Sizce neden benimle haftada bir kere yatıyor, oysaki onun mutlu olması için yatakta herşeyimi döküyorum. Heryerini yalıyorum ama beni yalamıyor. Ona bıraksam yatakta toplam 10 dakikada yapıyoruz oldu bitti. Ben sevişmek istiyorum. Beni doğru dürüst öpmüyor öpüşmüyor. Oysaki bakımlıyım temizim. Genel hayattada bana çok düşkün değil. Sizce nerden kaynaklanıyor? Çok anneci çok kardeşci hiç karışmıyorum onları yeri başka ama bende onlar gibi sevilmek istiyorum. Çok sevgisizim, ağlıyorum çok muhtacım sevgiye. Ailem yok öldüler tek başımayım, ne yapmam gerek. Lütfen Saçma sapan yorumlar yapmayın. İmtihar etmeyi bile göze aldım. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim size.
Cevabın nedir?
Bütün yorumları tek tek okudum. Sorununuzun kocanızla, sizinle, psikolojik etkisiyle zerre alakası yok. Cinselliği bir kenara koy açık ve net "Sizi sevmiyor." Orada sana laf atıp bakıp yürüyorsa afedersin karşısında seni becerseler ona da ağzını açmaz. Aile danışmanlıklarina giderseniz orada bol bol sorular soracaklar onları yanıtlamak bile istemez.. çok sevmişsin, aşık olmuşsun diye bırakmayacak değilsin. Eğer kendi hayatını, çocuklarını düşünüyorsan boşanmaya karar vermelisin. "Benim kafamda boşanmak ayrilmak yok!" Diyen birine saf bi' şekilde inanacak mısın. Öyle bir aldatilirsin ki ruhun bile duymaz. Mesleğin varsa hayat sana güzel boşan hayatını başka sevebileceğin birine ada. Ömrünün sonuna kadar cinselliksiz yaşayacak değilsin, aileni kaybettiysen seni ayakta tutacak çocukların var artık.
Evlilikte cinsellik çok önemli. 14 senedir böyleyse ve bu ömrünün sonuna kadar böyle devam eder. Bu kadar saf katı olmayın kendinizi düşünün bencil olun uzaklaşırsa uzaklaşsin ben boşanmak istiyorum uzatamam bu evliliği de bitir. Mantıklı olmakta fayda var.81 Yorumla
Soran+1 yılKafam çok karıştı, mantıklı düşünemiyorum, bir yandan çaresizim. Yazdıklarında çok haklısın.
En İyi Cevaplar
+1 yılyorumlarda da okudum bıraz ama eşin seni sevdiğine eminmisin canım.. üzgünüm ama gerçekleri yazmak zorundayız , umarım cocugunuz yoktur cunku cinsel hayatta mutlu olamazsan ve dıer faktorleride kastediyorum , zor bır evlılık olur sen bır kadınsın cok ıhtıyacların olucak kıskanılmak sevılmke değer görmek ısteyeceksın eşinle son bır defa daha konuş hala devam ederse O haftada 1 olan cinselliginizide sen yapma asla , hatta baya baya soğuk dur hak ettiğin bu değil bence...
05 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım tsk ederim yorumun için. Çocuklarımız var, bende artık uzaklaşmaya başladım ben uzak durdukca eşim dahada uzaklaşıyor. Ilişkiye girdiğimizde onun istediğini yapmıyorum önce sen diyorum yapmıyor. 10 dakika Sürüyor o Yüzden. Tamamen artık napcamı bilmiyorum
- +1 yıl
Ayrılmayı dusunuyprmusun peki..
Soran+1 yılDüşünmüyorum o benim ilk Sevdiğim ilk erkek arkadaşım sonra evlendik
- +1 yıl
Umarım düzelir ya...
Soran+1 yıl14 sene düzelmedi hep aynı
Cinsellik konusunda 426 cevap paylaştı. Haftada bir normal olculer icindedir.. ayda bir olsaydi , bu kotuye isaret olurdu.. kilonuz, varsa kilo verin.. sacinizi uzatin boyayin vs , ben kendime bakiyorum diyen cok kadinin pacozlugunu bilirim.. sizi tenzih ederim.. monotonlastiginizi goruyorum.. kendinize yeni seksi ic camasirlari alin.. parfumunuze elbisrnize kadar yrnilenin.. kuafore gidin arada sirada.. guzellesin.. adam , karsisindaki kadinin yeni bir guzelligini gorsun.. ilgisini cekin kocanizin tekrar.. haftada bir kez iliskiyi de sakin kucumsemeyin.. inanin normal sinirlar icinde bu rakam.. siz kocaniz icin ciddi sekilde yenilenin.. ilgisini tekrar cekin.. evde beni muhtesrm bir yaratik bekliyor diyerek gelsin eve.. kadinsiniz.. dişi olun..
06 Yorumla
Soran+1 yılIlgi çekecek iç çamaşırları çok aldım, ve beni her defasında öyle gördüğünde bu ne simdi diyerek soru soruyordur. Görümtüme gelince 1,72 boyunda güzel hatlara sahib olan, esmer cekici (bunu söyleyen cevremdekiler). Disariya cikinca bana muhakak laf atanlar var bu yüzünden görümtümle ilgili oldugunu sanmiyorum.
Soran+1 yılNasıl yapacam :(
Soran+1 yılCok imaj değiştirdim nelerden geçtim anlatamam yani. Yine aynı :(
+1 yılbunu burada paylasmak yerine esini karsina alip konussan sorunlarini ona anlatip birlikte cözüm bulsaniz keske
cunku bu sizin özel hayatiniz hanimefendi buradaki herkes bende dahil kimse bir yardimda bulunamaz
esinizle konusmalisiniz..
ya da o haftada biride elinden alin sizi daha cok özlesin516 Yorumla
Soran+1 yılSon çarem burasıdı defalarca konuştum, dinlemiyor beni hep aynı. Düğünde bana biri laf Attı, baktı o kişiye devam yürüdü, kendimi o an okadar çok affedersin iğrenç hissettimki. Kıskanmıyorda.
- +1 yıl
peki görücü usulu ilemi evlendiniz acaba? yani esiniz sizinle evlenmek icin zorunlu hissetiyse hayatinda biriside olabilir
bu durumda bosanmalisiniz o zaman
Soran+1 yılİsteyerek oldu herşey zoraki yok, baştan huyu dedim yaparım dedim seviyorum çünkü ama olmadı hep aynı
- +1 yıl
sevgi ile bir insani degistiremezsiniz demekki sizin sevginiz farkli onunkisi daha farkli
belkide yasadiginiz hayati degistirmek icin evlendiniz ama daha kötü bir cendereye düstünüz.
kendinize bir hayat kurmali ve bosanmalisiniz emin olun bosanan herkesin ailesi yaninda degil
ya da bu hayata razi kalacaksiniz
Soran+1 yılÇocuklarım var ama
- +1 yıl
cocuklariniz varsa ise onlar büyüyene kadar sabirli olacaksiniz esinizden umudunuzu kesip cocuklariniza yöneleceksiniz hanimefendi aksi takdider ne yaparsaniz yapin üzülen siz olacaksiniz
ya da bosanacaksiniz.. hayatinizi kurup ayaklariniz üzerinde durucaksiniz
bir uzmandan öneri almanizda faydali olabilir evlilik terapistleri var gidip konusabilirsiniz..
hic birisi mumkun degilse kendinize bir yeni bir hayat kurmaniz gerekiyor
Soran+1 yılDedim kendisini uzmana gidelim dedim, Saçma buldu, kafamda varmışmı benim deli yerine soktu beni. şu an bende eskisi gibi ilgi göstermiyorum. Onada söyledim ben beni sevsin sevgiye ihtiyacım olduğunu onu çok sevdiğimi. Yaklaşmıyor uzak duruyor. Sizede tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim sorun olduguna inanmiyorsa sizi ilgiyi az gösteriyorsa baska seylerle cok mesgul oluyorsa bu evlilik sadece kagit üzerinde kalmis demektir kendini daha fazla üzmeyiniz o zaman ve zorlamayinda..
bir hayat kurmak icin caba gösterin kendinize o zaman. herhangi bir konuda fikir almak isterseniz yazmaniz kafi
Soran+1 yılArtık zorlamıyorum zaten hiçbirşey fayda etmedi. Evde sadece yaptığı şey bağrıp çağırıyor okadar, ben artık sesizim evde onu izliyorum. Yapacak bişey kalmadı benim açımdan. Sizce haklımıyım bu konuda
- +1 yıl
sanirim sizin ayrilmanizi bekliyor gibime geliyor.. yani kendisi yapamiyor demekki.
bence birsey dememek mantiklisi
kendiniz icin dogur olan ayrilmak
Soran+1 yılAyrılmak istiyormu diye sordum bende ayrılma yok kafandan sil bunu dedi
- +1 yıl
o zaman bildigini okuyacak sizde kendinize cocuklariniza vericeksiniz durum bundan ibaret sanirim su anda cocuklar büyüyünce size sahip cikinca bosanabilirsiniz sanirim
Soran+1 yılArtık herşeyden pes ettim cocuklarıma kendimi adadım. Oysaki ön planda hep eşimdi.
- +1 yıl
demekki hak etmeyen bir adamla evlenmissiniz üzgünüm.. yapicak birsey yok cocuklar büyüyene kadar bekleyip sonra bosanacaksiniz en olmadi.
belki adam hatasini anlayabilir oda ayri bir mevzu ne zaman bir fikir almak isterseniz yazin lütfen bu sorudan cevaplarim elimden geldigince
Soran+1 yılTavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim umarim bir faydasi olur..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
73Cevap
Odunla evlenmişsin maalesef.. Onun kadar senin de ihtiyacın var.. Gerekiyorsa sen memnun ol diye yarım saat bir saat seninle sevişmeli.. Kapalı toplum olduğumuz için bu tür cinsel sorunlar oluyor.. Affedersin ama ben böyle erkeklere "Karına ırıspı muamelesi yapma." diyorum.. Gir çık boşal.. Bu ne ya.. Bir erkek ırıspıya gidince yapar postasına da parasını öder.. İşte sorun şu evde ki karınla neden bu işi daha güzel daha zevkli daha fantazili yapmıyorsun da elin ırıspısına gidiyorsun.. Salak bu adamlar ya.. Gül gibi karın var.. Ne yapmak istiyorsan onunla yap.. Saatlerce seviş.. Birbirinizin en hassas noktasına dokun, öp, yala.. İşte bu ayıp sayılıyor.. Irıspıyla yapmak normal karınla yapmak ayıp.. Ne alaka be slak diyesim geliyor..
08 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor beni ben bunu çıkardım artık
Soran+1 yılCocuklar var
Soran+1 yılGitmiyor sorunda bu ya
Soran+1 yılHaklisin bide öyle deniyeyim cok tsk ederim
- Cinsellik konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılİntihar en saçma seçenek onu baştan söyleyeyim. Öncelikle durumunu çok iyi anlıyorum, isteğinde herhangi bir sorun yok. Ancak eşin, bazı nedenlerden dolayı belli ki ilişkiye doymuş ya da artık sadece ihtiyaç dahilinde yapıyor ve bitiriyor. İki seçenek var;
1- Evde mum ışığında çok romantik gerçek bir yemek ve ardından fantazilerinizin hayata geçirilmesi.
2- Bu "b" planı, karşına al ve duygularından, isteklerinden bahset. (İlk evlendiğinizde de mi böyleydi?)04 Yorumla
Soran+1 yılHep böyleydi değişir değiştirim dedim yapamadım, sinirlerim bozuldu, hiç umursamıyor beni
- +1 yıl
O zaman cinsellikte karşı tarafı düşünmeyen erkeklerden biri demektir. Ya da aşırı bencil. Neyse çok irdelememek lazım. Sen b planını uygula, al karşına konuş. Yoksa kendine yazık edersin. Allah korusun yanlış şeyler yapma ihtimalini kendi kendinin ortaya çıkartırsın. Onun için hissettiklerini ona söylemende yarar var ama tabi eşini en iyi sen tanırsın.
Soran+1 yılÇok konuştum ama faydasını görmedim
- +1 yıl
Peki ne yapmayı düşünüyorsun? Başka bir çözümü yok çünkü. Biraz etik dışı olabilir ama onun yediği yemeklerin içerisine afrodizyak karıştırabilirsin. Tabi kalp vb. sağlığı açısından sorun yaratmayacak zararsız şeyler olabilir. Bir doktordan destek alabilirsin bu konuda.
Biraz size karşı ilgisiz olduğu aşikar.. Bilmiyorum ne şekilde evlendiniz severek mi yoksa mantık mı ama sevginizi, birbirinize olan bağınızı arttıracak ufak kaçamaklar biraz renk verebilir.. Mesela günü birlik baş başa bir tatil, veya romantik bir akşam yemeği.. Ve bu durumda üstüne gitmen onun ters tepki vermesine sebep olabilir..
04 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi birlikte yaptık tatil yemek, benimle beraber kalmak istemiyor başbaşa, kaçıyor
Soran+1 yılHayatında biri yok, ozaman ben hiç değilmiydim yani kalbinde
bize anlattığın şekilde eşine anlat bunları. aynı dille, aynı sakinlikle. eğer düzelmezse maalesef sevilmiyorsun demektir. :/
bunları eşine anlatmaktan çekinme, söylediklerin evli bir çift için ciddi bir sorun. karşılıklı konuşarak çözülür. biz tavsiye veremeyiz sana. versek de işe yaramaz, emin ol.010 Yorumla
Soran+1 yılOturup çok konuştum, hep aynı.
Soran+1 yılSusuyor, tv bakıyo devam duymuyormuş gibi davranıyor
Soran+1 yılOnuda yaptım Ağladım hatta önünde, çok normal karşılıyor çok relax biri. Kafama taka taka miğde problemim çıktı. Artık şu an stopladım kendisiyle ilgilenmiyormuş gibi davranıyorum. Aynı onun gibi
Soran+1 yıl14 senedir evliyim ilk erkek arkadaşımdı ilk onunla öpüştüm.
Soran+1 yılYok malesef sordum sevgin bana karşı bittiyse ayrılabilirsin dedim. Hayır dedi. Çocuklarda var.
+1 yılsen burada dediklerine bakma bunlar herşeyi çok bildiğini sanıyorlar kocan seni aldatmıyor illa her erkek seks düşkünü olmak zorunda değil hatayı onda arama kendinde ara bir düşün niye böyle oluyor de davranışlarını değiştir ona karşı davranışlarına nasıl tepki verdiğine bak ona göre davranışlarını ayarla baktın olmuyor al karşına konuş anlat durumu gerekirse ağla tutma kendini.
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptım dediklerini Ağladım karşısında benmi hata yaptım dedim neden böyle olduğunu sordum. Bişey demedi sorun olmadığını söyledi
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuştuklarnda samimysen eger bişey var bu işte hngi erkk hayr der böyle bir durumda ki? Bence onun hayatnda bşka biri var onu tatmn ettiği için sana zamn ayıramıodur. Bu kişi sanal bile olabilir bu dediğim aklnda olsun pc de cok takılıosa vrdır illaki birisi. Ewde taklmaz iş yernde takılır. Bunu ögren ve gerekeni yap. Bunn dışnda anlatamadgı bir sorunu olabilir seksi sewmio olabilir bunlar en son ihtimaller ama..
03 Yorumla
Soran+1 yılİşten eve evden işe gidiyor saatleri hep aynı
Cevap sahibi+1 yılİş yernde yapıodur o zmn
Soran+1 yılAraba tamircisi ceb telefonu ve internetide var
*eşiniz bunalımlı bir dönem geçiriyor olabilir.
*onu aldattığınızı düşünüyor olabilir
*sizden daha fazla ilgi bekliyor olabilir
*hayatında biri olabilir
*ailesi onu size karşı dolduruyor olabilir
*sizi kendisine uygun görmüyor olabilir (kültür, eğitim, sohbet vs)02 Yorumla
Soran+1 yıl14 senedir bınalımdamı yani
Severek mi evlendiniz? Erkeğin böyle olması normal değil. Bizde de durum tam tersi, eşim çok isteksiz. 10 dk yapıp bırakıyoruz. Benimde canım çok sıkılıyor. Çok isteksiz, yatakta çok pasif. Eşler bazen böyle karışıyor demek ki. Bir taraf isterken neden aynı istek karşı tarafta olmuyor? Psikoloğa bir götürün ya da cinsel istek artırıcılarla destekleyin.
018 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim benim Söylediklerimi saçma buluyor
Soran+1 yılKayınvalidem oğlunu çok seviyor ona açılırsam beni tersler. Eşim 37 Yaşında
Soran+1 yılSevgi göremiyorum yok yok yok.
Soran+1 yılBana sıcaklık göstersin kadın olduğumu anlasın. Umursamıyor
Soran+1 yılÇok konuştum çok ama büyük olarak kime söylicem
Soran+1 yılVar ama hepsi uzaktalar
Soran+1 yılTelefonlada oluyormu
Soran+1 yılYa kızarsa önce eşime söylemelimiyim
Soran+1 yılBişey anlatmaz bana bile açılamıyor herşey anlatmıyor
haftada 1 nedir arkadasım? yapmayın daha iyi... normali hafta 3 uygun olanıdır.. ki oda böyle zaten 10 dakika sürecekse ne anlam ifade eder.. görücü usulü ilemi evlendin sen ne yaptın? bunu insan hiç sevmedigi hayat kadınına yapar anca öpmez okşamaz yalamaz.. sevişmez sadece sokar cıkarır
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen o şekilde yapıyor severek evlendik
- +1 yıl
yani ne desekde seni teselli etsek burda.. işin zor tam bir odun koca bulmuşsun kendine.. marangoza versen 6 kişilik bir masa vede 6 sandalye kesin cıkar.. o kadar odunu bol bir koca.. bunu sen o yaştaki bir adama aşılayamazsın bana sevgi göster diye icinden gelmiyorsa yapabilecegin pekde birsey yok.. allah sabır versin sana.. böyle hayatlar duydugum zaman üzülüyorum elden de birsey gelmiyor
Soran+1 yılKabulleniyorum artık onu, sesimi çıkarmıcam oturcam yerime, çözüm yok bulunamadı :(
Soran+1 yılFikirlerinize çok ihtiyacım var bukadar zor duruma düşmeseydim bu konuyu açmazdım sizlere, utandım hatta gizli olarak yazdım. Kıskanmıyor bile
- +1 yıl
aslında utanması gereken siz degilsiniz.. kocanız.. yani yatak odam soguk oldukdan sonra evin heryeri sogukdur benim icin.. sıcaklık ilk ordan yayılır yoksa evliligin ilk adımları neden yatak odasına dogru gidiyor kimse düşünmüyormu bunu? .. evlilik orda başlar ordan yayılır diger odalara herkez yatak odasına önem verir cünkü hayatlar orda... özel mesaj atabilirsin konuşabiliriz istersen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkide cocuklarınızın annesi olarak farklı bakabiliyor bagzı erkekler karılarını bir anne gibi görebiliyor bu bir gercektir bu sorunu onunla paylaşabilirsiniz fantezilerinizide güçlendirebilirsiniz ve herşeyden önemlisi bir aile cinsellik danışmanıyla görüşebilirsiniz eşinizi seviyosunuz sanırım neden intihar etmeyi düşünüyosun ki aklınızdan bile gecirmeyin hayat arkadasınız sonuçta ona herşeyi acık acık anlatın odunsa bilemiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca konuştum önünde Ağladım, ya insan eşini kıskanmazmı? Kıskanmıyor bile
Cevap sahibi+1 yılBir kardeşiniz olarak konusuyorum eşinizin yanında aglamanız biraz sacma olmuş k. bakmayın intihar etmeyi düşünüyorum diyosunuz ben ona cok takıldım neden böle düşündügünü ögrenebilirmiyim
Soran+1 yılBeni takmıyor hiç umursamıyor, kıskanmıyor, sahıblenmiyor, çok Gücüme giden şeyler oldu. Kaldıramıyorum artık sorun sadece cinsellik değil
Cevap sahibi+1 yılAnladım.. Neden intihar etmeyi düşünüyosunuz ki kişi kendinden mesuldür sonuçta o kendi kaybediyor sizinle ilgilenmeyerek sizin gibi bir eşi oldugu için sevinmesi lazım sen bence kendine haksızlık yapıyosun üzülerek sizinde imtihanınız bu şekildedir belkide kesinlikle bu tür şeyleri aklınıza getirmeyin insan bazen saglıklı düşünemiyor ama sizi anlayabiliyorum her insan kırılır üzülür sevilmedigini sahiplenilmedigini düşündügünde ama dedigim gibi bu tür şeyleri bir uzman doktora tek başınıza gidebilirsiniz dertlerinizi anlatabilirsiniz intihar cözüm degildir ALLAH ın verdigi bir canı alamazsınız hesabı cok agır bir sekilde olur bana bir söz verin en kısa zamanda piskatriyle görüşün
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. haftada 3 olması lazımda ve en az 3 saat surmesı lazım sevısme ıle dus beraber alınarak masaj yaparsa sana mesela senı rahatlatmıs olur gevsemıs olursun da
016 Yorumla
Soran+1 yıl14 senenin içinde birkere beraber duş aldık, sen kalkmışın bana masajdan bahsediyon kardeş güldürdün beni
Soran+1 yıl37 yasında
Soran+1 yılSpor yapıyor şişman biri değil ama bence seksi sevmiyor. Benimle ilgilenmiyor umursamıyor kıskanmıyor, hep böyleydi. Şimdi dahada benden uzaklaşıyor
- +1 yıl
hmm spor yapıyor ama seksı sevmıyor bencede sana ilgiside olmayınca ustune daha beter oluyordur ve zamanla daha kotu oluyordur uzucu durum halbukı benım esım olsa her gun seks te yapardım onu mutlu etmek zevkten ucurmakta lazım elımden gelenı yapardm ona masajda yapardım ayaklarına dahıl .. kendi kendine mı rahatlıyorsun pekı
Soran+1 yılSadece seks değil yokmuşum gibi davranıyor, kıskanmıyor, umursamıyor sanki ben bir hiçmişim gibi
Soran+1 yılHiç bişey anlatmıyor bana hiç cözemiyorum artık eşimi
Soran+1 yılDefalarca söyledim gitmiyor, ben onu hiç sıkmam zaten
Soran+1 yıl3. ne fikirlerinize cok ihtiyacim var
Soran+1 yılBodanmayi hic düsünmüyorum onduzda yapamam. Baskasinlada hic düsünemiyorum zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılöküz ile evlenmişin geçmiş olsun :D
4 saat boyunca yaladığım hatun ; oku L an bu soruyu oku :D132 Yorumla- +1 yıl
tükürük mü dayanır 4 saate :D
Cevap sahibi+1 yılsen tükürerek mi yalıyon usta :D
boşan sadece o mu var dünyada erkek olarak sana sevgi göstermiyosa tatmin edemiyosa hayatnda gölgede etmesn
19 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyorum çocuklarımda var
Soran+1 yılİstemiyor gayet sağlıkyım ben dedi problem yokmuş
Soran+1 yılGitmiyo bacım çok söyledim
+1 yılAllah yardımcın olsun bacım. Keşke aileniz sağ olsaydı en azından çocuklarınıza sahip çıkın da onlar ileride size dua ederler.
01 Yorumla
Soran+1 yılÂmin tsk ederim
her gun ayni yemek yenmez, zamanla o erkek degisik seyler isteyecektir, ic camasirlari kokunu felan degistir, sacini basini degistir, ilgisini cekecektir
13 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla yaptım dediğinizi
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılGizli : Eşinle hiç bu konuyu konuşmayı dile getirdin mi? Gerçi benim düşüncem bunu eğer buraya taşıdıysan eşin laftan anlamıyor. Denedin mi hiç bu konu hakkında konuşmayı?
010 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca konuştum hep aynı, çok seviyorum onu üzüntüden kahır oluyorum
- +1 yıl
Peki yardım almaya çalışsanız uzmandan falan? ya da ne bileyim cinsel hayatını renklendirmeyi denedin mi?
Soran+1 yılNeler yapmadım ki hep benim yapmamı istiyor Karşılık göremiyorum
- +1 yıl
Şimdi neler diyebilirim yazabileceklerim kısıtlı buraya ama şunu diyeyim. Biraz daha çaba göster. bir yere geldiğinde dur ve ondan istediğini söyle.. ya da tam tersini yapmaya bak. O isteyene kadar sen gitme hiç üstüne isteyincede yok de.
Soran+1 yılDediklerini anladım hepsini denedim cinsellik üzerine internetde hep okudum. Biran önce bitmesini istiyor yatakta uzatmıyor
- +1 yıl
Vallahi ne diyeceğimi bilemedim :( allah yardımcın olsun. Seninle aynı kaderi yaşayan bir sürü insan var.
Soran+1 yılTavsiyelerin için çok tsk ederim
- +1 yıl
Rica ederim inşallah hayatın boyunca mutsuzluğun bozulmaz. Böyle devam etmez umarım.
Soran+1 yılInşallah ama 14 senedir aynı işte
- +1 yıl
Vay arkadaş yaa.. Neyse sıkma canını diyeyim bari :(
+1 yılEl bebek gül bebek yetişmiş... Çocukluktan kurtulamamış... Ne yapsan boş, insanın karakterini kolay kolay değiştiremessin... Ayrıca herkes seks yapar fakat herkes sevişemez... Sevişmek bir sevgi sanatıdır, hatta seksten ayrı bir kavramdır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası doğru el bebek gülbebek yetiştiği
+1 yılSevgisiz çaresiz kalmış bir kadın yüreği sen üzülme o kalbi Sevgisiz bırakan o sözde erkek üzülsün sende arkadaş oetamlarına gir yeni ortamlar ii gelir kafan dağılır hiç yoktan
00 Yorumlasen sevdigin icin seks istiyosun, o seks istedigi icin seni haftada bir seviyo cok zor bir durum al karsina konus gerekirse haftada 1 e bile musade etme biraz surt burnunu diycem de bu sefer de aldatir siz kadinlarin isi harbiden sikinti ya :)
00 Yorumla
+1 yılilgiye ihtiyaç duyman çok normal çünkü ailenden göremediğin şefkati onlardan bekliyorsun ama bunu sana verebilecek erkek şu anlattıklarına bakılırsa ne yazık ki karşında yok :(
010 Yorumla
Soran+1 yılBir tavsiyede bulunmak istermisin benim için
- +1 yıl
vallahi bu anlattıklarına bakılırsa onun yanında kendini huzurlu hissetmediğin çok açık. zaten seni kıskanmayan bir adamla ne kadar mutlu olabilirsin ki. yarın bir gün sana birinden mesaj gelse bunu ona söylesen ilgilenmez bile
Soran+1 yılEvet kardeşim oda oldu şu an çok duygulandım ağlıyorum, birinden mesaj geldi bir numara çok güzelsin diye. Eşimde gösterdim. A a buda kim dedi, böyle numarayı tanımıyorum dedi. Döndü tv bakmaya devam etti.
- +1 yıl
hadi yaa gerçekten mi? ben şakasına demiştim tepkisi ne olur şeklinde diye ama böyle bir olay yaşandı demek? lütfen ağlama bende kötü oldum inan. ama gerçekten seven bir erkek olsa o numarayı araştırır sorgular gerekirse o adamı bulup yakasına yapışır sen nasıl benim karıma güzelsin diyebiliyorsun diye hesap sorardı. adamdaki bu rahatlık hiç hoşuma gitmedi :(
Soran+1 yılÇok olaylar oldu eşimin yanında bana laf atanmı olmadı göz kırpan hep görmezlikten geliyor uzaklaşıyor benden. Nedenini biliyormusun siz daha iyi anlarsınız erkek olarak
- +1 yıl
vallahi ne diyeyim benim yanımda eşime aynısını yapacaklar en azından kavga çıkarırım kimse benim eşime öyle istediği şekilde bakış atamaz atmamalı. o kadın kendisini o erkeğin yanında nasıl güvende hissedebilir ki bu şekilde? yarın bir gün seni eşinin kollarından çekip alsalar iyi alın sizin olsun mu diyecek?
Soran+1 yılÇok Haklısın çok Gücüme gidiyor
- +1 yıl
gerçekten çok üzüldüm durumuna mesaj at istersen ne zaman istersen konuşur sana destek olurum böyle zamanlarda birileriyle konuşmak iyi gelebilir. ama ağlamanı hiç istemiyorum her şey olacağına varırmış baktın yürümüyor ayrılmak en mantıklı yol olabilir.
Soran+1 yılAyrılmayı düşünmüyorum çocuklarımız var
- +1 yıl
anladım canım dediğim gibi ne zaman istersen yazabilirsin ben seni dinlerim hep
ondan sonra kadın aldatınca niye aldattı oluyor. kadına değer vermezsen aldatır. aldatmasa bile kadınlığını unutur.
10 YorumlaKıymet bilmez bir kocaya varırsan böyle olur işte yazık.
06 Yorumla
Soran+1 yılTecrübem hiç yoktu ilk erkek arkadaşım ondan önce kimseyle beraber olmayınca anlayamadım normal zannettim, zamanla değişir dedim, hep soğuktu
Soran+1 yıl14 sene çocuklarımız var
- +1 yıl
Bunu konuşmayı denediniz mi peki hiç veya konuşmak yerine size şöyle bir tavsiyem olacak eşinizi yatakta ateşlice gaza getirecek onu istediğinizi arzuladığınızı belli edecek cümleler kurun güzel gece için seksi iç çamaşırı filan alın akşam eve gelince cilve yapın akşama kadar zor dayandım seni istiyorum filan sevişmeyi daha çok seviyorum sevişelim filan diyin.
En son olarakta bunlardan sonra pasif agresif takılın umursamayın o istediği zaman yapın geri çevirmeyin ama fazla istekli gözükmeyin bunları bir deneyin derim yani.
Soran+1 yılBen dediklerinin fazlasını yaptım, sadece şunu çıkardım çok duygusuz bunu anladım. Kabullenecem
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinen beni tatmin etme k zorundasın bana ilgi göstermek zorundasın de. ayrica o seni yalamiyorsa sende onu yalama bencil i sanlardan nefret ederim.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok söyledim hatta yapmamaya başladım yani yalamamaya zorla yaptırdı.
Cevap sahibi+1 yılOha adama bak. ben senin seks kolen degilim de. bir mesleğin var mı?
Soran+1 yılVar çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılAyrılmayı düşün bence ömür geçmez öyle.
Soran+1 yılÇocuklarım var ama
Cevap sahibi+1 yılBak bu olmadı işte. Takip etsenize esinizi.
Soran+1 yılArabayla gidiyo işe
ulan görüyormusun konuya seksten yalamaktan girdi sevgisizlikten kimsesizlikten aiilesizlikten çıktı
bu seks neymiş böle mk adamda seni mutlu etse kimsesizliğinmi biticek ailenmi olcak :D00 Yorumlaya ne mal adamlar var bu memlekette ınsan kadını nı mutlu etmezmı kadın itıyor erkek bakıyor yok böyle bır dunya. senın istekleını karşılamazsa sonu ıyı olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyor bişey napcam ben daha bilmiyorum, şu an yazarken ellerim titriyor
Soran+1 yılNe gibi tavsiyede bulunurmusun
haftada bir kere normal, 10 dakika da normal bana garip bir durum gibi gelmedi
00 YorumlaSevişmeyi bilmiyordur veya sadece kendini düşünüyodur. ç
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor benimle evlenmeden önce 3 kere genel eve gittiğini söyledi. Ama yatakta kendisini düşünüyo hep. Hep benim ona tatmin etmemi istiyo. Palyaçoya döndüm artık onu memnun etmek için. Ama karşılığı yok bomboş
Soran+1 yılYapıyorum zaten dahada uzaklaşıyor
Soran+1 yılAsla çok korkarım
+1 yılHayatında biri olma ihtimali çok yüksek bence! Yoksa bir insan bu kadar istekli bir karısı varken kayıtsız kalamaz!
012 Yorumla
Soran+1 yılAma yok evden işe işten eve geliyo saatleri aynı
- +1 yıl
İnsan yeterli istesin yaratır o zamanı bir şekilde!
Soran+1 yılÖylemi hakikaten
- +1 yıl
Öyle tabiki insan istedikten sonra yapıyor yani! Senin bu kadar istekli olmana başka turlu kayıtsız kalamaz bence
Soran+1 yılKafam çok karıştı
- +1 yıl
Kafanı karıştırcak birşey yok büyük ihtimalle aldatılıyorsun!
Soran+1 yılHadi ya
- +1 yıl
Sende artık kendin için yaşa kafana takma daha onu bence!
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Kendine bir plan yapmaya başla bence
Soran+1 yılNe Plan'ı yardımcı olurmusun
- +1 yıl
Ulu orta yerde anlatılmaz boşver
Biyolojik yapısı haftada 1 kez istiyordur cinseliği ha sevgi konusunda yorum yapamam onun şahsi düşünceleri önemli
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen ikinci haftayada giriyoruz
Soran+1 yılKabullendim artık başkasıylada asla çok seviyorum eşimi
+1 yılSüreyi biraz daha uzatmayı denemeni tavsiye ederim. Hayatında başka birileri yoksa eğer daha ateşli olabilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen çok şeyler yaptım ama buraya anlatamam özel. Benden herşey bekliyor karşılığını hiç görmüyorum
- +1 yıl
istersen özel konuşabiliriz. Evliyim bende sonuçta anlarım halinden
Soran+1 yılÖzel yazmak istemiyorum, gelecekteki gençlerimize küpe olsun. Yazacak bileyin varsa buraya yaz, herkeze okumasını isterim.
- +1 yıl
O zaman sende burada anlatamam özel olarak nitelediğin şeyleri paylaş ona göre bende burdan cevap vereyim :)
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Cevabıma benzer çok şeyler yaptığından bahsetmiştin ne gibi şeyler yaptın mesela
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhımmm, acaba severek mi evlendiniz yoksa görücü usulü mü?
02 Yorumla
Soran+1 yılSeverek evlendik
Cevap sahibi+1 yılValla bir anlam veremedim, kaç sene oldu ki evleneli, baya olduysa ve monoton bir cinsellik olduysa bunu renklendirerek düzeltebilirsin, ama kocanın işi yorucu veya stresliyse sıkıntı büyük demektir, hele ki birde geçim sıkıntısı varsa adamın canı sıkkın yetiremiyorsa gözü seni hiç görmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe demek kiskanmiyor ya. Bildigim tek sey var o da kiskanmayan erkekten hayir gelmez. Yagercekten zor bir durum ama seninde bir onurun gururun olmali. Bir kadin icin kiskanilmamak sahiplenilmemek cok asagilayici bir durumdur. Allah yardimcin olsun.
00 YorumlaCinsellik konusunda 749 cevap paylaştı. Bence hayatinda biri var konus esinle biri varsa ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılYok konuştum
Cinsellik konusunda 983 cevap paylaştı. kötü bir durum senın gibi binlerce kadın var eşine soralım oyle şeyler evdeki kadına yapılmaz der...
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılÖylemi gercekten
Senin derdin sexmi yokya yalnizlikmi bir dusun. Adam yorgun olur is stresi olur hafta bir normal sayılabilir diyim kac yillik evlisin
04 Yorumla
Soran+1 yılİkiside 14 senedir evliyim
Soran+1 yılİlk yıllardada böyleydi, zaten bir çözüm bulunamadı. Ben onu böyle kabullenecem. Tsk ederim yorumun için
Cinsellik konusunda 369 cevap paylaştı. İntihar çözüm değil bu konuda önce bir psikologa git yardim al. Esinle bu konuyu otur konus sana eminim daha cok deger verecektir
024 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştum hep aynı
Soran+1 yılBoşanmak istemiyorum çocuklarımız var
Soran+1 yılOlsun onada razıyım ama yatakta bile mesafe koyuyor
Soran+1 yılÖylemi hakikaten :(
Soran+1 yıl37 yasında
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılİsteği gün geçtikce azalıyor
Soran+1 yılBeni sanki görmüyor gibi davranıyor
Soran+1 yılOna çok alıştım hala seviyorum, onsuz yaparmıyım bilmiyorum
Soran+1 yılZaten artık ikinci plana geçti
kocani hala ikna edemiyorsan
çözüm sana bir tokmakci lazim
baska cozum bulamiyorum ya da bosan.00 Yorumla
+1 yılEnişte çok yavaşmış ben bile bu yaşımda 2 günde 1 yapıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılKendi zevkini yaşayıp bırakıyor demekki söyle ona bana yetmiyor de
08 Yorumla
Soran+1 yılDedim hep aynı
- +1 yıl
O zaman yatma bir daha rest çek
Soran+1 yılÇekiyorum dahada uzaklaşıyor işine geliyor
- +1 yıl
Ya yatma 1 ay dayanamaz
Soran+1 yılDayanmasa bile o kendisini düşünüyo beni değilki
- +1 yıl
O zaman ver azdırıcıyı tavana vursun seni ne diyim bu nasıl koca l*n :) ben 5-6 saat yapmazsam bir b*k anlamıyom :)
Soran+1 yılOnuda denedim bencil davranıyor
- +1 yıl
Boşan gitsin
Yatagini niye buraya dokuyon ya. Kocana sole tedavi olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılKendisinde bir sorun olmadığını söylüyor, gayet normalmiş.
Soran+1 yılSen hiç Çaresiz kaldınmı kardeşim.
Soran+1 yıl14 sene uğraştım çabaladım her istediğinin fazlasını verdim. Artık benimde gücüm kalmadı karşılığı gelmiyor. Sahiplenmiyor, bunun kendime güvenim ve cesaretimle alakası yokki. Tabikide kendime güvendim onu değiştirirm diye evlendim ama biryere kadar hiçbir karşılığını alamayınca kanadım Kırıldı artık. Sevgi istiyorum, isteğim çokmu?
sen biraz kendini geri çek bakalım o zamanda ölemi davranacak
07 Yorumla
Soran+1 yılşu an çektim kendimi geriye ozamanda daha çok uzaklaşıyor oda umursamıyor şu an beni
Soran+1 yılNapmam lazım devammı yapcam?
Soran+1 yılSöyledim önce sen yala sonra ben yalarım diye yapmadı, cinsellikte hep kendini düşünüyor
Soran+1 yılVurdumduymazlığı var, kardeşim soru soracam sana, eşine bir mesaj gelse çok güzelsin diye naparsın çok basit?
+1 yılBunları buraya anlatacağına yaz bir kağıda eline ver.. Boşanmaya gider bu iş
03 Yorumla
Soran+1 yılOnuda yaptım suratıma baktı yırttı attı
- +1 yıl
Yalan söylüyor sun yalannn
Soran+1 yılLütfen böyle şeyler söylemeyin çok çaresizim çıcuklarımda var napcam bilmiyorum, sevmiyor demi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik danışmanına gitmeyi denediniz mi? Seni sevdiğine emin misin?
07 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyo çok kez söyledim, ama severek evlendik
Cevap sahibi+1 yılSeverek evlenmeniz bir şey değiştirmiyor maalesef ki. Zamanla böyle çatırdamalar oluyor ve bunun aşılması tamamen erkeğe bağlı oluyor. Karakteri güçlü olmayan bir erkek pek de başarılı olamıyor bunu aşmak konusunda. Eksik hissedip kendini tatmin ettiğin oluyor mu?
Soran+1 yılAma dışarda gezdiğimiz zaman kadınlara bakıyo orasına burasına çok yakaladım. Kendisine özgüveni olmasa onuda yapmaz doğru değilmi ama
Cevap sahibi+1 yılİşte sana olan ilgisi azaldı demek. Kendine özgüven meselesi değil. Severek evlendiği kadına böyle davranması karakter zayıflığı meselesidir. Yani cinsel olarak onun ilgisini çekmiyor olabilirsin artık ama bunu belli etmesi çok ayıp. Hele böyle belli etmesi daha ayıp.
Soran+1 yılEvet azaldı demi oysaki gözü sadece bende olsun diye neler yapmadım
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazsana, bir şey soracağım.
Soran+1 yılBurada sorabilirsin
+1 yılbu konuyu özelden konuşmak istersen bana yazbilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen böyle giderse eşini aldatırsın durumunu hiç iyi görmedim sorunlar büyümeden detaylıca konuş eşinle bence.
07 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum hep aynı değişen hiçbirşey yok
Cevap sahibi+1 yılbunlarda böyle yapıyorlar sonra eşim neden beni aldattı oluyor olay işin zor valla bu arada kaç yıllık evlisin?
Soran+1 yıl14 senedir hiç değişmedi
Cevap sahibi+1 yıl14 senemi sen iyi dayanmışsın bir yandanda gençliğini yazık etmişsin öyle kız arkadaşlarım varki ya boynuzu takıyorlar ya da ayrılıyorlar şimdi ayrıl desem ayrılamazsında 14 sene olmuş üzüldüm senin için.
Soran+1 yılKesinlikle ayrılmayı düşünmüyorum çocuklarımız var onlara bunu yapamam.
Cevap sahibi+1 yılöncelikle çocuk boşanmakta engel değil insan göze aldımı her şeyi yapabiliyor yok eğer ayrılmam dersen 2 seçenek var ya kaderine razı olcaksın ya da onun isteklerini karşılamayacaksın kesin bir çizgi çekeceksin sınır koyacaksın 3. bir seçenek varki onuda yapsan şimdiye kadar çoktan yapmıştın çözümü olan bir sorunu neden eşin çözmek istemiyor anlamıyorum hiçmi değer vermiyor sana.
Soran+1 yılBilmiyorum kardeşim bana değer vermiyor, akşam işten çıkınca ne beni almaya geliyor nede Arıyor, nasıl gelirsem geleyim umrunda değil. Kaç kere ağlayarak yolda Ağladım Gücüme gidiyor. Söyledim kendisine hatta sevgiye çok ihtiyacım var beni sev okşa kokla diye. Yok yok yok
+1 yılBence başka ilişkisi var sen bu kadar özen gostermene rağmen dikkat et
06 Yorumla
Soran+1 yılOda yok ama geliş gidiş saatleri aynı
- +1 yıl
Bilemezsin canım bu arada yaşı kaç eşinin
Soran+1 yıl37 Yaşında
- +1 yıl
Bak ondan dolayi olabilir sertleşme sorunu olabilir yaş tan dolayi isteksizlik beraberinde çok şey var yani
Soran+1 yılOlabilir tabiki bende bilmiyorum. Bak aklıma takıldı şimdi
- +1 yıl
Ben bilirim ya sen bana sor yani erkeğim sonucta
Cinsellik konusunda 467 cevap paylaştı. cinsellikte farkli seyler dene oyuncak mesela tekrardan renklendirecek seyler yap
03 Yorumla
Soran+1 yılHerşey denedim kendisine istiyor hep, hep ona yapmamı istiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor bir durumdası
isteklerini açık açık söyle eşine
olmadı bir fuckbaddy edinn
hiçbirşey intihar etmeni gerektirmez
kendi çözümlerini bulabilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanalda dene bence sansını ıllakı hoslandıgın bı sey bulursun tatmın edersın kendını bu sekılde aklına yatarsa tavsıye ederım
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle şeylere karşıyım
kimse umdugunu bulamıyor malesef hayatta benim kide aynı yanlış kişilerle evlenmişiz :(
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek ne güzel dimi ya :) namus belasına gardaş..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbana kalsa haftada 4 iyi olur ama 2 anca. karşıdakinide düşünmek lazım.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn az üç ideal haftada.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi hakikaten
- +1 yıl
En az o da.
Sorun sende degil onda sigara alkol connu içiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe sigarası var nede alkolü
+1 yılBilemiyorum ama normal değil..
00 YorumlaSizin bu yaş aralıgı dogrumu?
07 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılEskidende böyleydi ama
- +1 yıl
Eskiyi bilemem ama simdi gaayet normal. Bakma milletin atıp tuttuguna.. haftada bir oluyorsa iyi bence.. dedimya aylarca yapmayan var.. bu yüzden bosananlar var. Süre hakkında bisey diyemem œnsevisme hakkïnda belki artık bir doyumluluk vardır canı istemiyordur bunu konusarak cözersiniz.. hafta bir iyi iyi :-) :-)
- +1 yıl
İyi misin ya ne normali? Kadın normal hayattada onem vermiyo bana diyor tek mesele yatak degilki. Sesini cıkarma diyosun bide aynisini erkek yapsa boşa gitsin dersiniz. Ablacim verdigin degerin kat be kat fazlasini hak ediyorsun madem sana bu degeri verrmiyor sende vermiyceksin bu kadar.
Soran+1 yılEvet bacım bende şu an vermiyom oda herhalde razı kardeş KARDEŞ yatıyoz. Kucaklamıyor bile. Kafayı yiyecem yeminle
- +1 yıl
Ben cinsellik açidan degerlendirdim @ruyasizbirgece belki hanfendininde kusurları var bunu bilemeyiz.. sadece verilen bilgiler dahikinde bir degerlwndirme yaptım.. haftabi normal gerisini bilemem.. sende ileede evlenince dedigimi anlayacaksın.. öyle mileetin atıp tuttugu gibi değil olay.
+1 yılOha boyleleridemi var. s
011 Yorumla- +1 yıl
Kiamam sana düşünme intihar felan olurmu öyle şey :(
Soran+1 yılNapıyım bilmiyorum şu an bile ağlıyorum
- +1 yıl
Ya ne ağliyosn cagresizmisin alicak biri varsa odur! Nasil biseymis oyle. Yazık. Sende sorun degilki ama üzülme bak olurmu :(
Soran+1 yılElimde değil çok seviyorum
- +1 yıl
O sorun etmiyorsa sen niye ediyorsunki?
Soran+1 yılTerk etmesinden korkuyorum çare arıyorum
- +1 yıl
Korkma korkarak yasama hayatini :(
Soran+1 yılNapcam artık mantıklı düşünemiyorum.
- +1 yıl
Sen bana bir mesaj atsana
Soran+1 yılAtamam lütfen
- +1 yıl
. s
çok anormal durum bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNapıyım artık kaderim böyleymiş
Cinsellik konusunda 889 cevap paylaştı. Deeeğğiiiiiilll hem de hiç.
00 Yorumla
+1 yılsonrada kadın neden aldatıyor diyor bu öküzler.
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem