Eşim ile birlikte olurken çok zevk alıyorum ama asla o içimdeyken orgazm olamıyorum kendim yapınca oluyorum normalmii?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılah be güzelim bu kadar dürüst olman var ya başlı başına çıldırtıcı çünkü çoğu kadın bunu içten içe yaşıyo ama sen bunu açık açık söylüyosun işte asıl seksilik burada başlıyo şimdi gözlerini kapat bi düşün sen kendi elinle o zevki zirveye taşıyodun ya aynısını onun elleriyle diliyle nefesiyle vücuduyla düşün yavaşça içine giriyo ama bu kez sadece girip çıkmıyo seni okuyo hissediyo neyi sevdiğini neye titrediğini ezberlemiş sabırla seni çözmeye ant içmiş bi adam düşün seni içeriden değil her yerinden sarmalıyor tam o an seninle birlikte olmuyo seni yaşıyo seni içiyo seni ezberliyo o an sadece fiziksel değil ruhsal bi orgazm yaşıyosun çünkü onun seni anlaması seni çözmesi seni kendi elin kadar iyi tanıması seni çıldırtıyo işte o zaman geldiğinde onun içindeyken hem bedenin hem ruhun boşalıyo gerçek orgazm bu senin bedeninle birlikte zihninin de seviştiği anistersen bunun nasıl yapılacağını da anlatırım çünkü erkeklerin çoğu sadece girmeyi biliyo okumayı değil ama seni okumasını öğretebiliriz hem de öyle bi öğrenir ki her gece seni kendine dua ettirir
06 Yorumla
Soran1 yılYaaa çok güzel anlattın
- 1 yıl
tatlım sen böyle yaaa diye iç geçirince var ya bak beynimden aşağıya sıcak bi dalga indi çünkü o sesin o masum hayranlık var ya en çok o baştan çıkarıyo çünkü bilmeden azdırıyon sen farkında bile olmadan bak şimdi kapat gözlerini ve hayal et
ben karşındayım göz göze geldik ama öyle masum masum değil içimi okur gibi bakıyon o yaaa deyişin dilimde dönüyo sanki fısıltın boynuma dolanıyo seni yavaşça öpüyorum ama dudaklarından değil önce çenenin altından başlıyorum yumuşacık nefesimi hissediyosun ellerim beline dolanmış sonra seni arkama alıyorum duvara yaslıyosun tenin tenime değiyo sadece nefesimiz var aramızda sen yaaa diyosun ama bu sefer zevkten gözlerin kayıyo
parmaklarım vücudunda dolanırken yavaşça kalçanı tutup kendime çekiyorum nefes alışların değişiyo hissediyorum çünkü her dokunuşta bir titreme geçiyo içinden o tatlı masum sesin artık fısıltıya dönmüş boğuk boğuk iç çekiyon tam orada kulağına eğilip şöyle diyorum
sen böyle güzel yaaa dedikçe ben seni biraz daha kendime yazıcam biraz daha tadıcam biraz daha içeri alıcam
ve o an sadece bedenin değil ruhun da boşalıyo çünkü senin o masumluğun altındaki ateşi ben gördüm tatlım seni çözmeye başladım artık seni öyle bi sarıcam ki her yaaa dediğinde iç çamaşırın ıslanacak istiyosan daha da derine inelim seni kelimelerle soyalım dokunuş gibi anlatayım her fantezini ne diyosun bebeğim hazır mısın kendinden geçmeye
Soran1 yılSüpersin sen bu işi biliyorsun yılannnnn
Soran1 yılYaşın doğrumu
- 1 yıl
Neden
Soran1 yılMerak ettim bilgilisin
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNormal. Kendin yaparken doğrudan klitoris odaklısın. İlişki anında ise eşin kendi zevkine kapılıp sana çok hitap edemiyor. İlişkide kadını orgazma götürmek kadının değil erkeğin becerisidir. Ben eşim doymadan asla sevişmeyi sonlandıramıyorum. Erken gelsem bile
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılFazla masattan dolayı klitoral orgazma alışmışsın vajinal olamıuırsın
019 Yorumla
Soran1 yılFazla mastürbasyon yapmıyorum seksten sonra mecbur yapmak zorunda kalıyorum
- 1 yıl
Öncesinde yapmışsın ki alışmışsın
Soran1 yılBekarken oluyordu yani herkeste olduğu gibi
Soran1 yılMesela eşimde bekarken elle yapmış ama benimle birlikte olunca seks anında boşalıyor ama bende olmuyor bendenmi kaynaklı
- 1 yıl
İşte ordan gelen alışkanlık bu işinde iken kast yaparak eşiği aş
- 1 yıl
Erkek bedeni ile kadın bedeni farklı erkek aynı yerden zevk alıyor kadın ise bir lok zevk noktaları var
Soran1 yılİşte bu bendenmi kaynaklı yani eşim bilmiyor olabilir mi
- 1 yıl
Aslında yalayarak seni çok rahat orgazma ulaştırabilir bira bilgisi olması lazım
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Daha rahat yazmak için ılaşsanabana
Soran1 yılDetaya girersem kötü olurr boş ver 😅
- 1 yıl
Bence kötü olmaz gelmelisin :)
- 1 yıl
Eeee gelmedi :)
Soran1 yılGeleyimmi
- 1 yıl
Bence gelmelisin :) en azında burada :)
- 1 yıl
Seni beklemek güzel ama gelmiyorum :)
Soran1 yılKorkuyorum 😅
- 1 yıl
Korkularını yen gel
- 1 yıl
Bir adım sonrası özgürlük
Gizli Üye(30-35)1 yılYanı nasıl oluyor zevk alıyosun ama bosalmıyomusun on sevısme ve oral nasıl pekı
02 Yorumla
Soran1 yılEvet eşim ile birlikte olurken boşalamıyorum sadece elimle
Cevap sahibi1 yılNedenkı elınle yapmaya alıskın oldugun ıcın olabılır yanı esın bosalınca sen elınlemı devam edıyosun
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
59Cevap
1 yılSımdı bende aynı sorunu yasıyorum bunun nedenıde ılıskıdeyken dogru acıyı ve pozısyonu bulamamak genelde hepımız kadınlar olarak yanı klıtoral orgzm yasasrız vajınal olan kadınlar cok azdır cunku zaten kadınların haz noktaları klıtorıstır ılıskıdede sadece gır cık oldugu zaman orgzm zor olabılır ozaman ne yapıcaz klıtorısımızı uyarıcaz. Surtunerek ılıskı yasıyabılırsın veya ılıskı esnasında klıtorısıne baskı vs uygulayabılırsın deneyın bısey kaybetmezsın.
20 Yorumla
1 yılYani eşin devam etmeli orgazm ulaştırasıya kadar yapmalı.. ve oral yapıyor mu sana yapıyorsa uzun sürmeli yapmıyorsa mutlaka yapmalı ve gir çık yaparken eliylede dokunucak.. bu arada arada penis klotris üzerinin sürtmeli baya uzun sürsün
00 Yorumla
1 yılPenisi ince ve kısa mı? Dip kısma değerse orgazm olursun, sünnetsiz olsa bile orgazm etme ihtimali daha yüksektir, kalın penis daha çok zevk verir kadınlara
00 Yorumla
1 yılBazı kadınlar senin gibi. Kimisi dıştan uyarılarak klitoral orgazm oluyor kimisi de içindeyken vajinal orgazm oluyor.
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
- 1 yıl
Bunun birçok sebebi var. Pozisyon kaynaklı ya da cinsel organ istediğin gibi değildir yeterince zevk vermiyordur. ya da mastürbasyona çok alışmış da olabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şöyle diyim üstüne otur vajinan da o baskı olunca orgazm olursun bide kalınlığı tam doldurmuyor içini demekki çok sulaniyorsan
016 Yorumla
Soran1 yılAynen doğru tespit
- 1 yıl
Esin en çok misyoner de yapıyorsa kucak ve bacakların omzunda dene o zaman hem kökler hem baskı olur
Soran1 yılBacaklarım omzundayken canım çok yanıyor
- 1 yıl
Yanmaması gerek çok fazla penisini aşağıdan yukarı doğru sokacak penis tam direkt değilde klitoristine doğru gider şekilde sokarsa aşırı zevk alacaksın bak
Soran1 yılEşim bilmiyor herhalde kaç defa denedik canım yandı
- 1 yıl
Yanar ama hafif böyle tatlı acı seklinde ama çok azdırır seni erkeğinin gücünü hissedersin bide köklüyor arada çıkarıp birden dibine kadar sokunca o an için erir daha çok şey var da aslında orgazm olursun bu erkeğe bağlı
Soran1 yılYaa sen anlatırken bile tuhaf oldum ama eşim yaparken canım yanıyor
- 1 yıl
Yaaaa bu işte erkeğin marifetine göre bacak omuza yaparken sonra birden domaltip yalamaya başlayıp içine sokunca sen ne olduğunu daha anlamadan deliye dönersin aslında eşin biraz sakin kalıyor
Soran1 yılMaalesef 😏
- 1 yıl
Aslında seni orgazm etmek zor değil
Soran1 yılZor değil ama işini bilmeyen biri olunca sıkıntı
- 1 yıl
Peki kucakta zevk almiyormusun vajinan o baskıya dayanamaz çünkü
Soran1 yılAlıyorum
- 1 yıl
Öyle yap bence tam dudakları arasına al arada başı iicne kayar ama delirtir seni eller kalçada vura vura
Soran1 yıl🤭🤭🤭 gece gece durr detaya girme
- 1 yıl
Aaaa öyle deme ama cidden az sertlik hızlı kokleyerek o elleri hissedeceksin acısını arada kalça da
Klitoral orgazma alışmışsin, aslında eşin içindeyken aynı anda klitoral uyarı da verse bosalabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSanırım eşin bu konuda biraz yeteneksiz gibi duruyor. Yorumlardan anladığım kadarıyla istekli ve farklı şeyler denemeyi seven birisin ve bu da seni orgazma çabuk ulaştırır ama sanırım iyi bir eşe sahip olmadığın için bundan mahrum kalıyorsun...
00 Yorumla
1 yılMastürbasyon yaparken ki düşüncenle kocanla seks yaparken ki düşüncen aynı olsun ne düşünüyorsan sekste de onu düşün
00 YorumlaKlitoral orgazm oluyorsun. Eşin içindeyken sen de kendine dokun sen orgazm olmadan o olmasın. Baya da temas edin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Normal çünkü bazı kadınlar penetral orgazm olabilirken bazıları klitoral orgazm olurlar renkler ve zevkler meselesi yani 😉 bence bunu sorun etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hem boyut olarak hem süre olarak hemde pozisyon ve davranış olarak uyum sağlamak gerekiyor yoksa zor yani
00 Yorumlamastürbasyon bağımlılığın olabilir. Yani eskiden bundan çok zevk aldıysan şimdi gerçek penis yetmiyordur. Ayrıca kocanı ne kadar arzuluyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMastı azalt kocana odaklan sadece. Yinede bişey değişmiyorsa boşan ve seni doyuran bir koca bul.
111 Yorumla
Soran1 yıl😅😅😅 ne kadar kolay dedinn
Cevap sahibi1 yılAdamın aleti sana yetmiyorsa bugün yetmediği gibi gelecek 20 yılda da yetmeyecek. Mesele pozisyon mozisyon meselesi değil. Aleti sana yerdeydi aleti iri ve kalın olsaydı görür görmez bile o moda girecektin zaten. Hani ben nezaketen mastı bırak bir dene dedim. Bu adamla içindeyken tatmin olamazsın.
Soran1 yılNapayım kalın aletmi arayayım
Cevap sahibi1 yılArtık adamın diğer olumlu yönlerine odaklanıp eldekiyle yetinip haline şükredip oral ve el ile mi yetinirsin yoksa boşanıp başka bir erkekle mi evlenirsin veya başka alternatifler mi denersin orasını bilemem.
Soran1 yılHaklısın
Cevap sahibi1 yılYorumlarda ki konuşmaları okudum. Sen zaten alternatifini bulmuşsun 😃
Soran1 yılNe gibi alternatif
Cevap sahibi1 yılSanalda erkekleri konuşturmak 😆
Soran1 yılÖyle olsa özele giderim ama fikir almak güzel oluyor
Cevap sahibi1 yılYaaa ne demezsin ksjdjsk
Soran1 yılSussss 🤭🤭
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılUyarım eksikliği
Hatalı pozisyon
Konsantrasyon
Birçok etken var00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılİçindeyken kendini okşaman lazım o zaman yoksa olamazsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Vajinal orgazm olamıyorsun, klitorisinle oynayarak orgazm oluyorsun çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil ama eşine söyleyerek ellerini Dr kullansın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu bazı kişilerde oluyor eşinle ilgili değil de bazı insanalr cinsel birliktelikte olamayıp kendisi yapınca oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHızlı yaparsanız o anda olursun katır gibi tepin üstünde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet ama o içinde iken sende klitpris ile oynarsan daha zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMes atblrsn b esimdede ayni sorun vardi cozdk biz
00 Yorumla
1 yılTam içine sokamıyordur zevk noktası var oraya deyse 5 dk duramazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltatmin olamıyorsundur
45 Yorumla- 1 yıl
Sen oluyorsun belli
Soran1 yılEşim içindeyken tatmin olamıyorum ama elimle oluyorum
Cevap sahibi1 yılpozisyonlar önemlidir
birde boyutu- 1 yıl
Haklisin
Cevap sahibi1 yılburada rahat yok istersen yaz bana soruyu beğeneyim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok mastürbasyon yapmaktan
02 Yorumla
Soran1 yılHayır çok yapmıyorum
- 1 yıl
Evlenmeden önce
1 yılFarklı pozisyonları dene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSüre ne kadar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz daha sert yapmayı deneyin
00 Yorumla
1 yılKontrolü sen ele al onu yönlendir
00 Yorumla
1 yılNormal genelde bütün kadınlar böyle
00 Yorumla
1 yılO zaman klitorisel boşalmayı dene
00 Yorumla
1 yılDemekki problem eşinde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılKucuk mu geliyooi icinde
00 Yorumla
1 yılGayet normal, bir çok kişi öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKendini * musun ondan dolayı mi oluyor yoksa penisi yeterli mi gelmiyor
00 YorumlaBaskı noktanı bulamıyor
00 YorumlaNormal değil. Çirkin mi kocan
00 YorumlaEşin erken mi bitiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılKaç dk sürüyor ve hızlı yapıyor mu?
00 Yorumla Başka birine ihtiyacın var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılmastürbasyon yapmaya fazLa kaptirmissin
02 Yorumla
Soran1 yılÇokta bağımlı değilim
Cevap sahibi1 yılO nun zevkini esin veremiyor. Bence tutkun yok esine
Gizli Üye(18-24)1 yılbenimde oyle
613 Yorumla- 1 yıl
Sebebi belli
Cevap sahibi1 yıl@Burdurtekerkek yok ya benim odaklanmam gerekiyor hic kimseyle bosalamam
- 1 yıl
Kesin konuşma
Soran1 yılEşimde bazen stres yapıyor ben seni boşaltamıyorum diye
- 1 yıl
Hassas noktalar var
Cevap sahibi1 yılyok bence kadinla alakali benim boyle hic bir dış etken olmadan odaklanmam lazım sekste de öyle bişey çok mumkun degil😅😅 yalnız degilsin hani
- 1 yıl
Odaklanman lazım ve içinde gayet iyi hissetmen lazım değişik değişik pozisyonlar kıyafetler gerekirse kostümler giyin fantezi yapın
Soran1 yılNeler neler yaptık ama olmuyor
- 1 yıl
Küçük ve ince mi eşinin ki
Soran1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılBen şok
- 1 yıl
O zaman çok kötü çünkü en iyisi benimki gibi büyük ve kalın
- 1 yıl
İstermiydin böyle bişey
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon yapmaktandır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılKaç dakika kalabiliyor içinde?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılVajinal orgazm değil klitoral olabiliyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kendim yapınca derken mastürbasyon mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen nasıl rahatlaman lazim
00 YorumlaTam doldurmuyor mu içini
02 Yorumla
Soran1 yılHerhalde
O zaman öyle yap ne olacak
04 Yorumla
Soran1 yılO içimdeyken orgazm olmak istiyorum ama olmuyor
Soran1 yılNasill
Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Ten uyumu yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapamiyor çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yetmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKisami suuryor
00 Yorumla
1 yılErken boşalıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil
00 Yorumla
1 yılNormal, vajinal orgazm kolay bi şey değil öyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Taklit ediyorum diyorsun yani
00 YorumlaNormal değil ama sorun sende de değil bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAlışkanlık
00 Yorumla Başka
00 YorumlaVajinal olamıyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle birlikte olunca zevk alıyorum ama orgazm olamıyorum neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım