Cinsel Yaşam Erkekler yatakta nasıl kadın sever? akirak Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 erkekler yatakta nasil kadin sever? teslimiyetci ve itaatkar mi yoksa daha dominant mi? Erkekler yatakta nasıl kadın sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. eşimi severim 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O başlıkların hepsi olmakla beraber en çok seks yapmaktan gerçekten keyif alabilen kadınlar baş tacı... 0 0 Yorumla
uyumluer Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. ikssinden birini tercih etmeye gerek var mı? duruma göre fanteziye göre.. öenmli olan güvenmek 0 0 Yorumla
Pufkuf5 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% 1 ay Tutkulu olsun dom veya switch olsun taparim kendisine 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İtaatkar iyi olur kucaktada aktif hatun candır 0 0 Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl farketmez. hepsinin ayrı güzelliği var. beyaz tenli küçük memeli temiz biri olsun da 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dominant karakterde biriyim. Yatakta Partnerimin Bana Tam Anlamıyla İtaat Etmesi gerek 0 0 Yorumla
otisabi34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 31% 1 yıl Hepsinden biraz biraz bence teslimde olcak kontrolcüde yerine göre 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arzulu istekli sınırsız ve katılımcı kadın severim. 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Dominant olabilen kadına pek denk gelmedim ki istemem de zaten itaatkar olmalı biraz 0 0 Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. fiziği iyi olsun içi sıcak ıslak olsun bol bol kadın sesi çıkarsın 0 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Çoğunlukta itaatkar ara sıra teslim olmakta çok hoş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sessiz olsun, canı tatlı biri olmasın bana yeter, aşırı sert biriyim cinsellikte her kadın bu durumdan memnun kalmıyor 0 0 Yorumla
ULASILMAZADAMM Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Ben hayvanlaştığım için pek konuşmaya. Fırsatı olmuyor 😆 0 2 Yorumla akirak 1 yıl jxwjkxwkxkak ULASILMAZADAMM 1 yıl 😂😂
xHerbeL Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Her anlamla benimle aynı düşünce ve fabtazilerde olan aynı şeyleri konusup yapacağımız biri 0 0 Yorumla
mhmmdislrr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Gerekince teslimiyetçi gerekince dominant olsa sexks inanılmaz tat verir 0 0 Yorumla
Sevdalı69 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Kadın dediğin yatakta hayat kadını gibi olacak 1 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. İtaatkar olcak 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Dominant kadından nefret ederim shshhshs 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sınırsız 0 2 Yorumla akirak 1 yıl nasil yani? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cinsellikte herşeyi yaşayabilen Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yatakta o.. pu olan kadın 0 2 Yorumla akirak 1 yıl nasil mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkeğine karşı sınırı olmayan herşeyi yapan Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İtaatkar 1 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dürüst olsun yeter 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yerine göre ikiside. 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Teslim olcak 0 0 Yorumla
jack_sparrow30 Takip Et Bilge Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. Dominant oral hızlı yapan 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. İtaatkar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
eşimi severim
O başlıkların hepsi olmakla beraber en çok seks yapmaktan gerçekten keyif alabilen kadınlar baş tacı...
ikssinden birini tercih etmeye gerek var mı? duruma göre fanteziye göre.. öenmli olan güvenmek
Tutkulu olsun dom veya switch olsun taparim kendisine
İtaatkar iyi olur kucaktada aktif hatun candır
farketmez. hepsinin ayrı güzelliği var. beyaz tenli küçük memeli temiz biri olsun da
Dominant karakterde biriyim. Yatakta Partnerimin Bana Tam Anlamıyla İtaat Etmesi gerek
Hepsinden biraz biraz bence teslimde olcak kontrolcüde yerine göre
Arzulu istekli sınırsız ve katılımcı kadın severim.
Dominant olabilen kadına pek denk gelmedim ki istemem de zaten itaatkar olmalı biraz
fiziği iyi olsun içi sıcak ıslak olsun bol bol kadın sesi çıkarsın
Çoğunlukta itaatkar ara sıra teslim olmakta çok hoş
Sessiz olsun, canı tatlı biri olmasın bana yeter, aşırı sert biriyim cinsellikte her kadın bu durumdan memnun kalmıyor
Ben hayvanlaştığım için pek konuşmaya. Fırsatı olmuyor 😆
jxwjkxwkxkak
😂😂
Her anlamla benimle aynı düşünce ve fabtazilerde olan aynı şeyleri konusup yapacağımız biri
Gerekince teslimiyetçi gerekince dominant olsa sexks inanılmaz tat verir
Kadın dediğin yatakta hayat kadını gibi olacak
İtaatkar olcak
sırt üstü yatsın yeter
Oral seks yapan ve aktif
Dominant kadından nefret ederim shshhshs
Sınırsız
nasil yani?
Cinsellikte herşeyi yaşayabilen
Yatakta o.. pu olan kadın
nasil mesela
Erkeğine karşı sınırı olmayan herşeyi yapan