Cinsel Yaşam 25 yaş lezbiyen olmak için geç mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yonelimimi geç farkettim maskülen kızlardan hoşlanıyorum tamamen. 25 yaş geç mi lezbiyen ilişki yaşamak için 25 yaş lezbiyen olmak için geç mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Doğrucu_davut Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Lezbiyen olmak sonradan olunacak şey değil. Önceden varsa vardır yoksa bu yaşa kadar olmamıştır olmazda artik. Gay icinde aynısı geçerli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 13 yaşımda bile vardi ama aşırı bastirdigimi fark ettim sadece beğeni diye dusundum Yorumla Doğrucu_davut 1 yıl O zaman baska zaten içten içe bastırılmış lezmissin sen. Bunun yaşı yok ama dediğim gibi hep lez oldugun için Yorumla
Uzunm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 39% 1 yıl Denersin ama önermem önce doktor a gozuk psikolojik olarak bir muayene ol kendinden emin ol 0 0 Yorumla
perqoloq Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Lezin yaşımı olur.. menopoza girmişler bile yapıyor. İstedikten sonra. 0 0 Yorumla
awarenessaspie Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Geç değil ama toplumsal norm cinsel kimliğini keşfetmende bayağı oyalamış seni. 0 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geç değil. İlişki yaşasan aktif mi olursun pasif mi? 0 0 Yorumla
Es_Ess Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşı yok ki her an olabilir 0 4 Yorumla Es_Ess 1 yıl Nasıl yani 17-19 arası kızlarla mı sevgili oluyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Hayır olmuyorum işte onu diyorum hep küçükler yazıyor Yorumla Es_Ess 1 yıl Bu konu ilgimi çekiyor konuşmak istiyorum eğer sıkıntı olmazsa yazar mısın? Yorumla Es_Ess 1 yıl Küçükler sevgili olmak için mi yazıyor yani Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl bunun yaşla ilgisi ne 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Karşıma çıkanların çoğu 17 19 yasinda ondan Yorumla Trachovski 1 yıl farkında olmak kişiye özeldir Yorumla
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Hayır geç değil hemen başla 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. lezbiyen olmanın yaşımı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl En son ne zaman bir erkek ile oldun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Flört edeli 1 sene olmadı birkaç ay Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onunla oldun mu peki Yorumla Soran 1 yıl Cinsellik yasamadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakire misin yoksa Yorumla
mertbyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Değil erkeklerle yaşadın mı hiç 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla mertbyyy 1 yıl Nasıl farkettin Yorumla Soran 1 yıl 3 ay önce bir kizla flört ettim sonrasında başkalarıyla da oldu erkeklerden çok daha fazla hoşuma gitti duygusal ve cinsel çekim olarak çok daha yoğun hisler Yorumla mertbyyy 1 yıl Kızla flört nasıl oluyor ki ne yaptınız Yorumla Soran 1 yıl Cinsel bisey yaşamadık opustuk ve sdvgili gibiydik çok ilgiliydi Yorumla mertbyyy 1 yıl Kendini bi kadına mı teslim etmek istiyorsun Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. tam zamanı 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok geç 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Lezbiyen olmak sonradan olunacak şey değil. Önceden varsa vardır yoksa bu yaşa kadar olmamıştır olmazda artik. Gay icinde aynısı geçerli
13 yaşımda bile vardi ama aşırı bastirdigimi fark ettim sadece beğeni diye dusundum
O zaman baska zaten içten içe bastırılmış lezmissin sen. Bunun yaşı yok ama dediğim gibi hep lez oldugun için
Denersin ama önermem önce doktor a gozuk psikolojik olarak bir muayene ol kendinden emin ol
Lezin yaşımı olur.. menopoza girmişler bile yapıyor. İstedikten sonra.
Geç değil ama toplumsal norm cinsel kimliğini keşfetmende bayağı oyalamış seni.
Geç değil. İlişki yaşasan aktif mi olursun pasif mi?
Yaşı yok ki her an olabilir
Nasıl yani 17-19 arası kızlarla mı sevgili oluyorsun?
Hayır olmuyorum işte onu diyorum hep küçükler yazıyor
Bu konu ilgimi çekiyor konuşmak istiyorum eğer sıkıntı olmazsa yazar mısın?
Küçükler sevgili olmak için mi yazıyor yani
bunun yaşla ilgisi ne
Karşıma çıkanların çoğu 17 19 yasinda ondan
farkında olmak kişiye özeldir
Hayır geç değil hemen başla
lezbiyen olmanın yaşımı var
En son ne zaman bir erkek ile oldun
Flört edeli 1 sene olmadı birkaç ay
Onunla oldun mu peki
Cinsellik yasamadim
Bakire misin yoksa
Değil erkeklerle yaşadın mı hiç
Evet
Nasıl farkettin
3 ay önce bir kizla flört ettim sonrasında başkalarıyla da oldu erkeklerden çok daha fazla hoşuma gitti duygusal ve cinsel çekim olarak çok daha yoğun hisler
Kızla flört nasıl oluyor ki ne yaptınız
Cinsel bisey yaşamadık opustuk ve sdvgili gibiydik çok ilgiliydi
Kendini bi kadına mı teslim etmek istiyorsun
Kuzenimden lezbiyen
degil
Asla geç değil
tam zamanı
Çok geç 😂
Geç kaldın 😂
Evet gec
var mı bi gelişme
Lez degil bisex