Why men love bitches kitabında bu konuya değinmiş acaba haklı mı yazar beyler cevaplayın bakalım. Erkekler erkeği memnun etmek için sevişen kadınla değil kendini memnun etmek için sevişen kadınla sevişmekten daha zevk alırlarmış. Yani açacak olursak erkeği memnun etmek için bir kadının çaba göstermesi erkeği o kadar tahrik etmezmiş ama kadın erkeğin bedenini kendi hazzı için kullanıyorsa ve erkek bunu hissediyorsa o zaman tahrik olurmuş. Bana ilginç geldi her erkekte varmış bu psikoloji ama farkında değillermiş doğru mu acaba?
Erkeklerin yatakta nasıl kadından hoşlandığını bilen var mı?
Bu ilginçmiş gerçekten. Herkes yatakta bencil olmamak gerektiğini ve karşısındakinin aldığı zevkle tatmin olduğunu söylüyor ama benim için aynı durum geçerli değil mesela :) Gerçeğe bakınca, herkes yine bencil partnerlerden şikayetçi, e o zaman nerede bu fedakarlar? Dengeyi sağlamak her şeyde olduğu gibi burada da önemli, bence. Orgazm olmak için ya da boşalmak için sevişilmez, bence. Aynı şekilde sürekli "Acaba tatmin edebiliyor muyum? Zevk alsın." düşüncesiyle de sevişilmez. "Sen zevk alıyorsan, karşındaki de alıyordur." mantığıyla hareket etmek daha doğru geliyor bana. Bu bir etkileşim ve ekip işi, sonuçta. :) Birlikte yükselirsin ya da birlikte batarsın. :) Herkesin kırmızı çizgileri vardır ama zaten zevklerin aynı olduğu kişilerle birliktelik yaşadığında sıkıntı olmaz; onun dışında esneme payı da mutlaka olmalı. Sadece cinsellik için değil her türlü arkadaşlık, sevgililik vs. ilişkisi için de geçerli bu, bence.
Aslında erkeklerde bazı çekirdek düşünceler varmış bilinçaltına çakılı ve aslında hayır ben öyle değilim deseler de öyle olduklarının farkında değiller. Erkeği asıl tahrik eden yatakta kadının zevk aldığını görmek yüzündeki ifade inlemeleri falan filan işte. Yani yine iş benim dediğime geliyo erkek onu mutlu etmek için sevişen kadından değil kendisini mutlu etmek için sevişren kadından tahrik olur.
Ne istediğini bilen, dişiliğini yalnızca eşine gösteren onu tahrik edici şekilde giyinen, yatakta hareketli ve kıvrak, eşi söylemeden bir şeyler yapacak (oral vs.), sabah ne sekilde uyandiracagini bilen, kahvaltiyla güzel noktalayan kadın lazım adama 😻
Kesinlikle haklı. Bu konuda uzun uzuna cinsel konuda bir yazı yazmıştım kendi blogumda. Hele ki bizim kadınlarımızda cinsellik başka anlamlar yüklemekte. Vermek kelimesi var ya. Sadece bu ülkede. Bu da erkeğe zevk verme odağı taşıdıklarını gösteriyor. Yabancı bir kadın aynı erkekle ilişkide daha kolay orgazm olurken bizim kadınlar ise daha zor oluyor. Çünkü değişik bir gelirim ve bilinçsizlik var. Cinselliği bilinçli yaşayan bir erkek de bu farklılığı farkeder. Son olarak geçen gün bir arkadaşımla bu konuda konuşurken şunu dedim. Bir kadın düşün ilişkide "gel artık " diyorsa o ilişki anlamsızdır. Ben bırakırım. Ve maalesef bu durum sıklaşmaya başladı. Bu da bu konu hakkında görüş ve fikirlerimdir.
Evet ben de onu farkettim Türkiyede sanki kadın erkeğe bir şey veriyo verip kurtulmalı zihniyeti var. ama yabancı kadın kendini mutlu etmek için sevişiyo. Türk kadınının bilinçaltında erkeğe bişey vermek var nedense ne vermes karşılıklı bir eylem oysaki. Ha bir de kadının erkeğe ne zaman boşalacaksın sorusu yok mu :-D
İşte bizim toplumda bu algı çok zor yıkılır. Erkek de kadın da bu dayatmada yaşayıp gidiyor. 26 yaşında bir kadın arkadaş bana sitem etti. sevgilisiyle ilişki esnasında erkek 3 kere orgazm olmuş ama kız olamamış. Krize girmiş ağlamış. Ya böyle bir durumu bı İngiltere de 60 yaşındaki kadınlar falan soyler. Biz de durum garip. Ve cinsellikten zevk almak ve vermek olarak yaşayan bir erkek için bile soğutucu bir toplum yapısı bu.
Bazı kızlar gerçekten çok seks cahili. Bir defa boşalmak herşey değildir olmuyosa olmuyodur öyle ağlayıp zırlamak krize girmek ne? O erkekten bir de hayır mı bekliycek
Rezaletler efendim rezalet. Kasvet dolu bir cinsel hayatımız var bu topraklarda. Ve en komiği de etiket. Yatakta rezalet bir kadın tavrı görüp bırakmak istediğinde ağır laflar duyabiliyorsun. Ya da bir kadın tatmin olmayı da etmeyi de düşünebilecek kültürdeyse ağır ithamlar altında da kalıyor maalesef.
Az önce biri sevdiğinizin sizi cinsel anlamda düşünmesini ister miydiniz diye sordu bir sürü kız asla istemem hemen bırakırım gibi cevaplar vermiş. Güya antık şu: seven erkek sevdiğine dokunmaz :-D cinsellik kirli bir dürtüdür erkek değer vermediği kadınla bunları ister gibi düşünceler
Bir de bizde nedense sekste sonuca ulaşmak boşalmaktır ama yabancılar o yatakta geçirdiği vakti de sayıyo. Yani bazı kadınlar sevişirken boşalmıyolar zaten boşalmak herşey değildir sen o anı yaşamışsın adamı içinde hissetmişsin öpüşme sevişme güzel şeyler yapılmışsa neden bu kadar sonuç odaklı bir bakış açısı? Bizim insanlar gerçekten seksi bilmiyolar. Ve o ızın ağlaması zırlaması bir erkeği çok itecek hareket yani o kızla bir daha görüşmez o adam
Seven erkek :D hey allahım. O erkekler cinselliği yaşamamış anlaşılan. Aksine en güzel cinsellik aşkın getirdiği tutkuyla yaşanandır. Kızlarımız harbi çok kötü. Erkeklerimiz de hala garip duvarlara çarpıyor.
Bilmem izlediniz mi? Duvara karşı filmi vardı. Almanyada geçiyordu. Orada bir sahne vardı. Türk bir ailenin içine damat adayı giriyordu. Ordaki adamlar salonda okey onuyor karıları mutfakta yemek yapıyor. Adamlar genel ev muhabbeti geçirirken damat adayı bir soru sorunca neredeyse damadı dövecek gibi oluyorlardı. Soru şuydu "Neden karılarınızla yapmıyorsunuz?" . Cidden böyle leş bir kültürü bu kadar güzel sahnelendiremezlerdi sanırım. Bir de düşünün. Cinselliği bilinçli yaşamak isteyen bir birey için bu toplumda seçenekler ne kadar sınırlı. Bir kadından etkilendiği zaman erkekler evlilik vaadleri , yalan aşk numaraları , sahte romantizm bile kasıyor haftalarca kovalıyor. Ne için bir gece bir orgazm için. Ama etkilenip söyleyen samimi bir adam ise sapık oluyor. Maalesef zor bir toplum olduk
türk erkeği için ise p*rno filmlerdeki gibi olmasını ister, çünkü tüm ergenliği p*rno film izleyerek geçmiştir ve onu bilir onu uygulamak ister, öyle olmasını ister mal oğlu mallar. cinselliğide p*rno film zannederler. cinsellik sanattır sanat.
Kesinlikle doğru ve ben bu psikolojinin farkındayım çünkü birebir yaşıyorum. Ben her halükârda memnun oluyorum ama partnerimde tatmin olunca keyfim 2ye katlanıyor.
Evet son derece doğru mesela ben kendimden örnek vereyim önce partnerimin orgazm olması için uğraşırım kendim hep en sona kalırım çünkü karşımdaki insan istekli olunca daha çok hoşuma gidiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence tamamen kadınları orgazm etmenin zor olmasından kaynaklı. Kadını ne kadar memnun ederlerse o kadar kendilerini yeterli hissedecekler. Erkeklerdeki yetkinlik arzusu.
Ha ha kadınları orgazm etmek zormuş yahu dayanabilecek kadın varda sabaha kadar duraksiz bizmi yapmadık aglanip sislanmalar yok başı ağrıyan yok kici ağrıyan yine banyoya manuele devam söyle sabahlara kadar erkeğini mutlu etmek için kendi adayan kadinmi var
ben partnerimle ilişki yaşarken onu delirtmek için elimden geleni yaparım ( ayak parmagında kulak memesine kadar diyelim) sonra kendimi biraz çekerim ki onun istekliligini arzularını hissedeyim ve hazzı tam anlamıyla sonuna kadar yaşayalım
En İyi Cevaplar