Sevgilimle 2 haftadir sevgiliyiz ve cinsellik falan konusuyoruz o kanim sana isindi ilk defa birini bukadar arzuluyorum falan dedi Şu an olsa erken mi veya ideali nedir bunun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kanım sana ısındı cümlesine kanacak kadar bilgisiz misin gerçekten? Böyle tiplere her şey müstehak. He he normal hatta 3 hafta sonra beraber ol baksana ilk defa birini bu kadar arzuluyormuş. Bu arada benim de sana kanım fena ısındı ve hayatımda ilk defa bir karşı cinse böylesi yoğun ve gerçek duygular besliyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iki hafta olmuş bismillah birazcık daha bekleyin bir tanışın buluşun birbirinizi biraz bir tanıyın öğrenin
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu konular açıldığında kapatayım mı?
+1 yılErkeklerin " ilk defa" yazarak başladığı cümlelere inanmayın
34 Yorumla- +1 yıl
@ByThree ahahah komik
Soran+1 yılAsasdhsha neden ama ya kanım ısınmıştı
- +1 yıl
Yalan söylüyorlar ondan
+1 yılIlk defa bu kadar arzuluyorum hahah sen de tav oldun demi buna kac kisiye soyledi kim bilir kanim isindi nedir ya ilk gunden yasa kardesim gor ebenin camini
00 YorumlaKesinlikle seven insan bu kadar sürede o konulara girmez kim ne derse desin hatta hiç girmez 100%101 işini görüp hadi ordan gidecek 👍🏻
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden insan sevdiğini istemezmi?
- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı tarafa bağlı daha çok.
Ama hani o yanak ile dudak arası öpmeler oldukça eritici oluyor ilk zamanlar 😍00 Yorumla
+1 yılHep ilk olur zaten muhabbete bak 😄 İnanmayın böyle sözlere
04 Yorumla
Soran+1 yılNapmak lazım
- +1 yıl
Biraz daha tanı, erkenden böyle şeyler yaşamak istemiyorum de soğuk yaparsa ayrıl. Saygı duyarsa biraz daha uzat süreyi bakalım sürekli istemeye devam edecek mi
Soran+1 yılSoğuk yaparsa direk terk edim mi
- +1 yıl
Et bir zahmet. Seven bir erkek cinsellik için zorlamaz her ne kadar dayanamayacak durumda olsa bile.
ne zaman guvenir kendini hazır hissedersen duruma sarlara baglı yaslar kaç senin onun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu işin erkeni geçi olmaz. Bu işin aşkı sevgisi tutkusu güveni olur. Bu saydıklarım varsa 3 günde de olur 3 ayda da olur.
08 Yorumla
Soran+1 yılYani bir şey değişmezmi?
Cevap sahibi+1 yılNe değişecek ki?
Soran+1 yılMillet seven erkek dokunmaz istemez aklına gelmez falan diyorda?
Cevap sahibi+1 yılŞu Türk milleti kadar uçkurdan namus çıkartan bir millet daha görmedim. Ne demek seven insan dokunmaz. Ben sağlıklı bir erkek olucam, kadınımı delicesine sevicem, tutkuyla bağlı olucam ama hiç dokunmak istemiycem onu görünce isteğim kabarmayacak bu mümkün mü yaaa.
Soran+1 yılDemek istediğim bu iştee
Cevap sahibi+1 yılSeven adam ya da kadının sevdiğine karşı yükselmesi gayet normal durum. Eğer bu olmazsa problem vardır. Genelde cinsellik erkeğin kazancı kadının kaybı olarak yerlwşmiş kafalara. İki taraf da istiyorsa bu ikisininde kazancınadır. Ama istemiyorsan sadece yüzeysel birşeyler yaşamak da ilişkide bağlılığı sağlar.
Soran+1 yılPeki ama herkes senin gibi düşünmuyor ya benim hakkimda kötü düşünürmü?
Cevap sahibi+1 yılNiye kötü düşünsün ki. Zaten kötü düşünmeyeceğinden eminsen yapmalısın. Kafanda acabaların olduğu sürece o iş yapılmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakmayın ama belli bir yaşa gelmişsiniz. İlk defa birini bu kadar arzuluyorum lafına gerçekten inandınız mı?
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen o sevgilini söyle ben yazayım bana bak ne iltifatlar edecek atarım sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok geç bile kalmişsiniz ya seks olmadan olur mu ber gitsin hemen rahatlayin
12 Yorumla
Soran+1 yılŞaka mı:D
Cevap sahibi+1 yılSaka
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu yaşamadan bilemessin ama etkileyeck seni başka bi numarası yoksa verme
20 YorumlaSeni kullanmak için bukadar erken mevzuya girmiş. Bn sevdiğim sevgilimle tanıştıktan 2 sene snra bu konuyu konuştum. Ciddiydik ama nasip olmadı.
00 Yorumla
+1 yılÜç ay bir hafta 6 saat sonra
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bukadar erken olur mu
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmazmi?
Soran+1 yıl24 yaşındayım oda 26
Soran+1 yılNiye çekip gitsin
Soran+1 yılPeki nasıl bir tutum sergilemek lazım karşısında
Erken istediğini alıp gidecek
33 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisin illa gidermi yani gerçekten sevdiği için olamazmı?
Soran+1 yılTepki yani sinirlenmem? Peki ideali nedir sence bendede arzu var ama dediğin gibi ağırdan alıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden hayır kesinlikle.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMillet sevgili olmadan yiyişiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa yalannn 2 haftada ne cinselliği bırakır o seni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılSeni bırakmayacağına emin olduğun an
00 Yorumla ne zaman istersen
00 Yorumla😀😀😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Inandin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılAma çok güvenilir birine benziyor
Soran+1 yılIdeali nedir sizce?
Soran+1 yılEvet ne zaman olmalı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi