Cinsel Yaşam Cinsellikte yaş farkı önemli mi? alwaysbefreee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ne kadarlık bir yaş farkı ideal? Cinsellikte yaş farkı önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Belli bir Yaşın üstünde olduktan sonra fark çokta önem arz etmiyor 1 0 Yorumla
_AkşαmyıƖdızı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aşırı çok olmasına gerek yok yakın yaşlar iyiddir diye düşünüyorum ama kişinin zevkine kalmış 0 0 Yorumla
Rakine Takip Et Master Yaş: 51 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Eğer uyum sağlanabiliyorsa, karşılıklı etkileşim varsa, önemli olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Önemli en fazla 10 yaş büyük ile yaparım 7 3 Yorumla alwaysbefreee 1 yıl Senin yaş kaç Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 23 Yorumla alwaysbefreee 1 yıl Anladım iyi sınırın içindeyiz hala umut var 😂 Yorumla
aycenuyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Olgun erkekler 3-0 falan önde 8 1 Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Helal :) Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yaştan ziyade kafalarin uymasi onemlii 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Rekorum 15 yaş 6 32 Yorumla EliteCombine34 1 yıl Küçük mü büyük mü Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Nasıldı peki :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Küçüktü ama yine de ben daha iyiydim Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Pantersin sen :) Yorumla EliteCombine34 1 yıl Aa tam istediğim olgun kadın profili Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama benim istediğim model sen değilsin😁 Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Kapak sesi geldi buraya :D Yorumla EliteCombine34 1 yıl Offff 🤣🤣 Yorumla EliteCombine34 1 yıl Görmeden karar verme belki brn seni beğenmeyecem:) Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl @EliteCombine34 La kanka ne popon kaldırıyorsun bu kadınların gerek var mı ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Valla benim popom gayet kalkık buna ihtiyacım yok, kendini kral zanneden züppe Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl İste onu diyorum popon gayet kalkik ahaha Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Cevap sahibi hanfendi yaş 38 nasil 😀 Yorumla ffdarkside22 1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 40 Yorumla ffdarkside22 1 yıl İyiymiş 20 bende mesleğin ne Yorumla ffdarkside22 1 yıl Çıtır seviyor sun galiba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır kıtır seviyorum😁 Yorumla ffdarkside22 1 yıl Ahahaha beni seversinn bence 185 boy 82kg beyaz ten siyah saç sporda yapiyorumm Yorumla ffdarkside22 1 yıl Sen nasılsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Esmer sevmiyorum en az 29😉 Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl O beni istiyor :) Yorumla ffdarkside22 1 yıl Bembeyazımm ne esmeri çocukken de sarı yani sarı dan dönme beyaz Yorumla ffdarkside22 1 yıl 15 yaş küçükle olduysan 25 nasıl oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben şuanki tercihimden bahsettim kupa kafa, sen bi yırtık dondan çıkar gibi heryere fırlamasan mı acaba Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Hahahah yirtikd olsa uzerimde don var sonuctw Yorumla ffdarkside22 1 yıl Mesleğin ne ablamm çok merak ettim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hemşire Yorumla Kupa_Kralı05 1 yıl Çoraplari da çikariyim mi ahaha Yorumla ffdarkside22 1 yıl Off hemşireler çok seksi oluyorr boy kg n kaç ve yoga pilates falan yapıyor musun ya da fitness Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ağır sıklet yapıyorum ben Yorumla Kaan_basar38 1 yıl Nerden hemşire hanim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belli bir Yaşın üstünde olduktan sonra fark çokta önem arz etmiyor
Aşırı çok olmasına gerek yok yakın yaşlar iyiddir diye düşünüyorum ama kişinin zevkine kalmış
Eğer uyum sağlanabiliyorsa, karşılıklı etkileşim varsa, önemli olmaz.
Önemli en fazla 10 yaş büyük ile yaparım
Senin yaş kaç
23
Anladım iyi sınırın içindeyiz hala umut var 😂
Olgun erkekler 3-0 falan önde
Helal :)
Yaştan ziyade kafalarin uymasi onemlii
Rekorum 15 yaş
Küçük mü büyük mü
Nasıldı peki :)
Küçüktü ama yine de ben daha iyiydim
Pantersin sen :)
Aa tam istediğim olgun kadın profili
Ama benim istediğim model sen değilsin😁
Kapak sesi geldi buraya :D
Offff 🤣🤣
Görmeden karar verme belki brn seni beğenmeyecem:)
@EliteCombine34 La kanka ne popon kaldırıyorsun bu kadınların gerek var mı ya
Valla benim popom gayet kalkık buna ihtiyacım yok, kendini kral zanneden züppe
İste onu diyorum popon gayet kalkik ahaha
Cevap sahibi hanfendi yaş 38 nasil 😀
Sen kaç yaşındasın
40
İyiymiş 20 bende mesleğin ne
Çıtır seviyor sun galiba
Hayır kıtır seviyorum😁
Ahahaha beni seversinn bence 185 boy 82kg beyaz ten siyah saç sporda yapiyorumm
Sen nasılsın
Esmer sevmiyorum en az 29😉
O beni istiyor :)
Bembeyazımm ne esmeri çocukken de sarı yani sarı dan dönme beyaz
15 yaş küçükle olduysan 25 nasıl oldu
Ben şuanki tercihimden bahsettim kupa kafa, sen bi yırtık dondan çıkar gibi heryere fırlamasan mı acaba
Hahahah yirtikd olsa uzerimde don var sonuctw
Mesleğin ne ablamm çok merak ettim
Hemşire
Çoraplari da çikariyim mi ahaha
Off hemşireler çok seksi oluyorr boy kg n kaç ve yoga pilates falan yapıyor musun ya da fitness
Ağır sıklet yapıyorum ben
Nerden hemşire hanim
Değil
Elbette önemli