Cinsellik yaşamak için yaş farkının önemi var mıdır sizce?

Cinsellik yaşamak için yaş farkının önemi var mıdır sizce?

Tabii ki de vardır bir kadın kendisi ile yaşıt ya da kendisinden küçük birisiyle birlikte olursa pek de tatlı olacağını zannetmiyorum erkek her zaman kadından büyük olmalı hatta en az arada on yaş fark olmalı Bu bir erkek içinde geçerli eğer imkanı varsa kendinden küçük birisiyle olması her zaman onun için daha iyi Önemli bir şey arada belli bir fark olmalı fark olmayan ilişkiler pek de bana heyecan verici gelmiyor.
Kendimden küçük biriyle birlikte de olmam kendimden çok büyük biriyle de olmam. Yaş farkının önemli olduğunu düşünüyorum.
Kendinden çok büyük derkrn kaç yaş öesela üst sınır
49 😏
Hmm
Piki
Bu kadar önem verme ya s
Teşekkür ederim
Yorum yazmadığın soru var eig seçilmeyi bekliyor. Bir bak istersen.
Cevap
24Cevap
Vardır şöyle ki,
Erkek kadından biraz büyük olmalı bana göre daha da tecrübeli olur diye düşünüyorum hemde daha olgun her konuda 🙂
Benim için önemli değil aşırı olmadıkça
Sevgilim 49 ben 23 yaşındayım. Cinsel hayatımız fazlasıyla iyi.
Bana göre var. Yaşıtlarım nasıl yaşlı dayılarla yatabiliyor anlamıyorum
Baba ilgisinden mahrum olanlar bide kendini böyle yaşıtlarından üstün görenler var
Ben neden babasız büyüdüm diye 40 yaş üstü amcalara ilgi duymuyorum sdkekdsl
E sen de farkındalık var demek. ki
Onlar duygusal gazlamalara düşüyorlar kendilerincede olgunluk diyorlar halbuki gazlamadan başka bir şey değil en fazla 5 sene kucak şov sonra şut gelsin yeni 18 lik
Sen evlenmeden yatma zaten zina her türlü iğrençtir
Knk bu kızlar vurula vurula olgunlaşıyo 30 yaş manipülasyonunu yiyip sonra biraz kullanılınca jeton düşer
Senabennnn sen alınma :)
Genç yaşta herkesin altına yatanları de ben anlamıyorum :))) hiç mi kişilikleri yok hayvanlardan farkı kalmıyor oyleleri
Görseldeki kadının poposu oldukça iyi duruyor. Bu popoya sahip bir kadının pek yaşını önemsemem doğrusu. 19 ile 45 yaş arası olabilir..
Var.
Kendimden çok yaşlı tipleri sevmem gençleri severim.
Yaş aralığı belirtecek olsan ne yazardın?
Sadece kendimden büyükleri sevmem küçüklere de yaş aralığına gerek yok.
Benim için yaş sorun değil ister büyük ister küçük yeter ki birbirimizi arzulayip saatlerce sevişelim
Hayırda 18 lik çıtırların 40 artı ile yaşadıkları sözde duygusal bağlae sadece covgirl kucak fantezisinden başka bir şey değil
10 yaştan büyük biriyle hoş olmaz sanmıyorum. Tamam tecrübe falan okey de en müthiş seks deneyimi bile olsa seks dışında ne kadar devam edebilir ki
Diyelim müthiş seks yaşadın... bana göre mükkemel seks ile birisi yaşadığınız yine istersin.. düşün..
Tecrübesiz biriyle bikere yaşaşan, ona geri dönmezsin
Ama tecrübeli biriyle, farklığı görüyorsun, bikere yaşadın mi aklına gelir yine istersin.. yine yine yine
Bir kız, tanımadığı biriyle seks yapan. 4 kere randevu müthiş seks yaşayinca , o kız aşık oluyor , aşık olunca , sevgili olmasını ister, sonrası sen duşun
Performansını etkilemiyorsa önemi yoktur😉
Çok şükür öyle bir meselemiz yok
Cinsellikle yaşın önemi olmaz bence performans önemli
Önemi yok performans ve bakımlı olduğu sürece tabi 29 yaşındayım Max 45
Bence var düşünsene birisi var 30 yasinda birisi var 18 yasinda hangisi daha tecrübeli
Yok arzulu insanlar harikulade ilişkiler yaşayabilir
Yani ben şimdi tutup da 40 yaş üstü biriyle sevişmem. Aramızda en fazla 10 yaş olmalı.
maalesef öyle kızlar var çok cahiller beyin olsa zaten babası yaşında adamlarl evlenmezler
Şu sıralar yalnız olduğum için belli yaş aralığı kabul edilebilir.
Var kardeşim genç ve tecrübesizlerle uğraşamam uyum şart
Kanka 35 yaş üstüne hayır derim kesinlikle yaaa ama diğerleri belli olmaz
var tabiki dedesi ile birlikte olması hiç etik değil
gencin adı, olgunun tadı, her yaşın zevki ayrı bence
Her iki tarafta arzu ve tutku oldukça onemi yoktur
Yaş farkı fazla sorun olmaz ama kaç fark olduğu önemli. Arada çağ farkı varsa zorlanılabilir yani
20den büyük 50dan aşağı olduğu sürece sorun yok.
50 değil 40 olucaktı.
diyorsunnm
Benim için yok eşimle 15 yasa yakın fark var ve hayatım çok güzel
Aranızdaki yaşlar neler kaç yıllık evlisiniz
27-42 1 yıl sevgili yaşadık bir yıla yakında evliyiz
Çok güzel kocan daha önce evlilik filan yaptimiydi coluk çocuk varmiydi
İkimizde yaptık onun oğlu var
Bir şeyler soracam özel den uyarmı mümkünse
Bir şey soracam çevresel bir tepki ile karşılaştızmi ailenizden filan lütfen bu konu benim. İçin çok onemli
Ailem modern bir aile ben mantıklı anlatırım anlarlar karşı çıktılar ama medenice çözdük konuşarak
Şimdi nasillar kabullendilermi
Para varsa önemi yok kimle yattı hastalık kapar mıyım onunda önemi yok
Tabiki var küçük bi kızla ya da neneyle yapacak halim yok
18- 50 arası beğendiğim seksi olan kırışıklığı çok olmayan kadınla yatarım sorun yok. İstekli olması yeterli benim için.
Hiç bir önemi yok bence
Hayır hiç bir önemi yok
Performans varsa sorun yoktur bence 😁
abi yaş değil de ten uyumu yoksa sarmıyor ya
Yaş farkı pek önemli değil
Yani en fazla 10 yaş büyük olabilir.
Hayır karşılıklı zevk
18 den büyük olması benim için yeterli
Abartı olmadığı sürece yok bence
Abartı ne kadar herkesin abartı dediği bir yaş var
Max 7 8
burada 15 de var :)))
Bak ben sadece şunu deyim insanları belli bir rakam içinde paranteze sokmamak lazım kimin kimden nekadar mutlu olduğu daha önemli
Peki
neden olsun ki.
hayır tabiki yeterki hoşlantı olsun
+ - 10
yoktur
Benim icin var
önemsiz
Yoktur
Evet var 18-25 ve +35 yaş tercih ediyorum
Derdimiz de buydu
20 yaş üstü olmalı
Neden 20 yaş üstü ,?