Cinsel Yaşam Sevgili ile ilişkinin hangi döneminde sevişme olur? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İlişkide süre olarak ne zaman cinsellik başlar? Sevgili ile ilişkinin hangi döneminde sevişme olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. evlendikten sonra 0 1 Yorumla Soran 1 yıl illa evlenmek mi sart
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. çiftler kendini hazır hissedince bu ilk buluşmada da olur 2 yıl sonra da olur 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 3-4 ay normal degil mi Yorumla
Halbrand Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl 3 aydan önce olmamalı bence 0 1 Yorumla Soran 1 yıl bence de bazen 3 ay bile erken Yorumla
Mustafa_R Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl 1 2 ay sonra başlar sizin kaç aylık 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 2 ay erken degil mi Yorumla
LitoRodríguez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aranızdaki ilerlmeye bağlı 0 6 Yorumla Soran 1 yıl ne kadar ilerlemeli yani Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Ben ilk haftadan bile okeyim 😃 Yorumla Soran 1 yıl olmasi gereken ne ama onu sordum Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Sana ve ona bağlı biraz ben ilk buluşmada mememisini emmiştim Yorumla Soran 1 yıl jghd o kız sana sevgili gozuyle bakmamıstır bence Yorumla LitoRodríguez 1 yıl Bayadır konuşuyorduk Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İki sene vermedi evlendik 0 10 Yorumla Soran 1 yıl evlendikten sonra iki sene mi anlamadim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır tabii ki de sürekli sevgiliyken denedim denedim ilişkiye girmeyi kabul etmedi ben de anladım evlenecek kız dedim bastım nikahı Yorumla Soran 1 yıl denedim derken ne dedin durduk yere iliskiye girelim mi dedin yani kjsfh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne diycem başka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beraber olmak istiyorum dedim oda evlenmeden olmaz dedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama ben sürekli istedim vermedi evlendim anladin Yorumla Soran 1 yıl o sekilde sorulmaz ki gorev gibi o ne oyle ben istiyom hadi yapalim falan :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl sorucam Yorumla Soran 1 yıl sormican zaten sen onunla ilgilendiginde yakin oldugunda biraz karsindaki de istiyorsa kendi gelir ozellikle bunu yapalim falan diye sorulmaz yuh ben olsam istegim varsa bile kacar :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir sene yalvardım vermedi 😆😆 0 17 Yorumla Soran 1 yıl sonra ne oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bı şekilde ikna ettim şimdi devam işde Yorumla Soran 1 yıl kacinci senedesiniz ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1.5 sene oldu Yorumla Soran 1 yıl normal ama ya ilk 1 sene icinde olmasini mi tercih ederdin ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Isde 1 sene oda olmaz dedi bungolv da yaptık 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Daha iyi olmadi mi yani beklemeniz :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O anı unutamıyorum o günü🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl neden ki :D Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayatımın en iyi günü idi Yorumla Soran 1 yıl aaa ondan daha iyi gunun olmadı mı ki ksdks Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen naptın 😂 Yorumla Soran 1 yıl nasıl gecmisti gununuz de en iyi gun olmaya hak kazandı ahahah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl burada mı konuşalım bunları? Yorumla Soran 1 yıl olur bana uyar Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya... z.. bana sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neredesin Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sen hangi dönemdesinn 0 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Size bağlı Soran 1 yıl kendim icin sormadım aslında Cevap sahibi 1 yıl Kimin için sordun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evlendikten sonra
illa evlenmek mi sart
çiftler kendini hazır hissedince bu ilk buluşmada da olur 2 yıl sonra da olur
3-4 ay normal degil mi
3 aydan önce olmamalı bence
bence de bazen 3 ay bile erken
1 2 ay sonra başlar sizin kaç aylık
2 ay erken degil mi
Aranızdaki ilerlmeye bağlı
ne kadar ilerlemeli yani
Ben ilk haftadan bile okeyim 😃
olmasi gereken ne ama onu sordum
Sana ve ona bağlı biraz ben ilk buluşmada mememisini emmiştim
jghd o kız sana sevgili gozuyle bakmamıstır bence
Bayadır konuşuyorduk
Bunlar evlilikte olacak şeyler.
İki sene vermedi evlendik
evlendikten sonra iki sene mi anlamadim
Hayır tabii ki de sürekli sevgiliyken denedim denedim ilişkiye girmeyi kabul etmedi ben de anladım evlenecek kız dedim bastım nikahı
denedim derken ne dedin durduk yere iliskiye girelim mi dedin yani kjsfh
Ne diycem başka
Beraber olmak istiyorum dedim oda evlenmeden olmaz dedi
Ama ben sürekli istedim vermedi evlendim anladin
o sekilde sorulmaz ki gorev gibi o ne oyle ben istiyom hadi yapalim falan :D
Nasıl sorucam
sormican zaten sen onunla ilgilendiginde yakin oldugunda biraz karsindaki de istiyorsa kendi gelir ozellikle bunu yapalim falan diye sorulmaz yuh ben olsam istegim varsa bile kacar :D
Peki
Bir sene yalvardım vermedi 😆😆
sonra ne oldu
Bı şekilde ikna ettim şimdi devam işde
kacinci senedesiniz ki
1.5 sene oldu
normal ama ya ilk 1 sene icinde olmasini mi tercih ederdin ki
Isde 1 sene oda olmaz dedi bungolv da yaptık 😂😂😂
Daha iyi olmadi mi yani beklemeniz :D
O anı unutamıyorum o günü🤣🤣
neden ki :D
Hayatımın en iyi günü idi