Daha yaşamadım doğru insanı bekliyorum ama inancım da kalmadı gibi önemseme yaşa diyorum kendime ama bilemiyorum da.
25 yaşına kadar cinsellik yaşamamak eksiklik midir?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
28
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Ne eksikligi knk neden bu kadar olmazsa olmaz mecburi zorunluk gibi goruyorsunuz bu cinselligi sanki hayati gelme dogma sebebimiz mikismek. Dedigin gibi dogru kisi zamani falan geldiginde yaparsin ama boyle yasa bakarak bazi ergen bebeler gibi yok 18 oldum cok mu gec kaldim falan diyorlar kafayi yiyorum burada...
Bence böyle bir şeyi en azından ilk defayi bir şey hissettigin kisi ile yasamali insan çünkü ilerde mutlaka bir kıyas olacaktır ve hiç tanımadığın ya da umursamadigin birini arzulaman ya da aşık olman hayatını mahvedebilir
Zevk için değil sevdiğinle ol diye, birde bunun öbür dünyası var, eksiklik diye düşünme lütfen. herşeyşn zamanı var kedi köpek sevmediğin insan la sevdiğin ama senin kulanan insanla olursan bedenin ruhun senden hep bir şey alıp gidiyorlar. ama sevdiğin eşin olursa aşkın tadı daha başka oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ne eksikligi knk neden bu kadar olmazsa olmaz mecburi zorunluk gibi goruyorsunuz bu cinselligi sanki hayati gelme dogma sebebimiz mikismek. Dedigin gibi dogru kisi zamani falan geldiginde yaparsin ama boyle yasa bakarak bazi ergen bebeler gibi yok 18 oldum cok mu gec kaldim falan diyorlar kafayi yiyorum burada...
Bence böyle bir şeyi en azından ilk defayi bir şey hissettigin kisi ile yasamali insan çünkü ilerde mutlaka bir kıyas olacaktır ve hiç tanımadığın ya da umursamadigin birini arzulaman ya da aşık olman hayatını mahvedebilir
Neyi bekliyorsun da gençliğinin en güzel yıllarını seksten mahrum geçiriyorsun?
Hiç yakınlaştığın biri olmadı mı
Ya da yakınlaşmaya kendini en yakın hissettiğin biri
Flörtlerin oluyor mu sosyal bir hayatın var mı
yok bir eksiklik değil..
doğru bir insan bulur sizi endişelenmeyin:)
Kendini tutmalısın. İlla tutanam diyorsan sanaldan deneyip hevesini al.
Bu senin bileceğin iş. Doğru kişiyle karşılaşırsın umarım
Eksiklik degildir, ama sanaldan nefsini koreltebilirsin
Eksiklik degil hayatina biri girer evlenirsin o zaman yaşa yoksa sonradan pisman olursun
Yaşa ne duruyorsun doğru insan diye diye toprak olacak
Böyle daha iyi bal gibisindir şimdi. Partnerin inanılmaz şanslı ııııım
degil ama dogru insan denk gelirmi bilinmez
Değil 25 ölene kadar da yaşamasam s2mde olmaz.
Ben de aynı senin gibi doğru kişiyi bekliyorum 27 yaşındayım ama artık dayanamıyorum ya
Tanışalım mı
Bence güzel ama yaşamadan ölürsen o sıkıntı sadece
Doğru insan olmayacağına hiç olmaması iyidir.
Ben 32 yaşına kadar yaşamayacağım
Nasıl biri olsun isterdin o ilk olcak kişinin
Evet en azından bir şeyler yaşanılmalı
Zaman geçiyor Ne istediğine karar vermeniz
Lütfen yapma.
Neden
Zevk için değil sevdiğinle ol diye, birde bunun öbür dünyası var, eksiklik diye düşünme lütfen. herşeyşn zamanı var kedi köpek sevmediğin insan la sevdiğin ama senin kulanan insanla olursan bedenin ruhun senden hep bir şey alıp gidiyorlar. ama sevdiğin eşin olursa aşkın tadı daha başka oluyor
Cunku sevısmek yürek ister aşk ıster, sevgi ıster dokunmak öpmek omzuna yatmak sacını oksamak el ele tutusmak belkı ilerde bebek olmasını ıstemektır.
Daha güzel iste
Kocanı bekle
Büyük eksiklik
İçin lav gibimi
Sakın ha Allah'a sığın zinadan
Canın yaşamak istiyor mu
Sence?