21 yaşındayım olgunlarla mı takılmalıyım çıtırlarla mı
bekaretimi koruyarak yaşamak istiyorum
bekaretimi koruyarak yaşamak istiyorum
Olgun
Çıtır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak çok mantıklı, sormak için sorulmamış bir soru. Benzer sorular gördüm burada ve cvp veriyorum.
Yasaıtlarına güvenme hem basına dert olabilirler ciddiyetsiz serseri olurlar genelde. Bidaha bidaha isteyip sonra tehdit şantaj her şey olabiliyor. Bunun dısında ilkini yaşayacaksın yaşıtların aç oldukları için sonuca odaklanır ve bencil olurlar. Sen bi kız olarak anlam yüklersin ama hayal kırıklığı olur. Ayrıca sevişirken dayanamayıp girmeye calısır belki girer. Ama olgun biri olursa deneyimlidir, kendini kontrol etmeyi bilir. Sevişmeyi bilir senin ilkin olduğunu bildiğinden sana zevk aldırmaya bakar. Gayette memnun ayrılırsın yanından. Ve olgun bi erkek çıtır bi kızın kıymetini bilir. Yaşıtların asla.
bencede
Bunuda sanaldan bul. Aceleye getirme ve cinsel amaçla başlamasın tanısma konuşma. Normal konuşarak tanımaya vak ve zaten konu sekse mutlaka gelir güvenini kazanırsa ne alâ. Büyük şehirde yasıyosan çok rahat bulursun
benim ilk konuşmalarım hep vşnsellik napcamm
Neden öyle? İstekli bi kızsın, artık dayanamıyosun ama bekaretini kaybetmekten korkuyosun. En azından sanal seks yaparak tatmin oluyosun. Bunu arada yap tamam ama bu şekilde hep yapman ucuzlaştırıyor. Tek seferlik rahatlayıp sonra işin olmuyor. Ama aslında dediğim gibi biriyle aceleye getirmeden muhabbet edip konu yavaş yavaş sekse gelirse sende daha çok zevk alacaksın.
bekaretini koruyarak yaşamak istiyorsan olgunları tercih et ama 25 30 yaş grubu olabilir, sadec oral yaparak ve sürtünerek yapmayı kastediyorsan gayet mantıklı ayrıca bende bu şekilde çok kızla yaptım yani hepsi bakireydi, beni bile düşünebilirsin istanbuldaysan :D
Cevap
14Cevap
Deneyimli biraz olgun biri daha iyi olur bence.
çıtır dayanamaz yer seni. olgun daha iyi
Önemli olan senin isteğin. Başkasının oylamasını onemseme
Her konuda seni anlayan biri olması gerek
Benim gibi olgunlarla taabi seni en iyi anlayan benim
Bekaretini koruyarak nasıl
Sanal seks mi
Destek. bekliyursan Olgun
Bu senin zevkinle alakalı bir şey
Olgunlarla takıl benim gibi
Olgun ve dolgun işini bilir incitmez
Valla ben olgun tercih ediyorum kadınları bilmem
İlişkide illa cinselliğin olmasi şart degil ki.
Olgunla
Olgun iyi
Çıtır :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?