4 ay önce evlendik ama hiç cinsel birliktelik yaşamadık. Sevgiliyken istememişti evlenmeden olmaz diyordu. Evlendiğimiz gece de korktu istemedi. Daha sonra o istedi ama ben istemedim çok inat biriyim. Benim için bir şey ya hep vardır ya da hiç yoktur. Daha sonra hiç yaklaşmadım. Bu konuda çok tartışıyoruz hem benim aileme hem kendi ailesine anlatmış. Benimkilere sizin oğlunuz erkek değilmiş falan diye hakaret de etmiş. 2 aile de beni haksız buluyor. İstemiyorum zorla mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence inat ile bir yere varılmaz çok güzel evlenmissiniz ne güzel ilk gece kadınlar heyecanlı ve stres içinde olurlar ilk gün o heyecanı bastırmak için çoğu yeni evliler ikinci üçüncü güne birakiyor. Olmuş artık bir inada 4 ay gereksiz zaman kaybı olmuş bence şu andan itibaren al karını yatağa bir inada bu noktaya geldik artık bu inadı yok edip sevişerek birbirimizin tadına bakalım dersin sudaktan yanak boyun gerdan göğüs derken okşayıp öperek eşini iyice sulandir sonra giriş yaparak ilk gece zevkini alarak kapını açılışını yaparsanız arkası gelir haydi başarılar mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış yapıyorsun ve ateşle oynuyorsun.
Ne demiş atalar? Yemeyenin yerler malını, tikmeyenin, tikerler avradını"
Ona göre
66 Yorumla
Soran1 yılValla öyle bir şey olursa haberlerde bizi de görürsünüz olur biter 😂😂
Cevap sahibi1 yılYa birlikte olacaksın karınla ya da boşanacaksın. Başka yolu yok. Bu ikisini de yapmayacaksan o halde hiç bir şey demeye hakkında yok
Soran1 yılSırf birlikte olmuyoruz diye aldatmaya hakkı olduğunu mu düşünüyorsun? Sen sakın evlenme bence.
Cevap sahibi1 yılSen böyle yaparsan onun her şeye hakkı olur. Boşan o zaman ruh hastası mısın nesin sen? Ne hakkın var o kızın yolunu tıkamaya? Boşan herkes kendi hayatına baksın
Soran1 yılYolunu tıkamıyorum. Tatmin olmak istiyorsa mastürbasyonla olabilir.
Soran1 yılSadece benimle yapamaz.
1 yılTroll değilsen niye evlendin evli kalıyorsun o zaman? Hakaret için söylemiyorum da bu davranış çok canım.
15 Yorumla
Soran1 yılSevdiğim için evlendim , şuanda da nefret ettiğim için boşanmıyorum. Başkasıyla mutlu olmasına izin vermeyecem.
- 1 yıl
Sevmemişsin. İlk geceden korktu diye kadına yaptığına bak. Bu kafayla sen hayatın boyunca mutlu olamazsın. Önce kendine dön bir bak muhasebeni yap. İnsanların başına bela olma böyle. Muhtemelen düzgün insanlar diye üstüne gelmiyorlar. Yoksa sana ailesi çoktan hesabını sorardı.
Soran1 yılNe farkı var ilk gece veya sonraki gece? Korkuyor mu korkuyor. Korkuyorsa ne tamam evleniyor o zaman?
Soran1 yılNe b. ok yemeye evleniyor.
- 1 yıl
Kokrmasi normal bir şey. O alışır da senin yaptığın normal değil. Sen ne b. k yemeye evleniyorsun böyle saçma sapan karaktersen
O Zaman Boşan niye evlendin kızla kız korkabilir çok normal hazır olmasını beklicektin anlayış gösterecektin harbi doğruyu söylemiş kız
04 Yorumla
Soran1 yılAnlayış gösteriyorum zaten 4 aydır. Ömrünün sonuna kadar anlayış göstericem.
Soran1 yılPeki o hazır da ben hazır mıyım? Benim hazır olmamak gibi bir hakkım yok mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılKanunen ahlaken nerden bakarsan bak evet olmak zorundasın. Eğer olmazsan bu boşanma sebebidir. Bu dediğin bahaneler zaten çok saçma şeyler
09 Yorumla
Soran1 yılBana da çok saçma geliyor da insan bu durumda kalmayınca anlayamıyor işte.
- 1 yıl
İki yolun var ki, ya durumu düzeltir devam edersiniz ya da boşuna zaman geçirmeden boşanacaksınız ki sen zaten bu yoldasın
Soran1 yılBoşanmak da istemiyorum , birliktelik de istemiyorum.
- 1 yıl
Bende dünyada şavaş istemiyorum ama bu sadece hayal. Senin doktora gitmen gerekiyor
Soran1 yılDoktora gitmek için haksız olduğumu kabul etmem lazım. Haksız olduğumu kabul etseydim zaten yapardım problem de kalmazdı. Ama ben haksız olduğumu kabul etmiyorum çünkü haklıyım. Sevgiliyken evlenmeden olmaz diyecek , evlenecez yine olmaz diyecek. O istemediğinde problem yok ben istemeyince problem oluyor.
- 1 yıl
Mantık açısından bakarsan evet doğru diyorsun. Gönül işlerinde kadın her zaman böyledir. Kabullenmen lazım. Evli olupta harika cinsel hayatım var fiyen zaten çok az.
Soran1 yıl@Sjhsjh01 Milletin yorumlarına atlama maydanoz.
- Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı.
1 yılEğer anlattiklarin gercekse saçmalıyorsun git eşinden ozur dile hemen işe koyul
04 Yorumla
Soran1 yılNe saçmalaması? Benim yaşadıklarımı yaşasan çoktan öldürmüştün kadını. Ben gene iyi sabrettim.
- 1 yıl
Evlilikte neyin inadi siz hayati paylaşmak icin bir araya geldiniz
Soran1 yılİnat işte. Gururumu ayaklar altına alamam.
- 1 yıl
Ne diyim aranizdaki sorunun boyutunu bilmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılBence anı yaşatmalısın, beğenmiyor musun seni iten ne yani sadece inat mı
010 Yorumla
Soran1 yılBeğenmeme durumu yok inat ettim sadece yapmak istemiyorum. 4 aydır mastürbasyon yapıyorum sadece.
- 1 yıl
Ne için inat, hem kendi ihtiyacını hem eşinin unutulmaz bir an oluşturarak gerçekleştir.
Soran1 yılher şey seks mi? Biz de yapmayalım ne olmuş? Ben ihtiyacımı masturbasyonla görebiliyorum. O da görebilir.
- 1 yıl
Haklısın ama hayvanlar bile bunu ihtiyaç olarak görebiliyorsa gayet normal olduğunu düşünüyorum. Yani bunu seks olarak düşünme bence aranızdaki temas sizi daha çok bağlar.
Soran1 yılBağlamasın bu saatten sonra. Sevgiliyken de ihtiyaçtı istemedi. Evlendiğimiz gece yine istemedi. Ben de kendi istememe hakkımı kullanıyorum.
- 1 yıl
Bilmiyorum neredesiniz ama belki uygun bulmadığı için istememiştir seviliyken yoksa neden evlensin ilk gece de korku yaşamıştır ya da buna rağmen sen neden evlendin. Bana göre istememenin altında kafanda başka bir şey var gibi çünkü evde farklı bir atmosfer olur yani yakında yatağı bile ayırırsınız.
Soran1 yılHiç onun yanında uyumadım. Hep farklı odalardayız.
- 1 yıl
O zaman ondan ilk adımı bekliyorsun o zevki, hazzı tatmalısın istediğin gibi.
Soran1 yılGerek yok masturbasyonla ne farkı var? Boşalmaksa onda da boşalıyorsun öbüründe de.
- 1 yıl
Hiç tatmadığın için farklı yorum yapıyorsun kıyas edilemez bile
1 yılHata sende performans erkekten beklenir cinsellik evliliğin çimentosudur yapmasan biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİstemiyorsan bi zahmet boşan da kadın mutlu olacağı biri bulsun
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBence gizli gaysin
Soran1 yılGay değilim gay olsam sevgiliyken neden birlikte olmak isteyeyim? Önceden isteyip şimdi istemiyorsam demek ki birşeyler değişmiş de mi? Gaylik öyle bugün yarın değişen bir şey değil. Gay değilim sinirliyim sadece. bir şey benim istediğim gibi olmayınca hiç olmasını istemiyorum.
Gizli Üye(36-45)1 yılSen istemiyorsan başkası ister bunu kabul edecek misin
09 Yorumla
Soran1 yılHayır tabi ki aldatma vs. olursa gereken yapılır.
Cevap sahibi1 yılO zaman boşanmalısın
Soran1 yılBoşanmak istemiyorum.
Cevap sahibi1 yılKadın nasıl tatmin olacak peki
Soran1 yılMastürbasyon ile
Cevap sahibi1 yılOlmazki öyle illa isteyecek
Soran1 yılBenim için oluyorsa onun için de olur.
Cevap sahibi1 yılSen istemiyorsun o istemiyor değil ki
Soran1 yılTatmin olmak istiyorsa mastürbasyonla olabilir.
1 yılSen istemezsen o da isteyen birilerini bulur. Bu işler böyle
09 Yorumla
Soran1 yılYok bulamaz korkar.
- 1 yıl
Ruhun bile duymaz
Soran1 yılBen istediğim kişinin kaç kere nefes aldığını bile öğrenebilirim.
- 1 yıl
Hahahahhaa tamam sen biraz daha ihmal et de sonra mahkemeye mi koşarsın yoksa c*ckold mu olursun onu ben bilmem 😄
Soran1 yılYok mahkeme değil. Ne demişler 1 adet 6 patların çözemeyeceği hiçbir sorun yoktur. 😂😂
- 1 yıl
Kendi hayatını da yakarsın madem böylesin sal kadını onun suçu ne sen yapmıyorsan
Soran1 yılOnun suçu evlenmeden olmaz diyip evlendiği halde yapmamak. Onun istememeye korkmaya hakkı var da benim yok mu? Ben de şimdi korkuyorum olamaz mı?
- 1 yıl
Bu neyin inatlaşması anlamadım. Evlenmişsiniz sonuçta korkamaz mı kadın ilk seferinde? Sen ne yaptın onu rahatlatmak için? Niye evlendin madem?
Soran1 yılKorkamaz. Sevgiliyken evlenince olur diyen kadın evlenince korkamaz.
Gizli Üye(30-35)1 yılMadem beceremiyorsun neden evlendin.. hukuken boşanma sebebi.. zaten 4 ay keyfi de yapmazsan nikahın da düşer dinen..
01 Yorumla
Soran1 yılBen dine falan inanmıyorum saçma sapan şeyler.
Gizli Üye(25-29)1 yılO da baska erkek bulur
47 Yorumla
Soran1 yılKorkar yapamaz. Yaparsa da gerçekten yapacaklarımı bugüne kadar kimse kimseye yapmamıştır.
Cevap sahibi1 yılSen iyi misn? Git kocalik yap ozmn
Soran1 yılKocalık yapıyorum zaten. Evin ihtiyaçlarını görüyorum , giderlerini üstleniyorum. O rahat uyusun diye kanepede yatıyorum. Daha ne yapıcam kocalık?
Cevap sahibi1 yılseks
Soran1 yılMastürbasyon ile halledebilir. İlla seks olacak diye bir kanun yok.
Cevap sahibi1 yılVar ! Kocaysan yapacaksin
Cevap sahibi1 yılSen troll sun hic bi erkek böyle davranmaz
1 yılHaksızsın kardeş
07 Yorumla
Soran1 yılNe için haksızım? Ben sevgiliyken istedim olmaz dedi evlenince olur dedi. Evlendik yine istemedi? Ben gurursuz muyum istemediği birşeye zorlayayım? Tamam istemediyse istemedi. O istemezken sıkıntı yok ben istemeyince hemen au au.
- 1 yıl
Sevgili iken vermek zorunda degil sonuçta ayrilsan belkide sorun yaşayacak
Evlenince de hayatında değişim oluyor kadının ve adaptasyon süreci olabilir Gayet doğal
Soran1 yılBenim de tabiatım değişti ben de şimdi istemiyorum. Ben de boşanmadan olmaz diyorum hadi bakalım.
- 1 yıl
Bosan o halde hmk erkekler de kadın gibi trib e girer oldu
- 1 yıl
Önce adam. ol ne istediğini kendin karar ver kadin gibi. dolasma.
Soran1 yılBen zaten adamım. İstedim istedim olmadı şimdi de istemiyorum. Benim de bir gururum var.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılbırak başkasını bulsunn
04 Yorumla
Soran1 yılO işler öyle kolay değil.
- 1 yıl
doğru değil ama seninki de o tarafa itiyor
Soran1 yılO zaman ilk gece kıçım başım yapmayacaktı yalandan.
- 1 yıl
artık ne olacaksa olacak gibi
1 yılHaksızsın. İlk gece korkması çok normal
02 Yorumla
Soran1 yılBenim de inat etmem çok normal.
- 1 yıl
Yok sendeki inat değil başka bir şey
Gizli Üye(36-45)1 yılBoşan o zaman insanın zamanını çalma
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÖyle bir dünya yok işte
Soran1 yılVar işte öyle bir dünya. Hala anlamadıysan söyliyim pısırıklar için dünya zorbalar nasıl istiyorsa öyledir. Ben de zorba biriyim. İstediğime istediğim hayatı yaşatırım.
Cevap sahibi1 yılBla bla blaa blaa
Gizli Üye(36-45)1 yılKarın çok istiyor mu
15 Yorumla
Soran1 yılArtık istemiyor umudunu kesti
Cevap sahibi1 yılSanırım o güzel değil sende yakışıklı değilsin
Soran1 yılGüzellikle alakalı değil. Olsun diye denedi denedi olmayınca umudunu kesti. Ben de inadımdan vazgeçebilecek biri değilim.
Cevap sahibi1 yılÇok seksi olsaydı geçerdin
Soran1 yılDünyanın en güzel kadını da olsa ben inadımdan vazgeçmem.
Gizli Üye(18-24)1 yılAbi sen neden istemiyorsun yapman gerekiyor
01 Yorumla
Soran1 yılKüstürdü. Şuanda ben kanepede yatıyorum o yatak odasında yatıyor.
Gizli Üye(25-29)1 yılAldatmalari boyle basliyor yap
03 Yorumla
Soran1 yılAldatmaya bahane olamaz hiçbir şey. Aldatırsa bedelini çok ağır öder.
Cevap sahibi1 yılTabiki aldatmaya bahane olmaz ama siddet falan dusunuyorsaniz asla
Soran1 yılBiz doğuluyuz aldatmanın bedeli ölümdür. Ölmek istiyorsa aldatır.
Gizli Üye(25-29)1 yılZorla lan tabi, kadını zina yapmaya zorlama
01 Yorumla
Soran1 yılAldatırsa hak ettiğini alır. 1 adet 6 patların çözemeyeceği hiçbir problem yoktur.
Gizli Üye(25-29)1 yılSende suc var hasta misin
00 YorumlaBaşka bir şey var mı sebep olarak
01 Yorumla
Soran1 yılKarıma aşıktım şuanda ise uyuz oluyorum. Başka sebebe gerek var mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNasıl
02 Yorumla
Soran1 yılSevgiliyken evlenmeden olmaz diyordu. Evlendiğimiz gece de istemeyince benim şalter attı. Daha sonra da ben istemedim.
- 1 yıl
Anladım
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılAma ihtiyaç
01 Yorumla
Soran1 yılSevgiliyken de ihtiyaçtı.
İki piremses
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026