Her buluştuğumuzda sevişiyoruz ve dahası da oluyor.
Artık bir büyüsü kalmamaya başladı =(
Artık bir büyüsü kalmamaya başladı =(
Sevişmeyin ^^ birbiriniz tahrik edin. Mesela soyunmayın. her türlü şeyi yapın soyunamyın sonrasında dayanamayıp büyük zevkle yaparsınız belki ^^ Yada değişik şeyler deniyin. Uzatın, farklı pozisyonlar deneyin. Omazsa biraz sexe ara verin özleyin kesin büyüsünü geri getirir ^^
valla bizimde bu ara arttı erkek arkadaşımla, rahatsız olmaya başladım sanki sırf cinsellik odaklıymış gibi ilişkimiz ki öyle değil. azaltmakta yarar var. farklı şeyler yapın, gezin, konuşun :)
hahaha:) yok benimkine yetmiyor aksine şikayet edeceğini hiç sanmam:)
Cevap
6Cevap
iki bulusmada bire indirin, farkli pozisyonlar deneyin.oyun oynayin. fanteziler gelistirin. tekrar heycan baslar :)
super bır yorum budur
biraz farklı alternatifler yapın her buluşmada ne seks yapılır mı gidin sinemaya gidin dolaşın aynı şeyi yapmayın sürekli
heh kıza hoscakal yakında...ah kızlar ahh...aklınızı kullanın
insan hep aynı arabadan bıkıyor zamanla. Takasa girmek kazım. Tofastan inip bmw ye binnek lazım. Olmadı ferrariyle tur atmak kazım. :)))
İşte bu yüzden evlendikten sonra yaşanmalı bazı şeyler. Bak sıkılmaya başladn işte yarın öbür gün de ayrılırsın.
sende elmayı tamamen yeme kardes azar azar ısır tadımlık
Sevgililikten fuckbuddyliğe giden yolda başarılar diliyorum...
millette ne sevgililer var adam sıkılyorum diyor ya...
kalabalık ortamda buluş saf.
Büyüsü kaçtıysa partnerini değiştir :D
her buluşmada sevişme o zaman :)
ee hergün aynı yemek yenir mi tabiki büyüsü kalmaz
E sen evlenemezsin o zaman be gülüm :D
genelde kızlar yakınır.ironik.
Zaten geyik yapmış. soruda.. Seven erkek sevdiğiyle olan sevişmesini masaya yatırmaz. kamuya açmaz... özel farklı bir metodla sorar bence...
bu yüzden nikah diye bişey var
Normal değil
Ciddi mi tüh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar