Eşim haftada bir kere istiyor bana az geliyor ben abartıyor muyum objektif yorumlar mısınız?

4 aylık evliyim ve eşim haftada bir defa seks yapmak istiyor ve ona yetiyor ama bana yetmiyor bunu defalarca kez dile getirdim hatta kendi kendime mastürbasyon yapıyordum bana kızıyordu ama tatmin olmuyordum bir kereyle ne yapabilirdim mastı bıraktım şimdi en son çıldırdım ve büyük kavga çıkardım kendin istemiyorsan bile beni tatmin edebilirsin ben olsaydım böyle yapardım dedim istiyorum ama zaman yok duşa giresim yok vs bahaneler zaman var ama cinselliğe yok biz daha yeni evliyiz ya ben diyorum hergün istemiyorum en azından haftada 3 kez olsun biz normalin altındayız diyorum ne tutku var ne şehvet yavan gibi ilişki yaşıyoruz diyorum diyor ki dayanamıyor musun ilişki yaşamamaya diye bana şaşırıyor en son tamam senin istediğin gibi biri olucam dedi bütün gün ağladım cidden çok zoruma gidiyor onurum kırıldı bunları dile getirmekten dile getirmesem mastürbasyon mı yapayım bunun için mi evlendim ben

Güncellemeler
1 yıl
Ben yanaşmaya korkuyorum çünkü istemeyecek iki kere yanaştım yarın yapalım dedi bende yanaşmadım illa kendi yanaşacak ben onu hiç geri çevriniyorum ama onu beklersem de haftada bir kere olıyır
Eşim haftada bir kere istiyor bana az geliyor ben abartıyor muyum objektif yorumlar mısınız?