arkadaşlar şu an okulumu okuyorum ünideyim mesleğimi onu bunumu alıp evlenmeyi düşünüyorum buda ortalama 27yaşımı filan bulur ama 27yaşına kadar bakire kalmak ezikçemi kötü bişeyki hiç cinselik yaşamamış bir kız için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki geç... Cinsel isteğin 15 yaşında başlamıştır. 18 yaşında da reşit oldun, yani seks yapmak için önünde bir engel yok... Eziklik demem ama 10 yılını seks yapmadan geçirmiş olacaksın... Neden? Ataerkil kafalı bir sığır evlenirken senden bakire olmanı isteyecek diye.. Erkek cinsine, senin cinsel ilişki geçmişini sorgulama hakkını vermen sence ne kadar doğru?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Merhaba,
Şimdi farklı gelecek bu konu sana belki, ama benim bir görüşüm var ve bu konu toplumda çoğu kişinin garipseyeceği bir konu.
Hayatımdaki kişiye Açık ilişki yaşamasına müsaade edebilecek birisiyim. (Başka bir erkekle sadece ilişki yaşamasına) Evet ciddiyim bu konuda çok.
Bunu istememin sebebi var ve çok ayrıntılı zaten, anlatsam eminim sen de anlarsın beni ve normal görürsün bunu ama tabi ilk etapta uzun uzun yazamam..
Ve üstelik sevdiğim kişi bunu yaşarken ben asla başka birisiyle olmak istemeyeceğim, benim haberim dahilinde yaşayacak ilişkisini de elbette.
Çok daha detayi var ama bunu mutlaka seninle konuşmam gerekiyor, toplumun nabzını merak ediyorum, bana yqzqr mısın rica etsem?00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
1 yılNiye ezikce olsun. Evlilik disi iliskiler o kadar normallesmis ki doğru olan yanlismis gibi geliyor bizee
02 Yorumla
Soran1 yılhahha evet gerçekten çevremde çoğu arkadaşım yaptığı için kendimi garipsedim istesem yaparim ama istemiyorum o yaşlara gelincede arkadaşlarım işte tecrübesiz olcksın eşin tecrübeli olcak öylete zevkiy olmaz falan diyorlar
- 1 yıl
Ne alaka. Tecrube kazanmak icin zina mi yapalim. Ne kadar sacma evlenince zamanla birbirinizin isteklerine cevap verirsiniz. Ben yapamazdim cidden.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden ezikce olsun aksine guzel bisey. İnsani daha karakterli gosterir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
1 yılNe alakası var. Bekaretin ayıp olduğunu düşünmek çok enteresan :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBende 29um yaşamadım ve senin gibi biriyle birlikte keşfetmek hayalim olmazsada Ölmem alıştım yalnızlığı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil tabi ki. Ben de aynı yaşlardayım ve bakireyim. Normal bir durum bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl25 yasindayım bakirim. Senin gibi dusunen biri icin kendimi sakladım
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHangi sehirde yasiyorsun
Gizli Üye(25-29)1 yılGeç değil tatlım ben 29da yaptım ilk ve gayet iyi yani ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYoo neden ezikce olsun. 28 yasibdayim uygun bulursan tanimak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır niye ezik olsun düşüncen saçma yani cinsel oyuncak değil evlilikte olması gerekiyor..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Baya geç kalmışsın, artık kizlar zevkine bakıyor kızlık falan dinlemiyorlar, en güzel yıllarımiz geçiyor diyorlar, sen gec mi kaldim diyorsun
00 YorumlaDayanabiliyor musun peki?
03 Yorumla
Soran1 yılevet mastla idare ediyorumda o yaşa kadar nebilim tecrübesiz olmak kötü bişeyki
- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılHayır ezikler değil normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKötü degil evlenince yaşarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha önce ufak çaplı şeyler yaşadın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl30 yaşında bakirim ayıp değil
00 Yorumla
1 yılYo neden kötü olsun. Bölümün ne bu arada
02 Yorumla
Soran1 yılmimarlık
- 1 yıl
Havalıymış çok rahat kısmet gelir ayağına
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılevlilik yaşı
00 Yorumla Hayır eziklik falan deĝil
00 Yorumla
1 yılBaya yani djjd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılNiye ezik olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel bir şey
00 Yorumla
1 yılEzikçe
00 Yorumla
1 yılGeç değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNormal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYüksek misin
00 Yorumla