Yeni evliyim 4 aydır falan daha. Birçok kez ilişkiye girdim ama hala vajinama bir parmak bile girse çok acıyor normal midir bu? İlk yaptığında ya da işte ilk birkaç defada olabilir ama bu gerçekten normal değil gibi artık. İlişkiye girdikten sonra sistit oluyorum hatta sürekli oluyor neredeyse bu durum. Doktora gitmeli miyim normal mi bu olay?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSürekli sistit oluyorsan bağışıklık düşük sanırım, 4 aylık evlilikte ve düzenli ilişkiye rağmen ağrı oluyorsa, ya vajinal kasların serttir daha ya da genital bir problemjn vardir
112 Yorumla
Soran+1 yılKaslardan bir şüphe duyuyorum şahsen çünkü alışması lazım ama hala dar yani hiç yapmamış gibi nasıl olabiliyor aklım almıyor. Sistit zaten çok kötü bir şey yani zehir hayatım şu an :((
- +1 yıl
İlişki sıklığınız nasıl
Soran+1 yılYani ilk zamanlar neredeyse her gündü diyebilirim hani bir evlendik rahatlığı oluyor belki ondandır sonrasında haftada 3 oldu şimdi haftada 2 bazen 3 diyeyim çünkü bu durum da benim canımı sıkıyor çok fazla istesem de olmuyor. Yapamıyorum..
- +1 yıl
Sorma nedenim şuydu aslında, arada sırada oluyorsa, vajinal kasların alışması zaman alabilir, ama siz gayet sık ilişkiye girmişsiniz, ağrı tam olarak nerde oluyor
Soran+1 yılAğrı aslında ilk girerken çok oluyor girişte sonra ilişkiden 1 2 gün sonra sistit oluyorum yani anlamsız bir şekilde sürekli bu oluyor.
- +1 yıl
İlk penetrasyon sırasında oluyor, peki devam ederken içinde, ağrı devam ediyor mu yoksa ilk girerken ki gibi olmuyor mu? Detaya girdim burada bu kadar, dilersen ulaşabilirsin
Soran+1 yılvalla sürekli hissetmiyorum hani girdikten sonra, bazen arada oluyor zorlandığı içindir belki. Ama haricinden içimdeyken bir sıkıntı yok.
- +1 yıl
Erken mi penetrasyon aşamasına geçiyorsunuz acaba, yani yeteri kadar hazır olmadan sen
Soran+1 yılHiç kuru olmadı aslında ama belki yeterli değildir yani mesela 30 dk oluyor ama demek ki bu da yeterli değil 1 saat uyarılmam lazım zor uyarılmam sorun bence:((
- +1 yıl
Sen ıslaklıgi hissedebiliyorsundur, aslında 30 dakika ön sevişme için az denecej bir süre değil
Soran+1 yılAz da değil süreç işte sorun ne anlamıyorum asla. Gergin değilim aslında hiç kasmıyorum da aksine rahatım ve iyi hissediyorum ama böyle olunca mutsuz oluyorum..
- +1 yıl
Yatak odasında bu tip sorunlar ister istemez etkiler psikolojiyi, ulasabilirsen bana daha rahat konuşabiliriz bazı noktaları
En İyi Cevaplar
+1 yılSıkıyorsundur kendini çünkü psikolojik olarak hazır değilsindir. Sorun vajinanda mı anlamak istiyorsan, eşin yokken mastürbasyon yap ve en tahrik eden şeyleri hayal edip en son parmak sok. Eğer kendin yaparken daha rahat olursan bil ki sadece psikolojik.
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam da dediğinizi yaptım rahat oluyor ama sonrasında yine biraz acı oluyor yani 1 parmakta sorun olmuyor ama mesela penis hissi olsun diye 2 denemeye çalıştım yok yani böyle bir acı yok. Sistit olmam da çok tuhaf.. Anlayamıyorum gerçekten acaba yeterince ıslak değil miyim :((
- +1 yıl
Muhtemelen yeterince islanmiyorsun ve kendini birakmiyorsun. O sorunu tespit et ve ona gore ilerle 🙂
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim biraz daha psikolojik olarak rahatlamam gerek galiba.. Yenebilirim umraım
- +1 yıl
Rica ederim 🙂 kesinlikle psikolojiyle alakali oldugunu dusunuyorum. Yeterince sevismemesi, hijyen eksikligi, dur diyince durmayacagini dusunmen, inlemekten cekinmen, fazla kanama riski vs gibi nedenlerden cekinip kendini sıkıyorsundur
Soran+1 yılolabilir çünkü bazen hala kanama da oluyor.. Çok teşekkür ederim güzel cevabınız içinn♥
- +1 yıl
Rica ederim güzelin 💜🫶🏽☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnişte çok mu seertt😂
116 Yorumla
Soran+1 yılEnişten hardcore ahahaha
Cevap sahibi+1 yılGelinde halinden memnunda istemem yan cebime koy hesabı sjzözj
Soran+1 yılşşhh çaktırma ceremesi çok olmasa çok memnun ;)))
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaaççç
Soran+1 yıl24-28
Cevap sahibi+1 yılİlk mi ikinizindee
Soran+1 yılevettt
Cevap sahibi+1 yılEn çok sevdiğin ne oldi pekii
Soran+1 yılGenel olarak yapılan tüm sürec her şey hoşuma gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılZakso anal vajinal emzirme. d
Soran+1 yılevett
Cevap sahibi+1 yılCup ne kullanıyorsuunn peeykiiiş
Soran+1 yılgöğüs mü? ahah napcan be cupı
Cevap sahibi+1 yılMerak ettil minnak mı büyyük mü jszözj
Cevap sahibi+1 yılSöylesene yaaa
Cevap sahibi+1 yılSöylemedin aammaa
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
+1 yılBirkac ay aciyabilir bu sure esiinin seni rahatlatmasina hazirlamasina ilgisine baglidir.
16 Yorumla
Soran+1 yılSistit olmam da bundan kaynaklı mıdır? Yani yeterince kaygan olamdığı için belki yeterince hazır hissetmediğim içindir..
- +1 yıl
Kayganlik zevkinle seni kocanin istetmesiyle alakalidir. Gerekirse uzun sure oral oksama yapmali ki hazirlamali seni sen nekadar hazir olursan okadar daha kolay alisirsin
Soran+1 yılÇok haklısınız ama bu çok uzun sürdğü için tercih etmiyordur muhtemel benim uyarılmam çok geç :(( ama bir de öyle denemek lazım
- +1 yıl
Cok gec olabilir sorun degil sende sonucta alisana kadar ilgi gorursen daha zevk alir daha istekli olur daha cabuk alisirsin diger turlu az zevk olur belki jstedigin performansi alamazsin
Soran+1 yılBir de uzun olsun yeter ki mutlu olalımı deneyeceğiz :)) çok teşekkür ederim güzel cevabınız içinn
- +1 yıl
Umarim istediginizi bulur yasarsiniz bol şanslar size
+1 yılSinir yoğunluğu vardır hassastır zamanla alışırsınız
113 Yorumla
Soran+1 yılsinir yoğunluğu mu var? Bu ne zamana kadar oluyor acaba çok mutsuzum sırf bu durumdan :((
- +1 yıl
Zamanla alışırsınız hassas bi bölge
Soran+1 yılteşekkürler cevabınız için umarım öyle olur sistit olmaktan bıktım çünkü :((
- +1 yıl
Kayganlalturıcı kullanmanızın faydası olur sanıyorum kimyasal değilde saf zeytinyağı sağlıklı olur mutluluklar
Soran+1 yılbakalım bi de doğal içerikler deneyelim o zaman sağ olun
- +1 yıl
Rica ederim mutlu ve sağlıklı günler dilerim
Soran+1 yılyaa ben de sağlıklı günler mutlu günler dilerim sizee
- +1 yıl
Aceleye getirmesin damat bey iyice hazır olduktan sonra başlayın ö. S uzun tutun
- +1 yıl
Bunu söylediğim için özür dilerim ama bununda etkisi çok oluyor
Soran+1 yılDamat beye bi söyleyeyim yapmasın kaplan gibi geliyor mübarek ahaha:)) Teşekkür ederim çok güzel yanıtınız içinn
- +1 yıl
Rica ederim düzgün ve samimi soruya fazla denk gelemiyoruz yardımcı olmak gerektiğini düşünüyorum sakin sakin uzun bi ö. s den sonra zeytinyağı yardımıyla başlarsınız
Soran+1 yılben samimi ve düzgün olduğumu düşünüyorum :') rahat olabilirsiniz.. Dediğiniz gibi yapmayı denerim..
- +1 yıl
😊🤗🤗🤗🤗
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. şimdiye kadar alışması gerekirdi. bir doktora görün
10 Yorumla
+1 yılÇok dar s3ninki kuru kuru yapmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir zaman darlığı gitmiyor yani her zaman aynı.. Ama penis girebiliyor vajinismus değil yani
- +1 yıl
Gel konuşalım
- +1 yıl
Ne yapıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılTam ıslanmadan başlamayın
120 Yorumla
Soran+1 yıltam ıslanınca bir sorun olmuyor mu? Biraz ıslanıyor aslında kuru hiç yapmadım
- +1 yıl
Kadınların hazır hale gelmesi erkeklerden uzun sürebilir. Ön sevişmeyi uzun tutun. Sevdiğin bir şey varsa onu yapsın sana. Sonra zaten salın çayıra
Soran+1 yılBir de öyle deneyelim ben çok zor kıvama geliyorum yani 1 saat belki daha uzun zaman gerekiyor psikolojik de olabilir.. Haklısınız teşekkür ederim
- +1 yıl
Aceleye getirmeyin zaten ömür boyu sürecek evliliğiniz:)
Soran+1 yılAy bi de benimkine söyleyin :'))) kaplan gibi mübarek ahahaha:))
- +1 yıl
Enişteyle bi çay içelim biz 😅
Soran+1 yılAHAHAH için için iki kaplan yanyana bizimkini sakinleştirirsin artık
- +1 yıl
Baksana Abimin yanında ben kedi gibi kalırım 😀
Soran+1 yılsen de az değilsin bence hee :DD
- +1 yıl
Ben yere bakanlardanım empati kurabileninden😀
Soran+1 yılYere bakan yürek yakan vaaayy koçum ahaha :))
- +1 yıl
Sen de iyi gaza getirirsin ha enişteyi böyle 😀
Soran+1 yılaklını alırım adamın ben ;)
- +1 yıl
Eniştemin işi zor valla😅
Soran+1 yılO da senin gibi diyor bildiği halde duruyor napsın bulmuş tatlı karıyı :D
- +1 yıl
Hahah bunlar hallolur ya konuşarak önemli olan yatak değil:)
Soran+1 yılöyle elbet de acı çekmek.. başka bir olay bakalım :')) umarım gönlüne göre olur her şey güzel kalbin gibi iyi olur sağlıklı mutlu olursun hayatındaki kişiyle..
- +1 yıl
Sen dediğimi yap olaya girmek isterse izin verme kibarca devam et her ne yapıyorsan çözülür o kolay:) teşekkür ederim biri girerse hayatıma bakalım mutlu olucaz😀
Soran+1 yılEn çok sen hak ediyorsun bir gün mutlu olacaksın ben biliyorum, rica ederimm :))
- +1 yıl
Darısı başıma inşallah 🙏🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılyalamadan mı gırıyor?
113 Yorumla
Soran+1 yılYalıyor yalamaya bayılıyor hatta.. En sevdiği diyebilirimm
Cevap sahibi+1 yılyalıyosa ıslanıyosundur yavasca gırsın sorun olmaması lazım
Cevap sahibi+1 yılkac dk suruyor ıcınde?
Soran+1 yılİşte yeterli gelmiyor belki de yani aslında çok rahatım çok mutluyum hani hiç gerilmiyorum asla ama kötü hissediyorum böyle ağrı olunca. Yapasım kaçıyor ama belli de etmiyorum onu da hoş etmek istiyorum
Soran+1 yıliçimdeyken en az 15 20 dk sürüyor
Cevap sahibi+1 yılıcındeyken kuruyorsundur sen acıdan
Cevap sahibi+1 yılsenden once yattıkları olmus esının o zaman tecrubelı
Soran+1 yılbenden önce yatmamış hiç zaten küçüktük biz tanıştığımızda
Cevap sahibi+1 yıl15 dk nası kalıyor acemıyse
Soran+1 yılçok kez olduk çünkü.. bir kez iki kez değil yani
Cevap sahibi+1 yılyıne de olmaz
Soran+1 yıloluyor işte allahın hikmeti beuhdfsfhfsd tanımasam yaptı dicem ama küçüktük yani biliyorum geçmişini
Cevap sahibi+1 yıloyledır
Gizli Üye(36-45)+1 yılHassasiyet var bi. uzmanla görüşmek gerek
112 Yorumla
Soran+1 yılOff :(( görüşmem lazım galiba korkuyorum da gitmeye
Cevap sahibi+1 yılEvet kolay değil ben bile sorunlarım olunca çekiniyorum yendim ya bir erkekolarak doktor bile erkeğin dokunması görmesi rahatsız ediyor neden bilmem o nedenle kadın doktorlar tercih ediyorum
Soran+1 yılBen de kadınları tercih edemiyorum biliyor musunuz hemcinsler çok acımasız oluyor gibi. Ama erkekler yumuşak davranıyor. Galiba karşı cins olduklarından nazikler.
Cevap sahibi+1 yılAynen hep öyle oluyor ya bencede şöyle biley var o kadar buyuk uzun değil ama bası buyuk baya kalın olacağından karşı tarafa girmemesi acıtması çekingesi var bide karşımdaki ya çok kalın diye istemezse diyorum ama çoğuda karşındaki rahatsa kendini kalmıyor ve istekliyse sorun olmaz çok rahat hareket eder diyor
Soran+1 yılYok o konuda rahat olun çok uzun iyi değil zaten orta boyutta ve ucu kalınsa sorun olmaz hatta hoşuna gider partnerinizin :))
Cevap sahibi+1 yılhmm öyle mi diyorsun🙂 ucu yani başı baya kalım ve şekli düzgün ve damarlı aslında görenin görsel olarak şekli rengi çok hoşuna giyor problemdir bir görünümü var cildine balım yaptığım onuda bakım yapıyor ve temiz tutuyom
Soran+1 yılEvet bir kadın daha ne ister yani şanslısınızz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim demekki genel olarak böyle istiyor hoşunuza gidiyor 🙂peki sizde şanlımısınız
Soran+1 yılBen de çok şanslıyım ahaha:))
Cevap sahibi+1 yılHmm ne yönden şanslısın peki 😃😉🤣
Soran+1 yılKleopatra gibi kadınım ahahah daha nolsun ;))
Cevap sahibi+1 yıl
Baknsen öylemi iyiymil görmrmeden bişey diyemem ya da 😃😃😉
+1 yılnormal değil gitmelisin
10 Yorumla
+1 yılKayganlaştırıcı kullanıyor musunuz
140 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama hiç kuru da olmadı ki yani. Islaktı. Belki daha fazla uyarılmak istiyor olabilir 1 saat kadar falan.. Çok zor uyarılıyorum galiba:((
- +1 yıl
Kondom kullanıyor musunuz
- +1 yıl
1 saat adam seni kıvama getirene kadar kaç kere boşalır ya 😁
- +1 yıl
Sistit ne demek
Soran+1 yılama napabilirim zor uyarılıyorum :(((
Soran+1 yılben hap kullanıyorum tenini hissetmek çok daha zevkli
- +1 yıl
Onunki de kuru olur ama öyle, yalıyor musun girmeden önce
Soran+1 yılevett çok seviyorum oral ♥ ben ahhaha:))
- +1 yıl
Senin gibi hatun nerde bulunur peki 😁
- +1 yıl
Ağza boşalma da seversin sen
Soran+1 yılNiye kadınlar oral sevmez mi geneli sever bence ;))
- +1 yıl
Yok ya bana denk geleni hep eline almaya bile çekiniyor
- +1 yıl
Sen ilk kocana mı s@kso çektin
Soran+1 yıleline almaya çekinilir mi be ilgileneceksin ki senin olsun benim dediğime ilgim de tamdır ;)) ben ilk eşimle yaptım öncesinde birlikteliğim olmadı
- +1 yıl
İlk ağzına aldığında profesyonel gibi yapabildin mi zamanla mı alıştın
- +1 yıl
Bi akıl verdin tam ver ya 😁 naısl alışır kız arkadaşım
Soran+1 yılValla izlediğin şeylerden biraz kaparsın az çok bende çok anormal durum olmadı yani. Acı çekmediğini söylemişti başarılı demek ki ahaha
- +1 yıl
Dişlerin değiyor mu senin
- +1 yıl
Şu an ağzın boş olduğuna göre kocan evde değil 😄
Soran+1 yılyoo niye değsin :dd
- +1 yıl
Gırtlağına kadar alabiliyor musun
- +1 yıl
Her s@kso sonrası kocan bulutların üzerinde oluyordur
Soran+1 yılçok ayb sorular bunlar :((
- +1 yıl
Ben de senin gibi bi kadın isterdim, nasıl ilerdiğini ve Ne seviyede olduğunu merak ettim
Soran+1 yılİlerlemek zor değil istekli olan her şeyi yapabilir ;)) bunu unutma
- +1 yıl
Sen evlenmeden önce mastürbasyon yaparken s@kso çekme hayali kuruyor muydun, ben bunu yapmayan biri ile ilermeye çalışıyorum :)
- +1 yıl
Özelden sorsam olur mu bunları
Soran+1 yılHayal demeyelim de zaten sevdiğim adam olunca onun cazibesi beni eritiyor ve her seferinde yapma istiyorum. Yani sevince tüm bedenini istiyorsun tüm bedeni zevk veriyor baştan başa yalamak istiyorsun yani hahahha
- +1 yıl
İşte onda her yerini yalarım ama s1kini yalamam diyince iş zorlaşıyor 😁
Soran+1 yılSen de ona yapmıyorsan ondandır belki her şey karşılıklı bu devirde :DD
- +1 yıl
Benimki de kötü değil yani gayet iyi kalınlığı boyu, bakım konusunda da sıkıntı yok, anlamadım gitti
- +1 yıl
İş karşılıklı olunca çözülür diyorsun yani 😁
Soran+1 yılBilemiyorum belki o da istiyor olabilir, yoksa bence asıl büyük ödül yani hem de bakımlıysa ;))
Soran+1 yılTabii sen de onu o da seni ;))
- +1 yıl
Her kadın zevk alır mı orasını yalatmaktan
Soran+1 yılValla her kadın ister bence istemeyen de enayidir ne güzel zevk veriyor adam sana ben bayılıyorum
- +1 yıl
Onu yalarken nereye dikkat etmek Lazım püf noktası ne :)
- +1 yıl
Kocan İyi yalıyor o zaman seninkini
- +1 yıl
Kadını yalarken neye dikkat etmek laızm, özelden yazsana bunun cevabını nasıl yapayım
- +1 yıl
Yalama süresi ne olmalı mesela
Tek sebebi var acımasının
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini çok mu kasiyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılAksine hiç kasmıyorum hiçbir zaman kasmadım. Ama her yaptığımda biraz iyi oluyorum ikinci gün sistit oluyorum tuhaf.
Cevap sahibi+1 yılBu konuda yardımcı olabilirim isterseniz
Soran+1 yılnasıl olacak?
Cevap sahibi+1 yılOlur mu
+1 yılOlabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılolabilir mi ne zaman geçer :((((( çok acıyor
- +1 yıl
Ben birqz s k ym geçer
Soran+1 yılaslında biraz ben de s k sm geçer sizi aschdyas
Yas kqc
05 Yorumla
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılYani hiç kuru yapmadım ıslaktı ama belki daha fazla uyarılma istiyor olabilir çünkü sonrasında sistit oluyorum 3 4 gün sonra neden bilmiyorum.
Soran+1 yılDoğrudur yeterince ıslanmadığım için olbilir belki..
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılvajinismus
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle olsa penis girmez
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Git göster malzemeyi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni evliyim birkaç defa cinsellik yaşadım ama hala çok acıyor doktora gitmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler