Hangi ara çok düşünüyorsunuz? Günlük işlerinizi yaparken aklınıza geliyor mu? Düşünürken sevdiğiniz bir kadın varsa onu mu düşünüyorsunuz..
Sevdiğiniz çok aşık bir kadın var ve ona kavuşamıyorsanız bu seksüel olarak sizi nasıl hissettiriyor
Hangi ara çok düşünüyorsunuz? Günlük işlerinizi yaparken aklınıza geliyor mu? Düşünürken sevdiğiniz bir kadın varsa onu mu düşünüyorsunuz..
Sevdiğiniz çok aşık bir kadın var ve ona kavuşamıyorsanız bu seksüel olarak sizi nasıl hissettiriyor
Gün içinde aklıma çok geliyor. Yazma fırsatım varsa yazıyorum. Bilsin sert olduğumu. Kavuşamıyorum ve kavuşamadıkça arzu daha da çok oluyor. Günlük işlerde bile sertleşme yaşıyorum. Biliyorum ki arzulu kadınlarda da olmadık yerde ıslanma şeklinde tezahür ediyor
Günün her saati ve anı libidosu yüksek, enerjisi yerinde bir insanım. Çünkü sağlıklı biriyim. Aklı başında, duyguları yerin de olan, aşka inana, aşkı arayan, doğru kadını bulma umudun da olan biriyim. Elbette azgınlığım, şehvetim, tutkum hep tavan. Ama bu beni rahatsız etmiyor. Kendim ile barışığım ve bu halimi seviyor, kabul ediyor, huzur için de yaşıyorum. Kendimi nasıl tatmin edeceğimi de, kendim ile nasıl ilgileneceğimi de çok iyi biliyorum...
Düşünüyorum evet, günlük işlerimi yaparken de düşünüyorum ama işlerimi etkilemesine de izin vermem, özellikle sevdiğim birini değil ama arzuladığım kisileri düşünürüm,
Aşık olduğum birine kavusamiyorsam bu tabiki seksuel anlamda da etkiler, insanin zihni başka birindeyken, mental anlamda farklı şeylere odaklanmakta sorun yaşar
Maalesef eğer dinlenmissem ve isteğim fazlaysa gün boyu düşünürüm. Ama çalışırken yorgunken ya da uyumamissam tabi ki düşünmem. Erkeklerinin libidosunun yüksek olmasını sağlayan şey uyku, düzgün yemek, stressiz hayat. iyi bir dinlenme huzurlu bir yaşam
Cevap
60Cevap
düşünmüyorum dertlerim başka benim
Az önce birisi organını attı ilk defa bu şekilde gördüm ama organ delisi değilim bence sevmek seks demek değil
@Mr_Potter ben daha hiç yapmadım ilk defa yakından resim olarak gördüm
Zafer diye birisi attı 5 dakika önce ama ilgimi çekmedi.. sevgimi aşkımı bir organa satmam
@Mr_Potter video izledim ilgim olsun diye ama yok ilgi felan
Ben sevdiğimin bakışına deli olan birisiyim
Ben de kalılıyırorum size mesela kocamın seke performansı çok iyi ama başkasına aşığım ben.. aşkla sevişmek başka * başkadır çünkü
Bende sendeki sapıklık
İnsan sevdiğini arzulamalı
Bana da bazen atıyorlar azıyor grip kocama sarıyorum 😦😀harika yaprak görüyorum ımmm
Ne demek?
Bitmek bilmeyen bir istekliligim var
Tadını cikartarak sikismeyi seviyorum
Farklı çılgın tabusuz fantezilerden çok haz alıyorum
Kafa dengi partnerim olursa doyumsuz oluyorum
Ama genelde hep istekliyim
İşte boşta kalınca ya da muhatap oldugun müşteri çok güzel ve seksi bir şekilde giyinmis birde güzel bir parfümle dükkana girmişse ister istemez geliyor 🫀
Ya sağlıklı vücut gün içinde zaten ister. Örnek veriyorum boş anımda internette takılırken veya bişey izlerken evet gelior
Akrep burcu erkeği olduğum için 7/24 seks düşünüyorum, ve birde iri ve baya bir kalın olduğu için, doymuyorum.
Bu saatten sonra kavuşamasamda gam yemem eğer oysa.. 10 sene bir şekilde geçti bundan sonraki ömrümde bir şekilde. Gwççer
Çok sevip kavusmadigim yok ama düşünce çok fazla o zaman da müsait değilsem hemen kendimi başka işlere verip kafamdan atmaya çalışıyorum
İnsan yanlız ise ister istemez bu konuları düşünüyor tâbi ki sevdiğinle seks gibisi var mı? En mutlu anlar bu
Evet maalesef eşim iyi ama işte aşk başka bir şey evlendikten sonra başka aşıknıpfum
Bakıştığımız
boş kalırsam aklıma gelir ama pek boş kalamıyorum
durduk yere yok ya niye düşünelim düşündüren olursa illaki düşünülüyo
sen düşündüğünde bana yaz ben sana izah ederim
Açıkçası çok fazla düşünmüyorum yoğun çalışıyorum dünya bunun üzerinde dönmüyor nihayetinde
KS ye girip te aklına gelmeyen yoktur sanırım , şeytan dolu burası azdırıyor.
Dün Vadi İstanbul'da dolaşırken götü büyük bir kız gördüm hemen fantqzilere daldım
Kadınlar erkeklere nazaran daha fazla ister sanirim
İstiyoruz bazen ama onlar kadar değil herşeye herkese hallenmelerine bakılırsa erkekler daha fazla istiyor
Aslında sürekli değilde böyle iyice dolup dolu dolu boşalmak kadını dolu dolu orgazmlara ulaastirmak iyi degilmi
Düşünmediğimiz bir saat var mı diye sorsana🤭
Bu elimizde olan bir şey değil ki engelleyelim...
Bazen aklımdan çıksın diye işlere yoğunluk veriyorum
Ben surekli dusunuyorum kendimindiri tutmak icin iliski oncesi vidyo izliyorum
Aklımdan çıkmıyor bu aralar
Gun icinde değil sabah uyaninca ya da gece uyumadan önce sende gun içinde oluyor mu
Bende de gece ve sabah olur çok nadir gün içinde olur kontrol ediyorum kendimi
Herhangi bir birliktelik vs yasadiniz mi peki
Evliyim çok yaşadım evlilik dışı da yaşarım bazen
Naletlenmiş bir soy gibi maalesef çok düşünüyorum
bunlar olağan şeyler
Bir yaştan sonra pek olmuyor
Evet akla gelince yukseliyoruz
7 saniyede 1 düşünüyorum
Durup dururken aklıma gelmiyor.
Evet aklıma geliyor enstantaneler
Sen düşünüyorsun sanırım
Düşürdün pızisyonlar olabiliyor iş yerinde