Gizli Üye(30-35)1 yılp*rno sürekli izlediğinde gerçekte yaşadığın o düzeyde olamayacağı için hayal kırıklığı ve tatminsizlik yaşarsın. Yeterince tatmin olmadığın için partnerini de tatmin edemezsin. Kuru simit yerken iskender yiyenleri izlemek gibi bir şey olur. O zaman sen söyle sadece kuru simit yeme şansın varken iskender yiyenleri izlemek kötü bir şey midir?
27 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir yorum ama hatalı bence.
Bunun, yani tatmin olma duygusunun, bir ihtiyac olduğunu düşünüyorum. yeme icme cok basit ve herhangi bir sey yiyerek doyabilirsin ama tatmin olma simit gibi kolay elde edebilecegim bir sey degil.
Cevap sahibi1 yılTatmin olmak çok daha derin ve zor bir duygu. Ve tatmin oldukça daha da fazlasını istersin. Düşünsene çok yüksek düzeyde tatmin olabildiğin şey varken daha düşük seviyede bir şeye talim etmek zorunda kalmak sence de çok zor değil mi? Çıtayı çok yükseltirsen tatmin olman çok zor olur
- 1 yıl
evet ama bu dusunce ile yasarsak da hep minimize mi edecegiz duygularimizi?
Cevap sahibi1 yılYooo olabilecek en tutkulu şekilde yaşamalı bence. Yalnız dikkat et yaşamalı diyorum seyretmeli değil. Olmayan ütopik şeylerin peşinde koşup aslında yaşayabileceğin derin tutkulardan olma diyorum. Sen de biliyorsun ilişkide insanların o izlediğin filmlerdeki gibi zevk almadığını öyle abartılı bir beklentiye girip olmayınca yaşayacağın hayal kırıklığı alacağın hazzı düşürecek
- 1 yıl
evet şimdi oldu, haklisin. her seyi tadinda yapmak lazim bence. basima bir sey gelmeyecekse eger ben haftada 2 kere falan istemeden bi kaç video izliyorum. sence bu çok yoğun bir rutin mi?
Cevap sahibi1 yılBen hiç p*rno izlemedim o yüzden bilemem ama p*rno da sigara gibi bağımlılık çevremden bildiğim kadarıyla. Hatta sen de istemeden izlediğini söylemişsin. Senin iradeni ele geçiren şey sence ne kadar sağlıklı bir rutin?
- 1 yıl
tesekkur ederim yorumlarin icin. çok duzeyli bir iletişim oldu bence. hatta sanirim bu sitedeki en duzeyli iletisimim bu olabilir.
arkadas olur musun benimle?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYoo kötü bir şey değil. Hayatını p*rno göre yaşamıyorsan tabi. 😅
11 Yorumla- 1 yıl
haftada 2 kere falan izliyorum. çok mu sence?
Gizli Üye(18-24)1 yılBağımlı olmadığın sürece kötü bir tarafı yok herkesin ihtiyaçları vardır robot değiliz sonuçta
33 Yorumla- 1 yıl
Kötü br
- 1 yıl
bazi oyunculara karsi ozel bi ilgim var. kategoriden bagimsiz kisilere karsi bi yonelimim var.
- 1 yıl
ve haftada 2 kere falan izlemek bagimlilik derecesi midir senin icin?
Herkesin farklı yöntemleri var kimisi de izleyerek yapıyor. Bağımlılık olmadığı sürece gayet normal
00 Yorumla
1 yılKötü cıss yanarsın. Evinden alırlar. İzleme sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bağımlılık yoksa kötü değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Gibi gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 778 cevap paylaştı.
1 yılKötü değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvet 😜
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar