valla normal canlı bulusarak yapılamıyorsa ayda bakıreyse tam anlamıyla erkegınıde bosaltamıyosa ya da uzaklardaysalar olabılır gerekırse her aksamda olur bıkac kezde olur karsılıklı ıstege baglı ben ısterdım olsa sevgılım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Normal bir şey hatta ilişkiyi canlı turma konusunda faydalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
sevgiliyle yapma boş ver ifşanı çıkartır sevgiline namuslu numarası yap onu buradakilerle yap
gel yapalım
Eşimle 7 ay sevgili 14 ay nişanlılık dönemimiz oldu bizde konustuk o muhabbetleri telefonda 3 senedir evliyiz
Himm
Basit görürler ve o günden sonra normal bir şekilde sohbet etmezler hatta kıza olan ilgileri sadakatları azalır
hıc alakası yok
Kimi doğru kimi yanlış
Peki erkeğin seninle yapmasını, sen basit görüyor musun? Neden hep kadınlar üzerinden bu durumu sorguluyorsunuz? Basitlik tek taraflı olmamalı.
Basit görmem ama se/ting yapmak tüm heyecanı öldürüyor her şeyi sïradanlastiriyor
Hayir wsla öyle bir şey aklımdan bile gecmez
normal ve ikinizin libidosuna bağlı her gün yapmak bile normal olabilir çiftlerin isteklerine bağlı.
Bence normal, iki taraf da ne zaman isterse o zaman yapılır, istenirse her saat olsun.
Ve basit görmem, beni arzulaması çok hoşuma gider.
Ben kanka gibi olacağım biri ile olamam, benim için normal
İki gecede bir
valla normal canlı bulusarak yapılamıyorsa ayda bakıreyse tam anlamıyla erkegınıde bosaltamıyosa ya da uzaklardaysalar olabılır gerekırse her aksamda olur bıkac kezde olur karsılıklı ıstege baglı ben ısterdım olsa sevgılım
Normal bir şey hatta ilişkiyi canlı turma konusunda faydalı
Çocukca bişey kendininize bunu yakıştırmayın
Değil mi gerçeği varken.. genelde bunu gerçeğin tadını bilmeyenler yapar
Gerçeğini herkes yapacak durumda olmayabiliyor.
Aa Neye ki
Yaşım genç ve bakireyim. Evlenmeden önce cinsellik düşünmüyorum
Ne alaka yavrum büyüyün artık yav... evleneceğin adam şimdi çatır çatır şey yapiyodur.. neyse siz saklayın
@Ceed55 evlenmeden önce seks yok ama sexting var ilginç siz namuslu değilsiniz namuslu görünümdesiniz
Ne diyon abla
Başkasıyla mı yapsın?
Of of bulamadık birini
Seksting şart ilişkilerde
Sexting çok boş bir olay değil mi ne bilim
Bence gerekli bir şey
hiç grup sexting yaptın mı?
nornal basit görmem
A normal yapma knk sakınn
Yok biz marketing yapıyoruz genelde
Yaptıklarımı sadece onun için kullanıyorum
Bence yapılmamalı ya.