Sevgiliyle sevişmek doğal bir şey midir yoksa kullanmak amaçlı mi yapiyorlar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgiliyle sevişmek doğal bir şey midir yoksa kullanmak amaçlı mi yapiyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Doğal ve normal... Erkek kullanıyor diye bir şey yok. İstemiyorsan hayır dersin. İstiyorsan da beni kullandı diye zırlayamazsın.
Sen de istemişsen, erkek seni zorlamadıysa ne yüzle "beni kullandı" diyeceksin ki? Az aklınızı kullanın...
Zorlamadiki
Eee? Seni zorlamadı, sen de istedin, hür iradenle yaptın... Erkek nasıl seni "kullanmış" oluyor?
Seninle seks yapan bir erkeğin seninle evlenmek zorunda olduğunu düşünüyorsan seks yapmayacaksın.
Bir erkeğin "seni fiktim, artık benimsin" demesi ne kadar saçma ise, bir kadının "fikiştik ve evlenmek zorundayız" demesi de o kadar saçmadır.
Bı arkadaşım seni kullandi dedi ama sevişmek bana görece doğal zorlamadiki beni kendiside dedi istemediğin birdsey için seni zorlamam diye
Seni zorlayan olmadıysa, kendi iradenle yaptıysan beni kullandı diyemezsin... Beni kullandı ifadesi, seks yaptığı erkeğin kendisiyle evlenmek zorunda olduğunu zanneden kezbanlara özgü bir ifadedir.
Evlenmeden olmaz diyen kadın kezbandır da, "fikiştik, kızlığımı bozdun, o halde benimle evlenmek zorundasın" diyen kadın 5 kat kezbandır.
"Namusun fikiştikten sonra mı aklına geldi?" derler.
Kızlığımı bozmadiki mal
Eee? Bozmadıysa sorun ne?
Ben istemedim bozmadı seviştik sadece bana görece normal ama bazı arkadaşlarım zina yaptın günah diyor neresi günah evlenmeden de olur daha ilerisini de evlendikten sonra yapmayı düşünüyorum
yanyana yalnız kalınca insan sevdigini arzular libidosu yükselir öpüşüp dokunmak okşamak rahatlamak ister
Sevgilinle değil, sevgilinin abisiyle sevişmek doğal bir şeydir kanka. Sevgililerin seviştiği nerde görülmüş
en cok bagiran sissiniz zevk alanda ama ne hikmetse kullandi yaftasi yiyende erkek 😄 bu 3 kagiti daha ne kadar surdureceksiniz 😄
Yani senin ne istediğine bağlı evlilik vaadine kanma , ayrılınca pişman olacaksan yapma onun dışında kendi bedenin
En doğal şey bu sevdiğin insanla yaşamayıp kimle yasayacaksınki
Doğal tâbi. Ama önemli olan bunu ne niyetle yaptıkları her iki tarafa da ait
doğal bişi, kullanmak istiyorsa kullanılcak dışarda çok paralı askerler var.
Eşinle sevişme normal canım
Sevişmek çok güzel bir şey ve sağlıklı asıl sexting kullanmak sevişmek kulağa da hoş geliyor
Sevgili olduğuna eminsen doğal tabi.
Hayır tabiki sevgili yapıp başkasıyla seviseceksin
Sevgili olduğun adama göre değişir
Senin kararın ne
Seviyorum diye b edeva seks yapıyorlar işte
Bakış açısına bağllı
Evet aynen
Kullanmak amsçlı
evet dogal
Doğal
Doğaldır güveniyorsan 3 4 yıllık iliskiyse
Doğal ama günah ya