(Öyle olmayan üstüne alınmasın genel soruyorum)
Fuckbuddye aşık olunur mu?
(Öyle olmayan üstüne alınmasın genel soruyorum)
Mümkünatı olan bir şey. Başka biri ya da fb farketmez; iki taraf da birbirini seviyorsa ve aşık olmuşlarsa, akılları da varsa birlikte mutlu olsunlar işte. Bir de hayatlarına şükretsinler. Ben; kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, geniş omuzlu, kaslı vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir kız beni sevmeyecek ve istemeyecek; canlıya zevk veren bu güzel şeyi yaşayamadan gebereceğim.
Anladım seni farklı bir şekilde aşık olmak güzel bir fantezi kurmuşsun bence sadece sevişirken birden adam sana tapmaya başlıyor sen de ondan cok etkileniyorsun hoş bir fantezi hoşlandığın biriyle fb olursan da belki olur da
Yani zaten eğer bir insan böyle rahat bir şekilde yaşıyorsa o aşık olmaz ama olanlar da var Hiç olmazdı diyemeyiz yani ona olan ilgisinden hoşlanır hassasiyetinden hoşlanır olabilir
Ya boş ver buradaki yorumları sakin ol şampiyon
f*ck bady sadece bir kez denedim. Bana göre değil. Seks olayını aşk duydugum insanla yaparken daha çok zevk alıyorum. Aynı şekilde karşımdaki kişide bana aşkla yükselmeli. Yoksa herkesle sevişilir herkesle seks yapılır. Aşık olmayan kişiler asla bunun zevkini bilemez. Zevk verir evet ama asıl zevki veremez. Aşk, şevhet ve tutku 3lüsü varken neden azını tercih edeyim.
Cevap
29Cevap
f*ck tabiri genelde duygusuz ilişkiler için kullanılır ama zaman geçtikçe arada duygusal bir bağ oluşabilir tabiki. Herkesin bu olaya bakış açısı farklıdır. Ama tensel uyumun mükemmel olduğu kişiyle anlaşmak dünyanın en zor işi de olabilir. Bu yüzden bu tür ilişkilere çok fazla anlam yüklememek gerektiği düşünüyorum. En güzeli insanın aşık olduğu kişiyle sevişmesi ve seks yapması..
Olunmaz, olunmamalı. En başta bu kural konuşulur, aşık olunmayacak diye. Sonradan gelip ben sana aşık oldum demek aptallık zaten. 10 senede seks yapsan eğer seks yaptığın kişi f*ck. buddyn ise, istediği zaman istediği şekilde seninle iletişimini keser.
Biliyorum bu iş bana çok ters cidden
Sen daha soyunurken aşık olursun öyle bir tip var
Aynen oyle kardeşım. Istedigin zaman kullan kullan sonra bir hoscakal demeden bırak. Bu karaktersizliktir. Bir günaha giriyosanız iki kisi giriyor. Cinsellikte konusulmus olsa arada bir konuşma var. Karsilikli rıza var. Bu olay karaktersizlikten baska bisi olmaz. Sevgili olayinada gelince olabilir. Kalp bu otada konuyo bo*ada şu yazanların hepsi inan icinde kıpırdanma olmustur. Olmamissada duygu yoksunlugu vardır baskalarinida kolay kolay sevmeyip evde kalan kızlar olur.. tesekkur ederim boyle dusundugun icin.
Dediklerine katılıyorum bende öyle düşünüyorum. Düzenli olarak seks yaptığın bir insana belli bir süre sonra aşk yönünden duygular hissetmek çok doğal ve normal hatta kaçınılmaz
Evet olunur. Çünkü insaniz robot degiliz. Ten uyumu varsa birlikte geçirilen vakitten mutlu oluyorsan bu mümkün
Oluyo genelde defalarca üstüne basa basa aşk yok dememe rağmen bi yerden sonra bağlılık duyguzal zaaf gösteriyorlar ondan sonra iletişimi kesiyorum aşk bana göre değil
Askin icine mustehcen seyler girdikten sonra o ask ask olmaz zaten mustehcen seyler olduktan sonra ask hayli hayli olamaz ask onun bunun oyuncagi olursa ortaya boyle aptal saptal sapkinca seyler cikar
Ben olmam ama benimki olmuştu. Çok can sıkıcı bi olay hakikaten.
Cidden çok duygusuzsunuz ben de kesin aşık olurdum
Duygusuzluk değil bu, nasıl başladıysam öyle devam ederim, ne gereği var yahu aşkı meşki karıştırmaya
Düşünmüyo musun f*ck
@Kanekii kıskançlıktan değil sen kızdan hoşlanmamışsın ne uzattın
@Kanekii ya tamam sen ona göre daha duygusuzmuşsun bırakmışsın bende bunu diyorum
Yorumumun altında konuşmayın.
f*ck olayı amacına uygun kullanılırsa gayet güzel bir şey öteye gitmeye gerek diğer türlü amacının dışına çıkmış oluyor zaten
Katılıyorum düşüncelerine. Uyum varsa görüşmeler artar görüşmeler artınca bağ artar. Hoşlanma durumu ortaya çıkar elbet.
Sadece skiş yaşayacağını bildiğin insana aşık olmak saçma. Bağlanmadan seks istiyorlar sonra fb'me oşoğoom :D
Yani böyle bişi yaşamak istemem zatende aşk olabilir
Olabilir olan var çünkü cinsellik ayrı bir zevk veriyor Buda aşık edebiliyor
kızlar aşık olmuyor çünkü her kızın peşinde 50 tane erkek var umrunda olmuyorlar yani
erkek oluyor zaten zorla fb olmuştur onla
Hoşuna gittiyse oda kabul ederse aşka başla
Yav klasik oluyorlar işte
Olabilir
Kız sen ne güzelsin öyle
MaşAllah diyim
Teşekkürler
sen aşık olabilirsin ama o mala vurur gider...
Duygusuz seks olmaz
Öyle değil işte bazı insanlar yüreği taştan cidden on yıl seviştiği partnerini bi kenara atıverebiliyo
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın
neden olunmasın o da insan
bende olurdum ya
Olunur
His beslenebilir belki sonrasinda
Valla ben de senin gibi olurdum kesin.
f*ck aşık olunur
Olunmaz
Benim ki bana olmuştu
3 kişi oldu 🙈
Olanlar var
Olan oluyor