Cinsel Yaşam Cinsellikte yaş farkı önemli mi? simge11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 ne kadar önemli? Cinsellikte yaş farkı önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Tabii ki çok önemli erkek biraz büyük olmalı bence 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. cinsellik için değil ama ilişkinin geneli için önemli. Büyük yaş farklarında çiftlerin anlaşması zor oluyor 0 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Hiç önemli değil canım makine çalışıyorsa ver gitsin 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl benim için alt sınır önemli 20 yaş altı olmaz üst sınır olarak da 40 gibi yaşlar olanbilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok fazla yaş ve boy kilo farkı olmamalı diye düşünüyorum. Davul bile dengi dengine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin yaşındakiler bana baya ufak geliyor kendimi sübyancı gibi hissederim öyle bir durumda 0 0 Yorumla
arslan545454 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Hiç Bi önemi yok begeniyorsa erkek kadını kadın erkeği sorun olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Takmam kafaya. Hatta benden 2 yaş büyük sevgilim vardı en iyi uyum onda görmüştüm. 0 0 Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Ustanın yaninda çırak olmak dan bir zarar gelmez. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok yok önemli değil önemli olan ten uyumu 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Önemli 0 0 Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Bence değil tadını ve anını yaşa 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Farka göre değişir 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. bence önemi yok 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. değil istek şart 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tabii ki çok önemli erkek biraz büyük olmalı bence 😂😂😂😂
cinsellik için değil ama ilişkinin geneli için önemli. Büyük yaş farklarında çiftlerin anlaşması zor oluyor
Hiç önemli değil canım makine çalışıyorsa ver gitsin
benim için alt sınır önemli 20 yaş altı olmaz üst sınır olarak da 40 gibi yaşlar olanbilir
çok fazla yaş ve boy kilo farkı olmamalı diye düşünüyorum. Davul bile dengi dengine
Senin yaşındakiler bana baya ufak geliyor kendimi sübyancı gibi hissederim öyle bir durumda
Hiç Bi önemi yok begeniyorsa erkek kadını kadın erkeği sorun olmaz
Takmam kafaya. Hatta benden 2 yaş büyük sevgilim vardı en iyi uyum onda görmüştüm.
Ustanın yaninda çırak olmak dan bir zarar gelmez.
Onemsiz. Tecrübe önemli
Arzulamak ve haz almak önemli olan
Çok yok önemli değil önemli olan ten uyumu
Önemi yok sen iyi zıplar mısın peki kucakta şimdi
Önemli
Bence değil tadını ve anını yaşa
Farka göre değişir
bence önemi yok
Çok önemli.
Değil.
bence önemi yok
değil istek şart