Dışarda konser tiyatro yemek birçok aktivite yapıp gün içinde de iletişim halinde olmak ama her görüşmede de sevişiyor olmak ilişkinin normali mi?
fazla cinsellik odaklı bir ilişki mi bu?
Dışarda konser tiyatro yemek birçok aktivite yapıp gün içinde de iletişim halinde olmak ama her görüşmede de sevişiyor olmak ilişkinin normali mi?
fazla cinsellik odaklı bir ilişki mi bu?
Bundan her iki taraf da rahatsız değilse normal. Fakat arada bir özlem duygusu olmadan, görev duygusuyla sevişmek için sevişmek, duygu öldürmekten başka bir şey değil. Rutine binen yakınlaşmaların da sonunun nasıl bittiğini az çok biliyoruz.
bu toplum size neler yaşatıyor da harbiden sevinilecek şeyleri problem gibi görüyorsunuz ya.
çoğu çiftin hayalini kurduğu bir şey lan bu. her görüşmede birbirini isteyecek kadar uyumlu 2 kişi birbirini bulmuş. daha ne istiyorsunuz.
dışarda plan yapıyoruz ikimiz de istekliyiz ok ama sanki birbirimizi tanımaktan çok ikimiz de sexe odaklıyız gibi hissediyorum, sevişirken aşırı uyumluyuz farkında mısın falan diyor seks çok iyi diye mi devam ediyoruz sorun yaşasak da diye düşünüyorum güvensizlik benimki sanırım
Cevap
60Cevap
İkinizde birbirinizi arzuladığınız, birlikteliğe zorlanmadığınız bir ilişkideyseniz gayet normal.
evlenmeden olmaz
tebrikler birbirinizi tüketmeye başladınız.. gelecekte birbirinizin kusurlarına bakıp birbirinizden soğuyacaksınız. çünkü fazla hızlısınız.. aynısını yaşadım ordan biliyorum. cinsellk olmadı ama çıplak sevişme oldu. buna rağmen birbirimizden soğuduk. ilişkinin başındaki birbirine kıyamayan ikiliden birbirini kırmaya çekinmeden laf sokan ikiliye döndük. çünkü ikimizde cinsellik odaklıydık. birbirimizin diğer yanlarına bakmadık. bian önce sevişsek diye fırsat kollamaktan birbirimizi tanımadık.
Eğer yaş aralığın doğruysa bence normal. Bu yaşta ergen ergen el ele parklarda dolaşarak ilişki sarmıyor.
evet yaşlar 31-36 onu düşününce normal aslında ama iki aydır beraberiz çok mu hızlı tüketiyoruz her şeyi diye düşünüyorum
Yani elbet yaşanacak bunlar. Kaçışı yok.
Hayır. Fazla libidolu bir ilişki. Her ilişkinin kendi içindeki dinamikleri farklıdır. Sizinki de bu şekilde. Başkalarının ilişkileriyle kıyas yapma, keyfini çıkar..
Aranızda öyle bir çekim var da mı her buluşmada seks yapıyorsunuz yoksa onun ısrarını kırmayayım diye sırf o istiyor diye mi yapıyorsunuz?
yo ben de istekliyim onun gibi hatta şaşırıyor çok istekli olmama ama cinsel uyumumuz yüksek, sadece her ne kadar dışarda plan yapıyor olsak da sanki birbirimizi tanımaktan çok sexe odaklı gibiyiz ikimiz de o canımı sıkıyor
Normal ya artık diğer türlü ilişki yaşayan yok, ki şimdi sevgili olmanın ilk şartı cinsellik
o da benimmiçşn önemlümdiyw baştan söylemişti ama hızlı tükenmesine sebep olur mu bu durum
Bu tür aktiviteleri yaptığınız sürece her görüşmede bence sevişmek normal bir şey zaten olması gereken bana göre bu
Evlilik öncesi sevişmek anormal
Cinsellik üzerine kurulu bir ilişkiden bahsetmişsin fazla uzun sürmez çöp olur.
Benim yöntemim, buluşur buluşmaz deli gib sevişmek ve duş aldıktan sonra açıklamada yazdığın aktiviteleri yapmak veya güzel bir restoranda yemek.
İlişkinin yüzde 70 cinselliktir geri kalan hoşça zaman geçirmek
Cok tatli bir olay sevişin güzelleşin kamu spotu xd
Sevgili durumu için normal çünkü o buluşmayı beklıyor
Sıralamada başlarda ya da beklenti örtüşüyor ise evet normal
İki taraf da istiyorsa, zorlama, ısrar vs yoksa her şey normaldir.
Knk herbku beraber yapıyonuz onuda hergün yaşıyor be zevk alıyorsanız neyi sorguluyorsun
Cinsel odaklı pluyotvmukafatinida peşinen alıyor. Nerede öyle cömert kiz
dışarda normal değil benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul evlen
Biraz ozlet kendini özleyin birbirinizi hem çabuk tüketmeyin herseyi
konserde mi sevişiyorsunuz nasıl zaman ayırıyorsunuz ya da yapıyorsunuz?
iş çıkışı konser tiyatro ne planladıysak sonra eve gidiyoruz haftada bi iki görüşüyoruz zaten fazla mı ki
hmm evli çift gibi olmuşsunuz canım siz :) evde sıkılmışsınızdır bence farklı yerlerde yapıp fantezi katın :))
Millet yollu olmuş. Birileride buna normal demeye başlamış. Sonra bu başımıza gelenler ne diye ağlıyor. G. eberip. gideceniz hala ders almiyorsunuz
Bakış açını değiştir. Onun gözünde sence nasıl birisin, seni ne olarak görüyor?
Bakire değilsen kurcalama artık giren girdi çünkü 😃
Dışarıda da aktifsiniz, bence sorun yok, tadını çıkarın derim
İlişkiniz gidişinde bir aksaklık yoksa, sevişmek sevmenin bedensel eylemidir. Sorun yok normal bence
kendini kontrol altına almkatır eniyisi yani tadında keyfinde bırak
Fazla cinsellik ilişkiye zarar veriyor
Her buluşmada fazla tabi
Her buluşmada müsait alanı nasıl buluyorsunuz
eve geçiyoruz nasıl bulcaz :)
Nerde olursanız olun gün evde bitiyor yani 😂
evett ama zaten akşam görüşmüş oluyoruz işten sonra mesela yemek yiyip hadi herkes evlerine dağılsın demek de saçma geliyor sevgilim sonuçta kafalar karışık
Yani evlenme zamanı gelmiş gibi duruyor
daha iki aylık 😅
2 ayda büyük gelişme 😂😂 biraz hızlı gidiyor sun ben dedim heralde 2 yıllık falan
2 yıl olsa bu istek olmaz bence :)
Eve yeni diye istek fazla olur genelde
ne kadar zamanlık bi ilişki bu
2 ay
bana da hızlı geliyor ama ikimiz de duramıyoruz tek taraflı onla ilgili bi durum da değil bilemiyorum
Sen istemediğin halde böyleyse normal değil
Bence en güzeli tadını çıkar
Bunu oglan mi istiyor kadin mi?
Cinselik gibi gorunuyor.
Sevgililikten çıkmış sanki
biraz araya zaman koy
Yaşamana bak hayat geri gelmiyor
aranızda çekim var daha ne istiyorsun
Sosyal aktivedeyken aklına yaşayacağın seks geliyor mu?
Merhaba,
Sevişmemek anormal olur! 😅
Hayır senede bir olmalı
evet zaten sevişmemek anormal
Baslarda oyle olur. Adam ilkin mi
Normali değil mükemmeli 🥳
Canı istiyonne yapsın jyjsj
Sadece cinsel odaklı bir ilişki evet
ne güzel işte fırsat buldukça yapın gitsin
İstek varsa normal
Önemli olan değdimi zevkler
ilişkiniz sevişmek üstüne kurulu normal