Cinsel Yaşam Nikah öncesi ufak şeyler yaşamak doğal mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Nikah öncesi ufak şeyler yaşamak doğal mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. ben evlenmeden yaşamam 1 0 Yorumla
Mr_yalnız34 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aslinda dogal degil ama sonucta nefis var ve kacamaklar tatli geliyor 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Mr_yalnız34 1 yıl Nisanlimisin? Yorumla Soran 1 yıl Evet. Yorumla Mr_yalnız34 1 yıl Nisanlilik doneminde ufak tefek kacamaklar daha heycanli ve daha tatli geliyor..:)) Yorumla Soran 1 yıl Galiba öyle :) Yorumla Mr_yalnız34 1 yıl Bu soruya gore gore sende adrenalin yaşamiss gibisin.. tatli geliyor galiba..:)) Yorumla Soran 1 yıl Evet :) ona pek belli etmiyorum Yorumla Mr_yalnız34 1 yıl Eee bizde zamaninda yyaptik.. sen biraz daha adrennalini yüksek tutuyon.. ya da adrenalinin yukseliyor Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ufak olanlar anın hissiyle büyük şeylere dönüşebilir 1 0 Yorumla
ufukakar Takip Et Xper 6 Yaş: 59 1 yıl evet doğal tadını çıkartmak lazım sizde yaşadınızmı 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Biraz Yorumla ufukakar 1 yıl Bende biraz yaşadım heycan veriyor değilmi Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle Yorumla ufukakar 1 yıl inanırmısın bu heycenı tadı bir daha bulamazsın Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Nişanlı iken en azından birbirini tanıması lazım çiftlerin ilerde evlilik olunca dönüşü olmayan hatalar olmayacak kaydı ile ama 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide o işe hazırlık öpüş sevisme olur nikahtan sonrada zevki doruklarda yaşamak mümkündür 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pişman olacağınız şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Kaanj34 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% 1 yıl E test sürüşü sayılır 1 4 Yorumla Soran 1 yıl ') Yorumla Kaanj34 1 yıl Neler peki anlatır mısın Yorumla Soran 1 yıl Elleşme Yorumla Kaanj34 1 yıl Hmmm dahada merak ettim Yorumla
bensorayimmm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 761 cevap paylaştı. tabi ki evet ve yaşadınız mi? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hafif. evet Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen ufak diyon millet deliyo geçiyo 1 5 Yorumla Projectmachinee 1 yıl Ne kadar ileri gittin Yorumla Soran 1 yıl Elle Yorumla Projectmachinee 1 yıl Sürteydiniz bari 😂 Yorumla Soran 1 yıl Biraz.. Yorumla Projectmachinee 1 yıl Birazda çene atın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Öpüşme koklaşma oral anal sürtünme olması gerekir zaten. Evleneceğin insanla Ten uyumu önemlidir. 0 0 Yorumla
Trbnfsadh12 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Bence en temizi nikahtan sonra her şey sınırsız 1 1 Yorumla Kamicino 1 yıl Sus be canım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl olsbilir tabi yaptın sanırım 4 1 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Ufak şeyler ne gibi Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 784 cevap paylaştı. Doğal yollarla yaparsan doğaldır 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ufak şeyler doğal ama ileri gitmemek lazım 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok normal artık bence 0 0 Yorumla
OnnurAkd Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Normal tabi birbirinizi tanıyın 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Onlarda olmazsa artık taş olalım yaa biz 😅 0 0 Yorumla
AlphaKitty Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 64% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Dogal 5 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gayet doğal. Nişanlıyken yaptık biz. 0 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok doğru değil nefis var ama işte nişanlı olupBazı şeyler garantiOlduğu için normal gibi Cevap sahibi 1 yıl Büyük küçük şeyler yaşamak sizin elinizde Cevap sahibi 1 yıl Yaşadıysanız da size yaşamadıysanız da. Cevap sahibi 1 yıl Size birKaçFikir vereyim. Cevap sahibi 1 yıl Birde yakalanma korkusu olur ise üffdd Cevap sahibi 1 yıl O kadar yazdım size yani
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet cok dogalll 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olabilir illaki 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Bence doğal 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet öyle 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nişanlıyken mi 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. olur onlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
ben evlenmeden yaşamam
Aslinda dogal degil ama sonucta nefis var ve kacamaklar tatli geliyor
Evet
Nisanlimisin?
Evet.
Nisanlilik doneminde ufak tefek kacamaklar daha heycanli ve daha tatli geliyor..:))
Galiba öyle :)
Bu soruya gore gore sende adrenalin yaşamiss gibisin.. tatli geliyor galiba..:))
Evet :) ona pek belli etmiyorum
Eee bizde zamaninda yyaptik.. sen biraz daha adrennalini yüksek tutuyon.. ya da adrenalinin yukseliyor
Ufak olanlar anın hissiyle büyük şeylere dönüşebilir
evet doğal tadını çıkartmak lazım sizde yaşadınızmı
Biraz
Bende biraz yaşadım heycan veriyor değilmi
Kesinlikle
inanırmısın bu heycenı tadı bir daha bulamazsın
Nişanlı iken en azından birbirini tanıması lazım çiftlerin ilerde evlilik olunca dönüşü olmayan hatalar olmayacak kaydı ile ama
Tabikide o işe hazırlık öpüş sevisme olur nikahtan sonrada zevki doruklarda yaşamak mümkündür
Pişman olacağınız şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederim
E test sürüşü sayılır
')
Neler peki anlatır mısın
Elleşme
Hmmm dahada merak ettim
tabi ki evet ve yaşadınız mi?
Hafif. evet
Sen ufak diyon millet deliyo geçiyo
Ne kadar ileri gittin
Elle
Sürteydiniz bari 😂
Biraz..
Birazda çene atın
Öpüşme koklaşma oral anal sürtünme olması gerekir zaten. Evleneceğin insanla Ten uyumu önemlidir.
Bence en temizi nikahtan sonra her şey sınırsız
Sus be canım
Halıyle dogal tabıkıı yanıı
Biz nerden bilelim senle enişte biri onu
olsbilir tabi
yaptın sanırım
Ufak şeyler ne gibi
Doğal yollarla yaparsan doğaldır
Ufak şeyler doğal ama ileri gitmemek lazım
Çok normal artık bence
Normal tabi birbirinizi tanıyın
Onlarda olmazsa artık taş olalım yaa biz 😅