Cinsel Yaşam Erkekler yatakta kıpır kıpır kadın mı sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Her şeyden huylanan, her şeye reaksiyon veren kadın mı yoksa nadiren tepki veren kadın mı? Güncellemeler10 ay yani burada bahsetmek istediğim en ufak şeyden bile tahrik olan kadın mı Erkekler yatakta kıpır kıpır kadın mı sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
HerkezeYardim888 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 10 ay burada bahsetmek istediğim en ufak şeyden bile tahrik olan kadınNE MESELA Bİ ÖRNEK VERİR MİSİN.. 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle kıpır kıpır her temasın karşılığını buldum hüküm edebileceğim bir kadın 1 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. Karşilik veren tabi kadin bastan cikaracak ki erkekte hakkini versin 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yani heyecanlı kıpır kıpır olan kadın daha heyecanlı zevkli olur 0 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Her şeye tepki veren cıvıl cıvıl bıcır bıcır kıpır kıpır olan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Yatakta hareketli kadın severim. Can yücel ne demiş kadın dediğin kımıl kımıl olacak yatakta koyun gibi yatmayacak… 0 3 Yorumla Soran 10 ay burada bahsetmek istediğim en ufak şeyden bile tahrik olan kadın Yorumla Cevap sahibi 10 ay Evet ben de onu diyorum. Hemen fitili yakmaşı Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yakmalı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 10 ay reaksiyon veren ama olumlu. değdiği anda arkasını dönüp pozisyon alan mesela 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. ne farkeder ki? insan olsun yeter 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Offf çok severim 😍 0 0 Yorumla
bilalcimbom Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 10 ay Erkeklerin böyle kriterleri olduğunu sanmıyorum 😂 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Öyle duran kadını kimse sevmez 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Huylanan kadın uyuz eder, can sıkar. 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. istekli olsun yeter 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet hareketli olmasını güzeldir 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kıpır kıpır tamam da huylanan değil 0 0 Yorumla
çılgınsofistttt Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 10 ay Kıpır kıpır tabii 😋 1 1 Yorumla çılgınsofistttt 10 ay Evet Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet severimm 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Hiç konuşmayan karı 0 9 Yorumla Neşelivefütursuz 10 ay @kafkass31 öylesi var mı peki :)) Yorumla kafkass31 10 ay Yoktur, olsun işte Yorumla Neşelivefütursuz 10 ay peki umarım denk gelirsiniz Yorumla kafkass31 10 ay Gelmiyim ya da Yorumla Neşelivefütursuz 10 ay siz tercihinizi başından belirtiniz ne diyeyim şimdi size Yorumla kafkass31 10 ay Dalgasına yazıyorum Yorumla Neşelivefütursuz 10 ay hangisini dalgasına yazdınız peki Yorumla kafkass31 10 ay Her şeyi Yorumla Neşelivefütursuz 10 ay peki iyi dalgalanmalar size Yorumla
Erdem3939 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 10 ay Evet oyle olmali 0 1 Yorumla Erdem3939 10 ay Kadın tahrik olmali zaten ama erkekte tahrik etmeyi bilmeli Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tepki veren 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ilkk 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. evet çok sever 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Hareketli iyidir 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nerde bulcaz onu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
burada bahsetmek istediğim en ufak şeyden bile tahrik olan kadın
NE MESELA Bİ ÖRNEK VERİR MİSİN..
Kesinlikle kıpır kıpır her temasın karşılığını buldum hüküm edebileceğim bir kadın
Karşilik veren tabi kadin bastan cikaracak ki erkekte hakkini versin
Yani heyecanlı kıpır kıpır olan kadın daha heyecanlı zevkli olur
Her şeye tepki veren cıvıl cıvıl bıcır bıcır kıpır kıpır olan
Yatakta hareketli kadın severim.
Can yücel ne demiş kadın dediğin kımıl kımıl olacak yatakta koyun gibi yatmayacak…
burada bahsetmek istediğim en ufak şeyden bile tahrik olan kadın
Evet ben de onu diyorum. Hemen fitili yakmaşı
Yakmalı
reaksiyon veren ama olumlu. değdiği anda arkasını dönüp pozisyon alan mesela
Hiç durmasın 🤣🤣🤣🤣
ne farkeder ki? insan olsun yeter
Offf çok severim 😍
Erkeklerin böyle kriterleri olduğunu sanmıyorum 😂
Öyle duran kadını kimse sevmez
Huylanan kadın uyuz eder, can sıkar.
istekli olsun yeter
Evet hareketli olmasını güzeldir