+1 yılBirileri evliliğin ne anlama geldiğini ne tür sorumluluklar yüklediğini toplumumuza 5 10 20 seans şeklinde anlatmalı... 2 yıl mı? Hani bende korkuyorum ilk gecem için ama yuh yani o kadar da değil en fazla 2 gün dayanabilirim gerekirse o bana yüklensin ısrar etsin bi şekilde yapsın isterim Türkiye de boşanmalar artarken sebepleri de çeşitlere ayrılıyormuş bunu görüyorum tek sebep maddiyat veya sevgisizlik derlerdi ama sen karşıya ne verdin ki karşıdan da ne alasın, Allah yardım etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılO da öyle yapmıştı zaten. 3. Gün kendisi yanaşmıştı ama ben istemedim.
En İyi Cevaplar
+1 yılEşin ilk gece korkabilir bu gayet normal. Sen ona destek verince düzelir. Ve şu an sanırım düzeldi ve o istiyor. Ama sen niye inat ediyorsun kardeş.. dava açarsa eşin haklı bu durumda
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklı falan değil. Ben haklıyım. Korkuyorsa evlenmeyecek.
- +1 yıl
Sen haklı falan değilsin korkusu geçmiş artık seni istiyor bu seferde sen nazlanıon. Onun yaptığı naz değil ama senin yaptığın o.. nyse size mutluluklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden birlikte olmuyon inat edion dostum aldatilirsin boşanır bu sebebten erkeklik hizmetini yerine getirmiyor deyip tazminat alır bence arayi duzeltip birlikte olun
06 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle aldatması falan umurumda değil. 2. si 5 kuruş para vermem gebertirim.
- +1 yıl
Valla dostum ksr bakmada * bir kadını öldürmek aptalliktir hic biseyin degil onu öldürüp hapse girmek sana bisey kazandirmaz bosuna inat ediyon
Soran+1 yılBirlikte olmadığım bir kadına bir de para mı vericem?
- +1 yıl
Ama devlet bunu talep edebilir emin ol bana öldürüp hapse girmek daha mı mantıklı
Soran+1 yılDevlet onu talep ederse ben de kendi çözüm yöntemimle çözerim.
- +1 yıl
Valla sen bilirsin nediyeym inşallah durumlar çözülür
Gizli Üye(25-29)+1 yılElinde olmayan bir durumun cezası bu olmamalı ya da bu kadar uzun olmamalı
Kadın korkmuş gayet normal ama sen kuru inat yapmışsın gerekçen yok , haksızsın124 Yorumla
Soran+1 yılKadın korktu gayet normal , ben inat edince haksız olan ben oluyorum. Korkuyorsa niye evleniyor?
Cevap sahibi+1 yılEvliliği sadece cinsellik görmediği için olabilir mi
O zaman tecrübeli biriyle evlenseydin sorun olmazdı, sana giren çıkan yok tabi rahat
2 yıl uzun bir süre, aldattın mı ya da nasıl idare ettin o da muamma
Soran+1 yılMastürbasyon diye bir şey duydun mu hiç?
Cevap sahibi+1 yılBu siteye bakınca etkisiz eleman oluyor da her neyse baya inatçısın ama gerek yok herkes her şeyi ilk denemede başarmak zorunda değil korkması çok normal
Sen kendini biliyorsun bu inadını bildiğin halde neden evlendin böyle bir şey olursa yıllarca uzak kalırım deseydin?
Mantıksız geliyor değil mi?
Bilmediği bi şey yüzünden yargılamak yanlış tecrübesi yok adı üstünde.
Soran+1 yılBöyle bir şey olacağını düşünmedim. İlk başlarda inat ettim sonra kavga ettik. Daha sonra inat kırgınlığa dönüştü. Şimdi kimle birlikte oluyorsa olsun öğrensin işte yolu açık olsun.
Cevap sahibi+1 yılO da bilememiştir böyle sonuçlanacağını, bilse o korkusuna rağmen belki de istemeye istemeye birlikte olurdu (berbat hissederdi )
Bu saatten sonrası size kalmış ama yoktan yere heba etmişsiniz evliliği, birbirinize hayatı daha fazla zehir etmektense ayrılmak en doğrusu
Soran+1 yılAçsın davayı güle oynaya gidicem duruşmaya. Ailesi çocuk yapmayı düşünüp düşünmediğimizi sormuş. Bu da utanmadan henüz hazır değiliz demiş.
Soran+1 yılSiz de bir garipsiniz ama. Hem evlilik cinsellikten ibaret değil diyorsun hem de cinsellik yoksa hayatı birbirinize zehir etmeyin ayrılın diyorsun.
Cevap sahibi+1 yılGarip olan sensin dostum. Evlilik birlikte hayatı paylaşmak, iyi günde kötü günde beraber olmak , birlikte eğlenmek, yemek yapmak temizlik yapmak tatile gitmek hobby edinmek günün sonunda aynı yastığa baş koymak , yuva haline getirmek için ikinize ait bi çocuk sahibi olmak.. Bi binayı ayakta tutan temelin, kolonlarıdır ancak boyası , penceresi çatısı olmadıkça o evde yaşamazsın.
Günümüzde evlilikte cinsellik araçtan çok amaç haline gelmiş ama sizde araç bile olamamış. Sorun zaten cinsellik değil sizdeki sorun karşılıklı iletişimsizlik , empati kuramama ve hoşgörüsüzlük. İKi tarafta geri adım atmıyor, gerçi üçüncü gün geldi demişsin ama iki yıl geçmiş bu süre zarfında iki tarafta inadını korumuş. Bi taraf ilk adımı atması gerkirdi diğeri o adıma karşılık vermeli. burada ilk adımı atacak kişi sendin, ikinci yorumuma dayanarak söylüyorum bunu. Bu saatten sonra bi şeyler düzelir mi bilmem ama önce bişeylerin düzelmesini istemek gerek. Bu yoksa da bu yaşamı acilen terketmek.
Soran+1 yılYapacak bişey yok. Eğer ille de yapmak istiyorsa bulacak birini rahatlayacak. O kişi ben olmayacam ama.
Cevap sahibi+1 yılMesele rahatlama değil ya neyse sen bilirsin ben düşündüklerimi yeterince izah ettim
- +1 yıl
Bu adam anlamaz dil dökme bence
Cevap sahibi+1 yılOnu geçtim erkeklerden biri de çıkıp dememiş korkması normal bi günlük tolerans gösteremedin mi diye hemen mahkeme, para koparmasın maddi boyutu düşünmüşler şok oldum valla
Soran+1 yılOnların ne dediği durumu değiştirmeyecek. Umarım sen de benzer bir durum yaşarsın da anlarsın beni.
- +1 yıl
Çoğu erkek bunu ciddiye alıp cevap vermek için bile uğraşmamıştır böyle değiliz
Soran+1 yıl@İzmirliSamet Kardeş vermez uğraşma boşuna.
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesiz
Soran+1 yılEvet. 2 kişi konuşuyorken araya giren dal yaprak cidden çok terbiyesiz.
Cevap sahibi+1 yılBirazcık bi şeyleri üzerine alınsaydın burada soru soracak hale gelmezdin @ soran
Soran+1 yılVazgeçtim kardeş, verebilir. Az uğraşsan olur gibi.
- +1 yıl
Soran ağzımı bozdurma değişik değişik konuşma senin gibiler anca burada klavye delikanlılığı yapar zaten ağlamayı kes erkek adam ol
Cevap sahibi+1 yılBel altı vuracak halin kalmamış güya laf sokmaya çalışıyorsun, iki saattir ne için konuşuyorum ne çıkarım olabilir ama nankörsün işte, aklına yatmıyorsa edebinle sus bari ayıp koca insan olmuşsun adam olamamışsın
- +1 yıl
Bunun gibiler burada klavye delikanlılığı yapar Allah bilir sokakta sesi bile çıkamıyordur
Soran+1 yılUmarım benim yaşadığım durumun aynısını yaşarsınız. Başka bir şey demiyorum.
+1 yılÇocuk musun bilader küsmüş bir de ayrıca 2 yıl nasıl dayandın
015 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon denen bir şey var.
- +1 yıl
Yani bir kadınla sevişip alacağın zevki elinle almaya çalışıyorsun garipsin bir kadın seni çok daha fazla rahatlatır ama el öyle değil ayrıca ilk gün korkusu olabilir anlayış göstermeliydin onun korkusunu geçirecek hareketler yapabilirdin mesela
Soran+1 yılEvet kadından iyi aldın tüyoyu. Yürü şimdi ona.
Soran+1 yılBen kimseyi pışpışlayamam. Benden sonra hayatına girecek kişi yapsın dediklerini. Benim vaktim değerli.
- +1 yıl
Bilader madem vaktin değerli neden 2 yıldır evlisin git boşan o zaman zaten sende birazcık küçük bir parça adamlık olsaydı böyle yapmazdın sen kesin ananın ayaklarının dibinde oturan sünepenin tekisin ana kuzusu seni
Soran+1 yılEvlilik hayatımda yaptığım en büyük zaman kaybı zaten. Kurtulunca ferahlayacağım. Umarım benim yaşadığım şeyin aynısını yaşarsın.
- +1 yıl
Yok ben senin gibi adamcık olmadığım için yaşamam kadın sana bir tekmeyi bassın da gör ana kuzusu oğlanın tekisin eminim ki
Soran+1 yılBen ne yaptım da böyle hakaretlerde bulunuyorsun?
- +1 yıl
Aşşağıda bana hakaret ediyorsun burada beddua ediyorsun sonra da ben ne yaptım diyorsun burada reelde olsaydı evli koca adam dinlemem seni bir benzetirdim ki kimseyle bir daha böyle konuşamazdın senin ilacın dayak belli
Soran+1 yılSenin kolunu bacağını kopartırım çocuk. Akıllı dur.
- +1 yıl
Lan hayırdır sana kimin kolunu bacağını kopartıyon
Soran+1 yılTek erkek sen misin? Totoşa bak ya.
- +1 yıl
Lan gevşek hakaret edip durma bak ben yazılımcıyım ip adresinden burada bana verdiğin cevaplardan bile evinin adresine kadar bulurum sana bir sürpriz yaparım bak ne olduğunu anlayamazsın
- +1 yıl
Beni dellendirme işine bak
Soran+1 yılBulabilirsin benim kimseden korkum yok.
+1 yılKocalık görevini yerine getirmediğini iddaa edebilir
03 Yorumla
Soran+1 yılKanıtlayamaz ama
- +1 yıl
Hukuka göre idda sahibi iddiasını kanıtlamakla mükelleftir
Soran+1 yılİddiasını kanıtlayamaz işte.
+1 yılŞaka gibi site aq soruya bak xhsmxjsmxjsmzjzn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstememenin sebebi gurur mu yoksa inat mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılAradan çok zaman geçti. Gurur inat hepsi var. Sinir de var. O kadar kavga ettikten sonra kimse birlikte olmazdı.
Cevap sahibi+1 yılAranızda her ne yaşanırsa yaşansın... Günün sonunda o senin Allah katında nikahlı kadınındır.
Yani senin namusundur. O kadına kalkıp, beni aldatıyorsan aldat demen.. Çok büyük bir ayıptır kardeşim. Bence git helalleş, istemiyorsan da boşan. bu tür laflara söylemlere hiç gerek yok.
Soran+1 yılBen Allah'a inanmıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. 2 yıl evliliğinizde hiç ilişki yasamadnzmi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır. Soruda yazdım zaten. Okuduğunuzu anlamakta zorluk mu çekiyorsunuz?
+1 yılniye evlendin?
04 Yorumla
Soran+1 yılAh bir bilsem. Kendime kızıyorum evlendiğim için.
- +1 yıl
o kadar mı kötü karın
Soran+1 yılEvliliğin kendisi kötü.
- +1 yıl
konuşalım mı
+1 yılYazsana bana bı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası