20 desen çıtır der ,
30 desen en verimli yaş der ,
40 desen en sevdiğim olgun yaş der,
yok mu bunun bir ölçüsü?
30 desen en verimli yaş der ,
40 desen en sevdiğim olgun yaş der,
yok mu bunun bir ölçüsü?
Ben kendimden büyük kadınla evlenmek ya da sevgili olmak isterdim. çünkü yaşıtlarım bana çok çocuksu geliyor.. benden 6-7 yaş büyük olursa daha güzel olur ama aşırı yaş farkını istemem. yine de kişiye göre değişir Bir birliktelikte/ilişkide karşı cinste ideal yaş aralığı, kişilerin bireysel ihtiyaçlarına, önceliklerine ve yaşam tarzlarına göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak, kadınların erkeklerden daha hızlı olgunlaştığı düşünüldüğünden, erkeklerin kadınlardan 5-10 yaş büyük olması daha yaygın bir tercihtir. Bu yaş farkı, erkeğin daha fazla deneyim ve olgunluk sağlaması, kadının ise daha genç ve enerjik olması açısından avantajlı görülebilir.
18-35 yas aralığı bana göre idealdir yasa takılmam her türlü yaşarım ilişki kimin ne dediği umrunda değil hem hayatımı onun bunun lafıyla sözüyle yaşamam her yaşarım çıtır olsun olgun olsun farketmez 30 yasinda olmama rağmen 18-19 Luk çıtır manitam ne güzel oda istiyor kabul ediyor ki yapıyoruz o yaştaki kız ne alaka diyorlar sanane keyfimin kahyası misin 🙂
Hangisi ile huzurlu, mutlu oluyorsam o yaş benim için idealdir.
Hiç bir kimsenin olgunluğu ya da çocuksuluğu uygun yaşlarda uygun zamanlarda ortaya çıkıp çıkmayacağı belli olmuyor.
Cevap
19Cevap
Ne yazık ki yok.. Çünkü bu karşındaki kişinin algı ve düşüncesiyle alakalı.. Düşüncesine mudehale edemeyiz, ongoremeyiz diye düşünüyorum..
Kişinin kendi yaşıyla alakalı bir durum kendi yaşından ne fazla büyük olmalı nede fazla küçük
Herkes kendi yaş aralığında evlenmeli erkek büyük olmalı.
net cevap vermek gerçekten çok zor ama ilgi duyulan varsa yaş aralığı önemini kaybediyor
İki tarafında karşılıklı uyuştuğu yaşlar en ideal yaşlardır
Kör tuttuğunu topal yakaladığını öper miş 🤣🤣🤣 onun gibi düşün
Yaş aralığı değilde ten uyumu sağladıysan kaç yaş olursa olsun en güzeli oluyor
Herkesin kriteri farklıdır kişiden kişiye değişir ya o
Herkesin kendine göre bir ölçüsü vardır elbet ama her kadın tecrübe sever ve ister
Zeka mesele si
Var 42 yaş😂😂
Her yaş idealdir
İdeal yaş yok , anlaşma var
En ideali kadınlarda 25 35 arası
20 çok ideal. zaten çıtır olmasını istiyorum
Açık ve net olgun yaştır
Henüz doğmamış o zaman
Herkesin beğenisi farklı
40+ candır
18-38 😂
3/5 yaş arası