Sevgilimle anal yaptık ama canım çok yandı açıdan kıpırdayamadım ama vajinamda acaip ıslanmıştı hiç zevk almadığım
Halde niye ıslanmış olabilir?
Halde niye ıslanmış olabilir?
anal kadına zevk vermez sağlığından eder büyük günaha sokar bir ömür boyu güsul abdesti alamazsın alsanda kabul olmaz ibadetlerini yapamazsın çünkü abdestin yok ve cehennemin dibine gidersin affı yoktur dinden çıkmış sayılırsın. ve bunu; ihtiyacını senin üzerinden gideren değer vermeyen bi şahıs için yaparsın. değer vermez neden mi verseydi sana bunu yapmazdı. tuvaletini tutamaz hale geleceksin bağırsak yırtılması anüs çatlağı vs. gibi problemlerle karşılaşacaksın. ve belki seninle evlenmeyecek kirlendiğinle kalacaksın.. bir daha yapma. bunun dönüşü yok sadece bir daha yapma. kayganlaştırıcı tavsiye edenler olacak belki ama işe yaramaz sağlığına zarar verir ve buna engel olmaz.
klitoral olarakta uyarılmalısın
sevgiline söyle parmaklarını da kullansın
Anal ilişki ilk bir kaç seferde canını acıtır, sonrasında acı pek olmaz... Islanmanın sebebi anal ilişki değil, partnerinle tensel temasın, heyecanın...
Bi daha deneyecegimi sanmiyorum dayanamadim bile
Bencillik yapar o zaman
Islaklık sebebi farklıdır.Heyecan korku vs...Fakat anal ilişkide en çok acıyı sadece ilkinde yaşarsın.Bir daha böyle bir acı yaşamazsın.Çok acımaz.
Cevap
13Cevap
nasıl zevk almayı bekliyosun ki yaptığın iğrenç şeyden dolayı!
birdaha yapmamanı tavsiye ederim dışkını tutamayınca ne demek istediğimi anlarsın.
vajinaya girseydi eleman sorun yaşamayacakmışsınız işte vuuu çılgınlar gibi..
ıslanma nedeni senin cinsel bişiler yapmanda yani cinsel içgüüyle hareket edip onu heycanıyla gelişen bir durum... yaş kaç?
Olabilir. 21
o halde dediğim gibi bu o anki haycan ve cinsel içgüdüyle olan bişey... zevk almadığın bişeyi neden yapıyosunki... ben olsam seni emerek orgazm olmanı sağlardım. kendimden çok sevgilimi düşünüyorum sanırım bu konuda... sevgilin b bencil bu arada.
ilk kezmi yaptınız.
Evet
peki yavaş yavaş girmedimi. öncesinde vücut yağıyla filan güzelce yumuşatmadınızmı?
eger içine girmişse illaki canını acıtır ve zevk almamısın o ıslanmada ilişkiye girdiğin içindir
canı çekmiş agzı sulanmıştır :)))
kendinize şunu nasıl yakıştırıyorsunuz yazık
bi de eksi veriyor gercekler acıdır tabi...
Uslanır çünkü uyarılıyorsun oraya gidip çıkıldıkç
piskoloji işte ne yazıkki
illaki zevk almışındr ki ıslanmış
ilk defa mı denedniz
Evet
sen mi istedn sevgilin mi
Sevgilim
soracaklarım var arkadaşım sana analla ilgili
Sor
mesajla sorablrmıyım
işin zor Allah katında Allah hidayet versin.
kızım yapma canım ya ne hale getiriyosun kendini
olur öyle.
normal bence
aldın demekkı
bnce 10
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar