İki defa nişanlımla arkadan yaptım çok acıdı ve genişlemedi neden öyle oldu... önden hiç yapmadım..1 senedir nişanlıyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Prosedüre uygun yapılmamış. Acıması ondan. İlkinde acır. Sonra alışırsın diyenler var. Bu zevk vereceği anlamına gelmiyor. Sadece alışıyorsun. Herkeste zevk vermez. Çok az insan bundan zevk alır. Genelde kadınlar anal seksten zevk almazlar. Olumsuz çok yanı var. Anüs cinsel ilişki için uygun bir yer değil zaten. Sırf erkekler istiyor diye kadınlar kabul ediyor. Ben birkaç defa yaptım. Ama hiç bir zaman vajinal ilişkinin yerini alamaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılNe bekliyordunuz ki anlamıyorum. Anal seks kadına zevk veremez!!! Kadın ondan zevk alıyorsa ya acıdan ya da baskıdan zevk alıyordur diyebilirim. orada sizin g noktanız maalesef bulunmuyor. Erkeğin tam tersine popo kısmında g noktası vardır ek bşlgi olarak ama kasında yoktur. Ayrıca öncesinden anal plug vb şeyler iyi okur kadın açısından ve aşırı kayganlaştırıcı kullanıp hırpan olmaması gerekir. Eğer gidip de hızlı yapıyorsa kusura bakmasın ama yapmasın bir zahmet. Zamanla tabi sert olabilir ama şu an alışkın değilsin ki canın yanar sadece. Ayrıca vajinayı uyarması bu esnada senin adına gerçekten zevkli olur. Umarım bir daha yaparsanız birçok şeye daha dikkat edersiniz ve unutmayın anal yapmak zorunda değilsiniz!!!
02 Yorumla- 1 yıl
İşte bende onu diyorum veremez. Erojen bölgeniz yok sizin orada
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oradan yapmak için önce kalın bağırsak lagman yaparak boşaltıp içine su alarak 3-5 kere yıkayıp temizledikten sonra kayganlastirici şu bazlı krem ile önce tek parmak sonra 2 parmakla sokup bölge kaslarına masaj yaparak gevsetilmelidir. Gevsetirkek sende kasmadan masajla gereğince yavaş yavaş giriş yapmalı bu acele gesemeden yapılırsa acıtır. Acele edip sert sokar kanatır kaslara ve büzen sinirlere zarar verirse sende kalıcı gevşeme ve gaz tutamama gibi sorun yasatabilir. Dikkatli olmak gerekir
00 Yorumla
1 yılÇok normal çünkü anüs kasları dışarıdan içeriye değil içeriden dışarıya doğru kasılmak için gelişmiştir içeriden parmaklamak gibi bir uyaranla belli bir süre kevşetip masaj yapmazsan dışarıdan zorlandığında hem acır hem kaslar sertleşir hemde çok zorlamayla yırtılıp kanayabilir
02 Yorumla- 1 yıl
Ayne ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılzararlıdır yapmayın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılArkadan yapınca neden acıdı= Çünkü orası seks için uygun bir yer değil!
Peki neden genişlemedi? = Her z*çtığımızda da kıçımızın poşete mi dönmesi gerekirdi diye zannediyorsun acaba? ;)
11 Yorumla- 1 yıl
abi seni her görüşümde uzay heparıya benzetiyorum😅
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılTecrübesizlikten acımıştır. Tecrübe ettikçe tekniklerini öğrenirsiniz. O zaman keyfini çıkarırsınız.
02 Yorumla- 1 yıl
Baya acımış o zaman :D
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılanal seks can yaakar bununiçin öncesinde biraz gevşetilmeli acele edilmeli ve kayganlaştırıcı kullanılmalıdır
04 Yorumla- 1 yıl
yani drek mi girdi
- 1 yıl
bu kadar az muamele ile iyi zarar vermemiş bu şekilde anal seks olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayAcele ve hazır olmadan alışma evresini aşmadan yapıldığı içindir ön sevişme az olmuştur anüs gevşetilmemiştir vs vs
00 Yorumla
1 yılYani analda acimasinin 2 sebebi vardır her şey acele olup olduya gelir 2 cisi ise kesinlikle ilişki başlamadan anal bölge ilişkiye hazırlanmıştır 😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü tecrübe yoktur incelikerini bilmek gerek ilkte illa olur çünkü dar fakat 2-3 ten sonra rahat olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zamanla acı yerini zevk'e bırakacak dayan biraz daha
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılArkas örnek göre dar olduğu için esneme yapmıyor o yüzden başlarda biraz acı çekersin
02 Yorumla- 1 yıl
Önemli olan kendini rahat bırakmalısın o anda sıkarsan acı çekersin ve kayganlaştırıcı yağlar kullan
1 yılnormal ama bol kayganlaştırıcı ile yapacaksın
02 Yorumla- 1 yıl
vazelin olmazsa acır. genişlemesi için anal plug var onları kullan veya daha da yazacağım ama soru kalkabilir :D
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha çok olmamış ama bundan sonra rahatlarsın canım
35 Yorumla- 1 yıl
Alışıyor zamanla dimi
Cevap sahibi1 yıl@electrician_ evet yani
- 1 yıl
Zevk alıyor musun şu an
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nişanlın tecrübesizdi ilk seninle denedi sanırım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılNormal bir durum sonucta herzaman verdigin bir durum durum degil
00 Yorumla Süre sıklığı nasıldı? Biraz zaman geçince kapanıyor çünkü
00 YorumlaMerhaba, kayganlastirici ve kullandınız mı? İlk anal deneyimde genişleme olmaz zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılNişanlın işi bilmiyor alistirarak yaparsa canın yanmaz ayı gibi yuklenmii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlkinde acır normaldir, ikincide de acıyabilir ama sonra açılır, ne güzel pp o
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUzun zaman yaparsan genişleme olur ilk defa yapmışsın niye genişlesin.. hiç zevk alamadin mı?
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAra sıra yapınca bişey olmaz uzun zaman yaparsan sorun olur ama dikkat et riskli bişey. Niye yaparken vajinani okşayarak yapmadı mı öyle yapsa zevk alırsın..
Cevap sahibi1 yılNasıl yaptı merak ettim canını yakmış gibi
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. aceleci davranmış herhalde.. böyle olmaması lazımdı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYırtılma ve lavabo sorunu yaşadığın pişmanlık çok geç olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGizle profilini kızım ya ofoffff
411 Yorumla- 1 yıl
Cesur kız neden gizlesin
Cevap sahibi1 yılHe siz böyle olunca cesur mu diyorsunuz 😂 abazalar yazacak kız buldunuz cesur diyorsunuz
- 1 yıl
Mesaj kutusu kapalı zaten 😂 nerden yazacaklar açık sözlü kız
Cevap sahibi1 yıl🙄🙄 senin ne kadar a*baza olduğunu herkes biliyordu dostum rahat ol @electrician_
- 1 yıl
Sen gizleniyonda ne oluyor ki
Cevap sahibi1 yılHerkese ve her yoruma maydanoz olmuyorummm
- 1 yıl
He he
Cevap sahibi1 yıl😂😂 O sebeple değildi aslında sadece özel hayatını bu kadar açıkça belirtmesi riskli geldi 😁
Bayılana kadar yolu var sık dişini mk
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nişanlının beceriksizligi
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGirdi mi tamamen ilk defa acıması normal
02 Yorumla- 1 yıl
Yağladınız mı boşalana kadar devam etti mi
Zamanla genişler
03 Yorumla- 1 yıl
Bikere yaptinmi canında yansa zevk alamasansa buluş sevismeye başla devamı ateşin çıksın tutamassin kendini
Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Tecrübesizliğinden var daralmasindan dolayi
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNedense bana hiç inandırıcı bir hikaye gelmedi :D
02 Yorumla- 1 yıl
bilmiyorum bana inandırıcı gelmedi birde aklımda deli sorular oluştu ama neyse
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. öyle bi kere yapmakla genişlemez ki ama
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Dogru Krem kullanmak gerekir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİşini bilen yapacak iyi yapmamış nişanlı yalamamıs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini çok kasmış olabilirsin. Rahat bırakman gerekiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılalsıırsın yavas yavas
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılAnal zararlı zaten. Bir daha yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayDar olduğu için de olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKuru kurı sokmuştur
02 Yorumla- 1 yıl
Kaymaz yalamakla
1 yılHadi ordan sallama
04 Yorumla- 1 yıl
Asla inanmam sen cok iyi bilirsin gunah oldugunu degil mi
- 1 yıl
Kapalisin bide
Gizli Üye(18-24)1 yılKanattımı
35 Yorumla- 1 yıl
Kanıyo mu
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılVazelin sürmedimi
- 1 yıl
Direk sokmuş galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGenişlemez dar cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNormal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılgenislemesi lazimmm
03 Yorumla- 1 yıl
burfan diyemiyomda
- 1 yıl
bende yapmistimm
1 yılFace bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBecerememis
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSokmakmi mesele
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz