FB vardı ilk cinsel inişlisini benimle yaşadı , ilerleyen zamanlar da aynı ortamda denk geldik , arkadaşları biriyle cinsel ilişki yaladıgını biliyormuş kuz oro. bu damgası yememek için beni sevgilisi gibi gösterdi , arkadaşları ve kardeşi bizi sevgili biliyor ailesi de sevgili gibi davranmamı istiyor.
Yoksa damga yiyecekti.
Sizce kumpasa mı geldim yoksa gerçekten de böyle yapmak zorunda mı kaldı?
Cinsel hayatımız devam ediyor fakat heryer de sevgili gibiyiz.
Çevresi cinsel ilişki sevgilisi ile yaşıyor biliyor. Bide bizi 1 yıllık sevgili sanıyorlar. 2-3 aylık geçmişimiz var aslında.
Nişan düğün muhabbetleri bile dönüyor arada şaka diye falan.
Sizce kumpas mı yoksa çaresizlikten mi yaptı?
Yoksa damga yiyecekti.
Sizce kumpasa mı geldim yoksa gerçekten de böyle yapmak zorunda mı kaldı?
Cinsel hayatımız devam ediyor fakat heryer de sevgili gibiyiz.
Çevresi cinsel ilişki sevgilisi ile yaşıyor biliyor. Bide bizi 1 yıllık sevgili sanıyorlar. 2-3 aylık geçmişimiz var aslında.
Nişan düğün muhabbetleri bile dönüyor arada şaka diye falan.
Sizce kumpas mı yoksa çaresizlikten mi yaptı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
fb yapmam ben
Açıklamayı yorumlamanı istedim aslında
Allah korusun sizin gibilerden ya neler yazmışsin diğer yorumlara gerçekten böyle mi düşünüyorsun kız hakkında
Sanırım seviyorum. İçten içe ama itiraf edemiyorum
Seviyorsan adam gibi yaz mesajlarıni, kızın sana hissi olduğu açık, kendini teslim etmiş ilk olarak zaten
Çok ayar oldum ya birde sıfır kasa diyor
Bilmiyorum bilmiyorum. Tabirler absürt olabilir ama akşam açılıcam. Yok derse seks falan yok bırakıcam.
En mantıklısı helal sana ama kız zaten seni istiyordum diyecek 😂👏🏻
Bilmiyorum ya umarım der :(( yıkılırım gerçekten. Çok neşeli bi tip canlı mutlu ediyor insanı böyle cilveli hayat dolu bi kız. Bunlar yeterli benim için ama fiziği falan da çok iyi. Ama bunlardan önce yazdıklarım daha da önemli umarım hüsran olmaz. Yok derse zaten seks muhabbeti de olmaz , yapamam zevk almam . En kötü sevgilisi gibi yanında takılırım millet bir şey demesin ona diye. Kullandı Bıraktı gitti demesinler diye. Umarım kabul eder.
2 saate gelecek
Anladım haber verirsin
Veririm az kaldı heyecan yaptım gelinlikli kız gibş jdjdjdkf
Ahaha deli kelimeleri düzgün kullan ama
Duygum oluştu kısmında direk kalbinden geçenleri söyle ve kız harbiden de küçükmüş
Yok küçük değil ya 23 yaşında
Eee sen 28
Çok mu büyük? Kızım 5 yaş var fazla değil. Sen kaç yaşındasın?
22 ben
Tamam fazla bir şey değil. İşte bu arada kabul etti. O da çocuk istiyormuş bu arada korunmuyormuş 3-4 gündür. Bi bakıma hamile kalıp evlenmek istiyormuş 😅kumpasa geldik vjdjjdjf
Eeee şimdi nesiniz
Sevgili işte.
Hımm iyi mutlu olun artık
Kız okuyor mu mesleği var mı
Mezun oldu Mesleği var, açıktan ayrıca okuyor sadece , yüksek lisans yapar sadece.
Hımm güzel mutlu olun kıza iyi davran
Aşağıdaki kötü tabirleri bir daha duymak istemiyorum ağzından 😂😂
😁😁😁😁 yok yok djdjfjckcm
Merhaba. İlginç bir olay olmuş. Eğer özel değilse güncel durum nedir?
Gitti o
GS ile sevgiliyiz 💛❤️
Kuzum ben f*ck diyorum yoksa bende gs severim 🥰
Ne demek istediğini biliyorum s. l. k değilim
Keşke düşünceni deseydin
İçten içe hoşlantı var mı sende?
Olmam pompaya devam ederim
Baba zaten cinsel hayat devam ediyor hatta sana şöyle söyliyim üç ayda 50 defa falan olmuştur , 20 dakika var mesela otobüsüne hemen gelir oral yapar giderdi 1 saat varsa normal seks . Bazen daha rahat ve hızlı olmak için ona göre giyinir gelirdi bekaretini zaten ben aldım , kız desem bayağı tecrübesiz , arkadan belli sıfır kasa , girebilmek için bayağı uğraştım kayganlaştırıcı bayağı gitti yani kızın kıçına sür kendi penisimi süreyim genişletemedim yani parmaklarımla bile , ekonomik durumu benden daha iyi fizik desen efsane
Bilmiyorum kız neyin peşinde
Vay mkk bize denk gelmiyor böyle şeyler. Ben delerdim onu
Ben de deliyorum ya kanka 😅 şimdi daha rahat oluyor gelmeler gitmeler sorun olmuyor pek fazla , ben biraz saldım ya. Bir taraftan son zamanlarda Sürekli içine boşalmaya başladım , ne olacaksa olsun .
İçime boşalıyordum ama tedirgin oluyordum biraz daha duşa falan girerdik direkt orada temizlerlerdi falan şimdilerde hiç kasmıyorum .
Direk boşalıyorum yatakta devam ediyorum tam kullanıyor mu kullanmıyor mu bakmıyorum .
Zaten kız güzel sıfır kasa , bir tane zaten böyle denk gelmez yani hem fb hem sıfır kasa olacak açılışı ben yapacağım zor imkansız hatta.
Kız baya çekici fizik iyi oturup kalkmasini biliyor üç ayda bayağı acemiliğini de arttırttı biraz, ilk zamanlar yapamıyordu hiçbir şey. Şimdi biraz daha pozisyonları iyi alıyor gene acemi dilini belli ettiriyor ama sıkıntı yok. Zaten böylesi daha iyi.
Ya şahsen içine boşalıp çocuk yapıp yoluma bakmayı düşünüyorum 😅
Yaşlar kaç. Beğeniyorsan ciddi düşünebilirsn ilkin madem
Benim 28 onun 23 , benim ilkim değil kankam ben onun ilkiyim, ben daha öncesinde bayağı açılış yaptım özellikle üniversite döneminde , üniversiteli kızlarda oluyorduk evi arabayı gören biraz da parayı gören geliyordu direk zaten muhabbetleri biliyorsun biraz alkol biraz müzik arabayla iki gez oral seks ile başlar sonu kanla biter.
12 senelik bir geçmişim ve bir çok kanlı savaşım oldu 😅😅
Neyse kankam işte kız zaten genç çıtır güzel cinsel manada aşırı iyi her gün bıraksan oral seks çekmeye gelecek yani en basit . Cilveli bir de neşesi yüksek biliyor musun aşırı bir enerji var kızda hani ya hani mutlu eder.
Tutkulu cilveli ne bileyim kızı görünce çarpı dört oluyorum ya günüm güzel geçiyor😅😅
Bundan sonra içine boşalmaya devam edeceğim sonra zaten hamile kalır illa bir gün , zaten kız okey gibi hissediyorum biraz 🤏 akşam biri şarap açar işi bitiririz , boşanırım içine ondan sonra zaten sabaha kadar devam illa bir gün olacak yani kafamdaki Düşüncem hamile bırakıp evlenmek ya. Kumpas kuruyorsa da kendi bilir kurmuyorsa yine kendi bilir
Kumpas kurmana gerek var mı o istemiyor mu ciddi.
Bende anlamıyorum ya insan nasıl fb olmayı kabul ediyor bunu nasıl başarıyorsun dostum
Akşam gitcem konuşcam. Ben etkilendim sevgili olalım diyeceğim.
Kaybetme sakın sonra
Ne olcam folloş karıyı kim ne yapsjn
3 aylık knkam daha cinsel geçmiş zaten bekaretini ben aldım , arka kapıya da baktım sıkıntı yok. Zaten sürekli fb olarak birlikteydik. Haftada 7 gün üst üstüne seks için çağırdığım oldu. Tabi 10-15 dk oral yapıp gidiyordu bazen. İşte 20-30 dk tıkıldatıyordum bazen 10 dk falanda olduğu oldu. Acelesi olduğu için. Toplasan böyle 50 vardır.
Daracık daha ama bilmiyorum kumpas gibi geldi bana sevgili olmak istiyor gibi ya da seks ile başalayayım sonra zaten hallederim gibi gibi
Ahahahaha yol ver miktiğin yanına kâr kalsın
İşte ailesi arkadaşları ayrı sorun olacak ona bu defa çaktı kaçtı falan gibi. Ya bide kız güzel fiziği iyi yani ne bileyim ekonomik durumu da benden daha iyi , fena tipim tok değil ama dışarıdan bakan da onun yanında böyle daha yakışıklı birini arar.
Bide bırakasım da yok açıkçası , nerden bulucam tekrar fb uğraş dur. Kız bekle diyor idare et diyor ama bilmiyorum. Zzorda kaldı gibi hissediyorum zaten.
Ohaa kumpas gibi
Şimdi çok arada kaldım , kız böyle tipi kötü değil ciddi anlamda böyle fiziği aşırı iyi jest mimik ya mükemmel yani , hatta bazen şöyle sorguladığı oldu ya bu niye benle yapıyor hani dışarıda benden yakışıklı bir sürü insan var yani bir çok insan kovalar bu kızı.
Kafada çalışıyor hani aptal biri de değil .
Bir de bir yıldır sevgiliyiz falan demiş , basit görünmeyeyim diye tabii fb de diyemiyor.
Şu anda arkadaşlarının ailesinin kardeşinin gözünde biz bir yıllık sevgiliyiz .
Bir de üç ayda yoğun bir şekilde oldu mesela otobüsüne 20 dakika bana gelirdi işte direk seks böyle vakit dar kalmış hani oral falan direk üst bas değiştirmeden kolay diye ,
Yani kızın ekonomik durum desen o da benden daha iyi
Bilmiyorum niye böyle yaptı
Tezgaha bak
Sence tezgah mı yoksa gerçekten köşeye mi sıkıştı. ?
Tezgah olma ihtimali hep var. Pişman olmuştur. Bir şey hissediyordur vb.
Kankam pişman olsa belli olur aslında yani yüz ifadesi jest Mimik , bir de biz yaklaşık üç ay önce başladı işte birliktelik yani neredeyse her gün buluşuyorduk bir de kız gelmek istiyordu hani ben değil ben bunu bozdum mesela gece birlikte yattık gündüz gitti ertesi gün yine geldi ertesi gün yine geldi böyle yedi gün üst üste takıldığımız çok oldu hani böyle otobüsüne 20 dakika var diyelim mesela bana gelirdi işte o arada ne yapabilirsek hani gelip böyle 5 dakika oral seks çekip gittiği çok oldu.
Ben çağırıyordum işte hep geldi yani çoğu zamanda o kendi istiyordu gelmeyi , hatta bir gün ben çağıracaktım aradım senin evin oraya geliyorum falan demişti zaten yoldaymış yani.
Ben biraz şöyle düşünüyorum acaba ben önden vekaleti vereyim zaten bu bağlanır gider en kötü cinsel ilişki yaşamış olurum onunla en iyi ihtimalle de sevgili oluruz falan gibi mi düşündündğ
Bir de bu kadar yoğun olması sanki kendini bağlama çabası gibi falan diye düşünüyorum şimdi hayır kız böyle canım bir tip de değil fiziği her şey mükemmel kızın yani anlamıyorum
Şeklinizi semalinizi bilmiyorum ama kız sana bağlanmış bence biraz da. Onun etkisi var.
Akşam gidip konuşucam. Sevgili olalım diye. 2-3 saate. Bakalım ne diyecek. Zaten yok derse seks muhabbetini de bitiricem. Çünkü hayır derse zevk almam asla.
FB olmadı hiç
Sence kız kumpas mı kurdu yoksa zorda kaldığı için mi yaptı?
Sonuç belli eder gibime geliyor
Nasıl?
Cinsel ilişkiniz bittiğinde
Kankam şu tarihte bitecek diye bir şey demedik ki , sadece bir süre daha böyle devam Edip sevgililik muhabbetini bitiririz bir gün dedi hani tam net bir şey de demedi hani bir ara konuşuruz dedi , ama cinsel muhabbet devam eder dedik yani hani sevgili olarak ayrılırız ama sonra devam ederiz yine dedi.