeye yeme beni o adam resimleri birine göndererek kendini tatmin etmiyorsa ben bir şey bilmiyorum çünkü birisi bana resim atıp duruyordu geçmiş zaman
Soran+1 yılAma gün icinde özledigini iste resimlere bakıp zemin hazırladığını söyler bu insan kıyafette bile dikkat et görünmesin oran filan der sanmam birine atcanı
- +1 yıl
Umarım öyledir eğer dediğim sekildeyse birine güzel fiziğin göz banyosu yaptırır
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli biri olarak o fotoları telefonumda saklamam.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen fantezisi olduğu için olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bakıp bakıp tokatlıyor mu çavuşu
00 YorumlaBazıları teşhir ediyor
00 Yorumla
+1 yılHatıra olur video. da çekin
00 Yorumla
+1 yılBence hos bişey degil.
00 Yorumla
+1 yılBence başka şeyler yapıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlarına servis ettiği kesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlarına gösteriyor olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eğer paylaşırsa reklam olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMillete göstermez dimi
019 Yorumla
Soran+1 yılYapmaz bence oyle biri degil zaten sadece insan merak ediyo
Cevap sahibi+1 yılArada bakıyor demekki o zaöan
Soran+1 yılZaten benim merak ettiğim de hani boyle çekip bakar mı erkekler
Cevap sahibi+1 yılYani ben bakmam zaten gğzel kısmı arada olması o tarz fantezilerin
Cevap sahibi+1 yılAma eşin seviyor belki
Soran+1 yılEvet hep özenli göze hitap etmesini ister
Cevap sahibi+1 yılÖyle seviyor demekki
Cevap sahibi+1 yılArada da bakmak istiyor
Soran+1 yılSanirim ama düşününce bi yandan güzel ek azindan açip başkasına bakmıyo
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bak. Belki gğn içinde sana bakıp azıyor akşamda seni istiyor
Cevap sahibi+1 yılSadece o hallerini mi çekiyor yoksa ilişki esnasında da mı
Soran+1 yılYok sadece o an iliski anında cekmedi hic
Cevap sahibi+1 yılE senin o halini beğenip çekiyor demekki işte. Bakmak için. Fiziğin de iyiyse
Soran+1 yılEvet güzel ben de bakiyorum cektiklerine cok hos görünüyo
Cevap sahibi+1 yılSenın bile hoşuna gitmiş adamın gitmez mi😂. Sende onu dene mesela tam yapacakken şeyin çok gğzel görünüyor de çek mesela tepkisini ölç
Soran+1 yılAaaa evet yapicam 😂
Cevap sahibi+1 yılYap😂
Cevap sahibi+1 yılBide şey yap sen resim at gün içinde, senın galeriye yeni resim diye😅 akşama çabuk gel de
Cevap sahibi+1 yılYapmaya mı gittin😂
+1 yılBaşka cinsel arzuları var kocanın emin ol
00 Yorumlakocansa sor
00 Yorumla
+1 yılSeks yaparkende cekiyormu
00 Yorumla
+1 yılFizik olarak nasılsın peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇeker bir şey olmaz bende çekiyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılSonra acıp bakar mısın yani bunu cekmendeki amac nedir ki
Cevap sahibi+1 yılBuraya yazmıyım şimdi özelim sonuçta herkes okuyo
Soran+1 yılDostum zaten gizlisin ne ozeli
Cevap sahibi+1 yılGenelde bakıp mastürbasyon yapıyorum ondan uzakta olduğumda ya da bakıp azıyorum eve gidincede deliler gibi seks yapıyoruz
Soran+1 yılEvet gün içinde bazen yazıyor diyor ki iste cok güzeldi resmine bakıyorum özlüyorum eve gelince hazır ol vs diyor simdi taslar yerine oturuyor zemin hazirliyor olabilir
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim karıma yazıyorum işte off şu geçen çektiğim resmine bakıyorum akşam olsada hemen eve gelsem vs felan hazırlan benim gelmeme yakın diyorum
Soran+1 yılAynen aynen kocam da yaziyoe bunlari
Cevap sahibi+1 yılDaha neler yazıyorumda burada engelleniyoz sonra hahah
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım gavvatlık var
00 Yorumla
+1 yılYanlışın alası olur
00 YorumlaHoşuna gidiyordur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası