Sevgilimle 2 ya da 3 hafta da bir buluşuyoruz. Yemek yiyoruz konuşuyoruz falan ama hep yarım saat ,10 dakika , 15 dakika da olsa sevişiyoruz. Öpüşünce direkt olay sevişmeye bağlanıyor. Uzun süredir sevgiliyiz ve bu tür şeyleri yaptığımız için normal geliyor ama sizce normal mi? ( seks yapmadık sadece seviştik. ) Mesela öpüşünce direkt onunki kalkıyor. Ve neredeyse her buluşma da sakso çekiyorum bir yer bulup normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Yasal ol olarak iki tarafında reşit ise ve gönül rızasıyla cinsel ilişki yaşıyorsanız sorun yoktur ama bunu yapmanı ben tavsiye etmiyorum eğer cinsel birliktelik yaşamak isterseniz evlilik yapmak hem dinen zina günahından uzak durursunuz, hemde ilerleyen zamanlarda ayrılık durumunda yaptıkların için pişmanlık duyup üzülmek zorunda kalmazsınız.
Bana soracak olursanız sizin aranızda olan sevgi sadece cinsel açlık duyurmak için devam ediyor ve bir kadın olarak senin buna daha fazla özen göstermen gerekiyor, haydi diyelim ki bir anda ileri gittiniz o zevk ile bakirelik durumun kalmadı ve adam senden ayrıldı ya da gayrimeşru ilişki ile hamile kalma gibi bir riskin de var.
Dolayısıyla evlilik yaparak istediğiniz gibi yaşayın ama sen bir kadın olarak her zaman için kendini düşünmelisin, yoksa sonunda üzülen sen olursun.
Kalın sağlıcakla 🤗10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer sevgiline güveniyorsan, seni seks için kullanacak bir tip değilse aranızdaki şey kesinlikle normal canım.
Senin ona oral yapman da aranızdaki iletişimi kuvvetlendirir, erkekler tatmin olduğunda daha çok bağlanıyor kadınına.
Ama o da seni boşaltsın mutlaka.
Karşılıklı tatmin olun.
Ama şöyle bir şey var kuzum; bunların hiçbiri geçirdiğiniz zamanın yarısından fazlasını kapsamamalı.
Bence önemli olan bu.
Cinselliği yaşamanın yanında aranızdaki aşk kaybolmasın. Beraber yemek yapın , eğlenin , kaliteli vakit geçirin.57 Yorumla
Soran+1 yılBazıları erkeği tatmin etmek bağlatmaz soğutur diyor :(
- +1 yıl
Hayır güzelim sen dinleme onları.
Erkeklerin büyük çoğunluğu istisnalar hariç cinsel anlamda onları mutlu eden kadınına daha da bağlanır.
Az bir azınlık ise
Küçücük bir öpüşmeyi bile abartır. Bu kız benle bunu yaptıysa daha önce neler yapmıştır kim bilir der senden soğur
Ama canım sevgilini sen tanıyorsun. Milleti ya da beni dinlemek yerine
onu gözlemle.
Mesela dur bir taktik vereyim. Bir dahaki buluşmanızda senden cinsel bişi istediğinde sarıl ona ya ben çok utanıyorum falan de.
O da utanma falan diyecektir , zaten tüm bunları seni çok sevdiğim için yapabiliyorum ama ne yapayım çok utanıyorum falan de seni rahatlatmaya falan çalışacaktır sonra eğer görüş olarak açık biriyse seninle konuşacaktır yaptığımız şey çok normal falan diyecektir.
Onun konuşmalarından anlarsın senle ilgili ne düşündüğünü. Biraz fenayım ehehehheh - +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
En iyi görüş bence
- +1 yıl
Eheheh teşekkür ederim
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim sevgilimle bunu konuşmuştuk gayet normal bulduğunu doğal olduğunu soyluyordu
- +1 yıl
Nedemek canım ozaman bence doğal karşılıyordur
Selam
Öncelikle siz bir çiftsiniz yani normal bize göre değil size göre belirlenir :) Eğer ikiniz de bu durumdan şikayetçi değilseniz ki değil gibisiniz, iyi bir ilişkiniz varsa daha doğal bir şey olamaz.
Hayatında seks yapmamış hatta sevişmemiş insanların da ahkam kesmelerini komik buluyorum açıkçası.
Eğer sen bundan rahatsız gibiysen konuş! İStemediğini, kendini kötü hissettiğini, her buluşmada oral seks yapmak istemediğini söyle. Eğer buna saygı duymazsa ve sana tavır alırsa ilişkiyi bitir.30 Yorumla

Normal sevgililikken böyle şeylerin olmasını bana göre yanlış. En azından evli olunmasa bile evlilik süresine az kaldığı zamanlarda olması daha iyi olurdu. Evlilik olduktan sonra dediklerin normale düşerdi.
142 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi çok seviyorsunuz demektir. Öpüşme anında bu duygular kabarıyorsa arznızda. Muhabbetiniz bol olsun
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle 2-3 haftada bir buluşmak normal değil ki, bu kadar az buluşulursa zaten sevişme olur ve sevişme niyetiyle buluşulur yoksa özler, özleyen de bir yolunu bulur buluşur. Sevişmek niyetiyle her ay buluşup sevişmeniz de normaldir bunu hep yapıyorsanız memnunsunuz demektir.
52 Yorumla
Soran+1 yılBulusmamamizin nedeni benim. Sınavım var az dışarı çıkıyorum
- +1 yıl
Buluşmak isterse, kapına gelir 5 dakika çık göreyim der.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları var bağlanmak istemez tek derdi cinselliktir istediğini elde edince soğur gider bağlanmaz yani. Bazıları var cinsellik yaşayınca daha çok bağlanır yani erkek arkadaşını gerçekten ıyi tanıyormusun. Gayet normal öyle olması ama gerçek anlamda tanımadan seks yapma derim
51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💖
+1 yılBir yer bulup sakso çekiyorum ne ya sen bu işin işçisi misin tabire bak. Mecbur hissettiğin kelimelerine yansımış dolayısıyla normal de değil.
130 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin ki gibi ilişkim vardı adam megersem beni kullanıyormuş kıçıma tekmeyi vurunca anladım normal değil canım her buluşma en azından normal değil adam seninle farkındaysan sosyallesmisyor hep kuytu köşede işini görüyor 😂burdaki abaza erkeklerin yorumuna bak çünkü onlarda sevgilim gibi hayırlı olsun sende kullanılıyordu senden daha iyi seks yapanini bulunca terk edicek malesef gerçekler acıdır çünkü birebir seninle aynı şeyleri yaşadım 🤷
1012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSunuda belirtiyim benimde ilişkim uzun sureliydi dört yıla yakın sevgili kaldık
Soran+1 yılYani bir yerlerde yiyip içiyoruz cafeye gidiyoruz falan. Ama yaşadığımız yerde çok aktivite yapacak şey yok. Sonra normal sahilde oturuyoruz genelde. Ve opusuyoruz öpüşünce böyle yakınlaşma oluyo. Kullandığını nasıl anlarım? Bana hiç öyle gelmiyor cunku
Cevap sahibi+1 yılSu şekilde yap öpüşme sarıl ama mesafe koy biraz ve o sevismeeeekkkkkkk istediğinde yapma kendini geri çek bunu birkaç sefer yap bak bakalım her bulusmada vermeyince tepkisi nasıl olucak eğer ki onunla yatamiyorsun diye sana soğuk yaparsa kavga ederse ya da seni zorlarsa bilki seni kullanıyor ben bunları yapmadığım için senin gibi her istediğini yaptığım için kullanıldığını anlayamadım kıçıma tekme vurup bir başkası için terk edince anladım canım erkeklere güven olmaz uyanık ol dediklerimi uygula ben kullanıldim yaşadik sende kullanılma o psikolojiden çıkamıyorsun ozeldende konuşabiliriz bu konuyu
Soran+1 yılCanım teşekkür ederim ama önceden senin dediğini yapıp soğuk yaptım. Bana illa yapalım falan demedi şakaya vurdu ya da neden ne oldu birden bilmediğim bir şey mi var falan yaptı
- +1 yıl
Öncelikle böyle bişey yaşadığın için üzüldüm görüş sahibi. Bişey sorabilirmiyim ne iş yapıyorsun ve bi anda nasıl bitti
Cevap sahibi+1 yılSen beni dinle canım her bulusmada yapma biraz kaç kovalasin seni cepte görmesin adama her istediği zaman verme biraz naz yap uğraşsın evlenmeden sürekli yaparsın sıkılır bir zaman sonra ve evlilik düşünmez başkalarına yönelir kendini geri çek biraz en azından her bulusmada yapma biraz sosyallesin yalnız kalmamaya bak gerekirse arkadaşıni getir o arkadaşın getirsin çiftler olarak buluşun normal değil çünkü
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim okuyorum bir başkasını bulup terk etti biranda sebepsiz
- +1 yıl
O da öğrencimiydi senin gibi
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Bölüm neydi aynı evde kaldınız sanırım sende olmayıp başkasında olan neymiş
Cevap sahibi+1 yılAynı evde kalmadık buradaki kız gibi her bulusmada cinsellik yaşıyorduk bilmiyorum sormadım sonradan konuşmaya çalıştı benimle izin vermedim zaten engelledim
- +1 yıl
Bildiğin aktif seks yapıyordunuz yani peki ilişkide seni kale alıyor muydu
+1 yılEğer bir çatlak olmasaydı bu soru içine endişe olarak çökmezdi :/
İkinizde istiyorsanız sorun yok ama o saksodaki amacın sadece sevgilini memnun etmekse, o istiyor diye yapıyorsan ya da bunu kendine görev edinmişsen normal olmayan bişeyler var demektir.11 Yorumla- +1 yıl
@TanrıcaNemesis cok farklı bir bakış acısı ve gercektende cok cok dogru resmen bakmamız geren yerin altını cizmişsin tebrikler 👏
+1 yılİlk baş normal geldi sonra şunu gördüm yorumlarda demişsin ki sahilde tenha yerde sana sakso çektiriyormuş, hiçbir erkek ciddi düşündüğü kıza yaşadığı şehrin sahilinde böyle bir şey yaptırmaz kusura bakma ama kendi zevki için seni basbaya kullanıyor
113 Yorumla
Soran+1 yılKimse görmüyor ki. Kimsenin görmediğine emin oluyoruz :(
- +1 yıl
Birinin görüp görmemesi mi önemli olan sence be kızım ah be canım? :/ Seven bir erkek açık bir alanda her an birinin görme potansiyeli olabileceğinin riskinin farkındadır, seni düşünmüyor hiç. Senin kabul ediyor oluşun da cabası. Açıkçası iğrendim kusura bakma bir hemcinsimin böylr bir şeyi üstelik seviyor bahanesine sığınıp katlanmasından da o çocuğun davranışından da
+1 yıl2 3 haftada bir buluşuyorsanız yakınlaşmanız zaten normal eğer aranızda tutku çekim ve uyum varsa bundan daha doğal ne olabilir ki önemli olan bu hislerin karşılıklı isteğe dayalı olması
51 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💖
+1 yılİkinizin de isteği bu yöndeyse sorun yok demektir.
Ama bir taraf sıkıcı buluyorsa biraz ara vermek ve özlemek gerekiyor sıradanlaşmasının önüne geçmek için..
Fazla hızlı gitmek de bazen kötü sonuçlar doğurabiliyor..50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. normal diyebiliriz ancak bi oturduğunuzda sevişmek istemiyorum falan de bak tepkisi ne oluyor eğer zorlarsa veya çok ısar ederse sonra sana soğuk yaparsa bilki kullanıyor yok canınmı istemiyor falan dese evet de bide acaba sakso kaç dk sürüyor 20-40dk arasımı yoksa daha mı uzun 2 hafta da bir yapıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılSakso 1 dakika bile surmuyo
Normal değil yani öpüşürsun filan da bir yer bulup sakso cekme cabasina giriyorsaniz her seferinde bi garip geldi bana öyle her yerde olcak şeyler değil ama sizin iliskiniz..
74 Yorumla- +1 yıl
Heyecan istiyorlar demek ki😀
Soran+1 yılKimsenin olmadigi yerde yaptik
- +1 yıl
Zevkini almaya bak devammm
+1 yılYaaaklardan dolayi bulusmakta zorlaniyorsaniz ya da uzaktaysaniz anlarim da sevgililerin en kotu 2 gunde bir beraber olmasi normal olan bana gore. bu oglan herhalde sadece cinsellik istedigi zamanlarda bulusuyor senle
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim sevgilim yok sadece görüstügüm biri var sevgili olmamiza ragmen beni hep görmek istiyor bizde biseyler yasiyoruz yanlis anlasilmasin seks degil daha çok opusme vs vs gibi seyler. Sevgili olmamiza ragmen haftada en az 3 4 gün görüsmek istiyor.
Sen eminmisin seni gerçekten istedigine ve sevdigine?42 Yorumla
Soran+1 yılYorumlari sevgilimle beraber okuyoruz ona sor :d
Cevap sahibi+1 yılOzaman niye soruyon
+1 yılEğer yer zaten mevcutsa normal ama hic yer yokken ozellikle bunun icin o an yer buluyorsaniz normal degil 🙂
23 Yorumla
Soran+1 yılYani dışarıda otururken tenha yere geçip yapıyoruz
- +1 yıl
Nasil buluyorsunuz o tenha yeri cok riskli bence
Soran+1 yılKimse olmuyor sahilde
+1 yılher buluşmada sakso çekiyorsan bence hiç şikayet etme saksomatiksin sen birazcık kendine saygın olsun?
50 Yorumla
+1 yılBen bir terslik göremedim. İkiniz de istedikten sonra "yok seni kullanıyor, yok wow haram, yok din, cart-curt..."diyenlere aldırış etme. Sınırları ve yakınlığı siz belirlersiniz. İster seks yapın, ister dokunmayın birbirinize. Kimseyi alakadar etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nerden başlasam 😂🤷♂️
Sevgili yapmak anormal
sevişmel anormal
sakso çok anormal
sakso için anormal yer aramak ultraanormal 😃30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Normal değil ya da biz bu zamana kadar çok temiz sevmişiz.
31 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2-3 haftada bir buluşunca normal. Peki neden sık buluşmuyosunuz? Mesela haftada iki buluşşsanız her şeye zaman yeter senin de gönlün olur
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni bizde film izlerken yemek yioruz konusuyoruz sonra seks yapiyoruz illa ki oluyo normal bnce
74 Yorumla- +1 yıl
Yaşlar kaç
Cevap sahibi+1 yıl19 22
- +1 yıl
Nerde yapiyonuzki
- +1 yıl
@walkerrr34 filmi mağarada izlediklerine göre ormanda yapıyorlar dayı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyle her buluşmada sevişmek öpüşmek oluyor oda cinselliğe doğru gider sevgilin azgın abaza gibi çocuğa veren olmamış
20 Yorumla
+1 yılHer buluşmada öpüşme oynaşma fingirdeme ve senin ona sakso çekmekle kapanış oluyor. Adami 2 veya 3 haftada bir tatmin ediyorsun olay bu sen bu ilişkiyi bir kaç defa ciddi şekilde düşün cevabı bulursun
10 Yorumla
+1 yılZaten seni becerme derdinde belkide becerdi bir müddet daha becerince hevesi gecince tekmeyi basacak görürsün
113 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde kiz guzel olsa bile hevesi ne kadar zamanda gecer
- +1 yıl
Erkek şerefsiz ise 3 5 sene súrebilir ama döner diye bekleme
- +1 yıl
Hmm yoo yqni cinselik olsa erkek bir yil iki yill ne akdar surede sıkılır
- +1 yıl
Erkeklerin 100de 99u her çiçekten bal almak ister ondan ona ondan ona sıcrar aklına bile gelmezsin halbuki 1 olsun benim olsun dese elindeki kadına tapsa kul köle olsa kadını hep değişiklik yapar ama anlamazlar işte
- +1 yıl
Yanii evet dogruu boyle tabiidgin birii var her hafta baska biiryle takilmak istiyormuss falann ne oluyor yanii baskalariyla yatincaa seks istee yanii ne bekliyonn daha fazla abartiyo bazilari seksi ya da zevk alamdiklari icin boyle yapiyor olabiliermi
- +1 yıl
Ben her zaman diyorum kadınını sever tapar kul köle olursan kadının dünyanın en seksi kadını olur her şeyi sen istemeden yapar ama erkeklere anlatamazsın
- +1 yıl
Sevmek uzun iss ama seks kisaa😅😅boyle dusunuyolar
- +1 yıl
Evet şahsen ben sevmediğim hoşlanmadığım bi kadınla asla sekis yapmam midemi bulandırır paralı sürtükler gibi
- +1 yıl
Tek gecelik iliski hakkinda ne dusnuyoorsun
- +1 yıl
Ne gibi yani
- +1 yıl
Genelde tercih ediliyormuu zevkk veriyormuu erkeklere kadinlara vermezde
- +1 yıl
Ne deyim şimdi sana
- +1 yıl
Özelden yaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece 2-3 haftada bir ve sonu hep sevişmeye gidiyorsa. sevgili değilsiniz üzgünüm
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzun süre gorusmediginiz için benim de aynı senin gibi bir iliskim oldu
61 Yorumla- +1 yıl
Sonra ne oldu
Normal değil... Böyle bir kız yıllardır bulamadım. Şansa bak harbi diyorum :) bana dek gelmez.
17 Yorumla
Soran+1 yılKötü mü bir şey yaptım
Soran+1 yılHer erkeğin görüşü farklı zaten boşver
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal değil tabii ki gerçekten karakterini seni seven adam böyle yapmaz. seninki azgın bi ergen sadece
40 YorumlaOhh ne hoş
Güzelce sevişin
Evet cok normal
Ayrıca cinsellik yaşamak ihtiyactır20 Yorumla
+1 yılSevgilisiniz neticede, birbirinizi arzu etmeniz ve her buluşmada bunları yaşıyor olmaniz çok doğal,, sınırlarını siz belirliiorsunuz sonuç olarak,,
00 Yorumla
+1 yılDemek ki birbirinize karşı koyamayacak kadar seviyorsunuz. Bu güzel bir şey. Umarım hep mutlu olursunuz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Normal yaa 18-24 yaslarinda bizde oyleydik. simdi 36 gerci yine oyleyim;)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Cinsellik insanoğlunun içinde olan birşey doğanın kanunu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır normal değil bir süre sonra ilişkiye de girersiniz ve yapacak hiç bişey bulamazsınız bunun yerine birlikteliğinizin sevgililiğinizin tadını çıkarın derim
10 Yorumla
+1 yılVay be kimlerin sevgilisi oluyor şuna bak. Biz iyi insanlarında eline kadın eli değmez.
36 Yorumla
Soran+1 yılOnun iyi olup olmadığını nereden biliyorsun?
- +1 yıl
Her buluşmada sevişen biri ya Abaza ya da çok akıllı olup kullanıyordur (Kötü niyetli biri).
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Her buluşmanızda sevişiyorsunuz baksana
Soran+1 yılAma ayda 2-3 kere buluşuyoruz
- +1 yıl
Gerçekten insan sevdiğine kıyamaz düşünceli olur.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim daha si kime elini sürmüyor millette ki şansa bak 😂
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunu istemeniz normal evet. ama ilerde mesela ayrılırsanız bunlar için pişmanlık yaşar mısın onu sor kendine.
20 Yorumla
+1 yılDüzenli olarak buluşsanız ve bu devam ediyor olsa normal olmazdı ama ayda 2 3 kere de normal geldi
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. E aziosunz arzuluosunz normal.. bnde dayanammm.
Of harikasin ya arabada cek saksoyu daha azdirir20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv dışında yapıypsanız normal değil. Severek mi yapıyorsun oralı yoksa o istiyor diye mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılSeverek
onunla olman bile doğru değil. fakat en son söylediğni yapman hiç doğru değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikinizde buluşma günü gelsede sevişsek diye bakıyorsunuz buda çok normal😀
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. O zaman seni tatmin edebiliyormu sen sakso çekerek rahatlatıyorsun o da seni yalaması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım ilişkiniz cinselige yöneliyor cok erken ve normalden cıkıyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilir yani sonuçta hasret gidermek sadece gözlerin ve ellerin hakkı değildir 😎👍
00 Yorumlaadamı alıştırmışsın blowjoba başka türlüsünden zevk almıyor
00 Yorumlaİlişki konularında başkalarının ne dediğini umursama. Sormada. İçinizden geldiğince yaşayın..
00 Yorumla
+1 yılNormal. tabiki sevişmekten kadar güzel bi sey mi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. normal vakit geçirdikten sonra oluyorsa evet olabilir çünkü 3 haftada 1 olunca olur öyle şeyler ama direk hoop konu sevişmeye geliyorsa amaç sevişmedir zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde aynıyız çok normal. Mesela duşa da görüntülü giriyoruz boşaltıyorum.
83 Yorumla
Soran+1 yılNe kadardır sevgilisiniz
- +1 yıl
fenasınız
Cevap sahibi+1 yıl2 sene
+1 yılSende seviyorsun demekki sevgilini ve tadını :) normal denilen ne ise kişiye göre değişir
00 YorumlaNormal bizde öyleydik eski sevgilimle 😂
113 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin sana nerede sakso çektiriyor? Sakso çekerken zevk alıyor musun? Yoksa sadece sevgilin istiyor diye mi yapıyorsun?
00 YorumlaBiraz bencil bir tutum sadece onu tatmin etmek odaklı olan bir şey gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlu orta çekme kapalı bir ortamda yapılmalı ileride dışarıda yaptığın için pişman olursun benim gibi
29 Yorumla- +1 yıl
merakımdan soruyorum, dışarıda nasıl yani nerde yapıyorsunuz araba falansa okeyde başka nerde yapılır ki?
Cevap sahibi+1 yıl@MasumSerserii ben dışarıda yapmıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@MaviTürk1 ben çekmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@MaviTürk1 hayır ben çekmiyorum midem bulandığı icin ama o bana oral yapıyor sevişme için dedim onu ben öyle yapıyorum çünkü dışarıda bu tarz şeyler yapılmamalı
Cevap sahibi+1 yıl@MaviTürk1 sevgilim tadını merak ettim her kızın farklı oluyor dedi o oral yapmak istedi o gün bu gündür yapıyor ama ben yapmam miğdem bulanıyor
Normal.. çok az gorüşüyorsunuz.. normal
70 Yorumla
+1 yılBence cok güzel bisey 🥰
50 YorumlaYani 2 3 haftada bir normal bence çok abartılacak bir şey değil sizin zevkleriniz ne isterse o olur
10 Yorumla
+1 yılDeğil
40 YorumlaDışarda oral yaptın mu hiç normal ya sevişmeniz
211 Yorumla
Soran+1 yılEvet dışarda yapıyoruz
Soran+1 yılSahilde
Soran+1 yılAçık hava
Soran+1 yılAğzıma bosaliyor zaten
+1 yılNormal tabi 2 3 haftada bi buluşunca insan özler. saksoyu sen mi isteyerek yapıyon o mu ısrar ediyo
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem