basit bir aldatma sayılır tabiki hiç doğru değil. hele bunu görüşme imkanı olduğu halde yapıyorsa o zaman farklı bir sorun vardır tatminsizlik gibi öyle birliktelikte devam etmez çöker...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana kesinlikle katılıyorum..
Madem varsa isteği illaki seninle konuşma yolunu tercih etmeli..
Seks dediğimiz olgu aslında sevişmektir..
Bu da arzu duyduğun biriyle birlikte olmak ve o hazza ulaşmaktır..
Gerisinin ne sonu vardır ne de mutluluğu..
Boş bir avuntu ve fiziksel bir aktiveden ibaret ve hep açlık baş gösterir..
Oysa ruhsal duygusal olarak beğendiğin biriyle birlikte olmak insanın ruhunu okşar;😊03 Yorumla
Soran+1 yılOf sonunda akli basinda biri. Kizlar bile erkegin baska kadinin bedeninden haz duymasini bile normal karsiliyor. Asla kiskanclik vs yok enteresan
Cevap sahibi+1 yılAklı başında olan sensin bence;
Onların safsata sadece..
Cevap sahibi+1 yılSeninle berbersem arzu istek varsa seni ararım ben, hayatımda sen varsın benim;
Banane milletin şişirme olan cinsellik arzusundan..
Onların hiçbirinde duygusal bir sevişme bile yok çoğuna yakın numaradan ilişki,…
- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin p*rno kadının yüzüne bile bakmadığına eminim :))) erkekler kadınlar gibi duygusal değildir.. sadece spermi aktarmak.. :)) sorsan 1 tane bile kadın yüzü hatırlamaz...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılevli olmadığınuz için hayır girmez gerçi evli olsanız da aldatmaya girmez ama evliyken izlemek doğru olmaz çünkü bu karşı tarafa sen bana yetmiyorsun anlamına gelir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
ya bu zamanda normal ya izlemeyen erekği bulamazsın en azından dürüst olması iyi izliyorum demesi falan izlemiyorum yalanını atıpta seyrediyorda olabilirdi
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlarda izliyor zaten burdaki konu bu degil. Partnerin sana yetmiyormuda baskasinin bedenine bakarak isini hallediyosun? Konu bu
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sana katılıyorum burada istekli güzel hanımı varken onu yapması abes izleyecekse beraber izleyipsuyunu sen bosaltsan daha iyi olmazmi hiç izlemesine oda olsun isterse
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. P. orno aslında hayal gücünü geliştirir. Aldatılma olarak görme. Sen de seversen arada beraber izlersiniz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılİzlemenin bahanesi olmaz şahsen öyle durumda bi başkalarını hayal etmek yerine sevgilimi hayal ederim zaten ilişkinizde varmıl
00 Yorumla Aldatmaya girmez yahu ne var p*rno sen hiç izlemedin sanki
09 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin baska erkekleri izleyerek isini gordugunu ogrenince ne yaparsin
Soran+1 yılHayir yapmiyorum? Sevdigim ile yetiniyorum ve ondan baskasindan zevk alamiyorum. Baska soru
Soran+1 yılSevgilimi dusunuyorum ya da yatakdaki fotolarimiza vs bakiyorum. Oda bakabilirdi hani
Soran+1 yılHayir
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır ama bagımlılık yapar gercek sekste o performansı beklersin hayal kırıklığına ugrarsın
00 Yorumla
+1 yılEşin olsa girer ama sevgilin sevgilide aldatma olmaz
00 Yorumla
+1 yılNormal tabiki de adam söylemiş birde sana inkar etmemiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence girmez ama sonrasında farklı şeylrt yapıyorsa girer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılEvden çıkması bile aldatma
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen bi dahakine telefonuna nereye gitti diye uygulama indireyim benden haberisiz cikmasin. Sabir ya
Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Başka pozisyon arıyorur belki 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılEgitici katagorisinde olanlara bakabilir bunu bende akil edebiliyorum
Soran+1 yılBir kac gun bekliyebilir bence iradeniz sifir sanirim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl🤣 memleket mal kaynıyor.
26 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Cevap sahibi+1 yılİzlediği p*rno videoları onu tatmin ettiyse, bu durumu en azından seninle paylaşmış. Kalkıp işi reele döküp bir partnerle bunu yapmıyor. Fırsatını bulsa yapar mıydı? Partnerine ne kadar sadık bilemem. Sadece görüntülerdeki kadının fiziğine bakıp haz duyuyor olması, aldattığını göstermez. Adamın fantezik dünyasında neler düşlüyor ona da engel olamazsın. P*rno sık sık izliyorsa sağlıklı bir durum değil. Zamanla senden uzaklaşabilir, biz şu anı konuşuyoruz.
Soran+1 yılAllah razi olsun izledigini soyledigi icin. Aldatmak fiziki olarak olmuyor sadece. Aklinda baska kadini hayal etmesi. Aklinda baska kadinin olmasi bunlarda aldatmakdir ha bunlarida aldatmak olarak gormuyosaniz bu sizin midenizin genisliginden kaynaklidir. Sevgilin goruntudeki kadinin vucudundan haz duymasini nasil kaldirip normal karsilayabiliyosunuz bende bunu anlamiyorum. Fantezilerini benimlende yapabilir dimi. Tabi fantezisine gorede degisir aldatma fantesizi vs aninda yol veririm
Cevap sahibi+1 yılBuradaki asıl mesele, bir başka kadınları düşlüyor olması değil. Fantezilerini seninle paylaşmayı tercih etmiyorsa, seni cinsel anlamda yetersiz gördüğünü gösterir. (Sen de farkındasın, fantezi dünyasına karışana kadar) Demek ki ona yetmiyorsun, böyle bir durumda bana çemkirene kadar sorunu kendinde arayabilirsin.
Soran+1 yılYatakda bizimi izledin de ne kadar zevk verip vermedigim hakkinda bu kadar net konusabiliyon :D varsa fantezisi sevdigi ile yapar bunun yeterlilikle bi alakasi yok. İnsan gercekden seviyosa boyle bisey yapmaz oturur neyden sıkayetciyse soyler biseyler yapariz arkadan baska kisilere bakilip halledilmez. İster istemez karsidaki kisinin gururu kirilir. Neyse ne her cinsel sorunu kadin tarafina yaftalayan birinden bisey beklemek hata
Cevap sahibi+1 yılYatakta ölü dana gibi yattığını tahmin etmek zor değil. Yazdıklarından cehalet fışkırıyor.
ya yok bi şey olmaz
00 YorumlaKesinlikle hayır
Link var mı ben de var da00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO da olmazsa daha kötüsü olabilir bence
21 Yorumla- +1 yıl
İzlesin mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için ayrılık sebebi
10 Yorumla
+1 yılHayir girmez bence
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılgirmez vur gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdigin birlikte oldugun kisi baska erkekleri izleyerek kendini tatmin etsede boyle mi dusunursun
- +1 yıl
evet. ben de yapıyorum zaten
hayal gücü yok
00 Yorumla
+1 yılTerk
10 Yorumla
+1 yılGirmez.
00 Yorumla
+1 yılBirbirimizi izleyelim gel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka awwww
00 Yorumla
+1 yılKim djyor bunu size
00 Yorumla
+1 yılBence girmez yinede sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEee ne yapsın başka
02 Yorumla
Soran+1 yılDolayip kendine soksun nasil fikir
Cevap sahibi+1 yılOlur söyle ona bunu önce sen oral yap ama
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyril bu ne
10 Yorumla