Selamm,
Allah düşmanımın başına vermesin de, uzun bir ara verdirir bu durum..

Selamm,
Allah düşmanımın başına vermesin de, uzun bir ara verdirir bu durum..

Şimdi şöyle bir şey söyleyeyim sanal cinsellik hiçbir zaman gerçek cinsiyetin yerin tutmaz tamam zevkli bir şeydir bunu kabul ediyorum hatta bunu kabul etmeyen hatta saçma olan insanları bile anlayabilirim, ama düzgün bir şekilde yapıldığında sana teklifimi vereceğiz zevkli güzeldir ama hiçbir zaman gerçek cinsiyetin yerin tutmazsın. Aynı zamanda istediğin videolar ya da ne bileyim baktığın görseller gibidir yani gerçek hayatla hayal dünyası bambaşkadır o yüzden Çok da fazla gerçek dışı düşüncelere dalma dürüstçe sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorumm
O kimki beni seks gibi güzel birşeyden soğutuyor 😀 ama aslına bakarsak seksting, gerçekte yapamayacağımız fantezileri konuşmak ve birbirimizi daha da yükseltmek gibi bir şey aslında. Ama iş gerçekte, birinin kendini olduğundan farklı bir şekilde gösterip fake fotoğraflarla karşı cinsi kandırmaya kalkması veya gerçekten de tecrübeli olduğunu söylemesi sıkıntı. Bu tarz insanlara gerçekten üzülüyorum, bu kadar özgüvensiz oluşları çok acınası bir durum benim gözümde. Bazen, her şeyin sadece fiziksel olmaya başlaması, samimiyetin kaybolması insanı soğutabiliyor.
Sexting yapmıyorum yazarak seks olmaz shhs
Daha kötüsü ne biliyor musun?
Hani normal de bunu her insan yapıyordur diye dikkat ettiğin şeyler vardır kız aslında her şeyi okeydir ama basit ama önemli hassas konuya dikkat etmiyordur. Örneğin ağız bakımı...
Bak işte bu, gerçekten soğutur jfhfhfhr
Cevap
11Cevap
Soğutur tabi ki ama kadın açısından pek soğuyacak bir şey yok, erkek konu olunca performans açısından soğuma olabilir
ben seksting falan yapmam.
sekstingle işim olmaz ben dokunmadan yapamıyorum
Öyle şeyler yapmadığım için sorun da olmuyor hdhfh
Hiç denemedim Seksting bana göre değil ben gerçeğini tercih ederdim daha önce hiç cinsellik yaşamasam da gerçeği olsun isterdim ama soğuturdu herhalde
Selam,
Kesinlikle soğutur.. Şöyle yaparım böyle ederim şöyle istiyorum böyle istiyorum diyor..
Sevismeye gelince kupkuru ya da robot gibi..
Zorla sevisiyoruz sanki..
Kendini seks tanrıçası gibi anlatıp icraatta fos çıkanları gördük geçmişte.
Yapmayacağım bişey olduğu için tam bişey diyemiyorum ama çok gıcık bir durum jdndn
Coğu zaman öyle olur ztn. Sosyal medya ayrı, gerçek hayat ayrı..
Ben sinirleniyorum beklediğim gibi çıkmayınca
Birkez girdik bari zevk almaya bakalım derim.
Vurkaç
Nasıl anlattığı gibi çıkmayan
Sekstingte herkes lafta iş yapio icraat yk bu da kanıtı işte
Sapıklığınızı ifşa ederken bari Allah demeyin çarpılırsınız
Hayır partner değişirim
Hemde nasıl soğutur bir bilseniz..
Hayal kırıklığına uğratabilir
Se*ting yapacak partner bulamıyozki aq 🥺
Hiç böyle şeylere girmeyin en güzeli
Soğutmaz
Sevdiğim insandan soğumam, cinsellik konuşmam için sevmem âşık olmam gerekli. Tabi siz nerden bilesiniz wjsjjz
Hıhh yoğhh sjsjjsks
Görmeden inanmam bağğ sdfgd
Bakire arıyorum ama tecrübesiz kızda hiç çekilmiyor la.
Olabilir
Seksting nedir?
soğutabilir
Sogutuyor walla 😏
Püüü düşman başına
Biraz
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?