Erkek ya da kadın fuckbuddysine bir şey hissedebilir mi?

Hisseder elbette, çünkü cinsellik kadın için de erkek için de tatmin olunan bir duygu olduğundan. Cinsellik sonrası şu kafada olabilir bir taraf, ben bu insan sayesinde tatmin olabiliyorum diyerek, onu sevmeye başlayabilir. Fuckboddy olacak tipler, birbirinin tipi olmayan tipler olmalıdır o yüzden. Çünkü gerçek sevgiye dönüşebilir, cinsellik yaşadığı insana tatmin olduğu için minnet duydukça sever yani bu çok doğal.
Olabilir tabii ki sonuçta insanız ve konuşarak anlaşırız. Seks yapmak dışında da aktiviteler yapılırsa zamanla birbirini daha iyi tanırlar, ortak noktaları oldukça eğlenmeye başlarlar. Bu böyle uzaaaar gider.
Cevap
34Cevap
Fuckbuddyden sevgili olur mu bilemiyorum ama uzun süreli ilişkilerimin hepsi cinsellikle başladı. Cinsellik büyük bir bağlayıcıdır, güçlü bir ten uyumu aşkı doğurur.
Adil Yıldırım da ilk 30 gün yapmayın etmeyin diyor 🤔 erkeğe bağlı sanırım.
Erkeğin kabına kalıbına göre değişir
O da denk gelecek de ölme eşeğim ölme 😂😂
Gelir, gelir gerçekten çok kaliteli erkeklerde var
Var da benim yıllardır 7 çakramın 4 'ü kapalı kapalı olanlardan biri de kalp çakrası 😂😂 düzgünü bana denk gelmiyor.
Olur. İki tarafta birbirini yatak dışında tanımak isterse ve hoşlanırlarsa iş ilerler
Fuckbuddy ilişkiler duygusal bir ilişkiye dönmemeli.
ilişkiler yaşanırken belirli duyguların oluşması doğal elbette.
Ancak ilişkinin doğasına aykırı farklı bir seviye olmamalı diye düşünüyorum.
Fuckbuddy nin mantığına aykırı.. Arada duygu zaman içerisinde oluşur ister istemez.. ama bunun adı artık Fcukbuddy den sensebuddy ya da lovebuddy ye doğru evrilir..
Bu zamana kadar fuckbuddy olarak takıldığım kimse ile sevgili olmadım ikisinin yeri ayrı karıştırmamak gerekiyor.
Merhaba,
Cinsel olarak tatmin olduğunuz birisine zamanla aşık olabilirsiniz. Bu çok normal bir durum neden olmasın?
#Just
Şimdiye kadar sevgili olan birini görmedim. Çünkü fuckbudy birden fazla kişi ile aynı durumu yaşar.
O filmlerde olmuyor mu ben sanmıyorum fb gerçek olduğunu.
Duygular ön plana çıkmaya başladıysa karşılıklı olunur.
zamanla olabilir ben cok isterdim sevgiliden sanal seks arkadasi olmasini ya da sanal seks yaltigim biri ile internet uzerinden sevgili olmak
İnsan olan bir şeyler hisseder hayvan olan hissetmez
ewt bazen oluyor ama tek taraflı olursa sıkıntılı bır durum
Hic fuckbuddy im olmadi bilemiorum
Olabilir belki ilerde duygusal bir bağ oluşabilir
Olmamalı yoksa fuucbady olmaz
Olsa da gecici oldugunu dusunuyorum
O neymiş kız f*ck muck body felan
Kişiden kişiye değişir
Global dünyada herşey mümkün
Sizin dediğiniz lovebuddy oluyor
Kimse bedavaya vermiyor yalan o fb işleri
Sanırım bunu yaşayan var