p*rno beyin sağlığını etkilediği ve bu yüzden de insanı olamayacak şeyler gördürüp insanı gerçeklikten uzaklaştırdığı doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılevet dogru galiba bir cok kez de duydum beyine zararliymis artik nasil bir zarar tabi.. goruntuden insan kafasinda kurdugu beklenti hayal dunyasi vs falan mi bilmiyom ama zaten soylemeseler bile farkinda degilmiyiz kendimizde cok yuksek beklentilere giriyoz yani cok ucuk seyler hayal ediyoz mesela 1 den 10 arasi bir zevkse bizim kafamizda olusan heralde 50 100 falan sanirsam bide erken gelme durumu ozellikle erkekler icin tabi o yuzden ben epey azalttim hatta masti da cok ihtiyac duydugumda istedigimde yapiyom anca. Bir kac ay once 2 ay hic yapmamistim mesela ve bakirim evliligi bekledigim icin cidden bu durum yuzunden evlenip evlilik hayatimi esimi de uzmek istemem bu durumdan dolayi ben 2dk da bitecem mesela o hep yarida kalacak daha yeni basladik falan diye kalacak, ki haksiz da sayilmaz uc bes dk da biter mi bu is, kari koca olarakta sizi en cok yakinlastiran sevdiren etkileyen bir eylem - o yuzden tadinda tutmak fazla abartmadan oyle ayda belki bir iki kere falan en iyisi bence...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGerçeklikten uzaklaştırıyor. doğru ama bu çok utapik bişey değil. Psikolojiyi bozacak derecede değil. Bende yoğun şekilde izliyorum ama ben öyle bir psikolojiye girmedim. Sende ne gibi durumlar oldu?
017 Yorumla
Soran1 yılSon zamanlarda çok izlemiştim ve inanılmaz psikolojideyim gerçeklik algım bozulmuş gibi olmaması gereken kişileri cinsel icerikte görüyorum ama hayal
- 1 yıl
Cinsel olarak hayal mi ediyorsun? yoksa izlediğin videolarda onları mı hayal ediyorsun?
Soran1 yılCinsel olarak istemediğimiz görüntüler gözüme geliyo hiç olmayacak insanlar geliyo mesela aileden biri
- 1 yıl
istersen daha ayrıntılı konuşalım bu durumdan kurtarabiliirm seni belki ama beni dinlersen
Soran1 yılPsikiyatrik durum git ilaç versin dediler sen nasıl kurtarcan
- 1 yıl
Bir kaç önerim var bu konuda ben psikolojik olduğunu düşünmüyorum tamamiyle libidoyla alakalı
- 1 yıl
Sen bilirsin doktorda çözüm üretebilir
Soran1 yılPsikotik bozukluk dedi
- 1 yıl
anladım olabilir
Soran1 yılSence geçer mi önceden böyle yoktu p*rno sonra oldu bence
- 1 yıl
Evet geçer çözümü de basit aslında
Soran1 yılİlaç demi
- 1 yıl
oda bir çözüm ama ilaç kullanmaya gerek oldugunu sanmıyorum tabi doktorlar bu konuda daha tecrübeli
Soran1 yılSence ne
- 1 yıl
Bence bunu farklı şeyler hayal ederek yapabilirsin. Ama bana ayrıntılı anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım tabi tercih senin
Soran1 yılNe demek o
- 1 yıl
bana ulaşır mısın
Çok ciddi zararlar veriyor evlenince zevk alamazsın ilişkiden beklentini yukseltiyor, beyine zarar veriyor. Zaten haram izlemek. İnsanları ahlaksizlastirmao için çıkarılan bir şey.
01 Yorumla
Soran1 yılSon zamanlarda çok izlemiştim ve inanılmaz psikolojideyim gerçeklik algım bozulmuş gibi olmaması gereken kişileri cinsel icerikte görüyorum ama hayal
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılÖyle demeyelim de p*rno sürekli izlendiği durumda çevresinde bulunan karşı cinselere karşı seciciligi ortaya çıkartıyor..
012 Yorumla
Soran1 yılYok bariz beni etkiledi doktora sordum bunun etkisi var mı var dedi ve hiç iyi hissetmiyorum sürekli yanlış bişey yapma eylemi oluyo gibj
- 1 yıl
Doğrudur canım azaltmaya çalış
Soran1 yılYok azaltmadim direk bıraktım ama beni sürekli durten bişey var ona nasıl mani olucam
- 1 yıl
Nasıl yani istekli gibi mi
Soran1 yılİstekli gibiyim ve hiç olmaması gerekn kişilerin görüntüleri gözümde beliriyo nasıl başa çıkarım doktor ilaç yazdı ama daha görüyorum
- 1 yıl
Normal sıkıntı etme kendine canım 😊 bazılarını özel şeylerle gözünde canlandirman
Soran1 yılBazıları değil işte aileden birileri geliyo nefret ediyorum o an
- 1 yıl
Sıkıntı etme kendine boş yere canım sonuçta gerçek olmayan bir şey 😊
Soran1 yılİyide yapacakmisim kendime engel olamayack misim gibi geliyodu
- 1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim içini dökmek istersen yapabilirsin bna
Soran1 yılİstek gönderdim
- 1 yıl
Yazdım canım
1 yılÖyle sözler dönüyor ortada. Halsizlik vs unutkanlığa sebebiyet verme gibi etkileri olduğu söyleniyor. Neyse gidip bitane izleyeyim. Hadi görüşürüz
05 Yorumla
- 1 yıl
Aile bireylerini görme de 😃 gerisi sorun değil. Hangi kategoriyi izliyorsun en çok?
Soran1 yılAile bireylerini gördüm o yüzden intihar düşüncesi geçti doktora gittim psikoza girmissin psikiyarti ilacı kullanacan dedi
- 1 yıl
Geçmiş olsun
Soran1 yılSence ilaç kullanırsam normale donermiyim
1 yılBazen çok yakinimdakileri hayal ettirdiği olmustu bıraktım
02 Yorumla
- 1 yıl
Evet oluyor
1 yılEvet doğru kendi ilişkinde de gözün yüksekte oluyor o yüzden fazla şaapmamak lazım
08 Yorumla
- 1 yıl
Onu izlemek yerine seksting yapabilirsin ben bıraktım tanımadığın insanlarla seksting yaparsın yüzün belli olmayacak şekilde o şekilde iyi olur
Soran1 yılYok yapmam bence bana iyi gelmiyo sence ilaç kullansam geçer mi intihar falan geçti aklımdan da
- 1 yıl
Yok artık o kadar da değil ilaç falan kullanma sadece istersen bu konu hakkında dertleşebiliriz sakıncası yoksa
Soran1 yılYok yapmam bence bana iyi gelmiyo sence ilaç kullansam geçer mi intihar falan geçti aklımdan
- 1 yıl
Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
Soran1 yılNasıl yardımcı olucan ki
- 1 yıl
Ben olurum bana güven
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok arkadaşım aşırı seyrederken biraz unutkanlık yaratir
00 YorumlaAlakası yok sadece tıbben unutkanlık yaptığı söyleniyor sorun neydi bu arada
00 YorumlaEvet doğru sağlıklı olan s*ksting. İstersen yapabiliriz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayal dünyanı. genisletir fanteziye merak saldiriri kendini kaptirmicaksin zor durumda olup ihtiyaç halinde başka izlemiceksin
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİşte o yüzden kafan başka yerlere basar mesela. bak ama. burada anlatamam xper gider uzun
Soran1 yılNerde anlatırsın konuşalım mı
Soran1 yılBen kötü hissediyorum ve sanki hiç olmamısi gerekn kişileri görüyorum ve doktor psikoz gibi bişey dedi nerdeyse intihar düşüncesi geçti
Cevap sahibi1 yılİşte onları anlatacam sana
Soran1 yılNerden anlat
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır senin ayarların bozuksa görürsün öyle şeyler.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKimleri mesela?
Soran1 yılAile üyeleri gibi sonra midem bulanip ve kendimi öldürmek istiyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılalakası yokk
KS gözlerimizi bozdu
hala buralardayız020 Yorumla
Cevap sahibi1 yıltemeyyül olarak HAKLISIN
Soran1 yılTemeyyul ne demek
Cevap sahibi1 yıleğilim arzu
Soran1 yılHiç olmaması gereken görüntüler bianda gözüme geliyo intihar edesim geliyo sence ilaçla geçer mi
Cevap sahibi1 yılintihar ne alaka
Soran1 yılAile üyeleri geliyo istemsiz görüntüler o yüzden kendimden tiksinip igrenip atlamak istiyorum
Cevap sahibi1 yılsakın yaaaaa
beterin beteri war
senin bir suçun yokki
Soran1 yılAma igreniyorum görüntüler nasıl gelir aklıma nasıl böyle hayal olur diyip nefret ediyorum sonra sinir krizi gibi atak geliyo
Cevap sahibi1 yılbak O AN NAPAXAKSIN BİLİYOR MUSUN
peygambere aalavat getir
Soran1 yılDoktora dedim ki cin musallat mı oldu yoksa bende büyü mü var
Cevap sahibi1 yılyok sende birley yokki
Soran1 yılNasıl bişey yok intihar etmek istedim
Cevap sahibi1 yılişte çaresini ara
kaç aydır oyle oluyor
Soran1 yılSon bir haftadır
Soran1 yılÇaresi ne ki
Cevap sahibi1 yılsalavat getir
zorda olursan bana yaz
Soran1 yılSeni bilmiyorum ama
Cevap sahibi1 yılmesajdan yaz kötü bir halin yokk
Soran1 yılTamam yaz o zaman bana gizliden çık
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bağımlılık ve taminsizlik yarattığı biliniyor başkada bı zararını duymadim
044 Yorumla
Soran1 yılGünde izliyodum yoğun bi şekilde ara verip sonra tekrar izliyodum çok üst üste filan
Soran1 yılDoktor psikoza girmissin gerceklik algın bozulmuş dedi sence ilaç kullansam psikiyatrik geçer mi
Soran1 yılKendime zarar verme egilimim var nasıl duzelirim doktor ilaç kesin iç dedi
Soran1 yılPeki aile üyesi bireyleri görüntüleri gelince igreniyorum sonra kendimden nefret edip ölmek istiyorum
Soran1 yılNasıl düzelecek bu görüntüler zihnime kelince igreniyorum sonra bi yerden atlamak istiyorum
Soran1 yılPsikolog psikiyarti git ilaç yazsin şu an ilaç şart ilaçlı olucak şey dedi sonra ben dedim ki terapi de olucak mı yani ilk başta ilaca başlayın sonra ki süreçte bakarsınız
Soran1 yılBu gittiğim psikologtu dediki ben ilaç yazamam siz en iyisi psikiyatriye gidin
Soran1 yılŞimdi ben ne dedim biliyomusn ben kendimi ve hatta bi başkasını bile öldürmek istiyorum ve hiç olmayan hayal ürünü geliyor zihnime durduramiyorum zihnim istemisz getiriyo buda beynim kimyası bozuk ilaç alın dedi bu kadar psikiyarti bişey dicek ama ne bilmiyorum sinir krizi gibi bişey geciyorum ağlıyorum
Soran1 yılYa işte bu görüntüler geliyor tamam mı bende bu görüntülerden rahatsız olup gidip atlamak istiyorum anlatamamismiyim hatta babama zarar vermek istiyorum dedim ona da ama daha çok kendime
Soran1 yılGörüntü p*rno işte anlasana istemsiz gözümün önüne geliyo bende istemiyorum gelmesini gelmesin diye de hayalde yani anlicam sonra nasıl gelir aklıma diyip kendimi yiyip sonra atlamak istiyorum
Soran1 yılZaten sinir krizi gibi bişey gecirip ağlıyorum nasıl gelir onlar diye aile üyesi olması sorun yoksa başkası olsa aman ya geçer derim
Soran1 yılNasılsın serbest birakicam peki
Soran1 yılNe demek bosami verdim
Soran1 yılZihnimi nasıl serbest bırakırım
Soran1 yılYani görüntü gelsin suçlama kendini diyon olsun diyon
Soran1 yılCinsel olarak bişey yapmamak için kendimi zor tutuyourm
Soran1 yılNormal kabul edemiyom işte kimyası bozuk dedi psikolog o yüzden ilaç almanız lazım dedi
Soran1 yılİşte aile üyeleri geliyo cinsel olarak gözümün önüne tiksiniyorum bunu nasıl hayal ederim diyorum sonra sinir krizi gerginlik
Soran1 yılNasıl anlatmam gerekiyordu ki
- 1 yıl
İzlediklerini beynin iliskilendirir insan beyninin garip bı imgelem oluşturma şekli vardır normalde aklın agelmeyecek şeyleri bilinçaltı bu şekilde bağ kurarak karşına getirir serbest bırak geçer o bilinç orada gerekli bak çok karışık altyapıları açıklamam gerekir oda uzun iş sen dediğini yap serbest bırak geçer o
Soran1 yılİğrenç gelip kendime kızmaya başlıyorum doktora ne diyim o zaman
Soran1 yılİyi tamam pskilog dediki bana anlattiklarinizi ona aktarayım mı b nde tamam dedim tm
Soran1 yılYani şizofreni tanısı seklinde nasıl anlatmiisn ki sence nerde hataliyim düzelteyim
Soran1 yılYa bide bana cin mi musallat oldu büyü mü yapıldı diye düşündüm dedim
1 yılÇok uçuk şeyler için evet
01 Yorumla
Soran1 yılO ne
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
1 yılDogru bence partner yok mu birtanem
069 Yorumla
- 1 yıl
Normal yani şimdi p*rno kurgu ve sanal
- 1 yıl
Çok izlemenin nedeni ne? Partner ayarla hayatim
Soran1 yılYalnızlık partnersizlik sence ilaç kullanip bidaha izlemesem geçer mi
- 1 yıl
Gecer hayatım ilac beyni uyusturuyor
- 1 yıl
Ilac kullanma bir müddetten sonra
- 1 yıl
Hergun mastürbasyon yapiyorsun ve surekli istek mi var
Soran1 yılGerçekten mi ilaç terapi filan derken geçer mi hiç aklımdan gecmiyo du intihar yani bianda gecmeye başladı çünkü görüntüleri görmek istemiyorum
Soran1 yılGerçekten mi ilaç terapi filan derken geçer mi hiç aklımdan gecmiyo du intihar yani bianda geçmeye başladı
Soran1 yılHergun değil ara sıraydi şu an tiksinti geldi bıraktım ama kasiliyorum
- 1 yıl
Istersen şöyle yap sağlıklı partner ayarla ve normal ilişki oldugun zaman herseyi unutursun
Soran1 yılGerçekten mi
- 1 yıl
Görsel seni beynini tetikliyor ve baskılıyor daha degisik fanteziler istiyor yenilik gercekte öyle degil ama
Soran1 yılNasıl ayarlicam bianda kimseyi sevemicem düşüncesi gecti
- 1 yıl
Bakiremisin oyuzden mi partnersizlik diyorsun ya da korktugun birseyler mi var
- 1 yıl
Heyecan sevgi duygu gercekte olan birsey reelde denemelisin güvenilir partner yani
- 1 yıl
Yavas yavas konusmaya basladigin zaman partnerler sonra sevgi ve âşk istek başlıyor birtanem
Soran1 yılGerçek partneri nerden bulacam
Soran1 yılGüvenilir
- 1 yıl
Nerede yaşiyorsun
Soran1 yılNiye
- 1 yıl
Küçuksehirde zor hayatim
- 1 yıl
Buyuksehirde olabilir intagram yoluyla, arkadas cevresi , okul , burası olabilir
- 1 yıl
Hiç iliskin olmadı mi
Soran1 yılOlmadı hayır
- 1 yıl
Hayırlısı olur inşallah
- 1 yıl
Konusmak istersen burdayim yanliş anlama
- 1 yıl
Intihar sakin cok buyuk oyle şeyler düşünme hayatım
- 1 yıl
Buyuk gunah
Soran1 yılİşte günah diye kendimi yiyip bitirdim kaç gündür o yüzden ağlama krizi ne giriyorum
- 1 yıl
Ya kıyamam sana aglama ya benide uzüyorsun degmez ki buna
- 1 yıl
Sanal kurgu bagimlilik işte degmez bunlara hayatim
- 1 yıl
Bakımlı , güzel, kızsan seninde partnerin olabilir birtanem
- 1 yıl
Üzme kendini
Soran1 yılGüzel değilim
- 1 yıl
Yapma her kadin güzeldir öyle deme kendine
Soran1 yılO zaman benimle niye kimse ilgilenmiyor
- 1 yıl
Ben güzel. degilim ozaman tipsizim napiyim kendimi kesiyim mi ya da moralimi bozayim
- 1 yıl
Onemlı olan ic güzellik sadakat , güven, empati, huzur, ahlaktır. bunlar yoksa boştur birtanem
- 1 yıl
İlgi olur elbet kim ilgilenmiyor seninle hayatım
Soran1 yılSence aile üyesi p*rno olarak görmem çok izlemekten mi normal mi ilaçla düzelir mi doktora kendimi öldürmek istiyorum dedim
- 1 yıl
İlacı adi ne kac mg
Soran1 yılİlaç yazmadı yazarlar dedi psikolog
- 1 yıl
Psikolog yazmaz pskiaytri yazar birtanem
- 1 yıl
Psikolog normal konuşur oda birsey yaramaz bedava para kazaniyorlar
Soran1 yılİşte o yazar git benlik bişey değil dedi zaten
- 1 yıl
Hayatım sen niye psikiyatri gitmedin
- 1 yıl
Istersen ondan randevu al ama özel hastaneye git onlar daha iyi bakar
Soran1 yılZaten pskilog oraya yonlendirdi ama bilmiyorum
- 1 yıl
Sen ne yapmayi dusunuyon
- 1 yıl
Psikayatri git istersen durum cidli intihar falan diyorsun
Soran1 yılBilemiyorum
Soran1 yılYa şimdi cinsel icerikli görüntüler gözümün önüne geliyo bunu nasıl düşürüm diyip bu sefer intihar etmek istiyorum dedim
- 1 yıl
Yabanci mi izliyorsu p*rno
Soran1 yılAynen
- 1 yıl
Onlarda bizdede oluyor cinsel goruntuler gozumun onune geliyor ama gercekte olmadigi icin farkli dusunmem lazim
- 1 yıl
ya da antidepresan haplarina başlamalisin
Soran1 yılGerçekte olmadığı için farklı düşünmen lazım derken anlamadım ya insan ailesinin üyesi gözünün önüne gelir mi ya sapık gibj
- 1 yıl
Ailesinin uyesi ne?
- 1 yıl
Ne tur icerikli izliyorsun
- 1 yıl
Hergun mu izliyorsun
Soran1 yılYa benim kendi ailemden insanları gözümün önüne geliyo anlamiyon ya
- 1 yıl
Oha nasil bir parayonak degişik
- 1 yıl
Örnek verebilirmisin ne oluyor mesela
Soran1 yılParanoyak mı cinsel olarak gözümün önüne geliyor p*rno gibi istemsiz ama çok izlediğim için sanırım
- 1 yıl
Surekli izliyormusun hergun mu
- 1 yıl
Izledikten sonrs mastt yapiyormusun
- 1 yıl
Beyindeki seretonin miktarini artirmak lazim
- 1 yıl
Birtanem
1 yılHerşeyin fazlası zarar
06 Yorumla
- 1 yıl
Aşırı çok izlemişsin ama sen
Soran1 yılYani günde baya izlediğimiz oldu ama bazende izlemiyodum
- 1 yıl
şu an beni görmicen demi filmlerde😃
Soran1 yılYani istemediğim kişileri gormim de seni bilemem
- 1 yıl
Kaçim mi😃 görün bana
Evet sende de öyle mi eki etti
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılAbartılı şeyler var
06 Yorumla
- 1 yıl
Seslendirmeler bile abartı emin olanilirsin
Soran1 yılPsikotik bozukluk teşhis koydu doktor ilaç yazdı p*rno izlemistim olablir mi dedim evet dedi
- 1 yıl
Seslendirme mesela inlemeler kadın inlemiyor gerçekten
Soran1 yılGerçekten mi
- 1 yıl
Evet seslendiren kişiye gördüm nette
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yıldemek bu yüzden isteğim fazla :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru insanı ahmaklastiriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet ayrıca zeka geriliği unutkanlık falanda yapar
036 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİzleme çok zararlı hem gerçekte çoğu şey yok algın karışmasın
Soran1 yıldoktor psikoza girmissin psikiyarti ilacı alacan ya hastaneye ya da ayakta dedi ama bianda bi atak geciyorum atlamak istiyorum bi yerden
Cevap sahibi1 yılYok artık o kadar da olmaz
Soran1 yılÇünkü gelmemis gerekn görüntüler geliyo zihnime
Cevap sahibi1 yılNe görüntüsü mesela
Soran1 yılYani aile üyesi den açık görüntüler istemsiz geliyo zihnime midem bulanip kendimi atmak istiyorum gelmesin diye
Cevap sahibi1 yılNe izledin sen öyle zihnini kaplamış hep
Soran1 yılp*rno izlemistim üst üste baya yoğun yani geceleri çok vidyo izledim hatta kafamda sevdigim biirni hayal de ediyodum
Cevap sahibi1 yılKafanı iyice boşaltman lazım
Soran1 yılNasıl bosaltcam sence aile üyesi görmem çok izledigim için normal mi ilacla düzelir mi
Cevap sahibi1 yılİlaç düzeltebilir farklı şeylerle uğraş
Soran1 yılNe gibi şeyler
Cevap sahibi1 yılÖncekilerden farklı şeyler kitap oku farklı film izle gez dolaş gibi
Soran1 yılBu aralar hep dışarı çıkıyom çünkü daral geldi evden hatta eve bile uğramak istemiyorum artık
Cevap sahibi1 yılEn güzeli kafayı boşalt
Soran1 yılİşte kitap okuyayım
Cevap sahibi1 yılÖyle kendine göre aktivite yap
Soran1 yılHım bulamadım kaç yıldır
Cevap sahibi1 yılNey
Soran1 yılAktivite
Cevap sahibi1 yılİlgini ne çeker
Soran1 yılMüzik filan
Cevap sahibi1 yılGüzel oralara ilgi göster
Soran1 yılTamm
Cevap sahibi1 yılİzleme bundan sonra birde
Soran1 yılYok tövbe benim beyin farklı demekki herkes izliyo çünkü bişey olmuyo
Cevap sahibi1 yılHerkese oluyor senin bünye daha zayıf muhtemelen
Soran1 yılYani insan ailesinin görüntüsünü görmez ama izlediği için
Cevap sahibi1 yılSenin iradede çok zayıf sanırım
Soran1 yılNasıl o
Cevap sahibi1 yılPsikolojik ruhsal olarak zayıfsın
Soran1 yılOlabilir
Cevap sahibi1 yılYaş kaç
Soran1 yılNeden sordun
Cevap sahibi1 yılMerak ettim
Yok ya saçmalama
01 Yorumla
Abartı çok izleme
05 Yorumla
Soran1 yılPeki istemsiz bi şekilde aile üyesini görmüş muydun geliyo görüntü gözüne
1 yılAbartı o
028 Yorumla
- 1 yıl
Çok izlersen olur biraz ara ver
Soran1 yılPeki sence insanin hiç olmaması gerekn kişilerin görüntülerini görmesi anormal mi ilaçla geçer mi bu
- 1 yıl
İlaçla alakası yok durumun ya zamana bırak az izle duzelirsin
Soran1 yılHiç izlemicem doktor gercekle bağlatin kopmus beyninin kimyası değişmiş ilaç al dedi ben hem kendime hemde etrafıma zarar vermek istedim sence aile üyesinin o görüntüleri ni görmek p*rno izlemekten midir düzelir mi
- 1 yıl
p*rno ya düzelir dert etme
Soran1 yılAnlamadım
Soran1 yılPartner şart mı sence
- 1 yıl
p*rno dolayı olur izleme düzelir
- 1 yıl
Partner şart bence. Daha keyifli oluyor. Sanal da reel de farketmez olmalı partner.
Soran1 yılHe tamam yani şu üç gündür izlemiyorum bir hafta olucak ee niye gecmiyo
- 1 yıl
Çok düşünüyorsun ondan başka şeylere odaklan
Soran1 yılNasıl odaklansam ailemde çok mutsuzum
- 1 yıl
Kitap oku başka şeyler yap tanış olalım sohbet edelim istersen
Soran1 yılAma bu durum utanç verici geliyo ondan kimseyle sohbet dahi edemez oluyorum
- 1 yıl
Utanma zamanla düzelir ya takma kafana
Soran1 yılEvde çok mutsuuzm sence ondan mı
- 1 yıl
Evet tamamen bundan
Soran1 yılNe yapmam gerek
- 1 yıl
Zamana bırak odağını başka şeylere çek bence partner bul kendine sanal daha rahat olur başın belaya girmez
- 1 yıl
Mesajdan konuşsak mi
Soran1 yılSexting yapmam ya görüyorsun psikolojim kötü etkileniyo
- 1 yıl
Senin psikolojin p*rno etkilendi. p*rno başkaları var sekstingte sen ben varız :) gel gel
Soran1 yılAman duymak bile istemiyorum artık o kadar kötüyüm ki
- 1 yıl
Tamam gel hadi yaz başka şeylerden bahsederiz
Soran1 yılNeyden bahsedicen
- 1 yıl
Ne istersen ondan konuşuruz
- 1 yıl
Anlatma sırası bende gle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDoğru bence
07 Yorumla
- 1 yıl
Bence izlememeye çalışın, normal bir ruh hali değil yaşadığınız..
Soran1 yılEvet doktor psikiyarti ilacı kullanacan dedi intihar etmeyi düşündüm dedim
- 1 yıl
Neler yaşadın, neler yaşıyorsun anlatmak ister misin
Soran1 yılYani işte son zamanda izlemedim ama son zamanlarda aile bireylerini görüyorum sonra kendimi olduresim geliyo gittim psikiyatri yonlerdirdi sence izlemesem ilaç kullansam gecer mi
- 1 yıl
Psikiyatri izlemen konusunda mı yönlendirdi?
Soran1 yılİlaç al dedi izle veya izleme demedi ki
1 yılBazen
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet doğru
00 Yorumla
1 yılAlakası yok
00 Yorumla
1 yılDoğru
00 YorumlaNe gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet çok doğru
00 Yorumla
1 yılAynen öyle
00 Yorumla
1 yılDopamin