Evlilikte ufukta görünmüyor. Cinsel birlikteliğim de olmadı. Ne kadar daha beklemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok geç kalmışın. Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendini şartlama. Her şeyin zamanı olur. Mevzu sadece cinsellik olsa zaten birini bulursun. Hatta ben de senle olurum. Ama önemli olan şey senin mutlu olman. Cinsellik hayatın odak noktası değildir. Senin yaşına yakın biri olarak söylüyorum bunu.
00 Yorumla
+1 yılGeç kalınmış bir yaş ama dert edilecek bir yaş değil. Önünde daha yıllar var. Sadece şunu diyebilirim sana, ağırdan alma, beni kullanıyor mu hissine kapılma. Sen onu kullanıyormuşsun gibi düşün.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Vallahi bence çok geç kalmışsın bu yaşlar normalde cinsellikte orta yaşlardır ama zararında nevresimden dönersen kardır evlilikte görünmüyorsa bence daha fazla beklemek sadece hatadır
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmışsın, ne kaçırdığını bilsen, kendini seksin hazzından mahrum bırakmazdın. Her zaman diyorum, evlenmeye uygun birisi karşınıza çıkmazsa bakire mi öleceksiniz? Sadece düzenli seks için evlenmenin mantıklı olmadığında hemfikiriz. İnsan hiç evlenmeyi istemeyebilir de. Bu durumda cinsel isteğin bastırılması ne kadar doğru?
00 Yorumla Hayir. 50-60 yaşinda bile çok istekli kadinlar var. Henüz çok geç değil, hiç tatmamişsiniz himmm ne güzel, dardir bide sizin, penisi iyi kavrarsiniz içinize kesin
00 Yorumla
+1 yılÖnce yolunu çiz... Ufukta görünmeyen evlilik tarafından mı hayata devam edeceksin, yoksa kendi hayatını mı yaşayacaksın. Sonrası kolay çözülür..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. hayatta hiçbir sey çin geç ya da erken degildir kendini ne zaman neye hazır hissedersen uygun kişi olursa o zaman uygundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır ne zaman buldunsa yaşayacaksın keyfine bakacaksın hatta imkan varsa farklı partnerlerde değişik renk katar
00 YorumlaHayır elbette cinsel arzular her yaşta olur hiç bir şeye geç kalmış değilsiniz hoşlandığınız birisi ile bunu deneyin çok hoşunuza gidecek bence
00 Yorumla
+1 yılToprak olup gidecek yakında kurur biter sana küser belki cinsellik yaşamaya çalışacağın erkek sana bu yüzden aşık olur evlenirsin 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYüzeysel de olsa yaşanabilir bu kişiye bağlı cevapar sizde
00 Yorumla
+1 yılSeks yapacagin 15 yilin gecmis. kalmis 10 yilin sen dusun
00 Yorumla
+1 yılParmak ve yastıklara ya devam ya bye deme zamanı.
00 YorumlaKaçırdığın zevkler ve hazlar açısından bakılırsa geç :)
00 Yorumla
+1 yılBence hayır aksine ideal ve tecrübe efendisi bir yaş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için neden geç kalınsın ki bu yaşa kadar güvenemwmiş olabilirmi
00 Yorumla
+1 yılBence çok geç kalınmış ya bu yaşa kadar insan bişeylerin tadına bakmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kaç seneye pörsümeye başlayacan. Daha neyi bekleyeceksin
00 Yorumla sabredebildigin kadae bekle bunun. yaşla alakası yok zamanı gelinc evlenşrsin bi şekilde veririsn çok tarkılma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu soruyu kendine sorsan daha iyi olur bence, sonuçta girecek biz değiliz. Vücut da senin vücudun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik kadar gereksiz iğrenç bişey yok. Anlık zevk sadece gerisi boş. Ben evliyim kurtulmak istiyorum nefret ediyorum cinsellikten
015 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamışsın hastasın cinselli insan ruh sağlığı için ilaçtır
Cevap sahibi+1 yılBence zaman kaybı cinsellik uzun zamandır kestim mutluyum eşimle ilgili sorunlar ten uyumu değildi sağ olsun hepten soğuttu
Cevap sahibi+1 yıl@Xjaguar hayattan soğuttu gerçi cinsellik ne ki hayatı tekrar sevdirecek biri çıkarsa karşıma belki düşüncem değişir kim bilir
Cevap sahibi+1 yıl@Xjaguar umarım doğru insanı bulurum
Cevap sahibi+1 yıl@Xjaguar ama önce yanlış insanı hayatımdan çıkarmam lazım
Cevap sahibi+1 yıl@Xjaguar yaramı deştin :( çıkacak umarım uzatmaları oynuyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@Xjaguar biraz takıldım aslında yaram hiç kapanmadı nasıl deşeceksin haklısın daha fazla rahatsızlık vermeyelim
Cevap sahibi+1 yıl@Xjaguar teşekkürler bugün olmasa da sonum olunca yazarım iyi geceler
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. yaşamak mı istiyorsun artık? tenine dokunulmasını mı arzuluyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir an önce evlenmeni tavsiye ederim belirli bir yaştan sonra performans düşüklüğü yaşamaya başlarsın buda eşin için hiç iç açıcı bir şey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire geldi bir döne bakire yaşadı kaç sene temel kızı fadime açılmadan iade yazacaklar yakında mezarına 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekle biraz daha şimdi o yaşta ilişkiye girersen varya önünü alamazsın duramazsın çok fena şey yaştasın birkaç tecrübe anlatsam sana vayra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMenapoza gireceksin yakın zamanda. Çocuk istiyorsan bir an önce elini çabuk tutmalısın.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*menopoz
Soran+1 yılSevmediğim bir adamla evlenemem. Ne yapayım mutsuz aileye çocuk mu getireceğim
Cevap sahibi+1 yılDindar veya tutucu değilsen açık ilişki olan bir evlilik yapacaksın. Anladığım kadarıyla mantık evliliği yapmak istediğin adamlar seni cinsel açıdan hiç çekmiyor. Böyle bir adamla evlenip arada swinger denen kaçamak yapacaksınız. Başka çaresi yok gibi senin için.
Yaşın bir hayli geçmiş evlilik içinde sıkıntı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz geç kalmışsın diyebiliriz 30-40 arası altın çağ olarak adlandırılır kadınlar için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol matah bir şey değil, mastürbasyon bile daha zevkli 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim 40 yaşında konuştuğum kadın var daha eline erkek eli değmemiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40’a kadar yolu var bence, 40’tan sonrası maleseff cinselliğe bakış açın değişebilir.
00 Yorumla
+1 yılKlişe bir söz ama insa. Gerçekten hissettiği yaştadır. Bense senin benzer durumdayım ama deli gibi istekliyim bende bu isteği azaltmaya çalışıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç değil ama o zevkten mahrum kalma. Hiç sevişmede mi olmadı. Sürtünme oranı yalattırman?
00 YorumlaGerçekten kötüymüş üzüldüm durumuna. Ne olacak bu halin böyle 😪
00 Yorumla
+1 yılÇok beklemişsin bu saatten sonrada soran olmaz herhalde
00 YorumlaCidden beklemenin analami yok. hangi şehir desiniz. tanidalim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 yaşında hiç deneyim yaşamamış birisiyle ilişki yaşadım muazzam
00 YorumlaÖrümcek ağı tutmuştur artık
00 Yorumla
+1 yılYaşa artık mezarıma götürecen
00 YorumlaBiz bunu nasıl bilebiliriz sence
00 Yorumlaİstersen yap çok takma kafana
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Ohooo baya geç kalmışsın 😅
00 Yorumla
+1 yılMezara girene kadar yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmezara giriceğini anlamadan 2dk önceye kadar bekleyebilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Artık bekleme kanka istersen
00 Yorumla
+1 yılHayır aynıyız seninle 🥲
00 Yorumla
+1 yılDaha neyi bekliyorsun 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuygusalsın ve özel değer vereceğin göreceğin bir erkek olsun istiyosun dimi
01 Yorumla- +1 yıl
Evet kesin öyledir çünkü ben de öyleyim sevmeden evlilik yapamam tiksinirim elimde değil sevdiğim oldu ayrıldık sonra da kimseyi sevemedim etkilenmediğim biriyle de cinsellik yaşayamam hayat böyle zalim
Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Artık kumbaranı bozdur zaman akıp gidiyor
00 Yorumla
+1 yılOha. Kuruyup gidecek ver birine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç vakit kaybetme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Guvenebilecegin biri varsa bekleme
00 Yorumla
+1 yılBilemezsin nezaman olur nasip işi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeç tabi 5 sene sonra Tükkan kepenk indirir
00 Yorumla
+1 yılfazla bekletme o zaman
00 YorumlaBekleme beni bul xjdbcnn
00 Yorumla
+1 yılDegıl tam aksıne tam yası arkadsım olurmusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence artik bu zevki yasamalisinn
00 YorumlaMezara kadar bekle bence
00 YorumlaCanın çok istiyor belli ki
00 YorumlaSeninle olan şanslı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdiye kadar beklediysen alışmışsındır. Dewamke
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz daha, beklersen, gerek kalmayacak😉😆😆
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi