+1 yılO baskı hissi aslında G noktasının doğru uyarılıyor olduğunu işareti :)
Kadınlar hele de senin gibi klitoral orgazma alışanlar çok zor orgazm olur ilişkide. Mastürbasyondan uzak dur ve o baskıyı hissettiğinde adamı durdurma..01 Yorumla
Soran+1 yıldurdurmadim bu baski 5 dk araliksiz sürdu (cis hissi yani) ondan sonra bidaha olmadi baska pozisyona gectk misyonerde olmustu o baski hissi kucakta da oldu sonra dogy gectk onda olmadi sonrada gitti o his bidaha gelmedi sonra ztn sevglm bosaldi bende iste mal gibi kaldm sonra cism geldi dedm gittik
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı derecede troll bir soru olduğunu düşünüyorum ama cevap vereyim hadi. :D mastürbasyon bağımlısıyım dedin, vajinal değil klitoral orgazma alışıksın demek ki. Çişinin gelmesi normal çünkü mesanen uyarılıyor o esnada. Belki seks sırasında çişim var diye düşünerek tutuyorsundur kendini, tutmamalısın. O an öyle hissetsen de işemezsin merak etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılya ilk zamanlar bu cis hissi yoktu garip bi sekilde son sekste oldu ve ben ful zevk aldm aci hissim gitmisti sadece zevk aliyordm ve penisn giris cikislari hala aklimda normalde boyle zevk almamistm ayrica trol soru degil gercktn yardima ihtiycm var lutfen artk klitoral degl vajinal orgazm istiyorm sevglm beni orgazm edebilsn vucudm izn verdm istiyorm bu cis hissi NIE oluyor biliyomsnz orgazmmiydi ya da o his bana biraz bilgi vern
- +1 yıl
Orgazm olsaydın bunu hissederdin. Muhtemelen orgazma çok yaklaştın ama kendini tuttun işte, işerim düşüncesi ile. Dediğim gibi onun olması normal ve kendini tutmaman gerekiyor öyle hissedince.
Soran+1 yılama gerckten cisim varms bittikten sonra wc girdk cis yaptm jxkekforor
Soran+1 yılo yuzden tutmaz zorunda kaldm
+1 yılSen klitorisin ile oynamaya alismissin bu durumda hemen gelir zevkin biter sonrasında kuruma olur kadınlar tek sefer değil 2 ya da 3 sefer arda arda rahatlatabilir fakat sen el ile alistigin için bu şekilde
013 Yorumla
Soran+1 yılben hic olmuyormki
- +1 yıl
mastürbasyon yaparken de kasılma ve titreme gelmiyor mu zevk alıyorsun sonrasında tekrar yapamıyorsun değil mi kendini tanımıyorsun o zaman daha
Soran+1 yılmasturbasyonda orgazm oluyorumda sekste olmuyorummmm
- +1 yıl
İşte diyorum ki sana klitoris ile oynamaya kendin yapmaya alistirmissin diğer yandan buna alistigin için eklemeden yapamazsın zevk bile almazsın cinsellikte zamanla olur
Soran+1 yılzevk almaya basladim biz 7 8 kere seks yapmisizdir ben son iki sekste zevk aliyorum artk acı hissim gitti mutluym bu konuda ama orgazm gelmiyor oda gelirmi dersin
- +1 yıl
Gelmez orgazim ile rahatlamayı karıştırmamak lazım g noktasını bulduğunda kadın orgazima gelir artık buda zamanla olur gelirmi gelmez mi bilemem
Soran+1 yılg noktasi bile bi hafta yaramadi iste vucudum sadece benim yapmami istiyor cocuktan degl kendimden zevk aliyorm ya bu cok kotu bisey iste mastürbasyon bagimliligm yuzndn boyle yillardir buna alistirdm vucudmu
- +1 yıl
Alistirdigin için bu böyle gider yapacağın şey şu olmadı on sevişme sonrası dokunma hazzina odaklan arada elle bırak sürekli üzerine olmasın elin zaten ilişkiye girdiğinde bile elini sürmeden yapamazsın bu kötü bir alışkanlık ama maalesef çoğu kadında mevcuttur
- +1 yıl
Siz istediğinizi yapın bilinç altında sen bedenine dokunmadan yapmamaya alıştırma gerekli bunun çözümü vs şunu yap yok anladım dediğini çünkü oral vs yapsada sen dokunacak sın
- +1 yıl
Dm den yazarsan yardımcı olacağım sana güzel kardeşim
Soran+1 yılpeki bu gecermi sizce var mı cevrenizde boyle tanidignz
- +1 yıl
Dm den yaz cevapliyacagim kardeşim şimdi aklıma gelen birşeyi anlatacağım sana
- +1 yıl
Bunu yaşadım çünkü fakat buradan anlatamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence mastürbasyon yaparken kendin nerenden zevk aldığını bildiğin için ona göre yapıyor ve orgazm oluyorsun ama sevgilin bilmiyor kısaca sevgilinde iş yok jkdwnknde
15 Yorumla
Soran+1 yılhayir bunu bende bilmiyorum ya mastürbasyon yaparkende ztn mal gibi bi pozisyonda yapabiliyorm tek pozisyon o baska turlu gelmiyor valla cok sknti
Cevap sahibi+1 yılben de öyle ya sıkıntı pozisyonu merak ettim acaba benimki gibi mi
Soran+1 yılcenin pozisyonunda
Cevap sahibi+1 yılhe yok
Soran+1 yılsiznki basil
+1 yılsürekli orgazm düşğnme sevişirken. rahatla ve akışına bırak
02 Yorumla
Soran+1 yılkadin dogumcularda beyinde biten bir konu bu dio bende dusnuyorm napim
- +1 yıl
kendini o ana ver, orgazm olmayı düşğnme. bunu böyle yenersin ancak
Fazla mst yapınca beyin farkli kodlanıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılo kodu nasil duzeltirm
ne kadar sürüyor cinsellik
010 Yorumla
Soran+1 yıl1 saat
Soran+1 yılharicinde
Soran+1 yılmastürbasyon bagimliligi var bende
Soran+1 yılonuda yaptk olmuyo
Soran+1 yılsekste orgazm istiyorm ama
+1 yılSoruyu dün de sormuş muydun
02 Yorumla
Soran+1 yılevtde cis olark değil
- +1 yıl
Yazmıştın bana sonra cevap vermedin bi daha
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkanka bulursun bir yolunu deneyim kazandıkça
01 Yorumla- +1 yıl
yaz sen kanka bildiklerimi paylaşayım
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılErken bitiyor olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 saat giriyo
- +1 yıl
Bu kadar açık sözlü olmasa mıydın acaba
Soran+1 yılnapim ya zjwkocodoe
Gizli Üye(25-29)+1 yılo yapamıyordur ;)
00 Yorumla
+1 yılTam odaklanamiyosun demek ki
00 Yorumla
+1 yılsevgilinde iş yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşi bilmiyor sevgilin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen beklerim ben ne yazsam yorum kalkıyor
Soran+1 yılbakin mesaj atiyorm simdi
Cevap sahibi+1 yılNeden cevap vermiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrolll
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana nasil ulaşırırmmm
Soran+1 yılnie ulasicksn
Cevap sahibi+1 yılBunu bende yaşadım çünkü önceleri.. instaaa vereyim yazz bi olur mu
Soran+1 yıltm
Cevap sahibi+1 yılEhvela1
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar