Yaşarsanız sınırınız var mıdır nereye kadar gidersiniz maks
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaşanır, hatta yaşanmalıdır. Evlendikten sonra cinsel hayatın berbat olmayacağının garantisi var mı?
Hayır bana göre yaşanmaz özel olmalı bence
Merak etmiyor musun peki
Ediyorum ama ben iradeli biriyim bu konuda ve herkesle olmaz
Özel olması lazım benim için
Evlenmeden olmaz kesinlikle diyorsun desene :D Garip geliyor bazen bana
Garip değil olması gereken bence siz her önünüze gelenle yapıyorsanız onu bilemem
En son kız göreli 50 yıl oluyor sfsdfsd
Peki iyiymiş mgjk
tabi KS olmasa kız göremiyoruz sdfsdfsd
Peki neden garip dediniz merak ettim
KS de 12 yıldır takılıyorum aşağı yukarı böyle çok keskin şeyler var bazı sitedekiler reel de her şeyi yaparım evlenmeden diyor bazıları asla yapmam diyor oldum olası hep garibime gidiyor :D
Yaa işte insanların fikirleri farklı bende yapmam çünkü özel biriyle olsun isterim herkesle olmaz çünkü
Benim düşüncem bu şekilde yani
Reel de bende karşıyım senin gibi bende hiç yapmadım ama Sanal biraz sabıkası kabarık oluyor KS'nin :D
Ben sanal şeysi gereksiz ve saçma buluyorum
Hele de buradan asla yapmam
Burası bwbim kişisel hesabım çünkü bazıları gibi cinsellik için gelmedim
Lafım size değil üzerinize alınmayın
Benim*
Benim de orji hesabım ya :D Ondan gizliyim :D bende arada sırada takılıyorum KS'ye de ama hani gereksiz mi pek değil bence ya seni tanımadıkları bilmedikleri sürece ufak defek bazen kaçamak yapmak video izlemekten daha iyidir bir de şunu merak ettim neden KS de asla dedin :D
İşte kişisel hesabım olduğu ve hesabımı cinsellik için kullanmadığım içindi
Yok bana göre gereksiz benim erkek sesi inlemelerim ve hayal etmem yetiyor
Hayal etmek güzel tabi ama konuşurken başka oluyor her zaman :D hayal gücünü geliştiriyor bazen sohbet ediyorsun daha eğlenceli sanki. Bu kadınlar da hep merak etmişimdir 1 kere orgazm olmak yetiyor mu size
Bazen yetiyor bazen yetmiyor isteğime bağlı biraz bana göre tabi genel olarak konuşamam herkesinki farklıdır çünkü ben sadece kendime göre dedim
yok bana göre değil şahsen
Garip bir kadınsın gerçekten ya :D ama cesaretli olman çok güzel istekli bir kadın olup baskılamak da zor oluyor kadınlar için bazen snaırım
Evet zor oluyor maalesef
Sanal şey istememem beni garip yapmaz
İstemeyen birçok insan bir tek ben değilim bence sizin sanal sekse bakış açınız garip geldi bana da
Her gün yapanlardan mısın ya sende
Yok sanal istememen garip değil :D o normal elbette garip olan Cesaretiniz :D
Ne cesareti anlamadım
Hayır her gün değil aylık yapıyorum ben bastırıp bastırıp patlayanlardanım
KS de orji hesap ile takılma cesareti :D Malum saniye de yüzlerce mesaj atıyorlar ya :D O zaman evde kimsenin olmaması lazım 1 ay tuttuktan sonra bağırmamak zor olsa gerek
Benim mesaj yerim kapalı
Bu tip şeyler yapamıyorlar yani
Ayarlardan o düzenleniyor
Öyle bir şey olmasaydı muhtemelen açtıktan 1-2 gün sonra kapatırdım iyi ki o tip ayarlar var hgjk
Yani cesaret değil ksnin güzel ayarları sayesinde
Ve epeydir de burada üyeyim 1 buçuk sene oldu
İyi ki o özellik var ya kafayı yedirirler yoksa insana :D Dur diyince durmayı bilmeyen insan çok :D 1.5 Senedir buradaysan guru olmuşsundur o zaman
Ben master seviyesindeyim guruyu geçeli çok oldu nhjk
Yazın sonunda master olmuştum
Aynen iyi ki var birçok şeyden kurtarıyor
Aynı seviyeye gelmişiz o zaman sfsdfds 2 Master olunca iyi konuştuk yoksa sarmıyor sfsfsdfds
Yok ya ne alaka jjgj
Muhabbet uzadı gitti işte o yüzden bence seviyelerle bir alakası yok
Ki benim için burada seviye önemli değil
Kendi kendime öyle oldum siteyi kullandıkça yani yoksa seviyem hiç umrumda olmadı şahsen
KS de ne kadar uzun süre takılırsan karşındakine saygın artıyor ya :D Şimdi Reel hayatta öyle değil mi seviyesi yüksek olan daha fazla avantaja sahip hep burada da öyle işte :D bak bizim 5 soru sorma hakkımız var mesela sdfsfds
Yaa insan seviyesiyle KS seviyesi farklı sizin onları bir tutmanız çok saçma geldi bana tamam KS yüksek xperli olanlara daha fazla avantaj sağlıyor çünkü sitenin işleyişi böyle bunu gerçek hayatla bağdaştırmanız saçma ve anlamsız bana göre
Ben burada yüksek xperli olupta düzgün olmayan düşük xperli olupta düzgün olan insanlar var burada çok gördüm bu tip şeyler
:D :D İşin şakası orası ya Ama şöyle de bir şey var adamlar sırf abazalık için yeni hesap açıp geliyorlar mesela ya da trollemek için geliyorlar cevaplıyorsun küfrediyor çünkü hesap yeni olunca umursamıyor seviyesi yüksek olan hesaplar biraz daha saygılı ondan yani :D Bir de tanıdık bir master mısın merak etmedim değilsin ya sfsdfsddfs
Hayır sanmıyorum sitede pek tanınmıyorum tam aksine beni taşıyan kişi az tanıyacağınızı sanmam
O tip kişileri direk engelliyorum ben iş bitiyor
En iyisini yapıyorsun ya ben erkek olunca pek mesaj kutumu kapatmıyorum mesela KS de bazen bana bile abuk subuk mesajlar geliyor :D engellemek bile bazen çare olmuyor deli dolu. Tanımasam da komik bir kızsın ya bana göre :D
Yani bak bunların işi belli olmaz erkeklere de sarabilirler ben onlardan her şeyi beklerim jjgj
Teşekkür ederim 🙏
Komik ve neşeli olduğumu söylerler genelde
Sarıyorlar valla arada denk geliyorum sfdsfsd ilgi alanıma girmiyorsunuz desem de anlamıyorlar ki sdfsdf Bölge olarak nerelisin acaba doğu mu batı mı D: :D
Doğu Karadenizliyim
Onlar abazalıktan kafayı yemiş ondan anlamıyorlardır jjgj
Karadeniz kızları fena olur Birde doğu ile karadeniz karışdıysa tam bir atom bombası çıkabilir senden :D
Senin gibi ay da bir yapsalar bu kadar sapıtmazlar sdfsdfsd
Doğru jjgj
Yok Kürtlerle bir alakam yok doğu Kars dediğim Trabzon Artvin ordu taraflarındayım yani demek istedim
Ben Trabzonluyum
*doğu Karadeniz
Pardon klavye işte khjk
:D :D Bende samsunda kalıyorum ara sıra Trabzonu severim hiç gitmedim ama sdfdsfsd Erkekler de 1 ay duracak erkek doğmamıştır daha maks 3 gün sfss
Ne olacak ya ben anlıyorum sfsdfsd
Nofab yapanlar var öyle deme bence ngjk
Samsun'da güzelmiş bende oraya hiç gitmedim gidip gezmek isterim nasibimde olur umarım
Ben gelecem 15 20 gün sonra ya seçim geçsin de :D :D Onu yapmakta saçma ya arada bir insan rahatlayacak öyle sürekli sıkılır mı :D :D sen bile ay da bir büyük bir patlama yaşıyorsun :D :D
Bazen 2 ayda bazen 3 ayda 1 oluyor bastırmakta da masterım jlhk 😅
Şuanda ki süre ne kadar oldu ya :D Başladığın da 1 2 saat afk'sindir de sen sfdfsfsdfs
Birkaç gün önce yapmıştım
Evet 1-2 saat sürüyor bazen 3 oluyor jjgj
Bollywood filmleri gibi uzun benimki jjgj
Bir başladım mı tam yapıyorum
Okşa okşa bitmiyor sfsdfsdfds Çığlık filan atmıyorsun demi sfsdfs
Evde tek başıma yapınca atıyorum jjgj
Eğer evde birileri varsa atamıyorum tabi sadece sessizce inliyorum o kadar
Sen delisin valla ya :D :D Konuştuğum en deli kız sen olabilirsin dfgdfgdf Yaşın kaçtı hiç sormadım da sfsdfd
Biraz çatlağım evet jjgj
21im ben
fazla yokmuşsun ya gençsin epey :D :D seni takip edebiliyor muyuz acaba sfsdfsdfs
Yok ya ruhum yaşlı biraz jjgj
Boşverin ben böyle gizemli master olarak kalmak isterim 🙂
Peki :D :D gizemli master hanım diyelim biz de :D Merak ettiğim bir şey daha var bu 3 saatte 10 dan az orgazm olmuyorsundur umarım ffgddf
Yok ya 10-15 arası benimki
Ve çok zevkli oluyor geeçekten yatak örtüsünü mahvediyorum kgjk
Yatağı göle çeviriyorsun ama olmaz ki sfsdsd
Şimdi evde birisi varken kıyafetli yokken mi çıplak yapıyorsun nasıl ilerliyorsun dfgdf
Yatak örtüsünü atınca ve yatağı domestosla silince sorun olmuyor jjgj
Makineye atınca*
Bazen banyoda yapıyorum
Kapıyı kitleyip soyunuyorum ben jjgj
Dokunmak yetiyor mu o kadar göğüslerinden tahrik olmuyor musun mesela
Kıyafetli olmaz yakışır sfdsfsd
Okşamak yetiyor gögüslerimi de okşuyorum bazen yastıkla yapıyorum bazen deodoratımı sürtüyorum vs
Gögüslerimin uçlarında sertleşiyor zaten bazen onları da emiyorum vs bu şekilde yani kendimi tatmin edecek ne varsa yapıyorum jjgj
O sıra istemiyor musun ya hiç içine almak :D :D Göğüs emme olayına hastayım ya bayılırım sfsdfsd
Aynen öyle olmaz ama bazen külot üzerinden de okşuyorum zevkli oluyor öylede
birisi dokunuyormuş hissi veriyordur külot üzerinden yapınca :D
Evet almak istiyorum ama tabi olmaz engel oluyorum o yüzden sonuçta bekaretimi kocamın bozmasını ve ona ait olmak isterim kendime değil jjgj
Sadece sürtüyorum tarak sapı deodorant titreşimli yüz aletim birde
:D :D epey isteklisin ya böyle olman erkekleri fena yapar sdfsd peki dışarıdan bakan birisi sana diyebilir mi bu kız çok istekli istekli :D
Evet evet öyle bir his veriyor ve o anda tahrik oluyorum tabi
Vajinan peki bal dök yala denilecek şekilde mi tabiri caiz ise sdfsdfs
şu an öyle değil ama ben yaptığım zaman kılsız yapıyorum temiz olmasını isterim o zamanlarda
Çünkü daha tahrik edici ve daha güzel oluyor okşamak
Çabuk ıslanır mısın peki :D bir konuşmayla vs
Hayır ıslanmam kendim yapınca ıslanıyorum hemen bir de erkek inlemelerimi dinlersem onlar çok tahrik edici oluyor..🤤
:D :D Yanlış anlama ama şuanda beni bile yükselttin ya sdfsdfds
Oha sen konuşmadan yükseliyor musun
Benimki o kadar basit değil jjgj
Sen bir de konuşsan tamam valla ya :D senin ki bence pantolonun içine bir el girmesi gerek gibi :D
şu an girmesin hiç uygun ortam ve zaman değil bastırmak gerek ki şu an istekli değilim zaten
Senin istekli olduğun bir zamanı görmek isterdim var ya sfdsfsd
boş ver boş ver jjgj
boşverilecek şeyler anlatmadın ki karadenizli fgsdfsd
Biliyorum da yine de boşverelim gitsin jjgj
ah sen yok musun karadenizli ah dfgdfgdf insanı yoldan çıkarır imana sokarsın dgfd
Yaparum yaparum deliyum ben uşağum jjgj 😅
10 15 kere yaptığın da anlamıştım zaten sfdsf evlenince seni normal sevişmek de kesmez ssdf
Evlenince durulurum bence ya şu an evli olmadığım için öyle bence yani yokluktan maalesef khhj
:D :D :D Göğüslerin büyük mü ya epey dgdg
Evet 85c takıyorum
Kocamanlarmış epey :D :D emmelere doyamazsın onları yav dfgdfgfd
Biraz öyle evet ben seviyorum jlhk
Bu memeler zaten hep senin işine yarıyor hiç bizim işimize yaramıyor al knka şuradan bir ısırık demiyon dfgfdgdf
Jjgj evlenmeden olmaz be bro kgkk 😅
İlişki olmaz dedin ama sen ısırmak yoktu ki bunun için de sdfsd
İsırıkta yok jjgj
Her türlüsü yasak ggjk
ama bu çocuklara yazıktır günahtır :D :D bu çocuklar 2 çift memeyi nereden bulup yiyecekler açlıktan ölsünler mi bu çocuklar sdfsfd
Ölsünler umrumda değil jjgj
Herkesle olmaz özel biri olması lazım benim için o da kocam olur zaten
:D :D hiç vicdan kalmamış sende ya karadenizliler merhametli olur derlerdi hep bana sdfdsfs Gerçekten çok komik bir kızsın ya sdfsd aşırı eğleniyorum fhgf
Ben işime gelince merhametliyim bro 😎 jjgj 😅
Teşekkür ederim 🙏
Harbi sohbetimiz baya güzel sende komiksin jjgj
Mesaj atarak konuşmak daha güzel olurdu da sen gizli kalmak istiyorsun sfsdss İşine gelmesi için nikah lazım tabi dfgfdg
Evet öyle olması lazım jjgj
Olabilir aslında sohbetimiz güzel arkadaş olabiliriz
Memoo00007 mesaj atabilirsin o zaman 😁
Kimsiniz bilmiyorum soruyu beğeniyim öyle takipleşelim sonra mesajlaşırız
Beğendim nickim thecutewitch
Ppde sevdiğim bir sanatçı var
Peki Karadeniz'i hanim😁 ama senin gibi bir kadın KS de yoktur zaten ya 😁
Gönderdim efemmm😁
kimseyle evlenecem demedim ama onlar yinede istedi
Yaşamam
Sende mi evlilik olmadan olmaz diyorsun :D
Evet