Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. En zevkli şey dünyada, birlikte yapılacak en güzel aktivite ✌️
22 Yorumla- 24 gü
Rica ederim ✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Libidosuna göre değişir 😀
Herkesin libidosu yani hormin düzeyi farklıdır. Libidosu yüksek birisi için bu çok tatmine edici olacaktır. Fakat libidosu düşük birisi belki bir süre reddetmemek için devam eder ama sonra bunalır ve uzaklaşır.
O yüzden ten uyumu gibi libido uyumu da şart.
10 YorumlaBunaltmaz tadından yenmez ama normal sohbette veya başka birseylerde olmalı. Sonrasında mutlaka değerli hissettirecek bir hareketi olmalı
40 Yorumla- 1 ay
Bunaltmaz aksine erkekler rahatlar anca bu kadın açısından doğru değil diye düşünüyorum çünkü erkek bir süre sonra şu kafada olur nasıl olsa her buluşmada yapıyoruz bir süre sonra seninle sadece seks düşünür seni sevmek sana değer vermek falan aklına gelmez açıkçası ve seni sevme zahmetinde bulunmaz artık o yüzden evlenmeden olabildiğince az ve öz yapmak lazım yapılsa bile
10 Yorumla - 1 ay
Her gördüğünde dokunmak isteği olmadığı için bu kadar insan boşanıyor birbirine çekilmek en önemli şey evliliğin devamı için istikrar hani 😂😂
80 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bendeki de dağı taşı delecek sırf seks için. Sanırsın mahşerin atlıları kovalıyor ya. Bu erkeklere sayının değil kalitenin önemli olduğunu kim söyleyecek?
61 Yorumla- 1 ay
Süper cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arada herhangi bir sorun yoksa ve bunaltıyorsa ya yeterince sevmiyordur ya da libidosu düşüktür kişinin.
40 Yorumla- 1 ay
Erkeği bunaltmaz ama kızı cepte görür alışır aranızdaki duygusallık cinsel ilişkide kalır vermedimmide tirip yapıp küser kadında kendini değersiz sanır kullanılıyor durumunda hisseder
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tam tersine , her buluşmada sevişmek yüceltir. Hele de günlük seviyeye indirilebilirse tadından yenmez.
20 Yorumla- 1 ay
Önceden planlanmış bir durumsa ve her iki tarafta okeyse olabilir gayette heyecan verici olabiliyor
20 Yorumla - 1 ay
Bunaltmaz eğer uzun süreli görüşmuyorsaniz tabiki her buluşmada olur ama sık sık gorusuluyorsa başka şekilde de vakit geçirmek lazım ilişki sarpa sarar yoksa
10 Yorumla - 1 ay
Selam,
Buluşur buluşmaz sevişiliyorsa, buluşma artık amacını aşmışsa evet sıkar bunaltıcı olur..30 Yorumla u
1 ayCinselliğe dayalı bir ilişki olur. Bu da ilişkiyi bitirir.
30 Yorumla- 1 ay
Hayır. Olması gereken bu. Fırsat buldukça sevişmelisin. Yaşadığını hissetmelisin
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkeği bunaltmaz ama kadını bunaltır zaten kadınlar sevişme seksle hiç barışık değildirler onların bunalması normal görüyorum bu yüzden
10 Yorumla- 1 ay
evet bunaltır tabi baska seyler film izlemek yemek yemek gezmek sarılıp gün batımını ızlemek gibi seyler yapılabılır
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Sevgiliyle sevişilmez kocayla yapılır diye biliyorum ben.
61 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Her seferinde sevşmek istiyorsa ileride sıkılır bir yerden sonrada bıkar, her şeyin tadında olması güzeldir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Sevişmeyeceksem, seks yapmayacaksam niye buluşuyorum
20 Yorumla- 1 ay
Niye bunaltsın. Mutluluk ve rahatlama yasarsin. Dunya yaniyo umrumda degil hesabi :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Kişiler arası çekime ve isteğe bağlı bence bunaltmaz
10 Yorumla- 1 ay
İlk buluşma ilişkinin kaçıncı ayında olduğuna bağlı ilk aylarda ise değil tabii kide
10 Yorumla - 1 ay
Varsayalım her gün buluşma olacaksa her gün mü sevişmek lazım
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Her bulusmada yaparız daha çok bağlandık bir gün yapmasak hemen küsüyorum
60 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Cinselliğe dayalı ilişkiler bana artık iğrenç geliyor sevgiyi onunla anı yaşamak gezmek tozmak daha cazip geliyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 824 cevap paylaştı. Valla iş sevgili olunca hicbisey olmuyor. Kimse evleneyim yuvamiz olsun diye düşünmüyor. Bu kişiler yalniz gidecek bu dünyadan. O kadar ki yalnizlar.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
İki taraf da memnun olabilir, bulatır demek doğru olmaz
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Hayir bunaltmaz ama sadece onla geçirmeyin vaktinizi
41 Yorumla- 1 ay
Gerçek birek kadın senin gibi olur işte
Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. ses çıkıyor bide kokuyor çok yapınca , Bunalmamak için az yapmak lazım koku geçinceye kadar
00 Yorumla- 1 ay
Kişilerin önceliklerine bağlı.
Bazıları sevişmeyin ön plana koyar, bazıları başka şeyleri.00 Yorumla - 1 ay
Bunaltmaz bence seven sevdiğini yaşamak ister
61 Yorumla- 1 ay
Böyle kadın yok bu dünyada
- 1 ay
Bir şey olmaz parçalayın birbirinizi en iyisi sevişin hep
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Hayır daha çok baglanirim ben başka birini bulana kadar takiliriz
10 Yorumla - 1 ay
La başka güzel şeylerde var yapacak hep o hep o olmazki
10 Yorumla - 1 ay
Erkek sıkılmaz bi yere kadar yokluktaysa ama değilse her gün aynı bulgur misali yeni ymkler ararr
10 Yorumla - 1 ay
İlk başlarda bol bol sevisirsiniz sonra aktivitele degisir
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Yo niye bunaltıyor sevişmekten bunalılır mı hasta mısınız siz yahu benim elime geçse 7:24 her saniye yaparım sadece yemek yemek için bırakırım
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Evlenmeden sevişmek bana hırsızlık yolsuzluk rüşfrt gibi geliyor
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Her saat başı sevişebilirim ama öyle erkek yok
159 Yorumla- 1 ay
Gell
- 1 ay
Ne kızlar var be
- 1 ay
Öyle bir kadin yok olsa hayatima çıkardı
- Cevap sahibi1 ay
Yok benim de şansım libidosyz denk geliyor
- 1 ay
Kesin öylesindir :))
- 1 ay
Evet beni sevmediğini düşünürüm.
20 Yorumla - 1 ay
f*ck body ilişkisine döner
21 Yorumla - 1 ay
Beni bunaltmaz
20 Yorumla - 1 ay
Nikâh olmadan olmaz haram kardeşim
51 Yorumla- 1 ay
Konya mi
- 1 ay
Sevgiliyle niye buluşulur ki
10 Yorumla - 1 ay
Hiç bunaltmadı hep seks oldu
10 Yorumla Libidonun durumuna bağlı.
10 Yorumla- 1 ay
Tam aksine hosuma gider
10 Yorumla Bilmiyom ki, denemek lazım
10 Yorumlau
1 ayevlenmeden sevişmem ben
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Buluşma sıklığına bağlı bu
10 Yorumla- 1 ay
sık buluşuyor sa bunaltır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 26,9b cevap paylaştı. Hayir tam tersi arzu ve isteği artirir
10 Yorumla- 1 ay
Farklı şeyler dememek gerek farklıdır ortam zaman
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Bunaltmaz aksine hosuma gider
10 Yorumla- 1 ay
Karşılıklı istek, arzu, şehvet varsa bunaltmaz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 931 cevap paylaştı. Belli sure sonra evet
10 Yorumla- 1 ay
Seni basit ve kötü gosterir
10 Yorumla - 1 ay
neden bunaltsın ideal ilişki benve
10 Yorumla - 1 ay
Bir süre sonra durulursunuz.
10 Yorumla - 1 ay
Sizin istekliğinize bağlı
10 Yorumla Bunalacaksa ayrılsın