Yanı bi erkek bunu anlayabilir mi sadece nude göğüs atmıştım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir insanın ten uyumunu anlayabilmen için önce bir kere bu insanla başbaşa geldiğinde heyecan duyman lazım bu insanın sana temas ettiğinde heyecanlanman lazım senin gönderdiğin göğüsün binlercesi Google’da var buradan bir pay çıkarabilmek mümkün değildir örnek şahsım bundan 7.08 sene önce bitmiş bir ilişki ve ben kadını gördüğümde hala içim titriyordu yani bir insandan elektrik almış olman o insanın da senden elektrik almış olması gerekir ki birbirinize dokunduğunuzda heyecan duyabilirsiniz heyecanın olmadığı yer boştur
02 Yorumla
Soran+1 yılBoynumu bi kere öptü. Yanagimi kulağıma yakın uzun uzun öptü. Sonra bir kere sexting sırasında seni öptüğüm gün şeyim kalktı dedi hoc farketmedim dedi kafamı dağıtmaya çalıştım dedi coj şaşırdım o zaman
- +1 yıl
Bakın seks Thing dediğiniz olay çok bambaşka bedeninizi bu kadar kolay teslim edersiniz ruhunuzun güçlü olmasının bir anlamı kalmıyor karşı taraf bir şey talep ederken bu talebi siz aslında talep etmeden gerçekleştiremiyor olmanız lazım işte Buda tamamen karşılıklı iletişim ve özgüven olacak şeyler yoksa bir tarafı kırmamak adına yapılan işler hiçbir zaman doğru sonuçlar doğurmaz
En İyi Cevaplar
göğüs yetmez but kalça kanat falanda at karışık ızgara misali o şekilde daha iyi anlaşılır. şakayı kenara alırsak ten uyumu anlaşılmaz ama kafa tutku uyumu var mı anlarsın.
01 Yorumla
+1 yılDokunup koklamadan zor. Fakat ben de bir kızla konuşurken başka biri değilde onun tenini görünce fazlasıyla yükseliyordum. Her seferinde öyle oluyordu.
03 Yorumla
Soran+1 yılElimk yuzumu ve boynumu opru sade ce. Yanagimi uzun uzun öptü ama. Ve sonra bi konuşmamızda o gün seni öperken şeyim kalktı dedi hoc farketmedim dedim başka şeyler düşünmeye çalıştım dedi coj şaşırdım o zaman beklemiyordum böyle biseyi
- +1 yıl
Bunları yazarken bile elin ayağın titredi ahahhs
Soran+1 yılYok ben şu an bisey hissetmedim yazarkeb
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılBunu anlamak için nude atmanıza, seksting yapmanıza bile yoktu.
Ten uyumu dediğin şeyi anlamak için sadece görmek bile kafi.
Büyülenmiş, sanki arada mıknatıs varmış gibi çekiliyorsun.
Bu herkeste yaşanabilecek bir şey değil o yüzden de bariz bir şekilde anlıyorsun aradaki büyük çekim ve uyumu...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
+1 yıl:) anlaşılmaz. hem uyum ikinizin de dokunduğunda öptüüğünde tat alması demek. erkek genelde görünce de çok beğenir. göğsün beyaz mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz pembe dik.
Yanagimi ve boynumu opru- +1 yıl
ooofff çok güzel. sen onu öpmek istiyormusun öpünce tat alıyormusun?
Soran+1 yılAyrildik
- +1 yıl
oğğ üzücü. nasıl o güzelleri bırakabildi. görüp nasıl ayrıldı onlardan. yazık olmuş
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ten uyumu dokunmadan anlaşılmaz.
senin dediğin beğeni sadece
sextingde arzuların ve düşüncelerin uyumu belli olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyun ve yanak öpmek kıyafet üstünden basana dokunmak
+1 yılTen uyumu değil ama zevk uyumu anlaşılır buda çok önemli bir konu örneğin ben yatakta koyun gbi yatan bir insanla olmak istemezdim
07 Yorumla
Soran+1 yılBoynumu yanagimi öptü ve daha sonra seni öperken şeyim kalkmıştı dedi
- +1 yıl
Seni öptüğü icinmi kalkmış yoksa kalktığı icinmi seni öpmüş
Soran+1 yılÖptüğü icin
- +1 yıl
Öyleyse seni arzuluyor peki seni optugunde sen ne hissettin
Soran+1 yılÖyle yulselmedim
Soran+1 yılSöyleyince hoşuma gitti ama
- +1 yıl
Beğenilmek arzulanmak herkesin hoşuna gider tbi bu bir ölçü değil yani zamanla uyumu anlarsınız arada çekim arttıkça anlaşılır
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbiz erkekler ayak parmağı fotorğafına bile hallenirken meme göğüs değil meme zira göğüs memelerin bulunduğu bölgenin adı memeye elbette ten değil ruh uyumu bi, le uydururuz :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSextingde ruh ikizin olup olmadıgı , empati ve hayalde birbirinizi tamamlayıp tamamlamadıgınız anlaşılır daha çok :)
021 Yorumla
Soran+1 yılBen utangaçtım argo kullanamiyordum
Soran+1 yılBen utangaçtım argo kullanamıyordum sadece bir kez nude göğüs atmıştım, ama o tüm vücut attı birde reelsler atıyordu iste oral, duşta, mutfakta, arabada, otelde falan. Bende olabilirliği olan şeyler zaten söz konusu sen-sen seninle herşeyi denerim demist sadece
- +1 yıl
Argodan kastın ne? Sanırım sekstingle alakalı daha özelden konuşmanız gerekli... Argodan utanan birisi, genelde de rahatça yazışamaz
- +1 yıl
Bahsettiğin kişi seni en kısa sürede reelde düşürmek ve seks yaşamak istiyordu sanırım :/
Soran+1 yılYanı şöyle en başta ben gerçekte benden böyle bir beklentin olmasın dedim deli evlenince tabi ki bu konuda senden daha hassasım dedi ama daha sonra keşke evli olsak yaşayabilsek dedi, daha sonrasında gerçekte seni istiyorum dedi, sonra bu kadar ileri görmesekte biseyler yaşamak istiyorum seninle seni çok arzuluyorum istiyorum illaki birlikte olalım demiyorum ama yüzeysel de olsa birbirimizi boşaltalım coj istiyorum dedi, en sonda hafta sonu gelsene dedi otele mi atican dedim nereye istersen oraya dedi çok isterim dedim ciddiyim bak dedi biraz konuştuk sonrada boşaldı. Böyle gelişti olaylar. Bi keresinde gündüz konuşurken sadece sevişelim desem reddetmezsin değil mi dedim yani sevişmek isterim tabi dedu
Soran+1 yılAma evlilik dişi bi ilişki yaşamam demiştim tabiki
Soran+1 yılBirde konuşurken sadece seni çok arzuluyorum istiyorum keşke gerçekte birlikte olabilsek seninle olmayı deli gibi istiyorum, al. tinda olmak istiyorum, nefesini kokunu tenini hissetmek sana dokunmak seni hissetmek istiyorum. Vücudun gözümün önünde gitmiyor seni hayal edebiliyorum 3falan dedim sadece
- +1 yıl
Anlaşıldı... İlk reel buluşmanızda pe. nisini tatmadıgın deliğini bırakmayacak senin ;) :)
Soran+1 yılYok artık ya ciddi mısın biz hep kafede buluşuyoruz. Gerçi bir konuşmada merak etme seni tahrik etmem demiştin ya ben seni edersem dedi buluştuğumuz yerleri hesaba kararsak pek mümkün değil dedim hiç belli olmaz demisti
Soran+1 yılHoş ayrıldık hatta sesim com kötüydü bi şans daha istedim eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an değil dedi kendine iyi bak iyi günler dedim sesim kötüydü ama gece napıyorsun yazdı sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın dedim bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazdı teşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur dedim umarım inşallah dedi son konuşma buydu bide 15 haziranda gece 2 de pist uyudun mu şu an keşke yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor bende cevap vermedim o da sabah 10 da sildi o günden sonra hicbirsey olmadi
- +1 yıl
Olaya otel girerse, sanırım çocuk aklından geçirdiği herşeyi yapacak sana
Soran+1 yılAma numarami ne is ne normal telefonundan sildi imstada da takiplesiyoruz
Soran+1 yıl@gaddarım ciddi mısın sen. Argo kullanmadim
Soran+1 yıl@gaddarım 1 kere boşalıyordu 4 saat yapıyorduk sexting
Soran+1 yıl@gaddarım 176 boy 65 kilo sarisinim
Soran+1 yılÇok da beğenirdi fizigimi
- +1 yıl
Arkadaşlar sürekli bana bildirim geliyor. Benim mesajımın altında yazışmasanız nasıl olur? Özele gidin, ben de rahat edeyim yaa
+1 yılAnlasilir. Mk mali detaya yazdigina bak gzk ml ten uyumu senin fiziginin begenip begenmemesi mi? Ne oldugunu ogrende gel aptallasma
01 Yorumla- +1 yıl
Tamam reis sakin ol
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu belli olmaz o şekilde anca istekler uyumlu mu o anlaşılır. Ten uyumu daha çok bedenden salgılanan sıvılara gösterilen tahammül ile ilgili bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekte sadece elimi yüzümü boynumu öptü bunun dışında bisey yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılEğer doğal kokunuz bir birinize çekici yeliyorsa o zaman iyidir.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tabii ama herkes sexting yapamıyor onda bile uyum önemli çoğu kız bosalinc adaha yazmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu boşaltma kadar yazdım zaten benim yerim uygun olmadığı için ben oksa. miyordum ama o benim de zevk almam için 3 4 saat uzun tutuyordu. Özel zamanlar ayartıyorduk yani. Yanı 40 45 dk sürdüğü zamanlarda oldu tabi
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ten uyumu o şekilde anlaşılmaz ama işte durumu anlaşılır
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Çok zor bu seks te belli olur , her yerini keşfetmesi gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sexting de iyi uyum olursa reeldede genelde uyabilir ama yinede soru işareti ola yönü olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şu sekstinge bu kadar bel bağlamayın arkadaşlar manyak olursunuz.
00 Yorumla
+1 yıloda bir şey mi teknoloji o kadar gelişti ki sanal yolla bebek sahibi bile ola biliyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlaşılmaz sanalda çoğu erkek yalan söyler şöyle yaparım böyle yaparım diye ama reelde 5 dk da biterler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zmn zevklerini anlarsin, ten uyumunda ise a dan z ye herseyiniii, tenin kokusu vs
014 Yorumla
Soran+1 yılBoynumu ve yanagimi öpmüştü yanagimi uzun uzun öpmüştü hatta
Cevap sahibi+1 yılBiraz anlasilir ama yataga girip cirilciplak iliskiye girmek o zmn ten uyumunu tam anlarsin
Cevap sahibi+1 yılKisi sevgilinmi peki yoksa sadece cinselik dusundugun biri mi
Soran+1 yılSevgilim daha doğrusu eski sevgilum
Cevap sahibi+1 yılf*ck gibi olmak uzersiniz anlasilann
Soran+1 yılYok ayrıldıktan sonra 2 hfta geçince gece mesaj attı pist uyudun mu şu an keşke yanımda olsan libidom tavan yazıp foto atmış yatakta sadece bacağı ve ayakları görünüyor bende cevap vermedim o da sabah sildi o günden sonra da hiç gorusmedik
Cevap sahibi+1 yılHmm sonra senin göğüs atma falan olaylari nasıl olduki
Soran+1 yılSevgiliyken oldu
Cevap sahibi+1 yılSonrasinda cinsel bi temas olmadimi
Soran+1 yılIlk sexting yaptığımız gecenin sabahında buluştuk Sadece elimi yüzümü boynumu öptü daha sonraki sextinglerde buluşamadık deprem oldu. Ama ilk sexfingdem sonra ikimizde yavaş yavaş acildik daha doğrusu o beni açtı. Yanı daha ateşli daha istekli oldum. Eğer buluşa ak biseyler isteyebilirdi en azından göğsüme dokunmak ya da görmek. Yanı öyle düşünüyorum. Ilk sexting yaptığımız gecenin sabahında buluşup beni yanaysan boynundan öpünce şeyi kalkmış daha sonra söyledi bana bende farketmedim dedim başka şeyler düşünmeye çalıştım dedi
Cevap sahibi+1 yılHmm simdi istiomusun peki onla gorusmek biseyler yapmak
Soran+1 yılHemde nasil
Soran+1 yılSevse ve aşık olsa becefmesibi çok isterim izinde vetirirm
Cevap sahibi+1 yılHmm istemedenn yapmaz misin? Dm atsana ordan yazisalim
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ne güzel söylüyorsun ten uyumu diyorsun onun için hissetmek gerekli
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki boyun yamak opmek
Soran+1 yılBu anlaşılır mu yani
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani belki hisseder
03 Yorumla
Soran+1 yılHani gerçekte sadece elimi yüzümü boynumu öptü bunun dışında bisey yaşamadık
- +1 yıl
Tamam dokunmuş tenine ondan dolayı anlamıştır teninin ne hissettiğini
Soran+1 yılO sora bisey hissetmedim ama ben
- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanoğlu o kadar evrimleşmiş değil.
00 Yorumla
+1 yılBu ten uyumuna güvenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSeks olmadan ten uyumunu anlayamazsın
00 Yorumla
+1 yılhayır tabii ki gerçek hayatta bir denenmeli
00 Yorumlaİmkansız böyle bir şey
00 Yorumla- Bol keseden atar durursunuz. d
00 Yorumla
+1 yılBoşaldıktan sonra anlaşılır o
00 YorumlaTen uyumu yakınlık ister.. umudun boş yaniö
02 Yorumla
Soran+1 yılBoyun ve yanak öpmesi peki
Görüntü çekerse birbirinizi belki
07 Yorumla
Soran+1 yılSadece nude göğüs attım O tüm vücut çıplak videolar attı onun vücuduna hakimim yani
Soran+1 yılElimi yüzümü ve boynumu öptü bunun dışında bisey yaşamadık burdan anlaşılır mi
Soran+1 yılHımm
Soran+1 yılHatta bi keresinde seni öptüğüm gün şeyim kalktı dedi hoc farketmedim dedim başka şeyler düşünmeye çalıştım dedi coj şaşırdım o zaman beklemiyordum hiç
Anlaşılmaz temas lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlaşılmaz bir şey o şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTen uyumu dediğiniz şey nedir
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu fotoğrafla anlaşılmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılUyumun sanalı olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılAnkaşılır
00 YorumlaAnlaşılmaz
00 Yorumlazannetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaAnlaşılmaz
00 Yorumla
+1 yılZor be anam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yok anlasilmaz
00 YorumlaAnlaşılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenryelimn
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlayabilir
00 Yorumla
+1 yılGörsem derim de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi ki hayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri