Kanki o seks denen şeyi yapan yapmadan duramıyor yapmayan da hiç yapmıyor değişik bir şey ne tarafa çekersen tehlikeli bir kızla karşılaşırsın umarım sünepe kızlar sıkıntı
bu tür şeyler özel olmalı ya herkesle olmaz bu geniş düşünüyorsun dar düşünüyorsun meselesi değil sevdiğin insana özel olmalı o eşik bi kez aşıldı mı önünü alamazsın bu kadar yerlerde olmamalı bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kendini evleneceğin kadına sakla normali bu. Kedi gibi her önüne gelenle olmak anormal olanı. Zinaya bulaşmadan temiz temiz evlenin.
Düşüncem bu yıllardır zaten
Bazıları bunun anormal olduğunu ifade ediyor da. ya da evlenmeden ilişki yaşamanın kolaylığı için soru soru soranlar var.
Kanki o seks denen şeyi yapan yapmadan duramıyor yapmayan da hiç yapmıyor değişik bir şey ne tarafa çekersen tehlikeli bir kızla karşılaşırsın umarım sünepe kızlar sıkıntı
Degil sahsen sende bir problem oldugunudusunurum bu dogal bir ihtiyac
bu tür şeyler özel olmalı ya herkesle olmaz bu geniş düşünüyorsun dar düşünüyorsun meselesi değil
sevdiğin insana özel olmalı o eşik bi kez aşıldı mı önünü alamazsın bu kadar yerlerde olmamalı bence
Evlenmediysen elbette normal. Ben de aynı şekilde bakirim.
normal evlenin zina mö de ms da normal degil evlenin mk duzgun ahlakli insanlar cogalsin oelari degil
Onu bekliyorum ama daha karşıma cikmadı
çok normal çok çok normal ilk sevdiğin ile özel olmalı
Normal
Oh be
zina? değil mi bu tabi ki normal
Evet bir sebebi de bu
iyi tutmuşsun kendini tebrikler
Doğru kişiyi bekliyorum
saygı duyuyorum, herkesin kendi tercihi sonuçta. zaten eleştiri olarak da söylemedim, gerçekten iyi tutmuşsun kendini, tebrikler.
Değil abi git işini gör
Nerde hshs
😂 Kolay şeyler
Nasıl kolay
Abicim bulunduğun yerde yokmu
Esc mi
Evet
Ama. Reis pis onlar
😂😂 Hiç öyle düşünme
Niyee
😂 Dene gör
Herkesin kendi tercihi
pek değil gibi
Niye degil
şöyle aslında karşına biri çıkmadıysa normal ama yaşın küçükte değil bence 24 yaşa kadar normal sonrası biraz geç gibi
Yani ben evleneceğim kadını düşündügum için
Bu coğrafyada normal
28 yılın patlaması nasıl olur Allah bilir
sen bir de 40'ı düşün :)
Kendimi eşime saklıyorum
en güzeli.
Hayat boyu yaşamamak dahil normal.
Nasıl normal
Galiba sen yapmamışsın hic
kapalı kutusun yanı
anormal olan bir durum göremiyorum :)
tercih meselesi