Kocamın işleri yüzünden bir türlü birlikte olamiyoruz eve geldi duymadim geldigini beni masturbasyon yaparken yakaladi oturdu agladi karimi tatmin edemiyorum diye bende sacmalama reglim yeni bitti oyuzden istekliyim dayanamadim dedim ama anlamadi konusmuyor benimle nasil duzelticem arayi?
Cevabın nedir?
Cinsellik konusunda 966 cevap paylaştı. Bence gec karsisina ciplak bir vaziyette " ben aciklamami yaptim bana ister inan ister inanma ama ortada kizacak, konusulmayacak bir durum yok. Ben seninim, sende benimsin ve seni istiyorum. Konusmayarak beni daha cok ittiginin, kendinden sogutmaya dogru gittiginin farkinda olmani rica ediyorum. Erkegimi istiyorum ben, sende istiyorsan tam karsindayim bekletme beni " de..
16 Yorumla
Soran+1 yılCanimm bunlari demeye firsat vermiyoki gittim yanina optum kokladim yanlis anladin dedin bagirdi tersledi gelme yanima dedi.
Soran+1 yılOyle yapicam senceuzatir mi ki
Soran+1 yılYok yatmadim salondayim bir kere kavga etmistik ben yine salonda yatmistim gece gelip almisti alir yine buyuk ihtimal
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam hem suclu hem güclü. Birde trip atıyor. Masturbasyon yaparken yakalamış sanki başka bir erkekle yakalamış gibi atar yapıyo herif. Senin hakkın günde 3 posta iken hakkını vermiyor birde geçip kadın gibi trip atıyor. Onu silkelemenin vakti gelmiş adamım
12 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyor iste gururuna yediremedi galiba ondan boyle
- +1 yıl
Sacma geldi bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülmüş gönlünü al
020 Yorumla
Soran+1 yılDinlemiyoki uyudu zaten
Cevap sahibi+1 yılSenin de suçun yok onun da. Ama istekliysen söylemen lazım
Soran+1 yılSoyluyorum tamam askimm yapalimm diyor sonra 1 defadan sonra yorgunum anla diyo bende uzuluyorun yyetemediginden degil
Cevap sahibi+1 yılO zaman darılmaya bahanesi yok. Olan olmuş
Soran+1 yılCok kinci unutmaz bunu napicam ben
Cevap sahibi+1 yılO zaman mantıklı değil duygusal davranıyor. Araya 1-2 gün zaman girsin normal bir vakitte konuş derdi neymiş veya çözüm olarak ne istiyor.
Ama 1 den sonra yorulması çok normal, sen de fazla beklememelisin
Soran+1 yılOyle yapicam evet. Ama nasil dogal. s
Cevap sahibi+1 yılYaş ilerledikçe 1 den sonra yorulur erkek. Evli olduğun için bilirsin, boşalınca çok enerjik istekli olsa bile hemen sertleşmez hemen yeni sperm üretemez
Soran+1 yılYa oylede ben gene mutluydum simdi oyle degil
Cevap sahibi+1 yılŞimdi derken? ilk ilişki de tatmin etmiyorsa gıda takviyesi ve iş stresinde olabilir mesele
Soran+1 yılBundan 5 ay onceye kadar iyiydik ama yogun olduktan sonra onceden haftada 3 4 kez yaparken 2 ye indi gecen haftadan beri yapmadik yapsaktan 1 defa ama ozledim onu onceden iliskiden sonra saatlerce konusur uyurduk yatakta simdi bitiyoo dusa giriyo cikiyo ben giriyorum ciktigimda uyumus oluyo
Cevap sahibi+1 yılO yoğunluk başa bela işte. İş seçimi çok önemli. Insanın ailesine vakti olması lazım. Uykusu var demek ki, hafta sonlarını veya sabah erken saatleri belki değerlendirebilirsiniz.
Soran+1 yılİnan artik bisey istemiyorum kirildik ikimizde
Cevap sahibi+1 yılİnş barışırsınız kardeş üzüldüm.. çocuk var demişsin, çocuğu uyutmak filan zaten zahmetli oluyodur eşin hoşgörülü olsa iyiymiş. Yoğunluğu sen üretmedin sonuçta
Soran+1 yılBazen kizim o kadar cok bunaltiyoki beni kocamdan cikariyorun sinirimi bu kadar yogun olmak zorundamisin az paramiz olsun ama yanimda ol diye olmuyo oyle diyo bende katlaniyorun iste bazi arkadaslarim aldatiyo mu acaba falan dedi ama inanmiyorum hep ayni davraniyor bana ilk gunki gibi ama kocam iste kizimin babasi
Cevap sahibi+1 yılOnu da iş yorgunluk uykusuzluk varsa trafik bunaltıyo ve sana çatıyor. Cinsellik az yaşayınca ekstra gergin oluyosunuz ikiniz de. Evet bazı işler vasat çalışarak yapılmıyor maalesef, performans gerekiyor, veya insan yanındakinden geri kalmak istemiyor. Bazıları da paralı olmayı önemsediği için.. Siz hayatı 5 ay öncesine çevirmeniz lazım bence
Soran+1 yılKizim biraz daha buyusun zaten ise basliycam ama ozamana kadar beklemek zorundayim cok haklisin aksmlari geldiginde cok yorgun oluyor
Cevap sahibi+1 yılBence senin evde olman aile huzuru için bir avantaj. Tabi maddi durumunuz kötü değilse.
Sen de yorgun ve gergin olsan huzurunuz kalmaz. Bunu da bir avantaja çevirmeyi dene bence. Güleryüz, tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır, eşine prens gibi davranırsan o da sana prenses gibi davranır
Soran+1 yılEvet haklisin evdeyim diye huzurlu zaten cocuk oldugundan beri bir farkli bakiyor bende medicalciyim beraberiz yani ama benimde pek isime gelmiyor gitmek ise esim sen bilirsin diyo ama bilemiyorum duzeliriz ya insallah neler atlatmadikki biz.
Cevap sahibi+1 yılAynen kardeş, herşey olacağına varır. Eşin de farkındadır olayın. Aklından kötü şeyler geçirme rahat ol. Medikalciyseniz birinizin getirdiği de yetebilir. Ben annem çalışmadığı için kendimi şanslı hissederim hep. Para huzur getirmez, bazen yokluğu ya da çokluğu götürür.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
48Cevap
- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKesin balık burcu..
Takma kafana, zamana bırak düzelir her şey.. Sen onun yanın da olduğunu hissettir, konuyu hiç açma. Soyun ve yanına yat, gerisi gelir zaten.02 Yorumla
Soran+1 yılTerazi burcu yattim optun falan ama daha buyuk kavga ettik bende tutamadim cenemi gelseydinde sen yapsaydib ozaman dedim yaziklar olsun dedi
- +1 yıl
Çok yanlış yapmışsın.
Git, seksi kıyafetler giy ve onu güzel şeyler yaşat. Mutlu edersen, seni affedebilir. Hadi git, ne duruyorsun öyle şaşkın şaşkın!
11 Yorumla
Soran+1 yılYatti uyudu
- Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlarım o kocaya şimdi sanki icraatı varda birde oturmuş karı gibi ağlamış mı hay ben o erkeğin...
18 Yorumla
Soran+1 yılNasil gonlunu alicam?
- +1 yıl
Sevişerek :)
Soran+1 yılGittin yanina bagirdi gelme yanima dedi ozaman sen gelseydinde yapsaydin dedim yaziklar olsun diye bagirdi cocuk uyandi oda yatti uyudu yanina da almiyo napicagimi sasirdim ozur dilerim ddiyorum diledin de noldu diyo
- +1 yıl
Off boşver git yat oda tadını kaçırmış boşver kendisi gelir tıpış tipis
Soran+1 yılYatcam zaten ugrasamam
- +1 yıl
Bırak ya öyle koca mi olur sakin muhtaç olma ona kendisi bilmiyor mu mast zevkiyle ilişkinin ayrı oldugunu
Soran+1 yılBen normalde yapmam ki zaten burnumdan getirdi kizim uyandi kendi mal gibi yatiyor
- +1 yıl
Yüz verme burnu surtsun kendisi gelip konuşur anlasın kadınların boyun eğmeyeceğini isdegini yapabileceklerini
Cinsellik konusunda 678 cevap paylaştı. niye aglıyorkı sen olayı acıklamıssın zaten sen ne yaptın sakın bende agladım deme
01 Yorumla
Soran+1 yılAglamadim ama sinirlendin madem oyle sen yapsaydin dedim yaziklar olsun dedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kadın evli olduğu halde bu konuma geliyosa, tek suçlu vardır o da erkek.
demekki tatmin edemiyo. dilinden anlamıyo.00 Yorumlafena yakalanmısın sende yazık adama gururu kırıldı incindi şimdi sana pipiside kalkmaz tümden kaybettin..
01 Yorumla
Soran+1 yılYa deme oyle
+1 yılişini bilen bir kadın erkeğini ikna etmesini de bilir sen yaparsın inanıyorum...
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler karınca gibidir sikiceksin belini incitmiceksin:) ama sen adamı darma dağın etmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil yapicam simdi napicam
Bol bol yapacak seni işler youn olsada az uyuyacak devam :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil yanii
aman ne aglıcam yaparken görsem bensiz ha diyip tutar cevirir...
14 Yorumla
Soran+1 yılAgladi iste
Soran+1 yılNasil yani?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yaparak uyandır. Bir sıkıntınız kalırsa da erkek değilim.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz zaman ver ve hiçbirşey olmamış gibi davran. sevişmek istediğini belli et ama ısrarcı olma
08 Yorumla
Soran+1 yılBencede haklisin
- +1 yıl
ona anlatılması gereken çok şey var ama bunu sen yapamazsın. böyle birşey yaşanmamış olsa bunun üzerine konuşurdunuz belki ama şu an için bir anlamı yok
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
yaptığının çok da abartılacak bişey olmadığı mesela. cinsellik problemli bir konu, insanlar bu konuda fazla hassas yaklaşıyor. senin yaşadığına benzer sıkıntıları biz de yaşadık , düzelir sanırım. sıkma canını ;)
Soran+1 yılBak normalde ben yapmam bunu ama cok fazla istekliydim ve yapmiycagimizida biliyodum o yuzden yapmak iistedim haksizim evet ama oda inatlasiyor suanda
- +1 yıl
haksız olduğun birşey yok öyle hissetmemelisin kesinlikle
Soran+1 yılNapcagimi ssasirdim valla
- +1 yıl
mesaj atmak ister misin
Ustune atla zorla yataga cek hadi doyur l*n beni de hala naz yapiyorsa ona bisey diyemem
00 YorumlaGonlununu al giy geceligini biraz cilve yap birde oral yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç mi Elizabeth yapmadın zamanında sanki mk diye sor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılOna gore aaldatmisim sanki
zor bence hele hele erkek için yetmiyor sana dedin gibi saniyor
018 Yorumla
Soran+1 yılYetmediginden degil yapamiyoruz sadece
Soran+1 yılYogun cunku aksam 9 da geliyor yemek falan derken 11 oluyor yataga gecmemiz zaten ccocugum zor uyuyor firsat varken yapalim diyorum tamam diyor 1 defadan sonra bitiyor
Soran+1 yıl6 senedir evliyiz kizim 2 yasinda bende evdeyim 2 yildir ozluyorum kocami dogal olarak cocuktan firsat buldukca ortam yaratmaya calisiyorum oda istekli farkindayim ama yorucu bir isi var bu aralar baya yogun o yuzden ustune gitmek istemiyorum
Soran+1 yılBen takmam boyle seyleri kin tutmam yani inatlasmam onunla bilmiyorum nolucak kocamdan baskasini gozum gormez zaten benim alttan almaya calisicam uzatirsa bende uzatirim hayir yani oturup konusamiyorun adamla dinlemiyo beni ben o manzarayi gordum ya yaziklar olsun bana diyor
Soran+1 yılMedicalci kocam birakamaz kendi isi. Hayir ya tamam kizsin ama yanindan kovdu resmen
Soran+1 yıl35 yasinda kocam. Benim sevgim mi?
Soran+1 yılSeviyo eminim ustume titrer
Soran+1 yılOluyor pazar gunleri disari cikiyoruz cumartrsi gecesi mutlaka oluyo zaten ama reglim yeni bitti o yuzden yapamadik
Gizli Üye(25-29)+1 yılharbi diyom salakmış ne ağlaması ben olsam gömer geçerim yakalamışken
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit hiç durmadan önüne eğil ve yala deli gibi adam nolduğunu şaşırsın
021 Yorumla
Soran+1 yılGittim iyice kavga ettik
Cevap sahibi+1 yılYa sen zorla yap
Soran+1 yılUyudu gelme yanima dedi mal gibiyim şu an
Cevap sahibi+1 yılMadem oyle bnde baskasina gidiyom de gitmeye kalk bakalim napcak
Soran+1 yılOnuda dersem artik adam kalpten gider
Cevap sahibi+1 yılBak ne yap biliyon mu ustune cik onun a. min kafanina gelsin basla yalamaya gor bak napiyo
Soran+1 yılUyudu artik yapsamda kovar yarin artik off off
Cevap sahibi+1 yılKac yasindasn sen.
Soran+1 yıl28 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılBu yasta cayir cayir yanarken tatmin olmadan nasil uyucan cok merak ediyom
Soran+1 yılYa varya inan sogudum bu gece gel dese yapmam
Cevap sahibi+1 yılBaskasi dese
Soran+1 yılYa bir sacmalama
Cevap sahibi+1 yılYok be tek ona mi sogudun diye dedim
Soran+1 yılKizim var diyorum kocamdan memnunum aklin aliyordur umarim
Cevap sahibi+1 yılKizim var diye nerde dedin
Cevap sahibi+1 yılBn hem sana git baskasyla yat mi dedim kiziyosun bna
Soran+1 yılKizim var iste 2 yasinda
Cevap sahibi+1 yıltamam ama bn sana gel bnle yat baskasyla yat falan demedim sacma bir sekilde kuzdn
Soran+1 yılSinirliyim sende yanlis bisey dedin ama
Cevap sahibi+1 yılAzginliktan bnce sinirin
Gizli Üye(36-45)+1 yılYataraken eline yavaşça penisini al ve başlayın sevişmeye.
00 Yorumlaher gece birlike olmak istediğini söyle :D
11 Yorumla
Soran+1 yılUyudu ya
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOh iyi olmuş. İyi yapmışsın hacı
11 Yorumla
Soran+1 yılNeresi iyi :(
+1 yılharbimi sin
Barbi mi sin?31 Yorumla- +1 yıl
:D :D
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBayağı duygusalmış. Düzelir merak etme.
00 Yorumla Seksii davran ye onu bitir
08 Yorumla
Soran+1 yılYatti uyudu
Soran+1 yılYa anlamiyomusun o kadar sinirli ki uyandirsam kufur eder
Soran+1 yılGidicem yapicamkufuru yicem ve sana dicem. Biliyorum kinci
+1 yılSöle ona işlerinden dolayı yapamıyoruz de
03 Yorumla
Soran+1 yılDinlemedi beni uyudu
- +1 yıl
Uyusun yaRın akşam atla üstüne zorla yaptırmaya çalış bence o zaman tatMin olduğuna inanır
ona erkek olduğunu hissettirt
00 Yorumla
+1 yılBişey olmax jnutur geçer sen trip at
02 Yorumla
Soran+1 yılSabah uyandim kapiyi cekmis gitmis
- +1 yıl
Gelir o gelir
+1 yılyakında sen başkasınada verirsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sacmalma ne alaka
+1 yılGir odanıza otur üstüne zorla yap :)
00 YorumlaEgosunu tatmin et. Mik beni askim vs de yatakda
00 Yorumla
+1 yılp*rno falan mı izliyordun?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayir ses cikariydum biraz
- +1 yıl
O şimdi başkasını hayal ettiğini düşünüyordur ki muhtemelen öyleydi ve bu onu kızdırmıştır. Bir de sizin yatağınızdaysa o daha kötü
Soran+1 yılGaliba oyle olduu ya kesin dedigin gibii :/ ozaman fena desene :(
- +1 yıl
Bunu düzeltebilirsin. Çıplak mıydın?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Uzun ve yorucu olacak senin için ama düzeltebilirsin :)
Soran+1 yılNasil?
- +1 yıl
İlk önce onun psikolojisini anlamalısın. Bana özelden yazsana iki dk
- +1 yıl
Yanlış anlamamışsındır umarım
ne desem bilemedim gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılOna iyi bir seks bahşet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapmış sana ben boşardım seni
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
+1 yılOy ağlayacagina girseydi içine
00 YorumlaÜstüne atla dolabın üstünden 😉
00 YorumlaKafama sıkar giderimmm
00 Yorumla
+1 yılseni boşar o yakında
010 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
evliyken mast mı yapılır hiç mast bekarlıkta kalmalı. ben evlenecem ve eşim mast yapacak ben ayrı bir köşede mast yapacam ne anladım bu işten neyse adam dava açınca görürsün ne alaka olduğunu
Soran+1 yılYa hep yapmiyorum ki ayrica ilk defa gordu boyle normalde yapmiyorum
- +1 yıl
ben olsam bende sorun yapardım bu durumu ama ağlayıp küsüp gitmezdim. neyse umarım eşin seni tatmin eder edemezse seks oyuncakları ya da yeni biri yolu gözüküyor sana
Soran+1 yılKizim varya 2 yasinda kolay kolay ayrilmayiz heralde hem kocam benim tek varligim
- +1 yıl
peki o evde olmadığı zamanlarda seni tatmin etsin doyursun diye fuckbuddy tarzı ilişkileri düşünmedin mi hiç
Soran+1 yılKesinlikle dusunmedim kocam gibi adama yapilmaz o ustume titriyor bir dedigimi iki etmiyor bu adama yapilir mi ya
- +1 yıl
bencede yapılmaz ama sekste önemlidir. seks hayatı kötü olup boşanan ne çiftler gördüm ben.
adam yakışıklı kadın güzel para pul ortada var çok çok iyi anlaşıyorlar seks hayatı iyi değil diye kadın boşuyor yani seks hayatın iyi değilse düşün derim hatta aynı şehirdeysekte aday olabilirim
Soran+1 yılYa cidden ne kadar ahlaksizsin ya nasil bir teklif o ya
- +1 yıl
ahlaksız değilim sadece fuckbuddy olalım gibi bir teklifte bulundum ve cidden evliliklerin bitmemesi kızının babasız kalmaması için bu yöntem günümüzde çok önem taşır oldu. kabul etmeyebilirsin ama ahlaksız değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit kucağına otur zorla seviş
00 YorumlaÖzür dile
01 Yorumla
Soran+1 yılDiledim anlamiyor ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılhep ağlar mı böyle?
118 Yorumla
Soran+1 yılYok ilk defa boyle oldu
Cevap sahibi+1 yılabartmamış mı olayı?
Soran+1 yılErkeklere gore normal bize gore abarti
Cevap sahibi+1 yılabartıyı kocan yapmış üzülmekle, nasıl erkeklere göre normal dedin anlamadım canım?
Soran+1 yılYani benim onu yapmam yanlis mis canimm
Cevap sahibi+1 yılne nazikmiş eşin:)
egosuna mı dokundu dersin:)
Soran+1 yılGaliba oyle oldu ya :) bugun hic aramadi beni ben aradim erken gelcem bugun dedii :)))
Cevap sahibi+1 yılçok mu alıngan:) kaç yıllık evlilik?
Soran+1 yılEvet cook :)6 yillik evliyiz ama 11 yildir beraberiz :)
Cevap sahibi+1 yılne yapacağız bu alıngan kocaları.
al bendende o kadar.
kelimelerimi kullanırken beş kez düşünüyorum anında alınıyor:)
bu olayı unuttur sen ona bir şekilde yolunu yaparsın:)
Soran+1 yılAynrn ya bazen ben mi erkgim diyorum :) kizimla mi ugrasamiyim onunla mi bilemedim gelsinde yapcam biseyler :)))
Cevap sahibi+1 yılçocuk büyütmek zaten başlı başına sabır gerektiren, bazen ağlama nöbetlerine kadar bir durum.
onlarda çocuktan daha alıngan olduklarından.
sabırsız oluyoruz bazen yorgunluk falan. etkileniyoruz haliyle.
gelde anlat bunu:)
Cevap sahibi+1 yılgaliba çıktın. geldiğinde yazarsın:)
Cevap sahibi+1 yıldeğişiklik oldu mu dünden beri:)
Soran+1 yılCanimmm baristikk :))
Cevap sahibi+1 yılsevindim ya. zaten bunda küsecek ne vardı ki:)
burada mısın çıkıcam ben çıkmadan haber ver açayım yaz bana:)
Soran+1 yılSen ac ben yazarim simdii :D
Cevap sahibi+1 yılok açtım çabuk ama:)
Mesir macunu al ona
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ne alinganmis bee
00 Yorumla
+1 yılver bir kere barısır
00 YorumlaFantezin fena değil
00 Yorumlasevinçten ağlamıştır
00 YorumlaTrol kaçın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yıldüzelmez artık
01 Yorumla
Soran+1 yılOff
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. yanına gıt yat
00 Yorumla
+1 yılVer ona bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpek yaratıcı olmuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrolist.
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri