Cinsel Yaşam Sevgiliyle seksting yapılır mı? Mineecute Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Sevgiliyle seksting yapılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır ben yapmam 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl evet yaparım sadece sevgilimle değil partnerimle ya da sanal bir kaç arkadaşımla da yaparım 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. gerçeğini tercih ederim ama mesela gün içinde gelen tatlı fotolar heyecanlı olabilir 😍 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Uzun sureli kabak tadi veriyor, arada baskalariyla daha zevkli oluyor 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sadece sevgilimle yapardım. Onun dışında kimseyle yapmıyorum ihtiyaçda duymuyorum. 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. tensel temasın hazzı hiç bir şeyde yok tabi işi bilirsen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Uzak mesafe olduğumuz için öyle yapıyoruz maalesef yakında buluşuruz da gerçek bi seks yaparız umarım 0 0 Yorumla
leylanindunyasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Canım istiyorsa herkesle yaparım. 😀 8 2 Yorumla leylanindunyasi 1 yıl Aynen sen de ahlak bekçisi 😀 Yorumla Sosyete38 1 yıl Yok sen genel soru sorunca bende gözlemlediğimi söyledim lütfen zoruna gitti ise özür dilerim 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl yapıyorum öyle de güzel yapıyoruz ki görseniz kendinize dokunmanıza gerek kalmaz 1 0 Yorumla
Svbdl Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl kesinlikle yapılmaz. yapılmamalı, lütfen yapmayın. 0 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. he kimlen yapcan ki? yabancıyla mı 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı. Yaparım tabi ills sevgili şart değil 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Duruma göre yaparım ama sürekli ısrar etmem 0 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Bir şey eksik bil bakalım ne 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl evet yaparız , ama sarılıp öpüşmek en güzeli 0 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Reeli tercih ederim 5 1 Yorumla izmirolgun 1 yıl ben de ama İzmir sadece Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaparsan yapılır 🍕 0 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yaparım, yaptım, yapıcam 0 0 Yorumla
smerfus Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Yapılır 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır yapmam 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapıyorum 6 15 Yorumla luizdavid 1 yıl Evlilik düşünüyor musunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla luizdavid 1 yıl İlk ne zaman başladınız ve evliliğe ne kadar var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bı kaç ay önce Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seneye evlilik düşünüyoruz Yorumla luizdavid 1 yıl Aileler tanıştı mıİlk nasıl başladı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Üniversitede de tanıştık 3 yıl sonunda annesiyle tanıştım o da bir akşam ailesiyle bize oturmaya geldi Yorumla luizdavid 1 yıl Hmm ilerde seksting daha da sertleşebilir şu an utanıyor olabilir Evlilik yakın o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet evlilik yakın ama utandığını hiç sanmıyorum açıkçası 😄 Yorumla luizdavid 1 yıl Kaç yaşında argo başladı mı 😊 Sen de utanmamalısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Argo hep vardı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elimde değil utanıyorum Yorumla luizdavid 1 yıl Hangi sıklıkla istiyor 😊 fantezilerinden bahsediyor mu Yorumla luizdavid 1 yıl Utanmamalısın zamanla bu sevgilini sıkar yavaş yavaş açılmalısın Yapacağın taktiklerle bu kolayca aşılır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neredeyse her gece Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Senin hiç olmadı mi 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. yapılırrrr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Hayır ben yapmam
evet yaparım sadece sevgilimle değil partnerimle ya da sanal bir kaç arkadaşımla da yaparım
gerçeğini tercih ederim ama mesela gün içinde gelen tatlı fotolar heyecanlı olabilir 😍
Uzun sureli kabak tadi veriyor, arada baskalariyla daha zevkli oluyor
Sadece sevgilimle yapardım. Onun dışında kimseyle yapmıyorum ihtiyaçda duymuyorum.
tensel temasın hazzı hiç bir şeyde yok tabi işi bilirsen
İllaki sevgili şart diilki ısı bilenlede olur
Uzak mesafe olduğumuz için öyle yapıyoruz maalesef yakında buluşuruz da gerçek bi seks yaparız umarım
Canım istiyorsa herkesle yaparım. 😀
Aynen sen de ahlak bekçisi 😀
Yok sen genel soru sorunca bende gözlemlediğimi söyledim lütfen zoruna gitti ise özür dilerim 😅
yapıyorum öyle de güzel yapıyoruz ki görseniz kendinize dokunmanıza gerek kalmaz
Canın isterse yapılır
kesinlikle yapılmaz. yapılmamalı, lütfen yapmayın.
Yapılır, nude vs. olmaması şartıyla.
he kimlen yapcan ki? yabancıyla mı
Yaparım tabi ills sevgili şart değil
Duruma göre yaparım ama sürekli ısrar etmem
Bir şey eksik bil bakalım ne
evet yaparız , ama sarılıp öpüşmek en güzeli
seksting ne ki?
S. KS yaparken s. xting e gerek yön
Reeli tercih ederim
ben de ama İzmir sadece
Yaparsan yapılır 🍕
yaparım, yaptım, yapıcam
Yapmayın, evlenin ne halt yiyorsanız yiyin sonra
Bi ben mi yapmadım bunu yahu? Herkes yapıyor
Evett
Evet
Evet
Yapılır
Yapılır.
Hayir
Neden olmasın
evet
Elbette olur ki 😅
Hayır sevmiyorum
Yaparım
Herzaman reel
Yapilir tabi
Hayır yapmam
Günah
Ben çok isterim de o utanır ya soranıyom da
Hayır yapmam
Yapıyorum
Evlilik düşünüyor musunuz
Evet
İlk ne zaman başladınız ve evliliğe ne kadar var
Bı kaç ay önce
Seneye evlilik düşünüyoruz
Aileler tanıştı mı
İlk nasıl başladı
Üniversitede de tanıştık 3 yıl sonunda annesiyle tanıştım o da bir akşam ailesiyle bize oturmaya geldi
Hmm ilerde seksting daha da sertleşebilir şu an utanıyor olabilir
Evlilik yakın o zaman
Evet evlilik yakın ama utandığını hiç sanmıyorum açıkçası 😄
Kaç yaşında argo başladı mı 😊
Sen de utanmamalısın
Argo hep vardı
Elimde değil utanıyorum
Hangi sıklıkla istiyor 😊 fantezilerinden bahsediyor mu
Utanmamalısın zamanla bu sevgilini sıkar yavaş yavaş açılmalısın
Yapacağın taktiklerle bu kolayca aşılır
Neredeyse her gece
Senin hiç olmadı mi