İkimizde aramıyoruz bu arada üşenmek mi başka bir şey mi bilmiyorum daha çok muhabbet ediyoruz
Ve ayrıca hamile kalmam için yeterli mi hafta da 1
Ve ayrıca hamile kalmam için yeterli mi hafta da 1
ihtiyacı kişilere göre değişmekle birlikte zamanla sayısı daha da azalacaktır. haftada bir benim için yetersiz olurdu mesela. yoksunluk hissederdim.
Olabilir bu normal bir sey hile kalman icin yeterli olur hamile kalman icinde senin icine oluk oluk bosalmasina gerek yok bir damla sperm dahi yeterli olur milyonlarca spermin icinnde bir tanesi senin yumurtani döllüyor zaten hepsi döllemiyor hamile kalmanin bir günü var onu ogrenip onda yaparsan olursun
Hepsi sizin kendi tercihiniz, hamilelik içinde yeterli,
Demekki muhabbet etmeyi daha çok seviyorsunuz bu normal bir durum. Evliliğiniz inşallah ömür boyu güzel geçer.
Cevap
31Cevap
Benim eşim olsa her gün birlikte olmak isterdim ya da eşim ne zaman isterse.. bence az geliyorsa söyleyin bunu
AA o zaman yenisiniz siz.. hani 5-6 yıldan sorna neyse ama.. sanki daha fazla olmmali.. çünkü sanırım yeni evlisiniz.. ilgi merak heeycan tutku daha fazla olsa. daha güzel olur
Haftada bir sefer birlikte olmak yetersiz yani cinsel ilişkinin zevkine doymak ve gerçekten doyuma ulaşmak için az hamile kalmak için çok yetersiz
hamile kalmak ile cinsel ilişkinin sıklığının hiçbir bağlantısı yok :) ikinizde halinizden memnun iseniz niye sorun olsun ki?
Hafta bir az kanka 2 ye çıkarın onu tutkulu ve ateşli olun biraz :)
Hafta da 1 mi? O ne ya? Haftada en az 3-4 gün ve 3-4 postadan 10 posta olmalı
İkinizde doyuyorsanız ruhen ve bedenen , İyidir.👍🏻 Aslında normali 2 ya da 3 tür..
çokta yeterli değil daha sık yap yumurtlama döneminde
Kime göre neye göre zamani yoksa yorgunsun gayet iyi
Çok az. Azdırıcı kıyafetlerle gez. Arada iç çamaşırsız gez. G. ötün, bak kardeşim belli olsun.
Hamile kalma olayı birkaç defa olması ile alakalı değil ama hafta biz haftada 3 yaprz ona bile az diyen var
İkiye çıkarsa daha güzel olur hamile kalmak için aylarca uğraşıyorlar
Yeterli değil 2 güne 1 denemeniz lazım
Yaa haftada 1 az bence en az 3 olmalı🤷🏻
Sana yetiyor mu önce onu soralım
Yeterli sayılmaz hamilelik için
anormal bence
Az gibi sanki.
Yetmez
Bence az.
Normal değil
Çok az
Siz bitmişsiniz la