Kadınım öncelikle. şu an bir ilişkim var ben kendimi hep sürtünerek rahatlatmaya alıştım bu yüzden cinsel ilişki sırasında rahatlayamiyorum. Evet zevk aliyorum ama bir türlü boşalmada sorun yaşıyorum. Çoğu zamanda boşalmış gibi davranıyorum. Erkek arkadaşım saatlerce uğraşıyor bunun için ön sevişmeyi de uzun tutuyoruz ama bir türlü yapamiyorum. Bir yolu var mı yoksa doktorami gitmeliyim. Doktorada gitmeye utaniyorum bekarım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla düzelir telaşa kapılma. Masturbasuonu azalt, masturbasyonu da farklı yap, ilişkiye odaklan daha ziyade beyinde bitiyor. Vibratörü dene bir de. Aslında başkasıyla denesen o da sonuç verir büyük ihtimal yani hızlandırır vajinal orgazma alışma sürecini. Prn izle, hikayeler oku şahane bir site var uzun ve dizili var bir sürü. Hikaye daha iyi aslında.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem teşekkürler
- +1 yıl
Bir şey değil.
En İyi Cevaplar
+1 yılbazı şeyler akılda nasıl kalırsa neye alıştınsa ondan dolayı daha çok zevk verir. Klasik bazı evlilerde p*rno izleyip boşalmak ilişkiden zevkli gelmesi de bu yüzden. Doktora başvurabilirsiniz belki tavsiyeleri olur. Ama alışkanlıklar kolay vazgeçilmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle alistigim için nefret ediyorum kendimden. En saçma yöntemi secmisim
- +1 yıl
her şey insanlar için zamanla düzelir umarım kolay gelsin
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
ricalar çözersen burdan nasıl çözdüğünü güncelle ilerde diğer KS ailesine yardımcı olursun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErotik p*rno şeyler izleme. Bunlar bir haz döngüsü içinde cinsel performansı düşürür daha kötü yapar. Kadın boşalması erkek boşalması gibi değildir. Erkeğin enerjisi varsa cinsel ilişki sırasında minimum bir defa boşalır. Ama kadının aynı anda boşalması ya şans eseridir ya da filmlerde olur. Bazen kadın erkekten erken bazende geç boşalabilir ya da hiç boşalamayabilir. Kadının boşalacağının bir garantisi yoktur. Kendi kendine istemsizce günde yüzlerce defa boşalan dünyada az sayıda kadın var. Ama bu kadınlar hayatlarından memnun değiller. Onlarda normal kadınlar gibi olmak istiyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sürünerek ve okşayarak bosaliyorsan o surtunmeyi partnere yap partner dudaklarını oksasin kalçanın sıkıp okşayarak tahrik etsin. Oral yaparsa hiç bir kadın dayanamaz
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, muhtemelen daha önce yaptığın mastürbasyonlarla ilgili bir alışkanlık oluşmuş, klitoral orgazma alistirmissin kendini
05 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce hep sürtünerek boşaldım o yüzden ilişki esnada bir boşalma yaşayamıyorum
- +1 yıl
Klitoral orgazma alismissin, şimdi penetrasyon sırasında dahi klitorisin uyarılmasını bekliyorsundur
Soran+1 yılEvet tam olarak boyle
Soran+1 yılAma erkek arkadaşım klitorisi de çok uyarıyor ilgileniyor. Ama olmuyor yinede kafa yemelik
- +1 yıl
Bunun için doktorun yapacağı bir şey yok doğrusu, belki ilişki terapisti destek olabilir, ama bu noktada iş yinede sende bitiyor
+1 yılBence bu tamamen erkek arkadaşının albenisiyle ve iş bilmesiyle alakalı demek ki arkadaşın senin libidobu yükseltmiyor düşünecek bir şey yok
04 Yorumla- +1 yıl
Bir ikincisi kadınlarda gerçekten boşalmak çok çok zordur bir çok kadın zevk suyu aktığı ve kasıldığı an boşaldığını zanneder.
Soran+1 yılDaha önce bir çok ilişki yaşadım ama olmuyor. Erkek arkadimla alakası yok onun hakkını yiyemem bu konuda. Sorun benimle alakalı tamamiyle
Soran+1 yılİşte o su ve kasılma bende anca surtunerek oluyr
- +1 yıl
Bir çok ilişkin olması doğru ilişkin olduğu anlamına gelmez ki. Partnerinin metabolizmanı yüzde yüzüyle çözüp fantezilerine göre davranası gerekir
İyi de zaten Zevk alıyorsan boşaldığın için zevk alıyorsun öyle daha neyi bekliyorsun ki tam anlamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Sürtün sürtün nereye kadar
Kıvılcım mı cikartacaksiniz 👍🏻01 Yorumla
Soran+1 yılValla ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktorun işi sanki senin vacinanın keyfiyle ilgilenmek , o kadar hipokrattı emekti bunun için mi yaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her kadın vajinal orgazm yaşayamıyor maalesef öncesinde mastürbasyon alistirilmis bir vücut var ise
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuzum tamamen alışkanlık ve psikolojik bi durum bu
218 Yorumla
Soran+1 yılNasıl asicam peki
Cevap sahibi+1 yılbende yıllardr mastürbasyon yapıp sürtünerek orgazm oluyodum cinsel birleşmede hiç yaşayamıyodum zamanla
Soran+1 yılSonra nasıl geçti peki
Cevap sahibi+1 yılmasturbasyonu azaltıp ön sevişmeyi uzatıp farklı şeyler deneyerek
Soran+1 yılPeki dikkate alicam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılpsikolojik travma falan yaşadnmı cinsellikle ilgili
Soran+1 yılHayır bir olay yaşamadım. Aksine cinselliğe hep düşkün birisi oluşumdur. Ama kendimi bildim bileli bu yönteme alıştım
Soran+1 yılVe en önemlisi bunu erkek arkadaşıma nasıl acıklıcamm. Yalan söylediğimi duyunca kizicak muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılbirleşmede gıdıklanma zevk hiç gelmiyomu?
Soran+1 yılYa ever bir zevk alıyorum ama bunun sonu gelmiyor bir bosalma yaşamıyorumm.
Cevap sahibi+1 yılmonoton sanrım seks hayatınız hep aynı şeylerimi yapıyosunuz
Soran+1 yılAslında renklide bir cinsel hayatımız var ama is bende bitiyor. Ben kafamda olduramiyorum
Cevap sahibi+1 yılaynı benim gbisin ama benim sonradan oldu ilk başlarda mükemmeldi sanrm prno bagmlılıgımızdan
Soran+1 yılAynen p*rno dolayida olabilir
Cevap sahibi+1 yıl:) bu kadar benzerlik olur konusalm istersen cıkablrm gzlden
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılçktmmm
Soran+1 yılistek yolladim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürtünerek dedigin elinle mi yoksa bir yere mi
27 Yorumla- +1 yıl
Eli yetmiyo artık
Soran+1 yılBir yere
Cevap sahibi+1 yılBende elimle yapıyorum hep bende mi alıştım aacba şu an içime bir korku girdi kizz
- +1 yıl
Paniğe gerek yok😉
Soran+1 yılBilmiyorum valla bir test et dndj
Cevap sahibi+1 yılEdemem şu an 😂
- +1 yıl
Güvenilir bir erkeğe sürtün ya da onun eli sürtsün.
Acil dr. A git
00 YorumlaErkek arkadaşın becermeyi bilmiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirleşme sırasında mı boşalamıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSaglıkcıyım ben elimden gelen varsa
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim
- +1 yıl
Uzun yazamam detay sormam lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız arkadaşımda öyleydi yendik kucağa otur
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yendiniz
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Sağlam bi partner lazım saana😉
00 YorumlaDoktora git
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNe gibi sıkıntı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde öyle oluyo
00 YorumlaÇözüm bnde
00 Yorumla
+1 yılpartner degıstınmı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi