Sevgiliyle sevismek neden kötü bir sey mis gibi düşünülüyor sevgilinle sevismeyeceksen kiminle sevişcen evlenmeden de sevismek gerek nasıl sevişiyor bu adam yanlış mi düşünüyorum bilemem
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlenmeden de deneyip bakmak lazım diyorsun da evlendikten sonra değişenler de var. Ha sen sevişirsin bir şey diyemem ama ben evlenmeden sevişmeyi doğru bulmuyorum. Çok dindar sayılmam ama en azından bu konuda kendimi tutma taraftarıyım.
22 Yorumla- +1 yıl
🙂 @Sercandmr
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru düşünüyorsun. Sevişmediğim adamla neden evleneyim? Ne biliyim ten uyumumuz var mı? Performansı nasıl? Mutlu olabilecek miyiz? Evliliğin yüzde ellisi sevgi, saygıysa yüzde ellisi de cinsellik. Ben neden bir tarafa önem verirken diğeriyle kumar oynuyorum? Ahlak bekçilerinin tek problemi kendi özgüvensizlikleri ve de aşağılık kompleksleri.
10 Yorumla
+1 yılYani sevdiğin insanla olmayacaksa kiminle olacak hem sevdiğin ile ne yaparsan yap mutluluk verir zaten bırak sevişmeyi... Milletin düşünceleri düşüncesizlikten bir de asıl ayıpları görmeyip başka şeylere ayıp derler bilip bilmeden.
00 Yorumla
Bir insan senin helalin olmadıkça yani onunla nikahlı olarak evlenmesine sevisenezsin büyük günah olduğunu belirtiyor dinimiz eğer ki o kadar çok sevismek istiyorsan bir an önce evlenmelisin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılBurada yanlış olan şey sevişmek değil, bunu yapıp sonra ayrıldıktan sonra yeni sevgiline "ya aşkım erkek eli değmedi bana" demek.
30 Yorumla
+1 yılTabi tabi cok normal o kadar normal ki bunu bildigimiz icin sevgili olaylarindan uzak durduk duruyoruz cunku
00 Yorumla
+1 yılBirden fazla insanı seviyorsan sıkıntı yok tabi her önüne gelenle sevisecek halimiz de yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynen öyle yaa çalıya mı sürtelim kendimizi. aşık olup sevişmekten daha doğal bir şey yok
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış düşünmüyorsun, ben şahsen sevişirim ama bakire olmayan biriyle evlenmem.
02 Yorumla
Soran+1 yılkadin seninle neden evlensin
Cevap sahibi+1 yılİsterse evlenmesin 25'inden sonra kadınlar çirkinleşiyor erkekler ise zaman gectikce değerleniyor. Evlilik konusunda neden seninle evleneyim diyen taraf erkektir kadın değil.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Ufakta olsa olabilir ya da normal o kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılGünah olduğu için olabilir mi
06 Yorumla
Soran+1 yılboş ver et
- +1 yıl
Hsbdbd ne diyon
Soran+1 yılboş ver gitsin diyom
- +1 yıl
E niye sordun o zaman
Soran+1 yılSormadım ki
- +1 yıl
Tamam boş ver
+1 yılSevgilinin farkı nerde sevişmeyeceksen demi ama☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılher kesin doğrusu kendine göre bazı durumlarda
00 Yorumla herşeyin bir üslubu var olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlilik ve nikah ortaçağda kalmadımı ya
21 Yorumla
+1 yılSevişin gitsin
00 Yorumla
+1 yılyanı mantık
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç..
00 Yorumla