Partnerimin benim haz aldigimi bile hissedemeyecegim kadar bana sert olmasini istiyorum. Eski sevgilim agizima isemesini teklif etmistim ama yapmadi mesela. Boğulmak istiyorum. Arkamdan yapilmasini nerdeyse hic sevmem ama önumde cogu seyi yapabilir. Cogu oyuncaga okayim. Tokatlanmak istiyorum ozellikle yuzume. kirbac fantezim var popomun yara bere icinde olmasini ve opulmesini seviyorum. Goguslerimi morartilmasini istiyorum falan yani cok acili seyler istiyorum ve artik mazosist miyim acaba diye dusunmeye basladim. Ama internette ekstra sert arkasindan yapiyorlar icine isiyorlar vs ben asla o kadar degilim ama benim de isteklerim cok sert
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBence harika bir cinsel fantezileri var bende böyle şeyleri severim ve hiç sinirimda yok ama doğru parhner uyumlu parner bulmak gerçekten zor fanteziler jeycandir heycanda arzuyu yukseltir zevki hazzı körükler bence doktorluk bı durum yok doğru partnerini bulmalısın sana uyan canim sorun bitek bu
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılDaha yaşın çok küçük. Kafandaki eril, erkek, algısı bu yönde sana hükmedecek biri olduğu için. Ama gerçekte bunu sana biri yaşatınca o hayal ettiğin hazzı, duyguları yaşamayacaksın.
02 Yorumla
Soran1 yılBen cinsellik yasadim ve cok fazla hosuma gitmisti bu tarz seyler yapmak ve zaten bunlar bende yavas yavas artti
- 1 yıl
Gırtlağını sıktı, tokat attı, dayak yemişsin gibi her yerini morarttı?
1 yılBunlar normal istekler değil. Hep mi böyleydin yoksa zamanla adım adım bu seviyeye mi geldin? Mazoşist eğilimin çok fazla gerçekten bir psikoloğa gidip destek alabilirsin
Seksin altında yatan bir sorun var o her neyse çözmelisin03 Yorumla
Soran1 yılAslında adım adım oldu diyebilirim ama dediğin gibiyse bunu yakınalrımla konuşmalı ve destek almaya calisacagim tesekkur ederim
- 1 yıl
Yakınlarınla konuşmanı tavsiye etmem suistimal edilebilirsin bilemiyorum. En güzeli uzman desteği. Adım adım olduysa eğer sadist partnerlerin buna sebep vermiş olabilir. Şiddet yoksa zevk de yok mesajı kazınmış bi yerlere
Soran1 yılPeki sağ ol
Gizli Üye(36-45)1 yılBu normal değil acı dışında bir şeyden zevk alamamak senin sevgiyi hep şiddetle bağdaştırmanla ilgili olabilir. Çocukken hem dayak yiyip hem seni seviyorum diyen kişilik bozukluğu olan ebeveynin mi vardı
04 Yorumla
Soran1 yılHayır yoktu hatta gayet sevgi dolu bir aileyle buyudum cevremden hic siddet gormedim
Cevap sahibi1 yılSen hatırlamıyorsun belki de
Soran1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılBir uzman desteği almalısın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSana seçim konuşma hakkı vermeyecek kadar konuşturmadan bulutların üstünde çıkarırım seni
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen sözde isteyen birisin. Uygulamada cesaretin yok çünkü tanışmaya kapalısın
Soran1 yılUygulamadan birini bulmak istemiyorum ben. Zaten bu sorunun altında ben kendim gibi birini bulmak iste bir seyler yapmak istiyorum vs demedim sosyal medyadan tanismaya kapaliyim ve eger bu mazosist bir sorun degilse birbirimizin isteklerini karsilayacak biriyle karsilikli ask yasamak istiyorum. Bu sorum partner bulma sorusu degil bu uygulama da partner bulma uygulamasi degil.
Cevap sahibi1 yılKendini en rahat ifade edip isteklerini söylediğin yer burası. Tabii ki benim de ilk yorumum sanaldan olacak şey değil. Sanalda yaşamayan gerçekteki teması seven biriyim. Ben de sanalla yaşamıyorum
Soran1 yılOlay sanal değil "aşk" yaşamak vs ve ben kendimi güvenip sevdiğim birine de çok rahat bir şekilde ifade edebilirim ki exime ettim yani yapamayacagim sey degil burada baska insanlarin fikrini almak istedim birini bulmak degil
Cevap sahibi1 yılTamam da ben demiyorum olay aşk değil. Ben demiyorum seni gördüğüm an üstüne saldırıcam. Ben de insanım yerine göre gerektiği gibi iletişim kurabiliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle partnerim oldu kirbacla iyice kizartma sert kokleyerek yapmak agza sert girme küfür istedi yaptik sert olunca çabuk bosaliyor o dezavantaj sendede oylemi
02 Yorumla
Soran1 yılYok yani zevk alirim ama gec bosaliyorum maalesef
1 yılSana şimdi bu hardlıkla bir doktor yetmez. İki yetmez, üç yetmez kaç yetiyo sultanım bilemiyom
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılNeden bu haldesin, sen bu güne kadar ne gördün ve yaşadın da gerçek bir kadın olmaktan uzak olan, manyaklık derecesin de yoldan çıktın, sapkın ve sapık oldun henfendi?
00 Yorumla Bende yaşamak istiyorum ama sadece ciddi düşündüğüm kişi ile benim aramda kalmalı herkesle yaşanacak şeyler değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılnormal olup olmadığına karar veremem seni yargılayamam ama bana normal gelmiyor. kendine zarar vermemeni isterim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cinsellikte sınır olmamalı, benim önceki partnerim sert seviyordu ve sert yapiyordum tokat atiyordum, hatta ağzına bile işiyordum. her şey yolunda güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılacaba mazoşist miyim diye düşünmeye başladım kısmında kahkaha attım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bunları sana yapmak için. Meler vemrrzdim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAşırı hard sevip de anal yapmayı sevmemek bence çelişkili...
010 Yorumla
Soran1 yılArkadan sevmiyorum ya
Cevap sahibi1 yılSert ve acı hissetmeyi seven birisinin ilk olarak anal seks ile başlaması normaldir ama sanırım sen normalin dışında birisin...
Soran1 yılOlabilir ama sadece sevmiyorum o hissi
Cevap sahibi1 yılSebebi ne peki.
Soran1 yılSadece sevmedigim bir his veriyor ilk exim ile yaptigimda cabucak cikarmasini ve bu histen nefret ettigimi soylemistim
Cevap sahibi1 yılİlginç gerçekten çok farklı isteklerin ve istemediklerin var imiş... Kaç yaşındasın peki?
Soran1 yıl19 um
Cevap sahibi1 yılİtaatkar bir ruhun var sanırım...
Şu an sevgilin var mı?
Soran1 yılYok
Cevap sahibi1 yılPeki istekli olduğunda mastürbasyon yaparken kendine de aynı şiddeti uygulayan biri misin?
Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. Gerek yok.1 gece ve ilaclarin bnde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDoktorluk durumun yok. Bence harikasın.
00 Yorumla Bence normal istekler, aşırı bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOfffff en iyisi harddd ve küfürlü
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılM"me uçlarına mandallı ister misin
Cevap sahibi1 yılMum damlatmayı sever misin tam benliksin sen
Soran1 yılEvet mum damlatmayi seviyorum goguslerime
Cevap sahibi1 yılYazsanaa banaa
Cevap sahibi1 yılDaha çok şey var
Cevap sahibi1 yılKonuşalım
Manitam senin gibi olsa keşkeee
10 Yorumlanerede yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
1 yılAradığım kadın
07 Yorumla- 1 yıl
İstanbuldaysan tanışalımmı
Soran1 yılYasin cok buyuk benim icin kb
- 1 yıl
Ama fiziğim genç, senin yaş kaç
Soran1 yıl19 um
- 1 yıl
Olsun, o kadar fark yok
Soran1 yılBenim için çok kb
- 1 yıl
Tm
Ben de çok sert seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktorla alakasi ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılTam benlikmişsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılhard olmalı zaten
04 Yorumla
Soran1 yılYani ama bu harf biraz asiri degil mi diye dusunuyordum
- 1 yıl
ne gibi mesela konuşalım mı?
Soran1 yılŞöyle yani olay hizli yapmasi vs degil gard denince ilk akla gelen sey bu benim isteklerim asiri degil mi diye kendi kendime sordum ve mazosist olacagimdan suphelendim
- 1 yıl
isteklerin BDSM ye giriyor. biraz aşırı tabi
1 yılCiddi misin
06 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bişey sorucam ama burdan soramam
- 1 yıl
?
Soran1 yılboş ver sorma
- 1 yıl
Off
- 1 yıl
Tek bir soru ciddiyim
Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Tam benliksin harika
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlişkide aşırı harddan hoşlanıyorum bir doktora görünmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat