Kocamı anal mastürbasyon yaparken yakaladım gay olabilir mi?

Arkadaşlar kafam allakbullak şu an dün işe gitmiştim bilgisayar evde kalmış öylen bilgisayarı almak için eve gittim kocam işe gitmemisti kapıyı yavaşça açtim belki uyuyor diye neyse salonun kapısı kapalıydı kapıyı açtım kocamı erotik film açmış kanepede çıplak şekilde uzamış salatalıkla anal m@st yaparken gördüm çok pardon açıklayabilirim dedi akşam açıklarsın zamanım yok dedim amma sinirden deliye döndüm yine belli etmedim hızlı şekilde evden çıktım akşam eve geldiğimde hesap sordum merak ettim bir defadan bir şey olmaz senin ne hisetigini merak ettim filan dedi gözüm görmesin seni birsüre dedim sizce g@y olabilirmi ya da fitnes işiye uğraştığı için testesteron çok mu yükseliyor bu normal mi kafam beynim allakbullak sabah erkenden ise gittim onu görmemek için akıl fikir verin kafayı yiyecem

Güncellemeler
1 yıl
Dün gece yarısı işten geldim konuşalım diye ısrar eti bnde sabah konuşuruz diyip üstümü bile degistirmeden salonda yatım sabah uyandım duş alıp mutfağa gitim mutfakta bekliyordu uzun uzun konuştuk özür diledi bana ergenliğinden beri böyle bir alışkanlık olduğunu asla g@y değilim hoşuma gidiyor sadece bunu senden saklamamalıydim biliyorum seninle aram bozulur diye bide utandığım için senden sakladım yemin olsun senden başkasını görmem oprsu değilim affet beni sensiz kaybetmek istemiyom dedi
Güncellemeler
1 yıl
Bende saklaman gerekmezdi dedim sarıldım ama kafam hala çok karışık ne biliyim bir erkek niye böyle olsun aklıma istismar ihtimali geldi ama söylemedim canı sıkilmasin diye özel hayat normal hic srn olmadi
Kocamı anal mastürbasyon yaparken yakaladım gay olabilir mi?